-
Αντε παλι τα ιδια.......
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Χθες το απόγευμα στην Μαραθώνος μπαίνω με την μικρή σε ένα μεγάλο κατάστημα που πουλά ποιοτικά παιχνίδια και σχολικά είδη. 'Μπαμπά ξέχασα να ανεβάσω το τζάμι...'. Οκ λέω δεν πειράζει και βγαίνουμε έξω μόνο για αυτό το λόγο. Στο παρκιν δίπλα μου παρκάρει ένα σχετικά παλιό και ταλαιπωρημένο Πασάτ. Όλη η οικογένεια (γονείς και κουτσούβελα!) βγήκαν έξω και όρμησαν στο κατάστημα αφήνωντας κατεβασμένα όλα τα παράθυρα! Είμαι σχεδόν έτοιμος κάτι να πω στον πατέρα που μπαίνει στο κατάστημα λίγο πριν από εμένα και την κόρη αλλά ευτυχώς δεν πρόλαβα... Τα παράθυρα ανέβηκαν μόνα τους! χαχαχαχα! Το ξέρω, το έχω δει ξανά πολλάκις αλλά δεν το συνάντησα ποτέ σε άλλο αυτοκίνητο εκτός του γκρουπ. Αν και όχι θιασώτης είναι κάτι που μ' αρέσει. Να τα λέμε κι αυτά...
Πόσες φορές έχει αλλάξει γρύλους έπρεπε να ρωτήσεις.. Επίσης δεν είναι τι καλύτερο για την μπαταρία.. Παρόλα αυτά είναι χρήσιμο
βέβαια σε όλη τη βιομηχανία μόνο στη φάουβε αλλάζουν γρύλλους
και κάθε φάουβε αλλάζει γρύλλους συνέχειαόσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...
ΥΓ: σιγά το φορτιο για τη μπαταρία
Γρύλους και πολλαπλασιαστες συνέχεια.. Πρώτη φορά το ακούς;;
Το τρολάρισμα μου είναι αδιάφορο.
Γρύλοι και πολλαπλασιαστές δεν αλλάζουν ειδικά σε φαουβέ,
ούτε φαουβέ σημαίνει γρύλοι και πολλαπλασιαστές.
Άσε που και το συγκεκριμένο πια αστείο έχει ξεθωριάσει.
Όταν δεν βρίσκεις κάτι άλλο να πεις, νομίζεις ότι αυτό είναι η διαφορά που δεν έχεις ποτέ γνωρίσει...Θες να μιλήσουμε για κατανάλωση λαδιού; για ουρανό που πέφτει; για τα πρώτα dsg;; για τους TSI με το twin turbo ; Για την αντικατάσταση καδενας;; σε τι κοινό νομίζεις πως απευθύνεσαι;; σε αυτούς που τρώνε κουτόχορτο;; έλεος και άσε τις εξυπνάδες..
Τί είπαμε οδηγείς;
Έχεις προσωπική εμπειρία ή μιλάει το σύμπλεγμα και παριστάνεις τον έξυπνο;
Εντάξει λογικό να σου φαίνεται διαστημική τεχνολογία.δεν είναι τι καλύτερο για την μπαταρία..
Κάτσε με τον Ασιάτη δε σπάει-δε χαλάει εσύ. Φως για πες βάζουν τώρα στο κουμπί για τα αλάρμ;
Σάς φταίνε οι άλλοι μετά που τα θέλετε και τα ακούτε.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Το ξέρω, το έχω δει ξανά πολλάκις αλλά δεν το συνάντησα ποτέ σε άλλο αυτοκίνητο εκτός του γκρουπ. Αν και όχι θιασώτης είναι κάτι που μ' αρέσει. Να τα λέμε κι αυτά...Το έχω σε αυτοκίνητο του 1993, κλείνει μάλιστα και την ηλιοροφή. Ιαπωνικό βεβαίως βεβαίως, τότε που τα VW είχαν στον βασικό εξοπλισμό το τιμόνι μόνο.
Βασίλη εάν μιλάς για BMW, ανοίγουν και με τον τηλεχειρισμό αλλά κλείνουν ΜΟΝΟ με το κλειδί για λόγους ασφαλείας.
Στην δικιά μου γιατί κλείνουν κιόλας με το κουμπί; Η ηλιοροφή το ίδιο.
Αυτό δείχνει άγνοια. Τα παράθυρα του Golf 4 και οι πολλαπλασιαστές σε όλα τα VAG είναι θρυλικές ιστορίες!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό δείχνει άγνοια. Τα παράθυρα του Golf 4 και οι πολλαπλασιαστές σε όλα τα VAG είναι θρυλικές ιστορίες!!!
