-
Ο χρήστης lesoko έγραψε:
Καλημέρα Σιτροενάκηδες!
Πού μπορώ να βρω πληροφορίες περί αξιοπιστίας, λειτουργικότητας, οικονομίας κ.λ.π. για Citroen C4 Picasso της τελευταίας χρονιάς (αυτό που φέρνει τώρα η αντιπροσωπεία); Επίσης, θα με βοηθούσε αν υπάρχουν αναφορές για τους 1600άρηδες diesel και το αυτόματο κιβώτιο. Επειδή στην ελληνική αγορά δεν έχω δει ούτε ένα, οπότε μάλλον δύσκολα θα υπάρχει κάτι, θα με βοηθούσε κάποιο κείμενο στα αγγλικά. Ευχαριστώ για τον χρόνο που θα διαθέσετε για να μου απαντήσετε.(δες τη υπογραφή μου...).
1600 diesel + αυτόματο = άριστος συνδυασμός...
Εκμεταλλεύεται πλήρως όλη τη ροπή, αλλάζει εκεί που πρέπει. Έχεις γρήγορες αλλαγές όταν τις χρειάζεσαι.. Μην το φοβάσαι καθόλου. Νομίζω μάλιστα ότι πλεόν τα diesel της η citroen τα δίνει με αυτόματο (και καλά κάνει)..
Αν το c4 picasso έχει τον eHDI @ 115HP (νομίζω ότι αυτόν έχει) τότε η κατανάλωσή του είναι 'αστεία'. Από 5.3 - 6,0 (άντε 6.2 αν ζοριστεί πολύ). -
Εχω ενα φιλο που σκέφτεται να αγοράσει ενα C3 1.100, 2008 μοντέλο, ποια ειναι η γνωμη σας;;
-
http://www.autoblog.gr/2014/12/10/2015- ... -facelift/
Ήρθε και το facelift της C4, η ουσία είναι οι κινητήρες, το ωραίο εσωτερικό παρέμεινε...
-
Να ρωτήσω κάτι τους σιτροενάκηδες του forum μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω...
Είδα πριν από λίγες μέρες στη Σαλαμίνα ένα αμάξι που μου φάνηκε όμορφο αλλά επειδή το έβλεπα για πρώτη φορά,δεν ήξερα καν ποιο είναι και από τη μάσκα πληροφορήθηκα ότι είναι citroen!Κοιτάζοντας πίσω διαπίστωσα ότι είναι το c4 aircross αλλά δεν το βλέπω καν στις λίστες της εταιρείας ούτε και στο car.gr.
Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν ήρθε καθόλου(ή ήρθε σε πολύ περιορισμένα κομμάτια) στην Ελλάδα και το συγκεκριμένο που είδα εγώ προφανώς το έχει φέρει απ'έξω.Σωστό ή λάθος;; -
Αναφέρεσαι μάλλον στο 'αδερφό' του Mitsubishi ASX. Δεν ήρθε ποτέ. (Από το 2011 κυκλοφορεί)
Πιθανότερο 'εισαγόμενο μτχ' αυτό που είδες.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Αν κρίνω από τα στοιχεία που βρήκα στο google,μάλλον γι'αυτό πρόκειται,cosneo.Πάντως μου άρεσε εξωτερικά,μου τράβηξε το βλέμμα ίσως επειδή είναι και η κατηγορία αυτή που ψάχνω.Γιατί δεν το έφεραν όμως;;Δεν μπορώ να καταλάβω.Μόνη εξήγηση ίσως η (υψηλή;)τιμή του,αν θεώρησαν ότι δε θα έχει εμπορική επιτυχία στη χώρα μας.
-
Tο έχω δεί και εγώ και πράγματι είναι πολύ όμορφο . Δεν το έφεραν γιατί βγήκε την εποχή της μεγάλης μείωσης των πωλήσεων το 2011 , δεν μπορούσε να πάρει ποσότητα ώστε να πάρει καλή τιμή και έτσι θα έβγαινε ψηλά .
Ακόμη το εσωτερικό είναι του μιτσουμπίσι , που δεν το λες και όμορφο και έτσι το αμάξι χάνει πολύ . Κάτι ανάλογο συνέβη με το επίσης όμορφο κρόσερ , που ήταν όμορφο απ' έξω , αλλά από μέσα γιαπωνεζιά .....
-
Δωρακι στον Νονο κανεις για τα Χριστουγεννα ?!?!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5686690/ -
αφου απεφυγα να κανω την πατατα για μεταχειρισμενο με την πολυτιμη βοηθεια σας,αποφασισα να παρω ενα καινουργιο c4
ενδιαφερομαι αποκλειστικα για την εκδοση με 115 ιππους,με χειροκινητο κιβωτιο,απο εξτρα θελω κλιματισμο και τεμπελη
στη λαρισα μου ειπανε 17.800 τελικη σε λευκο και μου φανηκε καπως αλμυρο,εδω εχω διαβασει πως το συγκεκριμενο εχει πουληθει στα 17.000,γνωριζει κανεις τωρινες τιμες?δεν μπορει πριν ενα χρονο να ειχε 17 και οσο παλιωνει να πλησιαζει τα 18 -
Καλησπέρα!
