-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αλλωστε καποιοι με 1.6Τ και 180hp ακομη ψαχνουν να δουν που ειναι κρυμμενα..........
-
το αυτοκίνητο έχει 120 κακόμοιρα άλογα .- ότι και να λες για 1800αρη σεντάν είναι ΑΡΓΟ...
θεωρείς ότι τα νούμερα που δίνουν όλα τα έντυπα (ακόμα και η επίσημη μάζντα ρε ΑΘΕΟΦΟΒΕ ) είναι ψευτικά για να χαντακώσουν το προιον ??? ( το δικό της προιον ) ?? πέρνεις ναρκωτικά ?? διαβάζεις λιακόπουλο ??
μαγκακια εγω μιλαω με τροπους και οχι με μαγκιτσες εδω μεσα,αν θελετε το παμε και εκει και χ...με τη συζηττηση
και οποιος πιστευει οτι εχει κατι πιο δυνατο απο το ταπεινο και αργο 6αρη μου στελνει πμ κανονιζουμε και βλεπουμε ποιο θα ναι ποιο αργο,μιλαμε στα 1600-1800 κιλα στη κατηγορια του και σε ατμοσφαιρα
αντε να δουμε θα ναι και αλλοι μαζι και με καμερες παντα για να μην λετε μετα τα δικα σας
αυτα τα λογια σε οσους μιλανε ετσι μεσα απο ενα φορουμ,εδω μεσα ειμαστε για συζητησεις και οχι για τσαμπουκαδες -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
**@ xenos **εσυ φιλε πως το κρινεις αργο?
για πες μου τι εχεις και τι εχεις οδηγησει πιο γρηγορο απο το ταπεινο και εργο 6αρη οπως και οι υπολοιποι γρηγοροι εδω?Πού το έχω ξανακούσει ,
Πού το έχω ξανακούσει . . .
Σελίδα 9 , το πρώτο post του GGAB ( σαν να ακούω τον αντίλαλο του )
και αν μπει και αλος και γραψει τα ιδια,κα μετα και αλλο,και αλλος,και καμια 50 αρια,τι θα λες τα ιδια συνεχει?για αντιλαλους,πορεια της κνε και διαφορα τετοια που λενε οι κλασσικοι γραφικοι,επειδη δεν μπορουν πια να ειρωνευτουν
Τσαπρρρρρρρ....κουτ-κουτ-κουτ-κουτ.......
ΥΓ.Για κάποιους,αυτοκίνητο είναι ένα turbo....0-100 κλπ....Για κάποιους άλλους,σημασία δεν έχει πόσο γρήγορα πάς,αλλά ΠΩΣ τα πάς.....Γκέγκε;
ΥΓ2.Τί Mazdisti....ρεεεεεε...αlfisti;
ΥΓ3.Για τελευταία φορά......άλλο 'πόσο' και άλλο 'πως'....
Άν θέλαμε ..και γρήγορο,θα παίρναμε το MPS...αφου ξέρεις και εσύ οτι είναι παναργο γιατί μας τα κάνεις τσουρέκια ??
και συ που το ξερεεις τον εχεις δει να οδηγει σε κανα ανοιγμα?
