-
Χμμμμ! [emoji41]
Καλό ΣΚ να έχουμε με δροσιά και ηρεμία!
-
Τέλος εποχής για το VW Scirocco
Το σπορ μοντέλο της γερμανικής φίρμας με την ελκυστική εμφάνιση φαίνεται πως έφτασε στο τέλος του. Η εταιρεία δεν δέχεται πλέον παραγγελίες, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της και πουλάει μόνο τα αυτοκίνητα που έχουν ήδη παραχθεί.
Το Scirocco κυκλοφορεί στην αγορά από το 2008, ωστόσο, η VW δεν δείχνει ιδιαίτερο ζήλο για να το αντικαταστήσει με ένα καινούργιο μικρομεσαίο sport coupe, τουλάχιστον προς το παρόν. Αυτή την εποχή, στοχεύει αποκλειστικά στα ηλεκτρικά μοντέλα και την ανάπτυξη της νέας σειράς οχημάτων I.D.
Βέβαια, δεν αποκλείεται το αυτοκίνητο να επιστρέψει ως τμήμα της γκάμας ηλεκτρικών τα επόμενα χρόνια. Όποιος επιθυμεί, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός οχημάτων Scirocco σε στοκ, αλλά χωρίς δυνατότητα εξατομίκευσης.
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... vw-sciroco
Θυμα του dieselgate και των περικοπων για να πληρωθουν τα προστιματα,της στροφης στα ηλεκτρικα,κοστος αναπτυξης,ποιος ξερει.Παντως το πραγμα φαινοταν οτι οδηγει στο τελος,λιγο το αργοπορημενο facelift,λιγο οι παλιες πλατφορμες,τα προβληματα dsg-twincharger που επληξαν και το scirocco.
-
Είχε φτάσει απλώς η ώρα του. Εννιά χρόνια στην παραγωγή είναι πάρα πολλά τη σήμερον και αυτό φαίνονται στις πωλήσεις!
-
Μα δεν υπηρξε δευτερη γενια ουσιαστικα,εγινε η αναβιωση,πετυχημενα το 2008,πουλησε καλα και καπου εκει εντος 2014 facelift μεχρι σημερα οπου το παρατησαν,το σκοτωσαν κλπ.
-
Το οποίο πρέπει να πούλησε καλά μόνο στην Ελλάδα στα τόσα χρόνια. Στην Ευρώπη αντίθετα ήταν λίγο καλύτερα από το Beetle.
Έχει δύο τρία χρόνια πάντως που το έθαψαν και οι ίδιοι όταν ανακοίνωσαν ότι μελλοντικά καταργουν τα 3θυρα μοντέλα τους αναφερομενοι σε Beetle, Scirocco (παράλληλα με το Eos) και το 3θυρο Golf.
-
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πουλούσε...καταρχήν ΔΕΝ είναι coupe, ένα hatchback είναι με λίγο πιο ωραίο σχεδιασμό από το Golf. Ντροπή για τον προκάτοχό του.
-
Εγώ δεν μπορω να καταλάβω γιατί το θεωρείτε χάτσμπακ.Είναι κουπέ,δεν το δείχνει,αλλά είναι κουπε.Μπορεί να πατάει στο πάτωμα του τοτε Γκολφ αλλά έχει φαρδύτερα μετατρόχια με αποτέλεσμα πολύ καλυτερο πάτημα στο δρόμο.Πίστεψτε με το έχω οδηγήσει (έχει φίλος μου αυτό με κομπρεσσορα/τούρμπο με τα 160 άλογα) και εγώ έχω Γκολφ 5.Παρεμπιπτόντως δεν έχει κανει Τσικ απο το 2009 που το έχει.
-
Και ο προκάτοχος και το τωρινό Scirocco, hatchback είναι Όπως και η Brera (κάποιοι θα μπριζώσουν μ αυτό)
Το να τα λενε κουπε επειδη βγαινουν σε αποκλειστικα 3θυρη εκδοχη κανει stretch τον όρο κουπέ στα όρια του αμφισβητίσιμου
-
Μέχρι τώρα ήξερα οτι τα κουπέ αυτοκίνητα είναι τα σπορ αυτοκίνητα που ειτε έχουν λίγο κώλο πχ Σελικα ειτε είναι κοφτά πχ Σιρόκο.Αλλωστε έχετε δει πολλά χάτσμπακ που δεν έχουν πλαίσια στις πόρτες (εξαίρεση το Mazda 323f του 94) και να είναι 2+2 θεσεων (πίσω έχει στην ουσία δυο κανονικά καθίσματα);Με την ίδια λογική που λέτε και το megane coupe και το pro_ceed θεωρούνται χάτσμπακ.
-
Κουπέ είναι τρίθυρο Σεντάν.......τίποτε άλλο!!!!
-
Για μενα χατσμπακ ειναι και το Μεγκαν 'Κουπε' και το Προσιντ
-
Φιλε GGAB τοτε οι Ferrari είναι τριθυρα.......σεντάν;
-
Ο ορισμός είναι αρκετά ελαστικός πάντως: https://en.wikipedia.org/wiki/Coupé
-
Ο χρήστης ad276 έγραψε:
Φιλε GGAB τοτε οι Ferrari είναι τριθυρα.......σεντάν;Σίγουρα δεν είναι κουπέ .......είναι και διθεσιες!
-
Σουρεαλ διαλογος
-
ο κινητηρας 1.6 TDI 115PS ειναι αξιοπιστος; ενα βαρυ αυτοκινητο οπως το TOURAN το κινει αξιοπρεπως;
-
Αν κρίνω από το tiguan, αξιοπρεπεστατα! Και με ένα πρόγραμμα (450ε) πας στα 145 άλογα και 32kg ροπή και είσαι άρχοντας..
-
Κι η octavia , αν και ελαφρυτερη, παει εξαιρετικα
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ψαχνοντας τον τελευταίο καιρό για μεταχειρισμένο οικογενειακό 4πορτο ως 1357cc βλεπω τα Golf Plus.
Υπάρχουν και με μοτέρ 1,2 tsi που μου κάνουν λόγο χαμηλών πάγιων εξοδων, αλλα βλεπω οτι σε όλο το car.gr υπάρχουν 2 αυτοκίνητα σε ολη την χώρα...
είναι δυνατόν; μου κάνει εντύπωση.
Εντάξει, δεν είναι και απο τα πιο δημοφιλές & καλοπουλημένα μοντέλα αλλά μόνο 2;
Για πείτε;
εγώ πάντος Κρήτη που μένω όλο και καποιο συναντώ αραιά και που.. -
Δημοσίευση από nrg_polini » 06 Νοέμ 2017 14:01
Αν κρίνω από το tiguan, αξιοπρεπεστατα! Και με ένα πρόγραμμα (450ε) πας στα 145 άλογα και 32kg ροπή και είσαι άρχοντας..
μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το προγραμμα; εγκατασταση, προμηθευτης, εγγυηση
Δημοσίευση από ursus » 06 Νοέμ 2017 15:23
Κι η octavia , αν και ελαφρυτερη, παει εξαιρετικα
ειστε και οι 2 ευχαριστημενοι δηλαδη απο την αποδοση του κινητηρα;
επισης με το adblue τι γινεται σε αυτη την περιπτωση. με ενδιαφερει η αγορα πετρελαιοκινητου αλλα δε γνωριζω πολλα στοιχεια
VW FORUM