-
Ο χρήστης koloko έγραψε:
μου ειπαν οτι το καινουργιο δεν θα εχει καμια σχεση με αυτο θα ειναι πολυ καλυτερο και με μπριζωσαν.εδω μου ειπε το παιδι οτι δεν θα εχει καμια διαφορα με το γκολφ και οτι πηγαν στην γαλλια και το δοκιμασανε και παθανε πλακα και το ωραιο ειναι οτι τον πιστευω...Έπρεπε να τους πεις το autobilt έχει διαφορετική άποψη για το ΄καλύτερο μαθητή της κατηγορίας' Golf
Αν 'πάθανε πλάκα' με την νέα C4 τότε τι πρέπει να πάθουν με την DS4 για να πείσουν ώστε να την πουλήσουν??
Ότι διαφορά έχει το 307 με το 308 από άποψη μηχανολογικής και ποιοτικής προόδου, τέτοια χοντρικά διαφορά θα υπάρχει και στην νέα με την παλιά C4. Πέρα από τον ...βασιλιά της κατηγορίας, έπρεπε να τους πεις υπάρχει και ο αστερισμός της gulietta -
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Και γιατι να παρω Leon ή Octavia (που ειναι και μακρυτερα απο το Golf) και να μην πεσει η τιμη του Golf στην τιμη του Leon; Αφου τα ιδια μηχανικα εχουν, την ιδια τεχνογνωσια εχουν, κατω απο την ιδια στεγη ειναι, την ιδια αξιοπιστια. Αρα προς τι η διαφορα τιμης; Μονο θεμα σηματος, κυτους ή ονοματος;Για να μην γκρινιάζεις ....
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ναι Ορέστης είναι
Κοίτα αυτά που μου λες φυσιολογικά ακούγονται(σ' εμένα τουλάχιστον που το 2ο αυτοκίνητο της οικογένειας είναι Golf 4).Από τα παραπάνω που λες για να καταλάβεις το δικό μου τι αυτοκίνητο(που λέει ο λόγος) είναι πρόσθεσε ότι κατεβάζει 2 λίτρα λάδι κάθε 4500 χιλιόμετρα περίπου
Και σκέψου ότι αυτό το πήραμε αντί μιας XcarούλαςΕγω τοσον καιρο νομιζα οτι ειχατε το Golf 3!!! Xsara...Ααααχχχχχ....Ρε μην λες το ονομα της και μου 'χει λειψει!!!!!!!!
-
Χρονια πολλα Ζηση!!! Να τα εκατοστησεις!!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Χρονια πολλα Ζηση!!! Να τα εκατοστησεις!!!Ευχαριστω Ευθυμη!!!! Κι εσυ οτι επιθυμεις να το 'χεις!
-
ρε παιδια με μπερδεψατε λιγο τελικα αξιζει περισσοτερο η νεα c4 απο το γκολφ πχ το τσι 122?στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι το παιρνουν 8000.εγω το αγορασα πιο λιγο......αξιζουν ομως τα 12000 επιπλεων που θα χρειαστουν για το καινουργιο?η μενω το φτιαχνω και ειμαι ευχαριστημενος?παντως εθνικη μετα τα 140 το αμαξι απλα δεν πηγαινει καθολου οχι μια χεχε
-
Τοσα λεφτα επιπλεον δε τα αξιζει η γκολφω
Αμα ηταν μικροτερη η διαφορα ισωςSent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης koloko έγραψε:
ρε παιδια με μπερδεψατε λιγο τελικα αξιζει περισσοτερο η νεα c4 απο το γκολφ πχ το τσι 122?στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι το παιρνουν 8000.εγω το αγορασα πιο λιγο......αξιζουν ομως τα 12000 επιπλεων που θα χρειαστουν για το καινουργιο?η μενω το φτιαχνω και ειμαι ευχαριστημενος?παντως εθνικη μετα τα 140 το αμαξι απλα δεν πηγαινει καθολου οχι μια χεχεΑυτόματο ή χειροκίνητο και με πιο μοτέρ το C4?
-
αυτοματο 1600 sx pack auto με 17αρες ζαντες
-
τα παραπανω λευτα ειναι για το c4 το καινουργιο οχι για το golf.γιαυτ λεω αν αξιζει να το δωσω.για το γκολφ δεν μου εχουν πει.το γκολφ το εχουν ολοι και πιστευω οτι ειναι ακριβο αλλα λενε οτι ειναι και το καλυτερο...
-
Να υποθέσω το ατμοσφαιρικό και όχι το τούρμπο
-
Νομιζω 1,4 ειναι του παιδιου.
-
Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας...Αναφέρομαι στην νέα C4 που το πρότειναν. Αυτό που έχει είναι 1.6, ο 1,4 ποτέ δεν είχε αυτόματο κιβώτιο.
-
Νομιζα αυτο που εχει τωρα ηθελες.
-
το 1.6 εχω με τα 110 αλογα και αυτοι μου προτειναν το 1.6 με τα 120 και μου ειπαν οτι το μοτερ της bmw δεν εχει καμια σχεση με το παλιο και ειναι και πολυ οικονομικο.παντος το δικο μου καιει 11-12 λιτρα ειτε εθνικη ειτε πολη αυτο δεν μπορο να το καταλαβω μην πω οτι στην εθνικη καιει περισσοτερα σχεδον 12 και στην πολη 11.αξιζει αυτη η αναβαθμιση να παρω το καινουργιο δηλαδη η να περιμενω και οτι μου βγαλει?παντως το αμαξι που με εχει κολησει ειανι το asx με το πετρελαιο(μπορω να το αγορασω λογο περιοχης...)
