-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Χθεσινά νέα : Βραχυ-μεσοπρόθεσμα και υπό τις ευλογίες της ΠΣΑ η Οπελ ετοιμάζεται να εξηλεκτρίσει όλη τη γκάμα της, πράγμα που μόνο σε φθηνό δεν συνάδει.
Γενικά, επειδή πολύς κοζμάκης θεωρούσε την Όπελ γερμανική, στουρθοκαμηλίζοντας για το γεγονός ότι ήταν 100% παράρτημα μιας αμερικάνικης πολυεθνικής και ότι διέθετε παράλληλα και κάποια αγγλικά ερείσματα, θαρρώ ότι η ΠΣΑ δεν θα πυροβολήσει τα πόδια της κάνοντάς την το φθηνό πλοκάμι τους, αλλά θα συνεχίσει να την πλασσάρει ως τέτοια, με ότι αυτό συνεπάγεται.https://www.electrive.com/2018/05/30/psa-and-opel-vauxhall-agree-on-mid-term-future/
Οπότε και η αήμνιστη Saab και η Volvo εκεί στα μέσα του 2000 ήταν αμερικάνικες εταιρίες μιας και ανήκαν τότες στην GM και Ford αντίστοιχα;
H Jaguar είναι ινδική εταιρία;
-
Έγιναν παραρτήματα αμερικάνικων πολυεθνικών οι δύο πρώτες για κάποια λίγα χρόνια, είναι αντίστοιχα ινδικής ιδιοκτησίας η τελευταία εδώ και 10 χρόνια.
Για Όπελ/Βώξολ να σημειωθεί ότι είναι μαγαζιά που βρίσκονται στον μέσο όρο της αγοράς και πουλάνε 1 μιλλούνι τεμάχια, ενώ παλιά είχαν φτάσει και τα 2 παρά. Δεν παίζουν με τέτοια νούμερα, δεν έχουμε εδώ την περίπτωση των Σκόντα/Σέατ των έρλι νάιντις. Σωστό τρέξιμο και οικονομίες κλίμακας θέλουν μπας και ισιώσουν, όχι να γίνουν Ντάτσια ή Σκόντα μέιντ ιν τζέρμανυ, νομίζω είναι αυτοκτονικό.
Για να κάνεις δε τη Σιτροέν απμάρκετ, όπως ήταν κατά το ήμισυ παλιά επί Μισλέν, θες κάποια δις σε βάθος χρόνου και κυρίως ο πελάτης να τη δαγκώσει τη λαμαρίνα και να σε ακολουθήσει. Κάτι πολύ δύσκολο και ακριβό δηλαδή σαν εγχείρημα για την μαμά, η οποία έχει ήδη σπάσει τα μούτρα της με τη DS. Αλλά εκεί έχει πλάνο, μένω ήσυχος.
Για μένα το μεγαλύτερο θέμα για την ΠΣΑ είναι ότι αυτή τη στιγμή κρατάει πολλά καρπούζια στα χέρια της, πολύ περισσότερα από όσα είχε συνηθίσει να κρατάει για 1 αιώνα. Δεν σημαίνει ότι θα τα σπάσει κιόλας, π.χ. σε αντίστοιχη περίπτωση η Φίατ τα κατάφερε, αλλά είναι θέμα. -
Για αυτο ανεφερα και εγω, την εξελιξη της ακτιβα αναρτηση, με συγχρονους υπολογιστες και αισθητηρες. Τζαμπα ειναι, παρε βαλε, γλυτωνουν δεκαδες εκατομμυρια ρ&δ καποιας νεας αναρτησης.
Γιατι να ειναι κακο το οτι εχει υδραυλικο συστημα; Τεχνικα οντως υπαρχει ενα ταβανι στην ταχυτητα αντιδρασης των υδραυλικων αλλα και αυτο παλι βελτιωνεται με μικροτερα και πιο πολλα καναλια.
Η αεραναρτηση θελει παρα πολυ μεγαλη ερευνα ακομα κατα την γνωμη, πιο πολυ στο να μειωσει το κοστος της και να αυξησει την αξιοπιστια της.
Κατι θα βρου πολυ πιο ευκολα και φθηνα με τα υδραυλικα.Με ενα μερος απο τα χρηματα που εξοικονομει τρελαινει τον κοσμο και τον ειδικο τυπο με τεστ, αναφορες κτλ για την ανωτεροτητα της αναρτησης.
