-
Πάντως η exclusive ,ήδη χωρίς τον φόρο πολυτελείας , έπεσε από 33000 στα 30800 . Περιμένουμε να μάθουμε γιά τις υπόλοιπες εκπτώσεις .
Αν κάποιος έχει κέφι μπορεί να πάει να μάθει και να μας πεί .
Εν τω μεταξύ η εδώ exclusive έχει επιπλέον πράγματα από την γαλλική που έτσι φτάνει τα 33000 .
Ετσι συνέβαινε και με την δίλιτρη που έχω .
Βέβαια νομίζω ότι και στην Γαλλία παίζουν εκπτώσεις , αλλά μην ξεχνάμε ότι εδώ είχαμε ΕΤΤ 40 % γιά το δίλιτρο και 20 % γιά τον ΤΗΡ .
Αρα μεταπουλάμε Γαλλία , γιατί εδώ έχουμε τους βαγγέληδες .
Παρεπιπτόντως επειδή κοιτάω τα μικρότερα , μήπως αλλάξω το C4 , διαπίστωσα ότι οι βαγγέληδες μείωσαν αρκετά τις τιμές τους σε σχέση με τις προ 5ετίας . -
Αλλαξα ψυγειο μηχανης στο Xantia, μετα απο 12 χρονια και 212500 χιλιομετρα με Valeo. Με παραξενεψε οτι το ψυγειο αυτο ενω ειχε κανονικα την θεση για την βιδα εκκενωσης κατω χαμηλα, ηταν κλειστη, ενω το δικο μου ψυγειο ειχε κανονικα. Το καινουριο ηταν Made in Spain ValeoOrigin και παρηχθη Μα'ι'ος 2010. Ειδα οτι εχει ραγισει και η πλαστικη γωνια στον θερμοστατη στην μια απο τις 3 βιδες της, και θα παω να το παρω σημερα να το αλλαξω.
-
Το ψυγειο σου ειχε κατι ή το αλλαξες ετσι προλητικα?
-
@deep purple
Μα αν καταργηθεί θα καταργηθεί για όλους .
Άρα πάλι ακριβή θα είναι .Η Prestige plus ( πάντα Hydractive 3 ) έχει καλό εξοπλισμό και με την έκπτωση των 4000 ή την προσφορά των 5780 με το Nav μέχρι 31/1/2011 (προσφορά) βγαίνει σε καλή τιμή .
Αλλά έχει πολλούς περιορισμούς .
π.χ. -
Καθίσματα μόνο Μαύρα ,Ταμπλό μόνο Μαύρο . ( αν θες μπεζ πρέπει να δώσει 34000 άντε 29000 με την έκπτωση )
Φώτα Xenon στην prestige ούτε σαν extra .
Κινητήρας βενζίνης 2.0t ?
κλπ.Δεν καταλαβαίνω την τακτική αυτή του εισαγωγέα , κρίμα γιατί με τον 1.6t είναι αξιολογότατο αυτοκίνητο.
Θα έπρεπε να έχει περισσότερες επιλογές .deep purple -
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Το ψυγειο σου ειχε κατι ή το αλλαξες ετσι προλητικα?Την μπλε φλατζοκολλα στην τυφλη ταπα στα δεξια την θυμασαι;
-
@ sprsk
Μα εφόσον οι ίδιοι οι Γάλλοι καταργούν τις οικονομικές εκδόσεις στον ΤΗΡ τι μπορεί να κάνει η ελληνική αντιπροσωπεία;
Πιστεύω ότι αυτό γίνεται για να σπρώξουν τον 1.6 120 άλογα, ο οποίος αν είδες στην σύνδεση που παραθέτω, βγαίνει με τις απλές-φτηνές εκδόσεις και εδώ στην Ελλάδα με όλες τις εκπτώσεις, θα κυμαίνεται πολύ κάτω από τα 20 χιλ (γνώμη μου)
Ως προς την Prestige+ και την απλή Prsetige, το έχω ξαναγράψει αυτές είναι ευρεσιτεχνίες της Citroen Ελλάς, η έκδοση είναι η γαλλική Confort (με ζάντες και πίσω αισθητήρες παρακαλώ), φαίνεται πως εδώ βγάζουν τα δύο αυτά αξεσουάρ και 'δημιουργούν' την Prestige. Πόσο βγαίνει δεν ξέρω, ούτε ποιό από τα δύο ΝαVi των Γάλλων βάζουν (μάλλον το απλό φαντάζομαι, εκτός αν βάζουν κανένα εγχώριο πράγμα απαράδεκτο).