θα σου χρεώσω κακή προαίρεση λοιπόν
είναι συγκεκριμένο αυτό που είπα και σε απλά ελληνικά
ούτε φαουβέ σημαίνει γρύλοι και πολλαπλασιαστές.άν αρνείσαι πως λχ γρύλοι άλλαζαν από ρενώ μέχρι ό,τι άλλο θες
επειδή οι προμηθευτές χρησιμοποιούσαν πλαστικούς οδηγούς
τότε σου επιστρέφω την άγνοια, τί άλλο να κάνω...Το ξέρω, το έχω δει ξανά πολλάκις αλλά δεν το συνάντησα ποτέ σε άλλο αυτοκίνητο εκτός του γκρουπ. Αν και όχι θιασώτης είναι κάτι που μ' αρέσει. Να τα λέμε κι αυτά...
Το έχω σε αυτοκίνητο του 1993, κλείνει μάλιστα και την ηλιοροφή. Ιαπωνικό βεβαίως βεβαίως, τότε που τα VW είχαν στον βασικό εξοπλισμό το τιμόνι μόνο.
αν νομίζεις ότι τα golf που είχαν cruise control από τα '80 δεν ήταν τεχνολογικά εξοπλισμένα
τότε κάπου έχεις χάσει το νόημα -
-
Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των κατασκευαστών να ελέγχουν τους προμηθευτές τους!!! Το ότι το ίδιο συνέβαινε και σε άλλους κατασκευαστές δεν αθωώνει την VW συγκεκριμένα!
-
Να δεχθείς ότι αυτοί οι κατασκευαστές δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους.
-
Ναι ε; Ποια ακριβώς και πόσο κόστιζαν; Και μιλάμε για αυτοκίνητα που έβγαζαν 75 άλογα από 1600 κυβικά όταν άλλοι έβγαζαν 40 παραπάνω...
-
-
-
Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των κατασκευαστών να ελέγχουν τους προμηθευτές τους!!! Το ότι το ίδιο συνέβαινε και σε άλλους κατασκευαστές δεν αθωώνει την VW συγκεκριμένα!
-
Να δεχθείς ότι αυτοί οι κατασκευαστές δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους.
-
Ναι ε; Ποια ακριβώς και πόσο κόστιζαν; Και μιλάμε για αυτοκίνητα που έβγαζαν 75 άλογα από 1600 κυβικά όταν άλλοι έβγαζαν 40 παραπάνω...
-
Ναι είναι υποχρέωση. Και ναι ήταν οι ίδιοι προμηθευτές που εκτός από τη φάουβε προμήθευαν και αλλού,
αλλά μόνο της φαουβέ ήταν >θρυλικές ιστορίες!!! -
Δέχομαι ότι είναι μια ιστορία ΤΑΚΑΤΑ των γρύλων παραθύρων. Αλλά στην περίπτωση της ΤΑΚΑΤΑ φταίει η ΤΑΚΑΤΑ, ενώ στην περίπτωση των προμηθευτών της φάουβε φταίει η φαουβέ.
Και είναι και >θρυλικές ιστορίες!!!
για να συνεννοούμαστε.
3. Την παρελκυστική ιστορία δε θα την ακολουθήσω. Μιλάς για >Το έχω σε αυτοκίνητο του 1993, κλείνει μάλιστα και την ηλιοροφή. Ιαπωνικό βεβαίως βεβαίως, τότε που τα VW είχαν στον βασικό εξοπλισμό το τιμόνι μόνο.και δεν εξηγείς με τί συγκρίνεις πρώτος εσύ.
Τώρα αν εννοείς ότι λχ τα > Golf 4ήταν φτωχότερα και λιγότερο αξιοπρεπή από τα ομόλογα Corolla και Accent της εποχής,
τότε... να μην κακοκαρδιστούμε βραδιάτικα.
Γράφουμε και μας διαβάζουν σε αυτά που γράφουμε. -
-
Τόσο θρυλικές ήταν μόνο στην VW, ίσως επειδή πουλούσε πολύ περισσότερα αυτοκίνητα και άρα έγινε πιο γνωστό το θέμα. Το να το αρνείσαι είναι ανούσιο, όλος ο κόσμος το ξέρει. Το ίδιο συνέβαινε και σε Megane 1, κανείς δεν το αρνήθηκε. Εσύ πήγες να αρνηθείς απλά ότι γίνονταν στα VW, λέγοντας:
Ο χρήστης inertia έγραψε:
ούτε φαουβέ σημαίνει γρύλοι και πολλαπλασιαστές.Η πρώτη πρόταση έχει διττό νόημα. Είτε ότι ειδικά στα VW δεν αλλάζουν (άρα δεν χαλάνε), είτε ότι δεν είναι μεμονωμένο φαινόμενο μόνο στην VW. Οπότε λογική η αντίδραση. VW σήμαινε τότε γρύλοι και πολλαπλασιαστές, όπως BMW σήμαινε μπεκ και πολλαπλασιαστές.