Και πολύ καλά κάνεις και το οδηγάς. Είπε κανείς το αντίθετο? Μάλλον εσύ
δεν έχεις οδηγήσει κάτι διαφορετικό για να κρίνεις ότι είναι αρκούντως γρήγορο το 6αρι. Εσένα μπορεί να σε καλύπτει και με το παραπάνω. Τα ανταγωνιστικά αυτοκίνητα όμως είναι αυτά που θα κρίνουν αν είναι αντικειμενικά αργό ή γρήγορο.καλα εγω κανω εσυ ομως δεν μου απαντας
μπορει ομως να χω οδηγησει και πολλα αυτοκινητα και να οδηγω και πολλες ωρες καθε μερα αυτο τι σημανει οτι δεν εχω οδηγησει εγω αν διαβαζες εχω οδηγησει και ανταγωνιστικα πριν αγορασω αυτο το αυτοκινητο,αλλα οδηγαω και καθε μερα εσυ τομς δεν απαντας τι οδηγαςΔηλαδή αν οδηγάει yugo τότε το 6αρι είναι γρήγορο ενώ αν καβαλάει το Enterprise είναι αργό; Πώς πάει ακριβώς η 'λογική' σου;
οχι αυτη ειναι η λογικη σου στο ερωτημα μου
εγω μιλησα κ.mod για αυτοκινητα ιδιας κατηγοριας ατμοσφαιρικα στα 1.6 και 1.8 -
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
μαγκακια εγω μιλαω με τροπους και οχι με μαγκιτσες εδω μεσα,αν θελετε το παμε και εκει και χ...με τη συζηττηση
και οποιος πιστευει οτι εχει κατι πιο δυνατο απο το ταπεινο και αργο 6αρη μου στελνει πμ κανονιζουμε και βλεπουμε ποιο θα ναι ποιο αργο,μιλαμε στα 1600-1800 κιλα στη κατηγορια του και σε ατμοσφαιρα
αντε να δουμε θα ναι και αλλοι μαζι και με καμερες παντα για να μην λετε μετα τα δικα σας
αυτα τα λογια σε οσους μιλανε ετσι μεσα απο ενα φορουμ,εδω μεσα ειμαστε για συζητησεις και οχι για τσαμπουκαδεςαγαπητέ φώτη... αν είσαι μέχρι 18 σκάρτα 20 και τα λες αυτά δεν πειράζει σε συγχωρούμε όλοι περάσαμε από αυτή την φάση...
αν είσαι μεγαλύτερος
-
-
ας έβαζε η μάζντα μοτέρ της προκοπής και ας μην έμενε με την αρχαιολογιά... οτιδήποτε 1400αρη συμπιεστό και άνω σε έχει για δεκατιανό....
-
το θέμα δεν είναι να βρεις πιο γρήγορο, το θέμα είναι να βρεις πιο αργο...
-
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αυτα τα λογια σε οσους μιλανε ετσι μεσα απο ενα φορουμ,εδω μεσα ειμαστε για συζητησεις και οχι για τσαμπουκαδεςαγαπητέ φώτη... αν είσαι μέχρι 18 σκάρτα 20 και τα λες αυτά δεν πειράζει σε συγχωρούμε όλοι περάσαμε από αυτή την φάση...
αν είσαι μεγαλύτερος
ενω εσεις που γραφετε με αυτο το επιθετικο και ανανδρο(μεσα στο φορουμ) τροπο απο τη 1η στιγμη που εγραψα τι εισαστε?
μηπως εισαστε γραφικοι,γιατι για να εχετε μυαλο και να μου θες να μου πεις μοκο-ραφτο δεν θα εγραφες ετσι κ.μεγαλε,και ειμαι 32 και εχω περασει και τα περναω ακομα με καποιος εντελως φιλικα παντα,και δεν εκραζομαι ποτε ετσι,απλα με φερατε σε αυτο το σημειο
οταν δεν ξερεις τι ρολο βαραει ο αλλος και το τι κανει καθε μερα,πανω στο αντικειμενο οδηγηση,απλα δεν του απαντας με μαγκιλικια μεσα απο το φορουμ αν δεν καταλαβες δεν πειραζει πιστευε αυτα που πιστευεις,ετσι κι αλλιως μονο οδρομος ειναι το σωστο αποτελεσμα και οχι οι φυλλαδες,δυναμομετρα κλπ -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
-
ας έβαζε η μάζντα μοτέρ της προκοπής και ας μην έμενε με την αρχαιολογιά... οτιδήποτε 1400αρη συμπιεστό και άνω σε έχει για δεκατιανό....
-
λογα προσεχε μην σε πετυχει στο δρομο ομως κανενα mazda και σε ξευτιλισει.γιατι αν υπαρχουν παντελονια ξερεις μετα τι θα πρεπεις να κανεις στο αυτοκινητο που οδηγας
-
-
Θα παίξουμε τις άδειες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα παίξουμε τις άδειες;σε turbodiesel ή σε ατμοσφαιρα?
