-
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά,με γλυτώσατε και ήταν και εκτός budget παρολαυτα μου άρεσε αρκετά σαν μέγεθος κλπ αλλά είμαι άπειρος σ αυτό το κομμάτι.Ποσα άλογα θα προτείνατε για την χρήση που το θέλω;Αν είναι αυτή η σωστή ερώτηση...
Ας πούμε χωρίς υπερβολές πως κινούνται αξιοπρεπώς τα αυτοκίνητα που έχουν 90-95 ίππους και πάνω, ενώ στα 100-120 άλογα δεν θα υπάρχει πρόβλημα και ίσως τα βρεις σε τιμές 'προσιτές'. Από κει και πάνω, τα αυτοκίνητα έχουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες, αλλά συνήθως είναι πιο ακριβά, θέλουν την πιο σχολαστική συντήρησή τους, καλά λάστιχα πάντα και λίγη παραπάνω προσοχή.
Ίσως πριν 20 ή 15 χρόνια ήταν ανεκτό κι ένα αμάξι γύρω στους 80 ίππους σαν πρώτο αυτοκίνητο, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κι αλλιώς τότε οι περισσότεροι, αυτές οι ιπποδυνάμεις ήταν διαθέσιμες σε λογικές τιμές για τον πολύ κόσμο με την τεχνολογία εκείνης της εποχής, αλλά πλέον έχουν αλλάξει οι συνθήκες κυκλοφορίας και οι απαιτήσεις ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας και οι διαθέσιμες επιδόσεις.
-
Το C3 1.1 του 2011 δε νομίζω ότι είχε 75 άλογα (κι ας λένε ότι θέλουν κάποιοι έμποροι) αλλά 60 ή 65. Επιτάφιος...
60 είχε... 75 είχε το 1400αρι, μήπως ήταν τέτοιο; Όχι ότι ακόμα κι αυτό είναι λιγότερο επιτάφιος.
-
Ανεβαίνοντας λοιπόν στα κυβικά και σε μέγεθος,Βρήκα τώρα ένα C4 2008/115bhp Sedan με 80.000χλμ 5.000€ μίλησα με την γυναίκα το είχαν σαν 3ο αυτοκίνητο λέει και γιαυτό και αυτά τα χιλιόμετρα,έχει χαρτιά όλα κομπλέ ατρακαριστο Ελληνικης αντιπροσωπείας το πάω όπου θέλω για έλεγχο!Τι γνώμες έχετε για το συγκεκριμένο;
-
-
Ανεβαίνοντας λοιπόν στα κυβικά και σε μέγεθος,Βρήκα τώρα ένα C4 2008/115bhp Sedan με 80.000χλμ 5.000€ μίλησα με την γυναίκα το είχαν σαν 3ο αυτοκίνητο λέει και γιαυτό και αυτά τα χιλιόμετρα,έχει χαρτιά όλα κομπλέ ατρακαριστο Ελληνικης αντιπροσωπείας το πάω όπου θέλω για έλεγχο!Τι γνώμες έχετε για το συγκεκριμένο;
Sedan ε? Ολιγον ασχημο στα δικα μου ματια. Ποιο μοτερ φοραει ? Αν φοραει τον ep6 τοτε σιγουρα καιει λαδακι. Αν φοραει τον παλιο , ειναι οκ
-
Μετά το νέο C4 ακολουθεί νέα DS4 και μάλιστα made in Germany, Ρίζελχαιμ στις εγκαταστάσεις της Opel:
-
https://www.drive.gr/news/prototypa/shediastiki-spoydi-gia-epomeno-citroen-c3
Ψηλό το νέο C4 χαμηλό το νέο C3...
-
Παραφερνει σε Corsa/208, αν είναι να τα κάνουν ίδια όπως τα VAG, κλαφτα Χαράλαμπε..Θα περίμενα να είναι το μεγαλύτερο από τα 3 σε χώρους και λίγο ποιό πρωτότυπο σχεδιασμό με απλά και λίγο φθηνά υλικά μέσα για να κρατηθεί χαμηλή η τιμή, αλλά με έξυπνες και φθηνές λύσεις Γαλλικού design.
Το τωρινό σχεδιαστικά είναι πολύ όμορφο και ξεχωριστό στην κατηγοριας.
-
Το ξέρετε βέβαια ότι αυτό είναι απλά το σχέδιο ενός σχεδιαστή, άσχετου με την Citroen...
-
Ναι απλά και του C4 τα πρώιμα σχέδια που 'διέρρευσαν' ήταν στο 90% του τελικού.
-
Το ξέρετε βέβαια ότι αυτό είναι απλά το σχέδιο ενός σχεδιαστή, άσχετου με την Citroen...
γενικά αυτός ο συγκεκριμένος είναι από τους ποιο γνωστούς, βέβαια πριν δω επίσημο σχέδιο δεν πιστεύω τίποτα, απλά έκρινα αυτά που είδα, νομίζω υπερβολικά Corsa/208, θέλω να δω ποιο quirky designs από Citroen, όχι νορμάλ πράγματα.
-
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για νέο 3άρι . Μετά το 2023
-
Την χάιδεψα και την αποχαιρέτησα . Καλά ταξίδια να έχει με τον νέο της ιδιοκτήτη ...
11,5 χρόνια μαζί . Εβγαλε μία ακριβή και σπάνια βλάβη τον δέκατο χρόνο στην ανάρτηση , άλλαξα μια φορά ρουλεμάν και δίσκο πριν 1 χρόνο και πρόσφατα άλλαξα και δίσκους μπροστά . Αυτά . Δεν έχω παράπονο .
-
Καταπληκτικό αυτοκίνητο, σίγουρα θα το απολαύσει και ο επόμενος! Καλά ταξίδια να έχει.
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Έχουμε κατάλογο τιμών με τα νέα ΤΤ από Citroen;
-
Αυτός είναι με 3/8, αλλά δεν ξέρω εαν είναι με τα νέα ΤΤ ή όχι.
https://www.citroen.gr/wp-content/uploads/2020/08/pricelist_AC_082020.pdf -
Είναι με τα νέα ΤΤ .
Απλά θα περιμένουμε το νέο 3άρι που θα έχει νέες τιμές , αφού τώρα είναι ότι υπάρχει από το παλιό μοντέλο .
-
Αν δεν το γνωρίζετε, έτυχε να δω χθες αυτό το κατάστημα, που έχει και μινιατούρες των αυτοκινήτων της μάρκας ...
-
Στο ξένο φόρουμ που ξέρεις έχει ολόκληρο θέμα για αυτά...
-
Στο ξένο φόρουμ που ξέρεις έχει ολόκληρο θέμα για αυτά...
Δεν ήξερα ότι είναι τόσο ακριβά. Είχαν χαρίσει ένα στον γιό μου (δεν θυμάμαι ποιο), γιατί τα είχε διε όταν είχα πάρει το DS3 για 1 ημέρα και δεν είχαν βγάλει ακόμα τιμές, εγώ επέμενα να το αγοράσω και τελικά ο υπεύθυνος μου το χάρισε...αχαχα!
CITROËN FORUM