Μπαινωντας στη μαιζωνος απο κωσταντινουπολεως και καθοτι πηχτρα εφτασε σε θερμοκρασια να ανοιξουν τα βεντιλατερ αλλα δεεεν οποτε παραξενευτηκα το διπλοπαρκαρα και περιμενα καμια ωρα να κρυωσει για να ανοιξω τη ταπα να δω πως παω απο νερα..Περιμενωντας εψαχνα την ασφαλεια του βεντιλατερ και βρηκα και συρμα και μονωτικη μπας και χρειαζοταν να βραχυκυκλωσω τη βαλδιβα του βεντιλατερ για να φυγω αν ηταν εκει το θεμα αλλα τελικα νερα ηθελα..Πηρε ενα μικρο μπουκαλακι ,ισως και παραπανω.. Με μαμησαν στο κορναρισμα καθοτι διπλοπαρκαρισμενος και ανοιξα το καπω να μη μου τα πρηζουν..Ετοιμος να βαλω και τριγωνο ημουν..
Εχω μια ελαχιστη διαρροη απο το πανω κολλαρο του ψυγειου εδω και καιρο..Τη ξερω και το παρακολουθουσα και ειχε σταματησει απλα τωρα ειχα καιρο να κοιταξω αφου ειχε σταματησει και μου την εκανε αφου κατεβηκαν τα νερα οριακα ωστε να μη δινει σημα στο θερμοστατη να ανοιξει το βεντιλατερ..
Οτι πρεπει για να παρεις τη φλατζα στο χερι..
Εφυγα του εριξα ενα σκισιμο να νιωσει και ολα οκ..Σκιστο για να μη σε σκισει..
Αν ησουν πεζος bibendum μαλλον καταλαβα ποιος εισαι.. Μαυρο μακρυ μπουφαν-καπαρντινα? Κοντοσταθηκες, γυρισες, δε μιλησες.. Αν σου πω οτι δε μου περασε απο το μυαλο οτι καποιος με καταλαβε εχω πει ψεμα..
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Σσσσσσσσσσ, μην τα λες αυτα.
Γιατι να μη μιλησει?
Βεβαια τωρα που ειδε το νονο live την εχει βαμμενη αλλα δε το λεμε..