Για τη ρολλς των φτωχων.Βαζουν και νεας τεχνολογιας ηχομονωση με ενεργα ηχοκυματα για να επικρατει απολυτη ησυχια απο τους ηχους του κινητηρα και του τροχασμου, πολυ φθηνη σαν λυση και αυτο, και αφηνουν ελευθερο το σχεδιαστικο τμημα να κανει αυτο που ξερει βγαζοντας εντυπωσιακα σχεδια.
Ετσι θα μπορεσει να χτυπησει και σε τιμες μιας και θα εχει επενδυσει λιγοτερα απο οσα φανταζεται τωρα και θα προσφερει οχι παρομοιο αλλα πολυ ανωτερο αυτοκινητο απο τον ανταγωνισμο.
Πρεπει να παραξει το τελειο και σιγα σιγα θα δημιουργησει ξανα κοινο.
Αν θελει να το παιξει και ακομα πιο τρελα, βγαζει και το hybrid air, που και αυτο ετοιμο ειναι και πιο αποδοτικο απο της μπαταριες και πιο οικολογικο σε βαθος χρονου.
http://www.hybridcars.com/wp-content/up ... brids1.jpg
Αρα συνοπτικα οπως το βλεπω με το φτωχο μου μυαλο.
Κιβωτιο: περιμενει στο ραφι το πολυ καλο 8αρι της αισιν.
Αναρτηση: περιμενει στο ραφι της ακτιβα με ενεργες αντιστρεπτικες που χρηζουν μιας μικρης εως μεση εξελιξης
Υβριδικο συστημα : περιμενει στο ραφι το εξαιρετικα εξυπνο και αποδοτικο hybrid air
Ηχομονωση: υπαρχουν ετοιμα πακετα εταιρειων με φανταστικα αποτελεαματα που χρησιμοποιουνυαι σε αλλα μοντελα. Σχεδον απολυτη ησυχια,(ακους την αναπνοη σου).
Σχεδιο: μπορει και να δεν μπορει να συνεργαστει με ξενους οικους για ενα δυναμικο σχεδιο που θα γυριζει κεφαλια οπου και αν βρεθει.
Δεν χρειαζονται δις για να γινει μια καλη συνταγη. Τα υλικα υπαρχουν.Ετσι σε μια δεκαετια κατι θα γινει.
-
Οταν η fiat έχει αναβιώσει το 500ράκι και η BMW το mini και έχουν κάνει μιά ολόκληρη γκάμα αυτοκινήτων βασισμένα πάνω σε αυτά, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έκανε και η citroen το ίδιο βασισμένη στο βάτραχο ή στο ντεσεβό...
-
H υδροπνευματική πέθανε, ζήτω η υδροπνευματική. Και πέθανε όχι γιατί η Πεζώ έβγαλε την μπρίζα, αλλά γιατί συνέβη κάτι άλλο πριν από αυτό, πολύ πιο σοβαρό:
Πέθανε γιατί οι Σιτροενάκηδες της γύρισαν την πλάτη σε συντριπτικό βαθμό. Άνθρωποι που την ήξεραν, την είχαν πιο παλιά και τη φχαριστήθηκαν, την είχε ο πατέρας τους, ο παπούς τους. Και την έφτασαν να πουλάει σε ένα χρόνο όσο πούλαγε πριν από 20-30 χρόνια σε μια βδομάδα.
Πέθανε λέμε, κάποτε υπήρχε και μετά δεν την ήθελαν. Και τώρα που της κάναμε και τα σαράντα, ξαναμιλάμε για υδροπνευματική?Ο πολύς κοζμάκης θέλει άλλα πράματα : ΜΟΥΡΗ, γκάζια, διαφημίσεις πιασάρικες, καλό χρηματοδοτικό, ΜΟΥΡΗ, τέζλα, υβρίδια (όχι πετρελαίου, από τα άλλα, τα καλά), ΜΟΥΡΗ, μέιντ ιν τζέρμανυ, εκτεταμένες εγγυήσεις, ΜΟΥΡΗ, στόρυ =παραμύθι και τέλος ΜΟΥΡΗ.
Όλα τ' άλλα μαζί είναι σχεδόν ένα τίποτα.+_ -
Συμφωνω στα περι μουρης.