-
Τωρα που εκατσε το επαγγελμα.. δε βλεπω να τον ξεφορτωνοσαστε ευκολα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τωρα που εκατσε το επαγγελμα.. δε βλεπω να τον ξεφορτωνοσαστε ευκολα..εγω οταν εχει δουλεια καθομαι πιο πολυ
-
Ε νταξ τωρα να ουμε το χω καταλαβει απο την πρωτη στιγμη οτι δε παιζεσαι ρε μορτη με τιποτα εσυ, μη δικαιολογεισαι... Επειδη στο δρομο ειναι ολα αλλιως οπως λες να προσεχεις τα 1600αρια xsara 10ετιας..
-
Επιχειρήματα καφενείου , Γενίκευση , Ανύπαρκτα στοιχεία , Στρουθοκαμηλισμός , Φανατισμός και παρόλα αυτά θέλεις να μας κάνεις και μαθήματα συμπεριφοράς.
Την ίδια στιγμή , η εταιρεία που εσύ υπερασπίζεσαι , αναγνώρισε το πόσο πίσω έμεινε στο θέμα κινητήρων μετά την αλλαγή του καθεστώτος FORD και εξελίσσει νέα γενιά κινητήρων για την οποία έχει ήδη ξεκινήσει την διαφήμιση .
Αν σήμερα το 6 είχε έναν ecoboost θα μιλούσαμε για ένα από τα πλέον πλήρες σύνολο της αγοράς.Αλλά επειδή δεν έχει . . .
-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
-
-
λογα προσεχε μην σε πετυχει στο δρομο ομως κανενα mazda και σε ξευτιλισει.γιατι αν υπαρχουν παντελονια ξερεις μετα τι θα πρεπεις να κανεις στο αυτοκινητο που οδηγας
Ότι κάθεσαι και απαντας χωρίς να Έχεις καμία επαφη με το τι οδηγαω τι σου λέει ;; Είναι η δεν είναι ένδειξη βλακείας ;;
Μπορει να οδηγαω απο σιεντσετο μέχρι βειρον... -
-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
Λίγο χλωμό να υπάρχει Mazda, πλην RX-8 (βασικά κι αυτό το ράβουν SUV των 1800kg αλλά τέσπα ) και MPS, που να μπορεί να ξεφτιλίσει οτιδήποτε.
Αλήθεια, και χωρίς καμία διάθεση αντιδικίας απλά από καθαρή περιέργεια, όταν το αγόρασες, το αγόρασες με βασικό κριτήριο τις επιδόσεις του ή για κάτι άλλο?
-
άμα στρώσω το 508 να έρθω;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ρε στέφαν αυτό πολεμάν να σου πουν (κάποιοι).
ΔΕΝ είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ αργόΑκριβώς αυτό αλλά κανείς δεν λέει να το καταλάβει...
Για μένα (και αρκετούς άλλους καθώς φαίνεται) είναι απελπιστικά αργό. Για δεδομένα 2000 είναι ΟΚ. Αν και τότε κυκλοφορούσαν κάτι 156 1.8 που το 6αρι ήθελε κιάλια για να τη δει.
Έγραψα και παραπάνω ότι σε ρεπρίζ υστερεί ακόμα και σε σχέση με αυτοκίνητα πόλης (βλ. 500 twinair).
