-
Την ανέφερα παραπάνω την εταιρεία, Aixam λέγεται. Κοινό υπάρχει για τα πάντα, δεν σημαίνει ότι είναι καλό το προϊόν όμως.
-
Δειτε τι εφτιαξαν οι άνθρωποι!
-
-
πολύ μπροστά η Citroen τότε!
και τώρα καλοί είναι, κάτι προσπαθούν τελευταία να κάνουν.
-
Σκιά του παλαιού εαυτού της έχει μείνει η Citroen, όντας πλέον τριτοτέταρτη στην ιεραρχία του group PSA, να προσπαθεί (ανεπιτυχώς) με το εκκεντρικό design να θυμίσει τα μεγαλεία του παρελθόντος (Avant, 2CV, DS, CX, GSA κλπ). Τότε που ήταν στην πρωτοπορία από πλευράς τεχνολογίας και όχι μόνο πουλ μουρ...
-
Δειτε τι εφτιαξαν οι άνθρωποι!
Κάποτε... και ακόμη είναι περιζήτητα...
-
Καλό στην εποχή του και όμορφο αν και ποτε δε θεωρούταν ασφαλές, όπως και το ομοσταβλο 106. Παθητική ασφάλεια μείον 5 αστέρια.
Έχω παρατηρήσει ότι τα τελευταία χρόνια είναι το αγαπημένο των γυφ... εεε ρομα μαζί με xsara και 106. Δε ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει κι εσείς. Τι έγινε ξαφνικά αγάπησαν τη γαλλική σχολή;;;;
-
Σε εμάς έχουν ότι να'ναι, δεν έχω προσέξει περισσότερα PSA. Και στις 2 επαρχιακές πόλεις που πάω είμαστε φουλ!
-
Φίλε στην Κορινθία έχει γεμίσει ο τόπος δε μπορείς να φανταστείς, 8 στους 10 έχουν σαξο και ξαρα.
-
Δε βρήκα ξεχωριστό νήμα για DS
https://www.drive.gr/news/nea-montela/neo-ds-4-paroysiasi-tin-tetarti-3-febroyarioy
-
Ποσο;;;
-
Πριν μερικές μέρες ποσταρα για αυτό.
Θα έχει πολλές πρωτιές για τον όμιλο, όμιλο PSA, that is (δεύτερη γενιά συστημάτων ασφαλείας και βοηθημάτων οδήγησης, νέο infotainment, agmented reality HUD, Active scan αναρτήσεις με κάμερα που διαβάζει συνεχώς το δρόμο, και ότι άλλο έχει).
Πληροφορίες ότι η Dacia περιμένει το DS4 για να δώσει ανταγωνιστικοτερες τιμές για το Sandero, ελέγχονται ως ανακριβείς.
-
Κρυο..... Προσπαθησε καλύτερα
-
Παρουσιάστηκε στις 2:00 μ.μ. (ώρα κεντρικής Ευρώπης)
https://www.carbuyer.co.uk/ds/173482/new-2021-ds-4-crossover-breaks-cover
Y.Γ. Μεγάλη μου φαίνεται (κοντά στα 4.5μ. μήκος μάλλον)
-
Καλα εντάξει..... Αντε γειά
-
Ας έχουμε πρόχειρα τα υπογλώσσια μόλις βγουν οι τιμές.....
Πανέμορφο βέβαια.....
-
Ας έχουμε πρόχειρα τα υπογλώσσια μόλις βγουν οι τιμές.....
Πανέμορφο βέβαια.....
Στο Ην.Βασίλειο λέει θα ξεκινάει από 30.000 λίρες (34-35.000 ευρώ) και από 40.000 (45.000 ευρώ) το PHEV...
-
-
-
όμορφο και πολυτελές, εμένα μου θυμίζει πίσω Jaguar e pace. Σίγουρα θα θέλει κανένα 35άρι χιλιάδες για καμία αξιοπρεπή έκδοση ίσως και παραπάνω.
CITROËN FORUM