-
Ο χρήστης koloko έγραψε:
το 1.6 εχω με τα 110 αλογα και αυτοι μου προτειναν το 1.6 με τα 120 και μου ειπαν οτι το μοτερ της bmw δεν εχει καμια σχεση με το παλιο και ειναι και πολυ οικονομικο.παντος το δικο μου καιει 11-12 λιτρα ειτε εθνικη ειτε πολη αυτο δεν μπορο να το καταλαβω μην πω οτι στην εθνικη καιει περισσοτερα σχεδον 12 και στην πολη 11.αξιζει αυτη η αναβαθμιση να παρω το καινουργιο δηλαδη η να περιμενω και οτι μου βγαλει?παντως το αμαξι που με εχει κολησει ειανι το asx με το πετρελαιο(μπορω να το αγορασω λογο περιοχης...)Σαφως και αξιζει! Το 1.6 με τα 110 ειναι μοτερ του '90 ενω ο 1.6 VTi με τα 120 καινουριο μοτερ!ΕΕΕ....Μια διορθωση....Το μοτερ ΔΕΝ ειναι μονο της BMW...Η εξελιξη ειναι απο κοινου...
-
Τι λες βρε Ζηση. Δεν ειναι μοτερ του '90. ΤΟ αν πρωτοπαρουσιαστηκε ο TU το 1987 ΟΚ, αλλα δεν εχει σχεση ο τοτε με τον τωρα. Καμια σχεση, παλια ητνα 8ν, αλλοι θαλαμοι, αλλες ρυθμισεις, μετα εγινε 16ν μπηκε στα rallye/saxo vts δεν εβγαζε ρυπους, ξανασχεδιαστηκε κεφαλη κτλ κτλ και βγηκε ο 1.66 16v που εμπαινε μεχρι 2 χρονια πριν. Καμια σχεση ο τοτε με τον τωρα.
Παντως δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για τον νεο 1,6 16ν VTi. Ιδια δυναμη με τον παλιο λενε.
Οσο για την καταναλωση σου, ψαξε τι φταιει. ΟΛα τα αλλα C4 εχουν 6,5-7 το πολυ ταξιδι, εσυ γιατι τοσο; Αρα κατι αλλο φταει... -
Ο χρήστης koloko έγραψε:
το 1.6 εχω με τα 110 αλογα και αυτοι μου προτειναν το 1.6 με τα 120 και μου ειπαν οτι το μοτερ της bmw δεν εχει καμια σχεση με το παλιο και ειναι και πολυ οικονομικο.παντος το δικο μου καιει 11-12 λιτρα ειτε εθνικη ειτε πολη αυτο δεν μπορο να το καταλαβω μην πω οτι στην εθνικη καιει περισσοτερα σχεδον 12 και στην πολη 11.αξιζει αυτη η αναβαθμιση να παρω το καινουργιο δηλαδη η να περιμενω και οτι μου βγαλει?παντως το αμαξι που με εχει κολησει ειανι το asx με το πετρελαιο(μπορω να το αγορασω λογο περιοχης...)Να ξέρεις πως το κιβώτιο θα είναι το ίδιο δλδ το in house κλασσικό αρχαίο 4αρι. Επίσης μην περιμένεις να βάζει φωτιά στον δρομό με τα 120 άλογα. Από την άλλη ο 1,6Τ συνδυάζεται με το 6αρι ρομποτικό δλδ από την Σκύλα στην Χάρυβδη . Γνώμη μου αν δε θές ντε και καλά αυτόματο πάρε την 1,6Τ με το χειροκίνητο ή έστω την απλή 1,6 αλλά πρώτα να κάνεις test drive για να δείς αν σου ταιριάζει σε θέμα επιδόσεων.
-
Σωστο
Παντως γενικα μακρια απο sensodrive, γιατι απλα δεν ξερουν να τα φτιαχνουν στις αντιπροωσπειες. Δεν κανουν ποτε reset καθε 15000-20000 χιλιομετρα το διακενο του συμπλεκτη μεχρι που χαλαει το βηματικο της αλλαγης και του συμπλεκτη. Μετα κλαφτα χαραλαμπε... -
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Τι λες βρε Ζηση. Δεν ειναι μοτερ του '90. ΤΟ αν πρωτοπαρουσιαστηκε ο TU το 1987 ΟΚ, αλλα δεν εχει σχεση ο τοτε με τον τωρα. Καμια σχεση, παλια ητνα 8ν, αλλοι θαλαμοι, αλλες ρυθμισεις, μετα εγινε 16ν μπηκε στα rallye/saxo vts δεν εβγαζε ρυπους, ξανασχεδιαστηκε κεφαλη κτλ κτλ και βγηκε ο 1.66 16v που εμπαινε μεχρι 2 χρονια πριν. Καμια σχεση ο τοτε με τον τωρα.
Παντως δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για τον νεο 1,6 16ν VTi. Ιδια δυναμη με τον παλιο λενε.
Οσο για την καταναλωση σου, ψαξε τι φταιει. ΟΛα τα αλλα C4 εχουν 6,5-7 το πολυ ταξιδι, εσυ γιατι τοσο; Αρα κατι αλλο φταει...Ε ναι ρε billara αυτο εννοω! Το οτι εχει φαει εξελιξη αυτο εννοειται.
CITROËN FORUM