Stefan147 για σένα μπορεί να είναι απελπιστικά αργό το 6άρι όπως και για μένα μπορεί να είναι απελπιστικά αργό το Q5 που έγραψες ότι έχεις... Πέρνοντας σαν βάση το σκεπτικό σου λοιπόν, η 147 που επίσης έγραψες ότι έχεις είναι και αυτή ένα απελπιστικά αργό αυτοκίνητο όπως είναι και η 156**f/l ** 1,6lt-1,8lt. Αρκετοί λοιπόν δεν θεωρούν απελπιστικά αργές τις παραπάνω alfa romeo (όπως προφανώς θεωρείς εσύ), ομοίως και το mazda 6 που οι επιδόσεις του κινούνταν αρκετά κοντά σε αυτές. Και μιας που μιλάμε για ρεπρίζ, ενδεικτικά μια 156 f/l 1.6lt κάνει 60-100km/h με 4η σε 13,8s και 80-120km/h σε 20,9s όταν το mazda 6 κάνει 10,8s και 18,2s αντίστοιχα. Η 1.8lt κινούνταν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με το σημερινό 6άρι. Η μόνη που ξέφευγε οριακά από αυτό το απελπιστικά αργό επίπεδο (σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό σου) ήταν η 156 1,8lt προ-f/l, η οποία ήταν μακράν το γρηγορότερο μεσαίο 1,8lt της εποχής του, αλλά αφενός πρέπει να ζουν ελάχιστες πλέον και αφετέρου δεν ταιριάζει σαν ενδεικτικό παράδειγμα προς σύγκριση καθώς κανείς από αυτούς που διαφωνείς δεν ισχυρίστηκε ότι το 6άρι ήταν ποτέ το γρηγορότερο της κατηγορίας. Επίσης γράφεις με έκπληξη ότι το 6άρι είναι πιο αργό (όπως και όλα τα παραπάνω φυσικά) σε ρεπρίζ από το 500 twinair των 900+κάτι κιλών και των 15kg ροπής στις 2000rpm. Το συγκεκριμένο παίζει να'χει καλύτερες ρεπριζ και απο 2λιτρα ατμοσφαιρικά μεσαία που προφανώς και αυτά σύμφωνα με το σκεπτικό σου είναι απελπιστικά αργά.
.
.
.
.
.
.
Φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι ότι με αυτή τη μηδενιστική προσέγγιση είναι αναπόφευκτο ο διάλογος να εξελίσσεται σε καφενειακού επιπέδου κουβέντα. Την γνώμη μου για το 6άρι και τους κινητήρες του την έχω γράψει παλαιότερα και είναι αυτή. -
Ο χρήστης mak έγραψε:
ρε στέφαν αυτό πολεμάν να σου πουν (κάποιοι).
ΔΕΝ είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ αργόΑκριβώς αυτό αλλά κανείς δεν λέει να το καταλάβει...
Για μένα (και αρκετούς άλλους καθώς φαίνεται) είναι απελπιστικά αργό. Για δεδομένα 2000 είναι ΟΚ. Αν και τότε κυκλοφορούσαν κάτι 156 1.8 που το 6αρι ήθελε κιάλια για να τη δει.
Έγραψα και παραπάνω ότι σε ρεπρίζ υστερεί ακόμα και σε σχέση με αυτοκίνητα πόλης (βλ. 500 twinair).
Stefan147 για σένα μπορεί να είναι απελπιστικά αργό το 6άρι όπως και για μένα μπορεί να είναι απελπιστικά αργό το Q5 που έγραψες ότι έχεις... Πέρνοντας σαν βάση το σκεπτικό σου λοιπόν, η 147 που επίσης έγραψες ότι έχεις είναι και αυτή ένα απελπιστικά αργό αυτοκίνητο όπως είναι και η 156**f/l ** 1,6lt-1,8lt. Αρκετοί λοιπόν δεν θεωρούν απελπιστικά αργές τις παραπάνω alfa romeo (όπως προφανώς θεωρείς εσύ), ομοίως και το mazda 6 που οι επιδόσεις του κινούνταν αρκετά κοντά σε αυτές. Και μιας που μιλάμε για ρεπρίζ, ενδεικτικά μια 156 f/l 1.6lt κάνει 60-100km/h με 4η σε 13,8s και 80-120km/h σε 20,9s όταν το mazda 6 κάνει 10,8s και 18,2s αντίστοιχα. Η 1.8lt κινούνταν πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με το σημερινό 6άρι. Η μόνη που ξέφευγε οριακά από αυτό το απελπιστικά αργό επίπεδο (σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό σου) ήταν η 156 1,8lt προ-f/l, η οποία ήταν μακράν το γρηγορότερο μεσαίο 1,8lt της εποχής του, αλλά αφενός πρέπει να ζουν ελάχιστες πλέον και αφετέρου δεν ταιριάζει σαν ενδεικτικό παράδειγμα προς σύγκριση καθώς κανείς από αυτούς που διαφωνείς δεν ισχυρίστηκε ότι το 6άρι ήταν ποτέ το γρηγορότερο της κατηγορίας. Επίσης γράφεις με έκπληξη ότι το 6άρι είναι πιο αργό (όπως και όλα τα παραπάνω φυσικά) σε ρεπρίζ από το 500 twinair των 900+κάτι κιλών και των 15kg ροπής στις 2000rpm. Το συγκεκριμένο παίζει να'χει καλύτερες ρεπριζ και απο 2λιτρα ατμοσφαιρικά μεσαία που προφανώς και αυτά σύμφωνα με το σκεπτικό σου είναι απελπιστικά αργά.