Για το ταμπλό και τις επενδύσεις συμφωνώ απόλυτα, έπρεπε να υπάρχει επιλογή.
Για τον κινητήρα δεν κατάλαβα τι εννοείς. Τούρμπο βενζίνης στα 2.0 δεν υπάρχει, αν εννοείς τον ατμοσφαιρικό έχει αποσυρθεί απ΄τους Γάλλους εδώ και ένα εξάμηνο.
Για τις τιμές, έχει σηκωθεί πολύς κουρνιαχτός, ας περιμένουμε λίγο να καθήσει, νομίζω θα είναι προς όφελός μας. Εξάλλου η παρουσία απ΄του χρόνου των 508, Passat, νέου Mondeo, αλλά ακόμη και του S60, θα πιέσουν πιστεύω τις τιμές. -
Συμφωνούμε , και για την τιμολόγηση και για την 'ειδική' 'Ελληνική' έκδοση.
O ΕΛΛΗΝΑΣ που με τον καιρό έγινε vagakias και παίρνει Passat τσι-τσι με 0,9 λίτρα turbo με 122 άλογα ή που παίρνει έχει αφήσει στην άκρη το Mondeo και αγοράζει Insignia 1.6t δεν έχει περάσει φαίνεται απο τα μαγαζιά τους.
Δεν κυκλοφορούν στους δρόμους να δούνε τι παίζει ? Δεν βλέπουν τις πολλαπλές επιλογές που υπάρχουν στους άλλους παραδοσιακά δύστροπους κατασκευαστές ?
Είναι κρίμα γιατί είναι καλοσχεδιασμένο αυτοκίνητο μέσα έξω .
Όσο αφορά το 2.0Τ βενζίνη απλά επισημαίνω ότι είναι τραγικό να μην υπάρχει στην γκάμα.
Είτε στο C5 είτε στο C-Crosser . To ίδιο και ο 1,6Τ
π.χ.
Ένα δείγμα ευφυίας ' C-Crosser 2,2HDi EXCLUSIVE 47,500.00 € ' -
Θυμιζει citrovag αλλα δεν ειναι..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1040224/Που εισαι βρε Βαγγελη?
-
-
Μολις εμεινα ξανα απο μπαταρια μετα απο 1,5 χρονο περιπου... Κριμα τα 90 ευρω που εδωσα το 2009 και πηρα και μαρκα...
-
Μήπως φταίει κάτι άλλο; Είναι πολύ μικρό το διάστημα για να 'πεθάνει' ...
-
Και ομως.... Του πατερα μου η απλη Silver που φοραει απο το 2005 τωρα ξεκινησε να κανει κολπα αλλα οχι παντα. Το εβαλα μπρος με το Polo του nikzhk και πηρε με την πρωτη, δουλεψε κανα τεταρτο και μολις το εσβυσα δεν πηρε ποτε. Μου τιναξε και τις βελονες του καντραν και το στροφομετρο εμεινε κατω δεξια και θελει reset ο πινακας. Επισης μου μηδενισε τα παντα, απο ρυθμισεις παραθυρου, ρολο'ι', ημερομηνια και ραδιοφωνο.
-
Τι μάρκα είναι;
-
Κοιταξε, και ο πατερας μου το 2005 εβαλε Bosch Silver 45Ah στο Megane και ηταν μια χαρα και ακομα και τωρα.
Εγω το 2009 εβαλα μια Bosch Silver S3 56Ah 480A, και ητνα καλη, δλδ αριστη μεχρι....χτες που εμεινα ξαφνικα. Εχει ρευμα να αναψει τα φωτα κτλ αλλα δεν εχει δυναμη να υποστηριξει τις καταναλωσεις μιζας και εγλεφαλου ταυτοχρονα οταν κανεις εκκινηση. Δενε χω κατι με την Bosch, αλλα με τσαντησε το γεγονος οτι του πατερα μου κρατησε τοσα χρονια χωρις να το κινει και καθημερινα (εχει τυχει να κανει και μηνα το Megane να το κινησει και να παρει με την πρωτη) και εγω που το κινω καθε 2-3 μερες το πολυ τα επαιξε τοσο νωρις ενω ειναι και δυνατοτερη και πιο συγχρονη. Και εδωσα και 90 ερω τοτε... -
Η μπαταρία (αν φταίει η μπαταρία) δεν έχει εγγύηση 2 χρόνια;
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Κοιταξε, και ο πατερας μου το 2005 εβαλε Bosch Silver 45Ah στο Megane και ηταν μια χαρα και ακομα και τωρα.
