-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να ξέρεις πως το κιβώτιο θα είναι το ίδιο δλδ το in house κλασσικό αρχαίο 4αρι. Επίσης μην περιμένεις να βάζει φωτιά στον δρομό με τα 120 άλογα. Από την άλλη ο 1,6Τ συνδυάζεται με το 6αρι ρομποτικό δλδ από την Σκύλα στην Χάρυβδη . Γνώμη μου αν δε θές ντε και καλά αυτόματο πάρε την 1,6Τ με το χειροκίνητο ή έστω την απλή 1,6 αλλά πρώτα να κάνεις test drive για να δείς αν σου ταιριάζει σε θέμα επιδόσεων.
Θα βγαινει η καινουρια C4 1.6 με χειροκινητο; Για το ρομποτικο 6άρι γενικα τι ακουγεται;
-
H 1.6T προς το παρόν μόνο με ρομποτικό. Η 1,6 ατμοσφαιρα και με 5αρι χειροκίνητο.
Το ρομποτικό είναι αργό στις αλλαγές. -
ετσι μου ειπανε και μενα οτι η 1.6τ θα ειναι μονο με αυτοματο και ειδα στο νετ οτι δεν εχει καθολου καλες κριτικες.εγω γιαυτο κολαω να παω απο 1600 σε 1600 για 10 αλογα διαφορα + 10000 με κολαει γιαυτο ειπα και για το golf το οποιο στα 122 εχει απειρως καλυτερες επιδοσεις αλλα ειναι και 15000+..παντως το λαμπακι εχει να μου αναψει 2 μερες δεν ξερω γιατι...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
H 1.6T προς το παρόν μόνο με ρομποτικό. Η 1,6 ατμοσφαιρα και με 5αρι χειροκίνητο.
Το ρομποτικό είναι αργό στις αλλαγές.Βρε το βλεπω εγω...Μια Mitsubishi θα μας σωσει!!!
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Το ρομποτικό είναι αργό στις αλλαγές.Βρε το βλεπω εγω...Μια Mitsubishi θα μας σωσει!!!
Μπαααα
http://www.lesechos.fr/entreprises-secteurs/auto-transport/actu/020998519453.htm
http://www.republicain-lorrain.fr/fr/permalien/article/4234119/PSA-Metz-et-Valenciennes-en-concurrence.html
Με λίγα λόγια το κιβώτιο είναι έτοιμο και εξελιγμένο in house μένει να αποφασιστεί το που θα παραχθεί. Από οτι λέγεται θα είναι διαθέσιμο στο τέλος του 2011 ίσως και στα μέσα του 2012.
Στο θέμα μοτέρ βενζίνης υπάρχει και αυτο
http://automobile.challenges.fr/essais/3520/article.html -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπαααα
http://www.lesechos.fr/entreprises-secteurs/auto-transport/actu/020998519453.htm
http://www.republicain-lorrain.fr/fr/permalien/article/4234119/PSA-Metz-et-Valenciennes-en-concurrence.html
Με λίγα λόγια το κιβώτιο είναι έτοιμο και εξελιγμένο in house μένει να αποφασιστεί το που θα παραχθεί. Από οτι λέγεται θα είναι διαθέσιμο στο τέλος του 2011 ίσως και στα μέσα του 2012.
Στο θέμα μοτέρ βενζίνης υπάρχει και αυτο
http://automobile.challenges.fr/essais/3520/article.htmlΕγω ειχα διαβασει οτι θα παρουν το διπλου συμπλεκτη της Mitsubishi!Τελικα θα το κανουν μονοι τουςς δηλαδη;
-
Ποτε δεν υπήρχε τέτοια σκέψη, είχαν κυκλοφορήσει φήμες αλλά ποτέ από επίσημα χείλη. Τέλος όταν η είδηση γραφεται απο το Les Echos δλδ του γαλλικούς Financial Times δεν υπάρχει θέμα αξιοπιστίας.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ποτε δεν υπήρχε τέτοια σκέψη, είχαν κυκλοφορήσει φήμες αλλά ποτέ από επίσημα χείλη. Τέλος όταν η είδηση γραφεται απο το Les Echos δλδ του γαλλικούς Financial Times δεν υπάρχει θέμα αξιοπιστίας.Οκ δεν λεω,απλα το ειχα δει στην Wikipedia και την θεωρησα αμεσως σαν αξιοπιστη πηγη! Αλλα ακομη καλυτερα αν το εξελιξουν οι ιδιοι!!! Φυσικα θα το φορεσει πρωτα η Peugeot και μετα η μαμα Citroen...