.
.
.
.
.
.
Φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι ότι με αυτή τη μηδενιστική προσέγγιση είναι αναπόφευκτο ο διάλογος να εξελίσσεται σε καφενειακού επιπέδου κουβέντα. Την γνώμη μου για το 6άρι και τους κινητήρες του την έχω γράψει παλαιότερα και είναι αυτή.αυτα ακριβως και χωρις ειρωνιες οπως κατι αλλα που γραφατε εδω μεσα
δεν ειπα σε καμια οτι ανβει φωτιες στους δρομους,απλα οτι ειναι ενα αυτοκινητο που δεν συμβαδιζει με τα 120 ονομαστικα του αλογα,παρα για ενα αυτκινητο 140 αλογων λογω του χαμηλου βαρους,χαμηλου αμαξωματος,κιβωτιου και κλιμακωσης του,και της πρωτοποριακης του αεροδυναμικης που εχει 0.27.ποιο αλλο στη κατηγορια του εξυπνοι εχει 0.27.ΚΑΝΕΝΑ
γι αυτο και η συμπεριφορα του και μιλαω παντα για το μκ3 που οσο και αν φαινεται παραξενο εχει διαορετικη κλιμακωση απο μκ1-2,και πιο μεγαλη ιπποδυναμη και συμπεριφορα στο δρομο απο το μκ1-2.
αλλα εγω δεν ειρωνευτηκα ουτε κατι αλα ρομεο που γραφατε ουτε κατι αλλα eco boost που πραγματικα θα κρυβοσασταν αν βλεπατε πως πανε στο δρομο -
στεφαν 147 πολυ ειδικος εισαι
εγραψες οτι υστερει σε ρεμπριζ σε σχεση με το 500αρακι
οπως υστερει και το 500αρακι σε σχεση με ενα καρτακι 120 αρη
αυτο ηταν φοβερο παραδειγμα
το 500αρακι με 700κιλα ειναι πιο γρηγορο εως τις 4000 στροφες ακομα και απο ταπεε που ειναι 2000κ. με 200 αλογα λογω οτι ζυγιζει και τα μισα κιλα,οποτε συνεχιζε να βαζεις αρλουμπες παραδειγματα
α και το 6αρη το μκ3 επειδη καποιοι εδω μεσα διαβαζουν φυλλαδες μονο και τιποτε αλλο ειναι 1280 κιλα το σενταν μιας και δεν εχει και ρεζερβα απο τη μανα του,και 1300 το hunchback,τετοια βαρη στη κατηγορια του δεν υπαρχουν,ολα ειναι 200+ πανω -
Ο χρήστης mak έγραψε:
Οι ανακρίβειες που έχουν γραφτεί σε αυτό το topic μόνο σε κουβέντα επιπέδου καφενείου παραπέμπουν. Ελάχιστα post λένε κάτι επί τις ουσίας με επιχειρήματα (πχ. blinkys) αλλά και αυτά αντιμετωπίστηκαν περισσότερο με ειρωνεία παρά αντικειμενικά με αποτέλεσμα η κουβέντα να κινηθεί σε αυτό το επίπεδο. Έχει αναφερθεί η μισή γκάμα της Mazda σε αυτό το topic όπου φυσικά οι «γνώστες» την έβγαλαν σκάρτη σε γενικές γραμμές. Τώρα αν φταίνε κάποιοι που όντως φοράνε γιαπωνέζικα γυαλιά οι κάποιοι άλλοι που φοράνε διαφορετικά λίγη σημασία έχει. Το θέμα είναι ότι ελάχιστοι είναι αυτοί που είπαν κάτι ουσιώδες και συνεισφέρανε σε αυτό το topic.On topic λοιπόν, και στο θέμα μας για το 6άρι. Αξίζει ή όχι να το αγοράσει κανείς τώρα? Το 6άρι συγκαταλέγεται εύκολα στα κορυφαία της