Η μουρη ομως ερχεται μεσα απο ενα εξαιρετικο σχεδιο. Μια εξαιρετικη σχεδιαστικη φιλοσοφια.Η c6 εηταν ενα πραγμα σαν το αυτοκινητο της κρουελα ντεβιλ, εντυπωσιακο για τους φαν, αλλα για τους σπορτιφ αγοραστες ηταν καπως.... Και ειχαν δικιο.
Δηλαδη για τον κακο τους τον καιρο εστιασαν στην αναρτηση, ( σαν να λεμε πισωκινηση για μπεμπα) και αποφασισαν πως αυτο φταιει, ενω εχω την αισθηση δεν ηταν αυτο. Δεν υπαρχει οδηγος που δινει 25-30.000+++€ και να μη θελει αυτοκινητο που δεν γερνει και παραλληλα να εχει ανεση λιμουζινας.
Δεν πεθανε πιστευω απο τον κοσμο επειδη ετσι τρελαθηκαν, πεθανε επειδη δεν εξελιχθηκε ως οφειλε, ενω ηταν ευκολο.
Δηλαδη ο κοσμος δεν ηθελε αυτο το κυμα και τις κλισεις στις στροφες. Και προτημισε τα σκληροτερα στις λακουβες γερμανικα αλλα πιο επιπεδα στις στροφες.
Ο.κ πανευκολο, με ρυθμισεις μπορουσε να κανει παπαδες η αναρτηση και να προσφερει αυτοκινητο τραπεζι στα στροφιλικια και πολυ πιο ομαλη ταλαντωση απο τα γερμανικα.Ειναι στοιχειο μουρης και αυτο, στοιχειο εντυπωσιασμου για τους φιλους του.
Η σχεδιαση ειχε θεμα ομως.
Μετα πηγε στην εξαιρετικη 5αρα που εμοιαζε υπο γωνιες με μπεμπα ή με αουνυι.
Εμενα παλι μ αρεσε αλλα στο κοινο εμοιαζε για αντιγραφη, και μαλιστα χωρις τις ενεργες αντιστρεπτικες
Ποιο ηταν το στοιχειο εκεινο που θα τραβηξει την προσοχη του κοινου για μουρη, απο ενα αουντι.
Τι δεν εχει το αουντι και δεν μπορει να προσφερει; σχεδιαση πακετο με αναρτηση ακτιβα λεω εγω.Δηλαδη δεν εχει βρει ακομα το σχεδιο εκεινο που θα μοιαζει με γλυπτο και θα πουλα μουρη, και δεν φταιει η αναρτηση.
Σε αλλο επιπεδο και κλαδο ποιος θα αγοραζε νισσαν σουβ με την παλαια σχεδιαστηκη φιλοσοφια.
Το qq τρελαθηκε στις πωλησεις λογω σχεδιου. Τωρα αν τα βαλεις με μπεμπα και αουντι θες σιγουρα να εχεις και ασο κατω απο το μανικι παρεα με τη σχεδιαση.Ισως κανω λαθος αλλα πιστευω πως κοιτα παλι αλλου και ξοδευει απειρα χρηματα παλι λαθος.
Υπαρχουν σχεδια που πουλαν μουρη, που ολη η καφετερεια σταματα το ρουφηγμα του φραπε και κοιτα με ζηλια, δεν μπορει.Η πλακα ειναι πως απο οτι βλεπω γερμανικα αυτοκινητα θα παρουν την αναρτηση της μποσε και θα διδασκοιυν ανεση και τραπεζι στις στροφες και η σιτροεν θα ψαχνει να κανει υπομαρκες. Και μετα ολος ο κοσμος θα ζητα ανεση-τραπεζι σε φθηνοτερη εκδοχη μιας και τα της μποσε θα κοστιζουν χρυσαφι, και στη σιτροεν θα κοιτιουνται με απορια.
-
Μάλλον ένας συνδυασμός όλων των παραπάνω είναι. Από τη μία οι αγοραστές δεν έδειχναν ιδιαίτερη προτίμηση στις υδροπνευματικές και έτσι η Citroen σου λέει: 'Γιατί να κάθομαι να ασχολούμαι; Πιο φτηνά θα μου βγει μια συμβατική ανάρτηση και θα ευχαριστήσει και πολύ κόσμο που δεν θέλει τις πλεύσεις της υδροπνευματικής.' (Η Activa μάλλον ήταν ασύμφορα ακριβή, ενώ ήταν και πιο σκληρή από όσο θα ήθελαν οι φανατικοί Σιτροενάκιδες). Ενδεικτικό είναι ότι στην τελευταία C5, όλα τα περιοδικά έγραψαν ότι η μεταλλική ανάρτηση είναι πιο καλή στην γρήγορη οδήγηση, με μικρότερες κλίσεις, πιο άμεση συμπεριφορά κλπ.