Εγω το 2009 εβαλα μια Bosch Silver S3 56Ah 480A, και ητνα καλη, δλδ αριστη μεχρι....χτες που εμεινα ξαφνικα. Εχει ρευμα να αναψει τα φωτα κτλ αλλα δεν εχει δυναμη να υποστηριξει τις καταναλωσεις μιζας και εγλεφαλου ταυτοχρονα οταν κανεις εκκινηση. Δενε χω κατι με την Bosch, αλλα με τσαντησε το γεγονος οτι του πατερα μου κρατησε τοσα χρονια χωρις να το κινει και καθημερινα (εχει τυχει να κανει και μηνα το Megane να το κινησει και να παρει με την πρωτη) και εγω που το κινω καθε 2-3 μερες το πολυ τα επαιξε τοσο νωρις ενω ειναι και δυνατοτερη και πιο συγχρονη. Και εδωσα και 90 ερω τοτε...Φταίει το γεγονός,ότι το δικό σου είναι citroen και του πατέρα σου renault.......
-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Εγω το 2009 εβαλα μια Bosch Silver S3 56Ah 480A, και ητνα καλη, δλδ αριστη μεχρι....χτες που εμεινα ξαφνικα. Εχει ρευμα να αναψει τα φωτα κτλ αλλα δεν εχει δυναμη να υποστηριξει τις καταναλωσεις μιζας και εγλεφαλου ταυτοχρονα οταν κανεις εκκινηση. Δενε χω κατι με την Bosch, αλλα με τσαντησε το γεγονος οτι του πατερα μου κρατησε τοσα χρονια χωρις να το κινει και καθημερινα (εχει τυχει να κανει και μηνα το Megane να το κινησει και να παρει με την πρωτη) και εγω που το κινω καθε 2-3 μερες το πολυ τα επαιξε τοσο νωρις ενω ειναι και δυνατοτερη και πιο συγχρονη. Και εδωσα και 90 ερω τοτε...πήγαινε πάρε μια μιτσούμπα
άσπρη σάπια με υγρά -
Και εγω τις ανοιχτες τις σεβομαι παρα πολυ, γιατι πραγματικα κραταν για χρονια, οσο μαπα και να ειναι η μαρκα. Ακομα και οτνα το δυναμο υπολειτουργει σχετικα με πεσμενο αυτοματο. Τελικα μετα απο ψαξιμο στην Φρατζη κσι σε αλλα μαγαζια το μεσιμερι, πηρα VARTA σαν την παλια Bosch σε χαρακτηριστικα 56Ah 480A(EN) στα 63 ευρω. Κια οσο κρατησει. Εμαθα και οτι φετος η Bosch αυυξησε την εγγυηση στα 2 χρονια. Τωρα επρεπε να την κανει;
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Φταίει το γεγονός,ότι το δικό σου είναι citroen και του πατέρα σου renault.......Καλα δεν ειναι αυτο... Το Megane στα πρωτα του χρονια κατεστρεψε την εργοστασιακη μπαταρια σε 8 μηνες (ηταν οι γνωστες ελαττωματικες παρτιδες Γαλλιας που τρεχαν ολοι και δεν εφταναν, και τα γνωστα προβληματα με τους συναγερμους αντιπροσωπειας της GT Auto Alarm που κολλουσαν) και μια Ιταλικη για 7 χρονια. Εκτοτε φορα την Bosch και φετος αρχισε να εχει αδυναμια τα κρυα πρωινα. Η παλαιοτερη του Xantia ειχε αλλη μια 5-6ετια+. Στο ΒΧ με πεσμενο αυτοματο, κρατησε 3 χρονια στην προηγουμενη ιδιοκτητρια, και μου την εδωσε με μισα υγρα, τα οποια συμπληρωσα και εβγαλε αλλα 3 χρονια κανονικης κυκλοφοριας και 1 χρονο ακινησιας. Μετα ψοφισε για παντα...
-
-
Γαματη ε; Μακαρι να υπηρχε καμια και εδω.... Δεν ξερω αν ηρθαν Ελλαδα.
CITROËN FORUM