κατηγορίας και φυσικά αξίζει η αγορά του αρκεί ο υποψήφιος αγοραστής να μην ψάχνει τις απόλυτες επιδόσεις και κυρίως ροπές (βλ. turbo) γιατί σε αυτό το τομέα το 6άρι δεν θα τον ικανοποιήσει. Το 6άρι είτε σαν mk1 είτε σαν mk2 είχε πολύ καλές για την κατηγορία του επιδόσεις. Παρόλο την μέτρια ιπποδύναμη, λόγω του χαμηλού βάρους κατάφερνε να είναι ανταγωνιστικό. Το χαμηλό βάρος είχε και άλλα προφανή οφέλη (βλ. κατανάλωση). Πλέον όμως με την έλευση των turbo κινητήρων σε πολλά ανταγωνίστικα μοντέλα το 6 έμεινε πίσω. Δεν έγινε ξαφνικά αργό, απλά κάποιοι ανταγωνιστές του πήγαν ένα βήμα πιο πέρα το θέμα και επειδή όλα πάνε συγκριτικά το 6άρι αναμφίβολα μειονεκτεί στο συγκεκριμένο σημείο. Φυσικά, εμεινε πίσω εδώ στην ελλάδα όπου το φορολογικό μας σύστημα ευνοεί τους μικρούς σε κυβισμό κινητήρες. Στην υπόλοιπη ευρώπη που η αγορά δεν είναι τόσο στρεβλή σαφώς και είναι καλύτερα τα πράγματα (+diesel) χωρίς όμως και πάλι το 6 να ξεχωρίζει στον τομέα των κινητήρων. Στις αγορές βέβαια που παραδοσιακά δίνει προτεραιότητα η mazda (Η.Π.Α, Ασία, Αυστραλία) η γκάμα των κινητήρων συμπεριλαμβάνοντας τους 2,5λτ και 3,7λτ παραμένει ανταγωνιστικότατη.
Η νέα γενιά κινητήρων (βενζίνη/diesel), κιβωτίων (μηχανικά/αυτόματα) και πλαισίων της mazda (Skyactiv) είναι σχεδόν έτοιμη και ήδη διατείθεται σε κάποιες εκδόσεις του mazda2 και mazda3 στις αγορές της Ιαπωνίας και των Η.Π.Α. Οι βενζινοκινητήρες έχουν με διαφορά την μεγαλύτερη σχέση συμπίεσης (14:1) σε σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί. Αντίθετα οι πετρελαιοκινητήρες έχουν με διαφορά την μικρότερη σχέση συμπίεσης (14:1) σε σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί. Σκοπός από ότι φαίνεται είναι η επίτευξη όσο δυνατόν χαμηλότερης κατανάλωσης και ρύπων αναλογικά με την ιπποδύναμη και όχι η επίτευξη απόλυτης ιπποδύναμης αναλογικά με τον κυβισμό. Το πρώτο όχημα που ενσωματώνει όλες τις παραπάνω τεχνολογίες είναι το CX-5 του οποίου η παρουσίαση έγινε το Σεπτέμβρη του 2011. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης που έδωσε η mazda όσον αφορά του κινητήρες είναι τα εξης:
Βενζινοκινητήρας 2.0lt: 165hp/210nm, 6.0lt/100km, 139g/km CO2
Ντιζελοκινητήρας 2.2lt: 150-175hp/380-420nm, 4.5lt/100km, 119g/km CO2Είδωμεν λοιπόν...
πολυ σωστος mak ,αλλα αν αρχιζω και βαζω περι mazda αρθρα για τεχνολογιες κλπ θα αρχισουν τις γνωστες αρλουμπες εδω μεσα,μιας και οι φυλλαδες που διαβαζουν οι πιο πολλοι ειναι γερμανοιταλικογαλλικες
MAZDA 6