-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Χρηστο εγω θεωρω πως επρεπε να πω την αποψη μου. Ακομη και δικιο να εχεις η ειρωνια ειναι ειρωνια και δυστυχως δεν βλεπω το λογο να συνεχισω να διαβαζω και να απαντω σε αυτα που γραφεις.Κοιταξε Σπυρο, καλως κακως κουτακια σε μια οθονη ειστε και δε με αφορα τιποτα αλλο. Οταν ο αλλος επαναλαμβανομενα δε χαμπαριαζει, τη ''διαδικτυακη προσωπικοτητα'' μου τη ξερεις.Και να σου πω και την αληθεια δε βρισκω και καμια ιδιαιτερη ειρωνια! Πολλαπλες φορες καποιος ειχε αντιλογο στα τετλευταια σου ποστ. Αν θεωρεις ειρωνια αυτο για το τασακι με τον αναπτηρα τοτε τι να σου πω...
-
Φάνη έχεις δίκιο. Διορθώνω. Είναι το πρώτο suv στο οποίο εφαρμόστηκε το εν λόγω σύστημα. Το πόλο επίσης ήταν το πρώτο στο οποίο εφαρμόστηκε το start stop το 1981.Και εδώ θα διαφωνήσω Σπύρο...το είχε και η Χ3 από το 2004 αυτό το σύστημα.
-
Καλησπέρα παιδιά.
Εχω βρεί ενα VW golf 2011 tsi(122hp) και την Τετάρτη έχω κλείσει ραντεβού για έλεγχο με γνωστη εταιρεία ελεγχου αυτοκινητων. Θα ήθελα αν ειναι δυνατόν να μου πείτε τι πρέπει να προσέξουμε στο έλεγχο. Για τυχόν προβλήματα που πρέπει να κοιτάξουμε.Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Φάνη έχεις δίκιο. Διορθώνω. Είναι το πρώτο suv στο οποίο εφαρμόστηκε το εν λόγω σύστημα. Το πόλο επίσης ήταν το πρώτο στο οποίο εφαρμόστηκε το start stop το 1981.
Και εδώ θα διαφωνήσω Σπύρο...το είχε και η Χ3 από το 2004 αυτό το σύστημα.
Φάνη καλημέρα! Επειδή πάει καιρός που το είχα διαβάσει, το είχα αναφέρει στην παραπάνω κουβέντα ως παράδειγμα μαζί με άλλα. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτά που γράφεις αλλά προσπαθώντας βρήκα τελικά την πηγή και το παραθέτω.
http://www.kathimerini.gr/908795/galler ... tions-2017
Αυτά...
-
Φάνη καλημέρα! Επειδή πάει καιρός που το είχα διαβάσει, το είχα αναφέρει στην παραπάνω κουβέντα ως παράδειγμα μαζί με άλλα. Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτά που γράφεις αλλά προσπαθώντας βρήκα τελικά την πηγή και το παραθέτω.
http://www.kathimerini.gr/908795/galler ... tions-2017Αυτά...
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο Σπύρο! Κοίτα που πήρε και βραβείο το VAG...
To κλειδί είναι 'στην κατηγορία τους', άρα εκεί έχει δίκιο, γιατί η Χ3 είναι μια κατηγορία πάνω από το Tiguan.
-
Ακριβώς φίλε! Αυτή ήταν η λεπτομέρεια και συγνώμη που δεν την θυμόμουν 5 μήνες μετά. Από εκεί και μετά όμως δύσκολα μπορεί να λέμε και πόσο μάλλον να γινόμαστε πιστευτοί πως η vw με τόσα κεφάλαια, πωλήσεις επιδοτήσεις όπως παραθέτω σε πιο πάνω άρθρο, πως δεν είναι μέσα στις εταιρείες που έχουν εφαρμόσει και διαρκώς εφαρμόζουν νέες καινοτομίες. Υπενθυμίζω πως τα γράφω δίχως να είμαι από τους θιασώτες αλλά επί του παρόντος ούτε καν από τους δυνητικά υποψήφιους πελάτες του γκρουπ. Το βραβείο αυτό πρόχειρα όπως είδα κάπου το είχε πάρει και η φορντ αν θυμάμαι καλά το 2015.
-
Να σου πω αγορι μου εκτος απο παραθεσεις της καθημερινης,''του ζουγκλα'', βραβεια και μαλακιες εχεις διαβασει καθολου Setright ας πουμε να μαθεις ποιοι και ποτε και ιστορικα ηταν πρωτοποροι? Κουραζεις ανελεητα..
