-
Μιλάω για τον γιό μου που είναι 7 ετών....αχαχαχα!!
Τώρα στα 16 του, δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Αλλά είναι τελείως ψεύτικο, άχρηστο και μόνο σαν γκάτζετ μπορώ να το δώ για τους έχοντες της Εκάλης και πέριξ να πηγαίνουν στην τρούφα για καφέ ή της Γλυφάδας να πάνε για γκόλφ να το βάλουν και στο γήπεδο.
Αστειότητα είναι για την Ελλάδα. Στο Παρίσι ίσως έχει λόγο ύπαρξης.
-
Μιλάω για τον γιό μου που είναι 7 ετών....αχαχαχα!!
Τώρα στα 16 του, δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Αλλά είναι τελείως ψεύτικο, άχρηστο και μόνο σαν γκάτζετ μπορώ να το δώ για τους έχοντες της Εκάλης και πέριξ να πηγαίνουν στην τρούφα για καφέ ή της Γλυφάδας να πάνε για γκόλφ να το βάλουν και στο γήπεδο.
Αστειότητα είναι για την Ελλάδα. Στο Παρίσι ίσως έχει λόγο ύπαρξης.
Το ξέρω, είναι τόσο φθηνό που του το παίρνεις από τώρα, και πας στον χασάπη, η γυναίκα στο κομμωτήριο, μέχρι να φτάσει 14 μπορεί να έχουμε εναρμονιστεί και με την Ευρωπαϊκή οδηγία και το οδηγήσει από τότε!
Πιστεύω θα δούμε πολλά περισσότερα από όσα νομίζουμε στους δρόμους. Καλά, δεν θα γίνει και 208, αλλά πιστεύω θα το βλέπουμε συχνότερα από ένα π.χ Xceed, που εν αντιθέσει με τη διαφήμιση, βλέπεις 1 το χρόνο να περνάει!
Μπορείτε να οδηγήσετε και 125 με το δίπλωμα αυτοκινήτου, θα το κάνει κανείς;!!
-
Παράνοια
-
Το ξαναλέω . Μοτοποδήλατο με 4 ρόδες δηλώνει ότι είναι . Δεν βρέχεσαι , δεν κρυώνεις και έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια από το μοτοποδήλατο , το ποδήλατο και το ηλεκτρικό ποδήλατο .
Και πιο αναλυτικό από ένα ψηλέα εγγλέζο...
-
Εντάξει , απλά αστείο, ένα gadget όπως λέει και ο παρουσιαστής στο παραπάνω βίντεο.
Για τους έχοντες σε καλές περιοχές για να κινούνται πέριξ του σπιτιού τους για βόλτα , καφέ μέχρι την πλατεία , ψώνια και στην δουλειά τους αν είναι κοντά. Θα κάνουν λίγο πλάκα για κάποιο καιρο και μετά θα το βαρεθουν.
Έχει όντως 45 χλμ τελική ή είναι μόνο για τον νόμο για τους 16αρηδες όπως τα 50ακια μηχανάκια και θα βγάζεις τον κόφτη; Αλλιώς εκτός από το λούσιμο από βρισιδια από άλλους οδηγούς, ταξί, λεωφορεία , είναι και άκρως επικίνδυνο αν τολμήσεις να το βγάλεις σε κεντρική λεωφόρο.
Έχει AC ; Αν όχι είναι εντελώς ακατάλληλο για το μισό του έτους στην Αθήνα.
Από θέμα ασφάλειας ; Αερόσακους ; Ζώνες παραμόρφωσης κλπ; Αλλιώς μιλάμε για κρεατομηχανή.
Έχει όντως 7000; Και αν ναι γιατί να μην πάρει κάποιος έχων σωας τα φρένας ένα μτχ smart ; Μήπως βγει με χρηματοδοτικό με χαμηλή προκαταβολή και δόσεις , κανείς την πλάκα σου και μετά το πουλάς με μικρή χασουρα;
-
Είπαμε δεν είναι αυτοκίνητο . Είναι τετράτροχο μοτοποδήλατο .
Εχουν αερόσακκους και ζώνες παραμόρφωσης τα μοτοποδήλατα ?