Αλλά στην περίπτωση της ΤΑΚΑΤΑ φταίει η ΤΑΚΑΤΑ, ενώ στη φάουβε φταίει η φαουβέ.
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο το να ζητάς πλαστικό γρύλο για μείωση του κόστους και να παραλαμβάνεις έναν κλειστό μηχανισμό με εκρηκτικά που δεν μπορείς να ελέγξεις καν.
και δεν εξηγείς με τί συγκρίνεις πρώτος εσύ.
Τώρα αν εννοείς ότι λχ ταΣυγκρίνω το αυτοκίνητο στο οποίο αναφέρομαι με το αντίστοιχο VW της εποχής, που ήταν το Passat με τα 72 άλογα, πίσω ημιάκαμπτο και με χειροκίνητα παράθυρα, όταν το ιαπωνικό είχε 115 άλογα, πίσω υστερούντες με παθητική τετραδιεύθυνση, ABS, 4 δισκόφρενα, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, ηλιοροφή κλπ κλπ κλπ... Ντάξει ήταν και κάπως ακριβότερο.
ήταν φτωχότερα και λιγότερο αξιοπρεπή από τα ομόλογα Corolla και Accent της εποχής,
Γράφουμε και μας διαβάζουν σε αυτά που γράφουμε.Golf 4 με Corolla μια η άλλη. Πιο γρήγορη και αξιόπιστη η Corolla, πιο μαλακά πλαστικά το Golf... που άνοιγαν όμως σαν καρπούζια.
Το Accent κόστιζε τα μισά λεφτά.Επειδή μας διαβάζει και κόσμος...
-
Το ξέρω, το έχω δει ξανά πολλάκις αλλά δεν το συνάντησα ποτέ σε άλλο αυτοκίνητο εκτός του γκρουπ. Αν και όχι θιασώτης είναι κάτι που μ' αρέσει. Να τα λέμε κι αυτά...
Το έχω σε αυτοκίνητο του 1993, κλείνει μάλιστα και την ηλιοροφή. Ιαπωνικό βεβαίως βεβαίως, τότε που τα VW είχαν στον βασικό εξοπλισμό το τιμόνι μόνο.
Οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα! Στην περίπτωση μας νομίζω είναι αδιαμφισβήτητο πως η λειτουργία αυτή εφαρμόζεται κυρίως από τον στόλο των οχημάτων του γκρουπ ενώ σε άλλους κατασκευαστές η λειτουργία παραμένει είτε άγνωστη είτε εφαρμόζεται ελάχιστα. Κάτι τέτοιο συμβαίνει για παράδειγμα με την ρενώ όσον αφορά το απαλό άγγιγμα του μοχλού των φλας που επιτρέπει να ενεργοποιηθούν για 3 sec και να επανέλθουν. Αυτό είναι κάτι που επίσης μου φαίνεται πολύ χρήσιμο και το έχω χρησιμοποιήσει πολλάκις.
Για να ολοκληρώσω υπάρχουν πολλοί νεωτερισμοί από μέρους των κατασκευαστών που άλλοτε γίνονται κανόνας και άλλοτε ξεχνιούνται ή παραμένουν χαρακτηριστικες επιλογές τους. Προσωπικά θυμάμαι πρώτα στην audi να βλέπω led ενώ πλέον τα έχει και το duster. Το duster το οποίο ας πούμε έχει την κόρνα στο πλάι σαν μοχλό που είναι κάτι από renault το οποίο επίσης αγαπώ. Πάντα υπήρχαν αυτοκίνητα με ανάποδα ανοιγόμενες τις πίσω πόρτες. Στην mazda όμως κάποια εποχή εφαρμόστηκε πολύ και σε συγκεκριμένα μοντέλα. Είναι κάτι που βγάζει χαρακτήρα πως να το κάνουμε. Αυτό θέλησα να γράψω στην αρχική μου τοποθέτηση για το γκρουπ. Υπάρχουν κι άλλα για την ιστορία όπως η επιλογή κάποιων φώτων να παραμένουν ανοικτά στην μία πλευρά όταν το όχημα είναι σταματημένο. Μπορεί να το έχουν εφαρμόσει και άλλοι αλλά εγώ εκεί το είδα πρώτα, σε ένα audi 80 (ναι αυτό με τους 67 ίππους...) του παιδικού μου φίλου που βέβαια δεν πήγαινε και τόσο ασθμαίνοντας σε σχέση με την corolla L/B 1.6 Gli των 114 ίππων που είχα εγώ... -
Πραγματικα κι εγω δε καταλαβαινω την αντιδραση του inertia πανω σ αυτονοητα θεματα...
