-
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ...
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΠΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ REDLINERS TEAM HONDA. H ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ CLUB ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600ΜΕΛΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΣ TRACK DAY ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ)!
ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 9500 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ''ΚΑΝΟΝΙΚΑ 55 ΕΥΡΩ'' ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ...
ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?
ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ: ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΙΝΟΥΜΕ 55 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ''ΜΟΝΟ'', ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ?
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ... (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ)
ΑΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. -
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΠΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ REDLINERS TEAM HONDA. H ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ CLUB ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600ΜΕΛΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΟΣ TRACK DAY ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) ΚΑΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΠΙΣΤΑΣ)!
ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 9500 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ''ΚΑΝΟΝΙΚΑ 55 ΕΥΡΩ'' ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ...
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΓΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ?
ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ: ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΙΝΟΥΜΕ 55 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ''ΜΟΝΟ'', ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ?
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ... (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ)
Νομίζω απάντησες μόνος σου, πηγαίντε στις Σέρρες
Και η πίστα είναι καλύτερη και φθηνότερα όπως λές, άλλωστε δεν είσαστε το club Smart για να έχετε πρόβλημα με την απόσταση.
Είναι καθαρά προσφορά και ζήτηση, αν οι περισσότεροι πηγαίνουνε στις Σέρρες αναγκαστικά θα πέσουν και οι τιμές στα Μέγαρα.
-
μηπως δε συμπαθουν τα Χοντα???
απαραδεκτοι ελληναρες
Πηγαινετε Σερρες παιδια. Να ενισχυθει και λιγο η επαρχια..... -
Παραξενο ειναι μιας και οταν ειχαμε παει εμεις σαν GRC το καλοκαιρι ειμασταν μονο 8 αυτοκινητα και οι τιμες ηταν 50 Ε αν θυμαμαι καλα.Και μαλιστα ενα παιδι εκει ειχε πει πως αν ημασταν λιγο περισσοτεροι θα μας εκανε και μια εκπτωση.
Τωρα σχεδιαζουμε να παμε το Δεκεμβριο και θα απαιτησουμε μια καλυτερη τιμη αφου θα ειμαστε κοντα στα 20 αυτοκινητα εντος πιστας και πολλα περισσοτερα εκτος....
Η λυση των Σερρων εχει πολλες τεχνικες δυσκολιες,αφου απαραιτητα πρεπει να γινει διημερη εξορμηση...
Η τιμη που σας ειπαν ειναι οντως απαραδεκτη...Δοκιμαστε να πατε 2-3 ατομα εκει για να εχετε απ'ευθειας συνομιλια με τους υπευθυνους της πιστας...(μπορει να σας κανουν καποια εκπτωση) -
Oταν σε πνιγει η απογνωση και το αδικο βαζεις τις φωνες.Σωστο.
Αλλα γιατι εδω και μαλιστα με την προσφωνηση 'Προς τους κυριους ιδιοκτητες της πιστας Μεγαρων'.Το φορουμ δεν εχει περιουσιακα στοιχεια και η σχεση με τα Μεγαρα, απο οσο εχω καταλαβει,ειναι οτι οι Τ.Ε. και η διαχειρηση της πιστας ειναι κατω απο την ιδια ομπρελλα επιχειρηματικων δραστηριοτητων.
Αν παλι ειναι μια κοινοποιηση διαμαρτυριας προς τους διαχειριστας της πιστας εχει καλως αλλα το φορουμ τι μπορει να κανει σε αυτη την περιπτωση ? Το θεμα οπως ειπε και αλλος φιλος ειναι προσφορα και ζητηση.Παω οπου νομιζω οτι μου συμφερει. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Νομίζω απάντησες μόνος σου, πηγαίντε στις ΣέρρεςΚαι η πίστα είναι καλύτερη και φθηνότερα όπως λές, άλλωστε δεν είσαστε το club Smart για να έχετε πρόβλημα με την απόσταση.
Είναι καθαρά προσφορά και ζήτηση, αν οι περισσότεροι πηγαίνουνε στις Σέρρες αναγκαστικά θα πέσουν και οι τιμές στα Μέγαρα.
Δεν είναι και τόσο απλό φίλε μου. Όντως οι Σέρρες είναι τάξεις μεγέθους καλύτερη πίστα από τα Μέγαρα (έχω οδηγήσει και στις δύο πίστες) και αξίζει πραγματικά τιν κόπο να πάει κανείς, έστω και μια φορά για την εμπειρία. Όμως, για έναν αθηναίο, αν συνυπολογίσεις όλα τα έξοδα (βενζίνη, διόδια, διανυκτέρευση-αναπόφευκτη, φαγητό κλπ) το ποσό είναι ιδιαίτερα τσουχτερό, αρκετά μεγαλύτερο από ένα οποιοδήποτε 'συμβατικό' εκδρομικό διήμερο. Προσωπικά αν η πίστα των Σερρών ήταν π.χ. στη Λαμία θα πήγανα τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Στις Σέρρες όμως δεν μπορώ να πάω παρά 2-3 φορές το χρόνο. Οπότε η μόνη επιλογή για έναν αθηναίο fan της πίστας είναι τα Μέγαρα. Και έτσι εξηγούνται και οι τσιμπημένες τιμές και η ανελαστικότητα για τα ομαδικά events. Όπως ειπώθηκε: προσφορά και ζήτηση.