Λένε για 2000 προκαταβολή και 20 ευρώ τον μήνα...
Γιατί τα σμάρτ παρέχουν ασφάλεια ? Δεν έμαθες για την άτυχη πρωταθλήτρια μας ?
-
https://www.newsauto.gr/news/apistefto-citroen-ami-ke-se-epangelmatiko/
Έχει και cargo!
Δεν επιτρέπεται η κίνηση σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας σε μοτοποδήλατα. Δεν πας Αττική οδό με αυτό, ούτε με 50αρι, στην Αμερική ούτε και με 125..
Είναι σίγουρα ασφαλέστερο από τα πατίνια που κατεβαίνουν με 25χλμ τελική την Κηφισίας από το δρόμο χωρίς κράνος και με 2 ροδιτσες 15εκατοστα.. Άσε που χρειάζονται 8-10 ώρες φόρτιση για 30χλμ και δεν τους ζητάει κανείς δίπλωμα..
Είναι ειδικού σκοπού, χαλαρώστε, δεν θα το πάρει κανείς να πάει Θεσσαλονίκη (αν και κάποιος θα το κάνει, έτσι για τη φάση!).
Όταν έρθουν οι πρώτες απαγορεύσεις ΚΑΙ στην Ελλάδα για τα κέντρα των πόλεων, τέτοια οχήματα θα είναι η μόνη λύση.
-
Λοιπόν homework
Για να δεις ότι εκεί που πάει η citroen οι άλλο γυρνούσαν, και εμείς ως fans της τεχνολογίας τα διαβάζαμε αυτά πριν 5 με 6 ετη. Μέχρι και μετοχές ψάχναμε.
Ψάξε το Mia electric.
Εξαιρετική ιδέα με 110 χλμ τελικής ταχύτητα. Τεράστιοι χωροι, τεράστιοι όμως καθώς χωρούσαν τρεις ψυλοι σε μικρότερο από smart αυτοκινητο και είχαν και χώρο αποσκευών!! , κεντρική θέση οδήγησης με άψογη εποπτεία κτλ και φυσικά ηλεκτρικό.
Δεν τα κατάφερε.
Θα μου πεις οι business είναι το σωστό timing. Σωστό!
-
Το ξαναλέω . Μοτοποδήλατο με 4 ρόδες δηλώνει ότι είναι . Δεν βρέχεσαι , δεν κρυώνεις και έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια από το μοτοποδήλατο , το ποδήλατο και το ηλεκτρικό ποδήλατο .
Ναι αλλά πιάνει μια κανονική λωρίδα στον δρόμο και δεν μπορεί να πάει σε ποδηλατόδρομο. Άρα ενοχλεί και παρακωλύει την κυκλοφορία. Φαντάσου 30 ανά διαστήματα τέτοια στην Κηφησίας, στον Κηφισό, στην Μεσογείων, Λαυρίου, Μαραθώνος κλπ. Θα πρέπει συνέχεια οι οδηγοί αυτοκινήτων να αλλάζουν λωρίδα για να προσπεράσουν.
Μόνο για γειτονιές κάνει να πάς μερικά χλμ κοντά στο σπίτι για τσιγάρα, καφέ κλπ. Όπως είπα στην Εκάλη, να πας στην Τρούφα. Δεν κάνει για κάτι άλλο. Εαν βγω εγώ να πάω στον πατέρα μου από Λαυρίου που όλοι τρέχουν, ή θα με πατήσουν ή θα με βρίζουν και θα δημιουργήσω κίνηση.
Τέλος, με €7.000 παίρνεις iQ με τρομερή ασφάλεια και δυνατότηα ακόμα και για ταξίδι.
-
Μεταχειρισμένο ντίζελ 2017.Απόψεις παρακαλώ?
-
Μεταχειρισμένο ντίζελ 2017.Απόψεις παρακαλώ?
Εφόσον είναι συνειδητή επιλογή, μια χαρά και καίει και ελάχιστα. Ο Μάστορας μπορεί να μας πει περισσότερα. Σαφώς θα προτιμούσα του 2018, το νέο, αρκετά καλύτερο.