-
@REALZEUS
Εσύ εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις.
Της φάουβε ήταν καρύδια και ακούγονταν και αυτό είναι επιχείρημα.
Σοβαρά. Και αυτό λες τόσην ώρα.Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τόσο θρυλικές ήταν μόνο στην VW, ίσως επειδή πουλούσε πολύ περισσότερα αυτοκίνηταΤώρα για να εκπροσωπήσω πάλι μόνος μου τον εαυτό μου,
εγώ δεν είπα ότι αρνούμαι κάτι (να το προσέξεις δηλαδή που λάθος ερμήνευσες)
ίσα ίσα που και σε αυτο που είπα και για τη ρενώ και για την αυτοκινητοβιομηχανία είχα και έχω δίκιο
και έρχεσαι και λες ότι το ξέρεις και το ήξερες λοιπόνμε την ευκαιρία αυτό που δεν κατάλαβες φαίνεται
γιατί δεν μπήκες καν στη διαδικασία να το ψάξεις, δεν είναι απλώς το υλικό των οδηγών που έφταιγε
ούτε η μείωση του κόστους που τους έκανε απαραίτητα από πλαστικό,
ήταν το ακατάλληλης ποιότητας πλαστικό που έφταιγεπλαστικοί εξάλλου είναι οι οδηγοί και σε άλλα γενικώς μοντέλα μέχρι σήμερα
που δεν έχουμε ιστορίεςΤόσο θρυλικές
όπως και από πλαστικό είναι λχ και τα καρούλια των γρύλων που είναι άθραυστα
η θεωρία σου μπάζει και έμπαζε,
γι' αυτό είναι ευκαιρία να το ψάχνεις καλύτερα την άλλη φοράβέβαια όταν γενικότερα σταθεροποιήσεις τις απόψεις σου για την ευθύνη των κατασκευαστών να ελέγχουν τη λειτουργικοτητα του κάθε εξαρτήματος,
- Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των κατασκευαστών να ελέγχουν τους προμηθευτές τους!!!
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο το να ζητάς πλαστικό γρύλο για μείωση του κόστους και να παραλαμβάνεις έναν κλειστό μηχανισμό με εκρηκτικά που δεν μπορείς να ελέγξεις καν. :
να έχεις το θάρρος να έρθεις να μας πεις και όχι ειδικά για τη φάουβε αλλά για τους κατασκεαστές συνολικότερα
γιατί είναι θρυλικές ιστορίες οι γρύλοι των προμηθευτών της φάουβε που δεν είναι οι γρύλοι των προμηθευτων της ρενώ και της κάθε άλλης ρενώ
και είναι θρυλική η ευθύνη της φάουβε με τους γρύλους που δεν είναι της κάθε άλλης με τους αερόσακους των προμηθευτών τηςκαι σου είναι δύσκολο να καταλάβεις πως δεν ισχύει ότι
VW σήμαινε τότε γρύλοι και πολλαπλασιαστές, όπως BMW σήμαινε μπεκ και πολλαπλασιαστές.
με την ίδια λογική που δεν ισχύει ότι ένα αυτοκίνητο δεν είναι μόνο οι πιθανές βλάβες, αλλά και η συνολική ικανοποίηση από τις ανέσεις που σου παρέχει,
γιατί με τη δική σου λογική για όσα αυτοκίνητα επηρεάστηκαν από την κάθε ΤΑΚΑΤΑ, θα πρέπει να μηδενίσουμε τη συνολική εμπειρία των κατόχων τουςνα είσαι σίγουρος πως ένα ποδήλατο λοιπόν μπορεί να σου βγάλει λιγότερες βλάβες,
να μην είσαι καθόλου σίγουρος ότι η ποιότητα της μετακίνησής σου θα είναι υψηλότερηκαι δεν εξηγείς με τί συγκρίνεις πρώτος εσύ.