-
το post αυτό θα γίνει forward και στους άμεσα υπεύθυνους.
απλώς έγινε και εδώ για γνωστοποίηση! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Οπότε η μόνη επιλογή για έναν αθηναίο fan της πίστας είναι τα Μέγαρα. Και έτσι εξηγούνται και οι τσιμπημένες τιμές και η ανελαστικότητα για τα ομαδικά events. Όπως ειπώθηκε: προσφορά και ζήτηση.
Το βρίσκω πολύ ψυχρό αυτό, ειδικά από έναν χώρο που ξέρουμε όλοι ότι έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα 'πίστα'.
Παρόμοια παράπονα έχουν διατυπωθεί στο παρελθόν και από το Alfa Romeo Club. Το αποτέλεσμα είναι να μην κάνουν πια events στην πίστα (ή μόνο ένα το χρόνο).
Καλό θα ήταν να ακούσουμε και την άποψη κάποιου εμπλεκόμενου με τα οργανωτικά της πίστας, ώστε να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη άποψη.
-
Από όποια πλευρά και αν δει κανείς την πίστα των Μεγάρων δυσαρεστεί.
Κακή ασφαλτόστρωση (ελληνική πατέντα η τμηματική σε μήκος ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΣ ασφαλτόστρωση??) κακό πάρκινγκ, 0 (μηδέν) παροχές σε αέρα και ρεύμα, τα πράγματα μας τα πετάμε όπου βρούμε, ακριβή και χωρίς τμηματικά ή συνολικά χρονόμετρα (που ΙΣΩΣ δικαιολογούσε μέρος του κόστους). Επίσης, η αντιμετώπιση των κλαμπ, συλλόγων κλπ είναι τραγική.
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Εκεί θα ξαναπάω όταν το 205 είναι έτοιμο (σε έναν μήνα).
-
Στήν πίστα τών Σερρών πληρώνεις 55Ε γιά όλη τή μέρα.Τό κόστος τού σαββατοκύριακου είναι 1500 Ευρώ.Νομίζω ότι αξίζει.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Στήν πίστα τών Σερρών πληρώνεις 55Ε γιά όλη τή μέρα.Τό κόστος τού σαββατοκύριακου είναι 1500 Ευρώ.Νομίζω ότι αξίζει.Να συμπληρώσω, και πάλι στο παράδειγμα του AlfaClub, ότι πολλά αυτοκίνητα μαζί μπορούν να ανέβουν με τρένο. Ο σταθμός είναι 'μια ανάσα' από την πίστα και τα έξοδα μειώνονται θεαματικά.
Βέβαια το κόστος που ανέφερε ο Ανδρέας είναι 'off-season', έτσι; Επίσης το καλοκαίρι είχαμε δει μηχανόβιους να κοιμούνται **μέσα **στην πίστα (!!) σε σκηνάκια. Άρα αν είσαι αρκετά σκληροπυρηνικός, όλα γίνονται!
-
Φιλε CLIO-V6 αλλο το τι πληρωσατε στην πίστα και άλλο η επισημη θέση για το κόστος σαν 4T Safetrack οπού και απευθυνθήκαμε εμεις και συγκεκριμένα εγώ που ειχα την επικοινωνία. Σιγουρα αν το 'ψαξεις' το θέμα οι χρεωσεις θα πέσουν, αλλα το θέμα ειναι και παλι οπως λεω η επίσημη θέση.
Φιλε DAP με παραξενευει το γεγονός οτι ρωτας 'τι μπορεί να κανει το forum' για ενα τετοιο θέμα. Το forum πιστεύω μπορει να μάθει τι συμβαινει αν δεν γνωριζει. Μπήκε εδω και οχι σε καποιο αλλο forum γιατι η πίστα ανήκει ουσιαστικά στους 4T. Και βέβαια το forum μπορεί να εκφερει αποψη ως προς το παρακατω μεγάλο ερωτημα:
Πως γινεται να ακούμε και να βλεπουμε διαφημίσεις για Safe Track και σεμινάρια ασφαλους οδηγησης... πως γινεται να ακουμε οι υπευθυνοι γενικοτερα να ζητάνε και να παραδεχονται την αναγκαιότητα μιας πίστας ωστε εμεις οι 'τρελαμενοι' να 'φυγουμε' από τους δρόμους... αλλα από την άλλη να χρεωνεται 55 ευρω η ημέρα και 9500 η αποκλιστικη χρήση την ημέρα σε clubs;; Με τέτοιες χρεωσεις θα 'φυγουμε' απο τους δρόμους και θα προτιμήσουμε τις πίστες για να κανουμε αυτο που αγαπάμε;
Και καλά... θα τις καταλάβαινα αν υπήρχε και καποια υποδομή, αλλα εδω βλέπουμε οτι ουτε αυτη υπάρχει τελικα σε καμμια περιπτωση!