Α και κάτι ακόμα. Όταν λέτε '5άρα', το μυαλό όλων πάει στην BMW. Πείτε 'C5' καλύτερα για να συνεννοηθούμε...
-
Βαριόμαστε βρε Δία να αλλάζουμε σε αγγλικά και είμαστε και στο θέμα της Σιτροέν .
Αλλωστε 5άρα με το κέρατο στην οροφή για κεραία δεν θα αγόραζα ποτέ....
Επί της ουσίας όμως , όταν εγώ αγόρασα την πλουσιότερη έκδοση με 143 άλογα , σε ανάλογο εξοπλισμό και χώρους η 5άρα μπε-εμ-βε και Ε 200 έκαναν 2 φορές την τιμή της δικιάς μου .
Αρα δεν έμπαινε θέμα σύγκρισης . Μπορούσες βέβαια με 20 % παραπάνω χρήματα να αγοράσεις το σήμα της προπέλας στην 316 με 30 άλογα λιγότερα , δηλαδή 20 % κάτω και αστείο εξοπλισμό . Αν όμως δεν σε ένοιαζε ο φούλ-φούλ εξοπλισμός , μπορούσες να κατέβεις 7000 € και να πάρεις την φτηνότερη από τις 4 εκδόσεις χωρίς υδροπνευματική , οπότε πάλι η φτωχή 316 θα είχε διπλάσια και πλέον τιμή .
Αρα μην συγκρίνετε το αμάξι με άλλες τιμές . Ανταγωνιστής του ήταν το μοντέο , το πασάτ , το μάζντα 6 , το καρίνα , το 508 και η λαγκούνα .
-
Άρχισες πάλι τα δικά σου Κρουιζεράκο.
Αυτό που λέω είναι ότι όταν λες σε άνθρωποι που ασχολείται με αυτοκίνητο '5άρα', το μυαλό πάει στην BMW. -
Sorry criuser αλλά έχει δίκιο ο δίας. Η έκφραση 5αρα παραπέμπει στη Μπέμπα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεν διαφωνώ όταν λες σε κάποιον έξω , αλλά όταν είσαι στο θέμα της σιτροέν ?
Αλλωστε και εγώ βαριέμαι να αλλάζω σε αγγλικά για ένα γράμμα και έτσι γράφω 5άρα όταν είμαι εδώ και δεν μπερδεύεται κανείς ...
Που δεν θέλει να μπερδευτεί...
-
Εγώ πάντως διαβάζοντας το '5άρα' δεν μπερδεύτηκα ειδικά μάλιστα όταν συνοδεύονταν από λέξεις όπως 'υδροπνευματική' και 'άνεση'. Δεν είναι πολλές 5άρες με αυτά τα χαρακτηριστικά.
-
Εγω παλι που εχω οδηγησει μπεμπουλες αρκετες, εχω να πω πως στις αστειες εκδοσεις τους ειναι ψηλομαπα.
Και μια χαρα συγκρινονται φθηνοτερες σιτροεν ή φαου βε ή φορντ σε ολα τα επιπεδα με μια μπεμπα
Ευτυχως με τον νεο 1.6 τουρμπο κατι γινεται πλεον, αλλα και παλι απο αναρτησεις ας τα λεμε καλα.
Μονο στο κιβωτιο τους βγαζω το καπελο.Ενταξει υπαρχουν και πολυ καλες εκδοσεις, αλλα ο μεσος ελληνας ψηλομαπα μπεμπες εχει και νομιζει και εγω δεν ξερω τι.
Και ναι εχω οδηγησει και κορυφαιες μπεμπες.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
λλωστε και εγώ βαριέμαι να αλλάζω σε αγγλικά για ένα γράμμα και έτσι γράφω 5άρα όταν είμαι εδώ και δεν μπερδεύεται κανείς ...Είναι 4 πλήκτρα (Alt&Shift, C, 5), όσα ακριβώς και το να γράψεις 5άρα. Στην αρχή προσπαθούσα να καταλάβω τι εννοείς όταν έλεγες για 5άρα στο θέμα της Σιτροέν.