-
Καλά μη νομίζεις ότι υπάρχουν και πολλά να πεις για κάκτο..
Τρελό vfm ως μεταχειρισμένο( Γαλλικά) και οικονομία. Ας βάλει κάποιο link της αγγελίας..
-
Μάστορά μου με ανεβάζεις! Αλλά πρόκειται για πιθανή αγορά όχι άμεσα.Κάτι σαν αυτό
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35907525-citroen-c4-cactus
-
Captur diesel, 2008 diesel, cactus όλα αυτά της προηγούμενης γενιάς τα θεωρώ πολύ καλές αγορές σαν μεταχειρισμένα. Δε καίνε τίποτα. Το cactus το πάει εδώ και 40κ χλμ με 4.5 λίτρα /100
Έχει κάτι περίεργα εργονομικά. Δεν έχει στροφόμετρο, τα παράθυρα δε κατεβαίνουν αυτόματα τα μπροστά, τα πίσω παράθυρα ανοίγουν με μανταλάκι και δε κατεβαίνουν. Κλιματισμός χειρισμός από την οθόνη.
Πολύ άνετα καθίσματα, λουκουναδοαναρτηση. Πολύ καλό commuter για χιλιομετροφαγους..
-
Captur diesel, 2008 diesel, cactus όλα αυτά της προηγούμενης γενιάς τα θεωρώ πολύ καλές αγορές σαν μεταχειρισμένα. Δε καίνε τίποτα. Το cactus το πάει εδώ και 40κ χλμ με 4.5 λίτρα /100
Έχει κάτι περίεργα εργονομικά. Δεν έχει στροφόμετρο, τα παράθυρα δε κατεβαίνουν αυτόματα τα μπροστά, τα πίσω παράθυρα ανοίγουν με μανταλάκι και δε κατεβαίνουν. Κλιματισμός χειρισμός από την οθόνη.
Πολύ άνετα καθίσματα, λουκουναδοαναρτηση. Πολύ καλό commuter για χιλιομετροφαγους..
Ταπεινή άποψη, επειδή τα είχα δοκιμάσει όλα αυτά, το 2008 το παλιό έχει κρυφά χαρίσματα. Κατ' αρχάς είναι το B suv με το καλύτερο Elk Test ( καλύτερο από το τωρινό, ισοπαλία νομίζω με Puma), είναι αρκετά οδηγοκεντρικο (αφού ουσιαστικά είναι SW έκδοση, και ξεκάθαρα crossover, δηλαδή δεν έχει τόσα suv στοιχεία όσο το τωρινό) και στα ταξίδια είναι απίστευτο (για τη γενιά του) με τους γνωστούς κινητήρες (μόνο πετρέλαιο είχα οδηγήσει βέβαια).
Μία καλή επιλογή που λόγω της 'λάμψης' του καινούργιου έχει λίγο περάσει κάτω από τα ραντάρ..
Συμπαθητική η σειρά Cactus, αλλά ποτέ δεν ήταν μια ολοκληρωμένη λύση.
Το προηγούμενο Captur δεν μου άρεσε καθόλου, και έβρισκα πολλά μειονέκτημα σε σχέση με άλλα. Και αυτό το είχαμε κοιτάξει σοβαρά και με test drive και όλα.
-
Το προηγούμενο capture ήτα βασιμανεο στην ίδια πλατφόρμα με το duster!!!
-
Ωραίο ... https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35488946-citroen-c4-cactus
υ.γ. ναι ξέρω, έχει 82 άλογα, αλλά δεν παύει να είναι ωραίο.
-
Τι σου είναι τα γούστα ε; Εμένα μου φαίνεται έκτρωμα! Ευτυχώς οι νεότερες γενιές βελτιώθηκαν πολύ.
-
Ωραίο είναι,αλλά τα 82 άλογα είναι πολύ λίγα για το αμάξι.Αν τελικά πάρω ένα πιθανότατα θα επισκεφτώ το chiptronic...
-
Αν έβρισκες κι ένα απ τα τελευταία με ΕΑΤ6 θα ήταν απόλαυση...
CITROËN FORUM