Η vw ειναι μια εταιρια που βρισκεται στο προσκηνιο και ειναι καινοτομος ουτε καν μια 15ετια... Με αμφιβολη μαλιστα αξιοπιστια κατα γενικη ομολογια και ανηθικες πρακτικες. Και αντε να δεχθω οτι ενα μερος της αναξιοπιστιας ειναι μερος της πρωτοποριας ,το οτι ειναι οι μεγαλυτεροι πουστηδες σε πρακτικες παγκοσμιως ισως στην αυτοκινητοβιομηχανια γιατι σου περναει τοσο αδιαφορο? Το πως εχει γινει αυτο που εχει γινει ειναι γνωστο. Σου γραψε ο MONMAN ενα καλο σεντονακι πιο πισω, ουτε που απαντησες... Σου γραψα κι εγω 5 πραγματα για τι ηταν μεχρι το '72 συνεχισες το βιολι σου. Αυτα που γραφεις και ο τροπος που γραφεις για τη vw ειναι στα ορια του γλυψιματος εργοδοτη! Γλιτσα. -
Εκδηλώσου όσο θέλεις αν σου κάνει καλό. Προσωπικά αδιαφορώ. Αμφιβάλω αν πραγματικά καταλαβαίνεις και τι καταλαβαίνεις.
-
Γενικο σχολιο ηταν, συμπερασμα των τελευταιων 3 σελιδων ΜΗ προσφορας σου στη κοινοτητα...
-
Και όχι μόνο... 3 μέρες μου επιτίθεσαι κατά ανόητο τρόπο και όταν εδώ μέσα δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει αντιληφθεί την αντιπάθεια μου στην φίρμα εσύ το τερμάτισες λέγοντας με πως γλύφω κιόλας. Χρήστο σοβαρέψου.
-
Παιδια σας εκτιμω και τους δυο. Σας παρακαλω ληξτε το εδω σαν προσωπικη χαρη αλλιως σε λιγο καιρο που θα ανεβω μονιμα πανω αλοιμονο σας
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και όχι μόνο... 3 μέρες μου επιτίθεσαι κατά ανόητο τρόπο και όταν εδώ μέσα δεν υπάρχει κανείς που να μην έχει αντιληφθεί την αντιπάθεια μου στην φίρμα εσύ το τερμάτισες λέγοντας με πως γλύφω κιόλας. Χρήστο σοβαρέψου.Εγω Σπυρο κρινω οτι γραφεται.-
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Παιδια σας εκτιμω και τους δυο. Σας παρακαλω ληξτε το εδω σαν προσωπικη χαρη αλλιως σε λιγο καιρο που θα ανεβω μονιμα πανω αλοιμονο σαςΣτάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νίκο με χαρά σε περιμένω να λογαριαστούμε από κοντά. Βέβαια αν αργήσεις λίγο σύμφωνα με την σοβαρή κρίση του Νονού μπορεί να με δεις στην ΚΑΡΕΝΤΑ να προωθώ τα γκολφ και τα τιγκ.
Με χαρά τότε να συναντηθούμε... σε ώρα όμως που η αντιπροσωπεία θα έχει κλείσει -
Ειναι που εγω ειρωνευομαι
-
Και μάλιστα με πολύ άξεστο θα έλεγα τρόπο.
-
Ξυδι.
-
Εμείς οι golfακιδες δεν γράφουμε γιατί δεν έχουμε προβλήματα.
-
Καλημέρα. Επειδή κατέληξα σε ενα golf 2011 και ειναι η comfortline έκδοση, γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω τι εξοπλισμό έχει η συγκεκριμένη έκδοση; Οσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάτι.
-
Για όσους θυμούνται...είχα γράψει για tiguan 1.4 tsi 7ετιας που τελικά επισκεύασε τη μηχανή. Τελικά η επισκευή πήγε 3k, το αμάξι δούλεψε για δύο μήνες κ τώρα έβγαλε κ αντλία νερού... άλλα δύο κατοσταρικα, φυσιολογική ζημιά μετά τη βλάβη που είχε βγάλει του είπαν...
Αυτά προς ενημέρωση. Θα εξέφραζα ευχή να μην τύχει σε άλλους, αλλά με τις περιπτώσεις που μαθαίνω ότι υπάρχουν μάλλον θα ταλαιπωρηθεί κ άλλος κόσμος... -
Βασιλη αντλια νερου μπορει να βγαλει οποιοδηποτε το ξερεις. Απλα ο φιλος σου εδωσε τοσα λεφτα και του εκατσε και αυτο. Γ@μησε τα
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
VW FORUM