απο αναρτησεις ας τα λεμε καλα.
Μονο στο κιβωτιο τους βγαζω το καπελο.Δεν σε βλέπω να κατέχεις και πολλά από BMW. Οι αναρτήσεις τους είναι πολύ καλές (όχι όλες, αλλά οι σπορ είναι) για όποιο θέλει (και ξέρει) να οδηγεί. Τα χειροκίνητα κιβώτια τους από την άλλη είναι μέτρια.
Και ναι εχω οδηγησει και κορυφαιες μπεμπες.
Όπως;
Ενταξει υπαρχουν και πολυ καλες εκδοσεις, αλλα ο μεσος ελληνας ψηλομαπα μπεμπες εχει και νομιζει και εγω δεν ξερω τι.
Άσε τον μέσο Έλληνα με τις παλιές 316 (100 άλογα) και 518. Τραγικοί τάφοι!!! Μιλάμε απλά για μια ονομασία τώρα.
-
Ναι για τις απλες λεω πως ειναι μαπα. Οι σπορ ειναι ωραιες αλλα και παλι απο αυτο που παιρνεις σε σπορ το χανεις παρα πολυ σε ανεση. Αρα στο τελικο συμπερασμα δεν το θεωρω, και κανεναν αθλο της μηχανικης, ουτε πααδειγμα γεωμετριας αναρτησεων. Οι αναρτησεις ειναι ενας παρα πολυ δυσκολος τομεας. Θελει πραγματικα ταλεντο και φαντασια απο τους μηχανικους.
Οι μεγαλες μπεμπες ειναι εξαιρετικες σε ταξιδι αλλα πανακριβες
Για τα αυτοματο λεω, καταπληκτικο. Κιβωτιαρα. Αλλα και το προηγουμενο το 6αρι, παλι κορυφαιο.
Εμαθα σε 7αρα της εποχης να κανω κολιες και να παρκαρω.
Με την 116 ας πουμε γελουσα με το ποσο κοστιζει και τι αυτοκινητο ηταν, οταν π.χ αγοραζες ενα μοντεο ή μια ψ5 που ηταν 10 φορες καλυτερα αυτοκινητα περα του μεγαλυτερου ογκου τους -
Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που γράφετε. Μια παρατήρηση.
Είναι 6 πλήκτρα (Alt&Shift, C, 5),4 όσα ακριβώς και το να γράψεις 5άρα και επιπλέον άλλα δύο Alt&Shift για να γυρίσεις το πληκτρολόγιο στα Ελληνικά. Να τα λέμε όλα. -
Kιβώτια η Πεμβέ βάζει Γέτραγκ και Τσεντέφ. Το 8άρι αυτόματο είναι από τη δεύτερη, όπως και το 6άρι που αντικατέστησε, και το φοράνε ένα σκασμό μάρκες και μονδέλα με μικροαλλαγές στις ρυθμίσεις ανάλογα με την εφαρμογή. Τα χειρός δεν είναι κάτι παραπάνω από το μέσο όρο.
-
Πολυ σωστα, αλλα πρωτη φορα εγω το οδηγησα σε μπεμπα 5αρα και κολλησα. Εχω εντυπωσει στο μυαλο μου οτι αυτο το κιβωτιο ειναι μπεμπε.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ναι για τις απλες λεω πως ειναι μαπα. Οι σπορ ειναι ωραιες αλλα και παλι απο αυτο που παιρνεις σε σπορ το χανεις παρα πολυ σε ανεση. Αρα στο τελικο συμπερασμα δεν το θεωρω, και κανεναν αθλο της μηχανικης, ουτε πααδειγμα γεωμετριας αναρτησεων.Δεκτό, αλλά προσωπικά δεν μου φαίνονται τόσο σκληρές. Γενικά προτιμώ τα σφιχτά αυτοκίνητα, ίσως αυτό φταίει.
Πολυ σωστα, αλλα πρωτη φορα εγω το οδηγησα σε μπεμπα 5αρα και κολλησα. Εχω εντυπωσει στο μυαλο μου οτι αυτο το κιβωτιο ειναι μπεμπε.
