-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Καλημερα Χρηστο!+1000 σε πολλα που εγραψες αλλα μη χανεσαι βρε φιλε! Φου και φου τουλαχιστον γραφε εσυ αυτο που πιστευεις και τελος. Τα σεβη μου!+1
-
Αν κρίνω από την αλληλουχία στα σχόλια μάλλον θα πρέπει να απαιτήσουμε από τον Χρήστο ένα ελάχιστο ποστάρισμα ημερησίως και ας είναι και μια απλή 'Καλημέρα'.
Καλημέρα φίλοι. -
Αν κρίνω από την αλληλουχία στα σχόλια μάλλον θα πρέπει να απαιτήσουμε από τον Χρήστο ένα ελάχιστο ποστάρισμα ημερησίως και ας είναι και μια απλή 'Καλημέρα'.
Καλημέρα φίλοι.+1
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Τελικά εκεί στην citroen μυαλό δεν βάζουν. Τι υλοποίηση είναι αυτή τώρα;
Youtube VideoΕμένα δεν μ' αρέσει. Καθόλου...
-
Τελικά εκεί στην citroen μυαλό δεν βάζουν. Τι υλοποίηση είναι αυτή τώρα;
Youtube VideoΕμένα δεν μ' αρέσει. Καθόλου...
Εντυπωσιακά όμορφο μπροστά και εντυπωσιακά άσχημο πίσω!!!!
Καλή premium πρόταση στον γερμανικό ανταγωνισμό, αρκεί να μην είναι ακριβότερη. -
Από μπροστά muscle car τύπου Dodge και από πίσω ... κάτι άσχετο ...
-
Τα πρώτα DS ήταν λίγο συμπαθητικά. Έκτοτε όμως και εως τώρα δεν μου λένε κάτι ιδιαίτερο.
Κάτι προσπαθεί να πει τόσα χρόνια η Citroen αλλά μάλλον δεν της κάθεται... -
Αυτό είναι απίστευτα όμορφο.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Φυσικά και είναι όμορφο. Απλά όπως έχει πει και ο Στρατισίνο ενώ το δημιουργικό της citroen είναι πάντα τολμηρό, το τμήμα στρατηγικής - προώθησης κάπου χάνει... Αντίθετα στην πεζώ με αισθητά λιγότερο τολμηρές υλοποιήσεις, όμως καλύτερο promotion προβάλλουν τα οχήματά τους ως απαυγάσματα ντιζάιν της επόμενης δεκαετίας. Προσωπικά θεωρώ πως η citroen όντως είναι εταιρεία με premium καταβολές αλλά όσο τολμηρή είναι στις υλοποιήσεις της τόσο συντηρητική στην προώθηση των προιοντων της και αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούν κάποτε. Γιατί; Γιατί απλά μας κούρασαν.
-
Υπάρχει εδώ και χρόνια το Μετρόπολις και θα τελείωνε το θέμα σεντάν . Αλλά θεωρώ ότι αυτά είναι προτάσεις που υπάρχουν εδώ και χρόνια και θα αργήσουμε να δούμε νέο μοντέλο εκεί αφού περιμένουμε το DS3 και λογικά θα έρθει και το DS5 ώστε να κλείσει η σειρά των σούβ . Μετά τα υπόλοιπα .
-
-
Χαιρετώ την οικογένεια της Citroen.
Έχω ένα xsara 2 ,1.6 του 2004 το exclusive και ενδιαφερομαι να τοποθετήσω
Cruise control. Θα ήθελα να ενημερωθώ αν εκτός από το χειριστήριο χρειάζεται κάτι ακόμα για την τοποθέτηση. -
Περίμενε να το δεί ο nonos που ειναι ο citroen expert του φορουμ και θα σε κατατοπίσει πλήρως!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Περίμενε να το δεί ο nonos που ειναι ο citroen expert του φορουμ και θα σε κατατοπίσει πλήρως!Και πιστεύω ότι θα του πει να μην το βάλει καν..
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Καλημέρα,
Όπως θα έχετε δει οι περισσότεροι βγαίνει καινούριο berlingo:
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/premiera-gia-neo-citroen-berlingo
Επειδή δεν το έχω δει σε κάποιο αλλο site, ξερει κανεις αν θα βγει και σε επαγγελματικο van (2 θέσεις κλουβα κλπ οπως πχ το προηγούμενο);;;
Θέλω να πιστεύω πως ναι αλλά δεν έχω βρει τίποτα σχετικό στο διαδίκτυο. Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει, ψαχνω επαγγελματικό όχημα τέτοιου στυλ και πέραν του vw caddy και του δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο αξιόλογο...
Ευχαριστώ. -
Προφανώς θα βγεί και επαγγελματικό . Το αμάξι βγαίνει με διαφορές στην εμφάνιση σαν Σιτροέν , Πεζώ και Οπελ .
Απλά το μοντέλο ξαναγυρίζει στην πρώτη του γενιά και το δείχνει ξεκάθαρα στο βίντεο παρουσίασης που είχε και επιβατικό χαρακτήρα . Γιατί οι επόμενες είχαν εντελώς επαγγελματική εμφάνιση .
Τώρα με την κατάργηση του C3 Picasso το νέο Berlingo θα παίξει τον πολυμορφικό ρόλο στην μικρή κατηγορία .
-
Προβλεπεται φοβερο τραβελι εμφανισιακα το νεο c5
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... -me-neo-c5 -
Ούτε αυτό σου αρέσει ?
Βρε συ ο Μπερτόνε πέθανε πια και η χήρα δεν σχεδιάζει...
-
Γιατι το ειδαμε για να μ αρεσει? Το διαβασες?
Κατα τ αλλα να κοιταχτεις...Ανθρωπος που τη βρισκει με το aircross -
Η PSA δουλευει για τον criuser
Youtube Video
CITROËN FORUM