Θυμάμαι βέβαια (αν και δεν ήμουν παρων) οτι η πίστα ειχε προσφερθεί στα μελη του forum αυτού δωρεαν κάποια στιγμή πριν από μερικους μήνες και πολύ καλα εγινε και ενα μεγαλο μπράβο αξίζει, αλλα... τα clubs δεν θα έπρεπε να εχουν ειδικές τιμές που να αγγίζουν π.χ. τα 30 ευρώ;; Ας υπάρξει στην τελική και μια ειδική έκπτωση μισής μέρας για clubs μονο... γιατι ποιος θα κατσει να λιωσει το αυτοκινητο του μια ημέρα;;;;
Και αφου τα κάναμε μπάχαλο... περιμένω μια καλή προσφορά από τους υπεύθυνους για την πίστα!! χα χα
-
Δηλαδη για να καταλαβω, αν αποφασισεις να μπεις πιστα, να λιωσεις ελαστικα και να φθειρεις το αυτοκινητο σου θα λυπηθεις τα 55 Ευρω;
-
μωρε ας κανανε μια πιστουλα και στο ελληνικο... και θα σου λεγα εγω πως θα επευτε η τιμη στα μεγαρα
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δηλαδη για να καταλαβω, αν αποφασισεις να μπεις πιστα, να λιωσεις ελαστικα και να φθειρεις το αυτοκινητο σου θα λυπηθεις τα 55 Ευρω;ΑΚΡΙΒΩΣ η ερώτηση που ήθελα να κάνω από τη στιγμή που άρχισα να διαβάζω το θέμα. Ευχαριστώ, go for pole.
-
Δυστυχώς όλα καταλήγουν στο πόσα θα θέλαμενα πληρώσουμε!
Και με αυτή την αφετηρία,αρχίζουμε τα παράπονα!
Δεν ξέρω αν τα 9500 ευρώ είναι πολλά ή λίγα,αφου δεν ξέρω τι ζήτησε το συγκεκριμένο club!
Πάντως ειδικά για το Φόρουμ των 4Τ,πραγματικά οι υπεύθυνοι μας πίεσαν για να μην υπάρξει χρέωση!Πράγμα που το θεωρώ τιμητικό βέβαια για όλους μας!!Αλλωστε δικό τους είναι και το Φόρουμ και είναι προς τιμήν τους οτι θεώρησαν πως θα έπρεπε να προσφέρουν χωρίς κόστος την πίστα!!Πάντως θα ήμουν πραγματικά περίεργος να δω πόσοι απο εμάς θα πάμε την επόμενη φορά που θα υπάρχει κόστος!
Αν θέλουμε πραγματικά να οδηγήσουμε στην πίστα τότε..60 ευρώ!!
Πήγαινα παρα πολύ καιρό πριν πάω με το Φόρουμ!Και πλήρωνα 60 ευρώ!
Για να ευχαριστηθώ!Αν δεν έχω δεν πάω!! -
δεν θελω να πω αν συμφωνω η αν διαφωνω στην τιμη γιατι πιστευω δεν εχει σημασια
θελω ομως να πω την γνωμη για κατι αλλο
αυτη την στιγμη η πιστα προσφερει κατι σαν κοινωνικο εργο
δεν θελω να το βλεπουν σαν επιχειρηση μονο
ισως και εγω στη θεση των managers να το εβλεπα και εγω ετσι αλλα θα σας δωσω ενα παραδειγμα
εμενα που ενω ηθελα μολις βαλω την καινουρια αναρτηση να παω μεγαρα να την δω κατι ετυχε και δεν μου εβγαιναν τα λεφτα
υποψιαζεστε που την δοκιμασα ε? -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δηλαδη για να καταλαβω, αν αποφασισεις να μπεις πιστα, να λιωσεις ελαστικα και να φθειρεις το αυτοκινητο σου θα λυπηθεις τα 55 Ευρω;
ΑΚΡΙΒΩΣ η ερώτηση που ήθελα να κάνω από τη στιγμή που άρχισα να διαβάζω το θέμα. Ευχαριστώ, go for pole.
γιατί ....αυτοί θα χάσουν τίποτα αν κατεβάσουν την τιμή στα 30 Ε όταν πρόκειται για club ???
ΠΙΣΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