Το hardware το φτιάχνει άλλος, αλλά είναι και θέμα software, το οποίο το γράφει ο κάθε κατασκευαστής. Το διπλοσύμπλεκτο 7άρι Getrag, για παράδειγμα, το φοράει και η 488 και η AMG GT. Στην Ferrari είναι πολύ ταχύτερο, λόγω software. Η AMG είπε ότι η προτεραιότητα της είναι η αξιοπιστία.
-
H υδροπνευματικη εχει κοπει αυστημα και μονο λογω κοστους και οχι επειδη καποιοι φανταζονται διαφορα... Ειναι επισημως δηλωμενο απο τον Ταβαρες της Peugeot οτι οτιδηποτε μπορει να προσφερθει σε χαμηλοτερο κοστος κοβεται, αναμεσα σ αυτα και η υδρο.-
Και φτασαμε να βγαζει πιπες μπλε τυπου αιρκρος να το παιζει ο Κρουιζερ τρεντουλιαρης οταν εχει αμαξι με παπαρια και γουσταρει παπαρια αμαξι...Κατα τ αλλα βρειτε μου αμαξι 25ετιας καθημερινο που παταει σε 185/65/14 να μπορει να μπει σταθερα στην αριστερη και οχι απλομενα στη κατηφορικη παρατεταμενη αριστερη πριν τα διοδια Ελευσινας με 180.. Αυτο ειναι σπορ συμπεριφορα σε περιπτωση που δε το καταλαβατε Αν δε ξερετε και δεν εχετε ξεσκισει υδροπνευματικο απλα ΔΕ ξερετε τι μπορει να κανει, πως συμπεριφερεται, πως προστατευει, πως μαζευεται και πως αντιδραει. Οταν σου δινει ενα αμαξι τη δυνατητοτα να κινεισαι με ασφαλεια πολυ γρηγορα για τεραστιες αποστασεις το λενε GT και αν εχει και δυναμη GTi.. Αυτα που διαβαζω ειναι η πρωτη αντιδραση οταν οδηγας υδροπνευματικο και δε το ξερεις. Υδροπνευματικο, οταν κατανοησεις τι κανεις εκεινη τη στιγμη...ειναι απλα σπορ αυτοκινητο. Οταν πας οσο θες και στριβεις το πατο σου δεν ειναι σπορ επειδη λεει γερνει... yeah sure... Εχω δει απιστευτες ''μαλακιες'' απο το πατερα μου με το cx π.χ. απεναντι σε δηλωμενες σπορ κατασκευες που ψαχνωνταν. Βιδωμενο με πολλα να εχει γυρει και το κοντερ να γραφει παρανοια... Αμαξι με εμπρος γεφυρα που παταγε πανω υποπλαισιο τυπου Η φορτηγου,διπλα ψαλιδια εμπρος, πισω γεφυρα κτλπ Στημμενο μου ακουγεται... Αν δε μπορουσαν ν ανταποκριθουν αυτα τ αυτοκινητα δε θα τα προσφεραν με διπλασια αλογα με ελαχιστες αλλαγες σε πιεσεις σφαιρων π.χ μονο. Τα ντιζελ ψοφια cx ειχαν σχεδον ανυπαρκτες διαφορες στην αναρτηση σε σχεση με τα Τ.
Εμαθα με καλοστημμενο την εποχη του συμβατικο και παραλληλα οδηγαγα υδροπνευματικο. Δε βρισκω το λογο να ειμαι υποκειμενικος αυτη τη στιγμη.Πολλες εμπειριες οδηγικα απο GS ,BX, xantia και πολυ SM 2.7 (επος). Το zx με τη καλοστημμενη συμβατικη ειναι μια παπαρια μπροστα στο GS σε ακριβεια μπροστινου,φρενα,ανεση και μασιφ αισθησης με γεφυρα ΚΑΙ πισω με τα 2 αμαξια να τα χωριζουν 20 χρονια παρουσιασης... Θα μπορουσα να ευλογησω τα γενια του zx ανετα γιατι το λατρευω για αντικειμενικους και υποκειμενικους λογους.
Αυτα, γιατι δε μπορω να διαβαζω οτι να ναι και την εχω κανει για τη ψυχικη μου ηρεμια.Αλλα ειναι προκληση καποια πραγματα που γραφονται σε θεματα που ειναι ΒΙΩΜΑ μου.
Υ.Γ. Δε βρισκω το λογο να καταλαβει καποιος μπεμπα αντι C5 στο παρων θεμα
CITROËN FORUM