-
Το κιβώτιο θα λανσαριστεί στο αυτοκίνητο που θα περνάει φάση ανανέωσης. Δεν ξέρω τι θα γίνει στα βενζίνης αλλά στα πετρέλαια μάλλον μιλάμε για τον διλίτρο. Επίσης το φυσικά που λές δεν ισχύει για παράδειγμα το e-HDI εμφανίστηκε πρώτα στην C5 1.6 HDI
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το κιβώτιο θα λανσαριστεί στο αυτοκίνητο που θα περνάει φάση ανανέωσης. Δεν ξέρω τι θα γίνει στα βενζίνης αλλά στα πετρέλαια μάλλον μιλάμε για τον διλίτρο. Επίσης το φυσικά που λές δεν ισχύει για παράδειγμα το e-HDI εμφανίστηκε πρώτα στην C5 1.6 HDIΣωστος...Απλα συνηθως(αυτο ταιριαζει καλυτερα ) ετσι γινεται...!Τι εννοω...πχ η παθητικη τετραδιευθυνση λανσαριστηκε πρωτη απο την Citroen και μετα την χρησιμοποιησε η Peugeot ενω τους Prince Engines πρωτη η Peugeot! (και την πλατφορμα της C4 τους 16βαλβιδους στην μεσσαια κατηγορια...)
-
πριν λιγο ειδα στο κεντρο της Πατρας zx με ζαντονια αλλα rallye, ακινητοποιημενο με ανεβασμενο καπο! none εσυ;
υχρ 67** -
Σσσσσσσσσσ, μην τα λες αυτα.
-
Ειπα ν αρχισω να φωναζω 'νονεεεεεεεε' αλλα λεω ασε μην ειναι κανενας αλλος και γινουμε ρομπα...
-
Γιά το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη λέγονται πολλά , αλλά ακόμα δεν έχουμε συγκεκριμμένα γιά το πού και το πότε .
Γιά τον κινητήρα μεταβλητής συμπίεσης , παρότι δουλεύεται 12 χρόνια ήδη , θα πάει γίά το τέλος της δεκαετίας , μιά και μιλάμε γιά την γενιά των κινητήρων των επόμενων 20-30 χρόνων με υπεραποδόσεις και χαμηλή κατανάλωση . -
ειδα και τις φωτο που ειχε ανεβασει ο nonos τωρα και οντως ο nonos ηταν στον δρομο...
Τι επαθες ρε; ολα καλα τωρα;
-
Μπαινωντας στη μαιζωνος απο κωσταντινουπολεως και καθοτι πηχτρα εφτασε σε θερμοκρασια να ανοιξουν τα βεντιλατερ αλλα δεεεν οποτε παραξενευτηκα το διπλοπαρκαρα και περιμενα καμια ωρα να κρυωσει για να ανοιξω τη ταπα να δω πως παω απο νερα..Περιμενωντας εψαχνα την ασφαλεια του βεντιλατερ και βρηκα και συρμα και μονωτικη μπας και χρειαζοταν να βραχυκυκλωσω τη βαλδιβα του βεντιλατερ για να φυγω αν ηταν εκει το θεμα αλλα τελικα νερα ηθελα..Πηρε ενα μικρο μπουκαλακι ,ισως και παραπανω.. Με μαμησαν στο κορναρισμα καθοτι διπλοπαρκαρισμενος και ανοιξα το καπω να μη μου τα πρηζουν..Ετοιμος να βαλω και τριγωνο ημουν..
Εχω μια ελαχιστη διαρροη απο το πανω κολλαρο του ψυγειου εδω και καιρο..Τη ξερω και το παρακολουθουσα και ειχε σταματησει απλα τωρα ειχα καιρο να κοιταξω αφου ειχε σταματησει και μου την εκανε αφου κατεβηκαν τα νερα οριακα ωστε να μη δινει σημα στο θερμοστατη να ανοιξει το βεντιλατερ..
Οτι πρεπει για να παρεις τη φλατζα στο χερι..Εφυγα του εριξα ενα σκισιμο να νιωσει και ολα οκ..Σκιστο για να μη σε σκισει..
Αν ησουν πεζος bibendum μαλλον καταλαβα ποιος εισαι.. Μαυρο μακρυ μπουφαν-καπαρντινα? Κοντοσταθηκες, γυρισες, δε μιλησες.. Αν σου πω οτι δε μου περασε απο το μυαλο οτι καποιος με καταλαβε εχω πει ψεμα..
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Σσσσσσσσσσ, μην τα λες αυτα.Γιατι να μη μιλησει?
Βεβαια τωρα που ειδε το νονο live την εχει βαμμενη αλλα δε το λεμε.. -
Ωχ πάλι σκοτωμούς θα έχουμε...
Πάω να βάλω τα καλά μου... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν ησουν πεζος bibendum μαλλον καταλαβα ποιος εισαι.. Μαυρο μακρυ μπουφαν-καπαρντινα? Κοντοσταθηκες, γυρισες, δε μιλησες.. Αν σου πω οτι δε μου περασε απο το μυαλο οτι καποιος με καταλαβε εχω πει ψεμα..
μπορουμε να στειλουμε cv στη cia και στο fbi νομιζω....
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
μπορουμε να στειλουμε cv στη cia και στο fbi νομιζω....
Σε νονο μιλας να ουμ..
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ωχ πάλι σκοτωμούς θα έχουμε...
Πάω να βάλω τα καλά μου...Εγω τα μαυρα με τα σκαρπινια, και τον nikZik με την ΧΜ να περιμενει κατω απο το σπιτι....
CITROËN FORUM