Αν κατάλαβα καλά,ζεις μόνιμα Λάρισα.Ξεκίνα από αύριο μια τηλεφωνική έρευνα αγοράς παίρνοντας τους εμπόρους εδώ στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις μέχρι να βρεις κάτι που να σε ικανοποιεί.Απλά να αναφέρω ότι σε κάποιες περιπτώσεις μια μικρή διαφορά 50 ή 100 ευρώ στην τελική τιμή ίσως και να μην παίζει τόσο μεγάλο ρόλο όσο άλλα πράγματα όπως ο επαγγελματισμός και η ντομπροσύνη(αν υπάρχει ακόμα τέτοια!) κάποιου εμπόρου,πράγμα στο οποίο δίνω και εγώ μεγάλη σημασία τώρα που ψάχνω αμάξι.
Επίσης,σημασία έχει και το επίπεδο/τιμές του service και γενικότερα των after sales υπηρεσιών γι'αυτό και είναι λογικό να προτιμάμε να αγοράζουμε από κάποια κάθετη μονάδα ώστε εκεί να το πηγαίνουμε και για service αλλά να έχουμε και την άνεση να επικοινωνούμε για ο,τιδήποτε χρειαστεί.Εσένα όμως που φαίνεται πως θα αγοράσεις από άλλη πόλη αλλά εικάζω πως θα το πηγαίνεις για service στη Λάρισα,αυτό το τελευταίο δε σε πολυενδιαφέρει. -
Γεια σας παιδιά, Καλή Σαρακοστή.
Εχω κλείσει ραντεβού την Τρίτη το πρωι στο μηχανικό να δει ένα C3 που πρόκειται να αγοράσω για τη γυναίκα μου.
Είναι 2002 το 1100 με 140000 χιλιόμετρα και θα το πάρω το πολύ 2600, ίσως και λίγο λιγότερο. Δεν εχει ηλεκτρικους καθρεπτες, ουτε trip computer, αλλα εχει εργοστασιακο radiocd. Ειναι δευτερο χερι απο κοπελα.
Εχω δει τα βασικά καλό φαίνεται, και το πιο σημαντικό είναι προσεγμένο εξωτερικα και εσωτερικά και δεν του φαινεται ουτε η ηλικια, ουτε τα χιλιομετρα. Ισως γιατι είναι σε γκαραζ και το οδηγει κοπελα. Τα ελαστικα θελουν αλλαγή, καθώς και αλλαγη διαστασης, είναι 195/50/15 , το κλασσικο κόλπο των λαστιχάδων, επειδή τα 185/55/15 κοστίζουν κανενα κατοσταρικο παραπανω.
Εχουμε ψιλοκαταληξει σε αυτό γιατί και μας αρέσει και μας κάνει σε μέγεθος για την ώρα, και για ταξδι με υποχωρήσεις
Εντάξει μεγάλωσα λίγο και η γυναίκα δεν θέλει γρήγορο , οπότε έχω δικαιολογία για να αποφύγω προσωρινά κάποιο δεκαεξάρι.
Οι ερωτησεις μου τωρα είναι ότι δεν πρόσεξα αν εχει ABS, αν και την Τρίτη το πρωι θα το δω, απλα ρωταω για να μην ταλαιπωρούμαστε, γιατι χωρις ΑΒΣ δεν το παντρευομαι!
Αξίζει η αγορα του η να συνεχισω το ψαξιμο για καποιο νεωτερο σε ηλικια και λιγοτερα χιλιομετρα? Χωρις ομως να υπερβω τα 3200 για κατι καλο (και χωρις να θελει κατι μετα απο τον ελεγχο)? -
Το Abs ήταν έξτρα και πολλά αυτοκίνητα δεν είχαν.
-
Δεν είχε τελικά ΑΒΣ, οπότε δεν το πήρα.
-
DS5 f/l στην έκθεση της Γενεύης.
-
Το συζηταγαμε στο gcc.. σε συντριπτικο ποσοστο το προτιμαμε προ fl.. Ως citroen δλδ και οχι ως DS.. σα να λεμε ως honda και οχι infinity.
-
To πιο ωραίο Citroen για μενα και σαν προf/l και σαν μετάf/l.
Πιο Citroen το προηγούμενο, πιο κινέζικο DS αυτό αλλά οκ! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
σα να λεμε ως honda και οχι infinity.nissan και infiniti θες να πεις
ή honda και acura -
Παιδια καλησπερα,συγνωμη που θα ρωτησω εδω αλλα θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για το DS5 diesel hybrid,ποια ειναι η γνωμη σας;αξιζει;
-
νομίζω, ότι δεν αξίζει .... βέβαια δεν έχεις αναφέρει καθόλου τις προτεραιότητες σου και την χρήση του οχήματος
υπάρχουν diesel 2.0 με ίδιες ή χαμηλότερες εκπομπές ρύπων
και υπάρχουν diesel 2.0 plug-in hybrid με πολύ χαμηλότερες εκπομπές και αμιγή ηλεκτροκίνηση για 40-50χλμ -
Το προφίλ χρήσης του είναι αυτό που μας λέει αν ένα αμάξι αξίζει ή όχι.
CITROËN FORUM