Τώρα αν εννοείς ότι λχ ταΣυγκρίνω το αυτοκίνητο στο οποίο αναφέρομαι με το αντίστοιχο VW της εποχής, που ήταν το Passat με τα 72 άλογα, πίσω ημιάκαμπτο και με χειροκίνητα παράθυρα, όταν το ιαπωνικό είχε 115 άλογα, πίσω υστερούντες με παθητική τετραδιεύθυνση, ABS, 4 δισκόφρενα, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, ηλιοροφή κλπ κλπ κλπ... Ντάξει ήταν και κάπως ακριβότερο.
γιατί ρε άνθρωπε δε μας λες ποιά σύγκριση κάνεις;
σε ρωτάω ξανά και ξανά και δεν παίρνω απάντηση
είναι τόσο δύσκολο;
Γιατί κατ' εσέ κιόλας μετράει αυτόΠοια ακριβώς και πόσο κόστιζαν;
Το Accent κόστιζε τα μισά λεφτά.
εκτός αν το εννοείς να μετράει μόνο όπου λες και όχι αλλού.
Παρακάτω ρωτάς για εξοπλισμό
τότε που τα VW είχαν στον βασικό εξοπλισμό το τιμόνι μόνο.
ήταν φτωχότερα και λιγότερο αξιοπρεπή από τα ομόλογα Corolla και Accent της εποχής,
Γράφουμε και μας διαβάζουν σε αυτά που γράφουμε.και απαντάς για αξιοπιστία
Golf 4 με Corolla μια η άλλη. Πιο γρήγορη και αξιόπιστη η Corolla, πιο μαλακά πλαστικά το Golf... που άνοιγαν όμως σαν καρπούζια.
Άσε που Golf 4 σήμαινε και 20VT και τετρακίνηση με πολλαπλούς ενίοτε,
οπότε πάει περίπατο το >Πιο γρήγορη και αξιόπιστη η Corolla, πιο μαλακά πλαστικά το Golf... που άνοιγαν όμως σαν καρπούζια.το ότι νομίζεις πως στις ανέσεις και στον εξοπλισμό υπάρχει σύγκριση (γιατί άλλο δεν έχει)
Golf 4 με Corolla μια η άλλη
ΟΚ το τερμότισες φίλε μου
να είσαι καλά που κάνουμε καλά συκώτια...
Όταν ανακάλυψαν στην Corolla τον αυτόματο κλιματισμό και το backlit στον πίνακα οργάνων,
η ανθρωπότητα είχε προχωρήσει.Γιατί μας διαβάζουν και άλλοι που λες.
ΥΓ:
Κάτι τέτοιο συμβαίνει για παράδειγμα με την ρενώ όσον αφορά το απαλό άγγιγμα του μοχλού των φλας που επιτρέπει να ενεργοποιηθούν για 3 sec και να επανέλθουν. Αυτό είναι κάτι που επίσης μου φαίνεται πολύ χρήσιμο και το έχω χρησιμοποιήσει πολλάκις.
Είναι το φλας άνεσης που το φέρνει ο λόγος και το διέθετε και το εν λόγω 4άρι Golf.
(ΥΓ2: Νονός και εγώ σε αγαπώ. ) -
Το να χαλανε απο το 1998 που πηρα το 1ο μου vw μεχρι σημερα στα προσφατα golf οι γρυλλοι, προφανως δεν φταιει o προμηθευτης αλλα η vw που επιτρεπει ακομα να χαλα η αξιοπιστια της απο αυτες τις βλακειες.
-
Δεν ξέρω και μάλλον δεν καταλαβαίνω ποια είναι παραπάνω η διαφωνία ακριβώς αλλά αυτό που ξέρω (και έζησα. Ή μάλλον πλήρωσα...) και το έχω γράψει και παλιότερα ήταν ότι Megane του 2000 και Golf 4 είχαν τα πλαστικά γατζακια της Bosch για τα παράθυρα που έσπαγαν.
Υπεύθυνοι για μένα οι κατασκευαστες και όχι οι προμηθευτές. Δικό τους πρόβλημα αν η Bosch και όποιος άλλος τους έδινε σκαρτο υλικό. Ας τον έκοβαν, ας τον φεσωναν, ας τον έκαναν ότι ήθελαν. Ο πελάτης του συτοκινητου έχει να κάνει με την εταιρία του αυτοκινήτου. Για αυτό μεγα φάουλ της Renault και VW που ήξεραν βέβαια...
250€ το κουστουμακι σε Renault και VW με το σήμα τους στο κουτί του ανταλλακτικου, 120€ το ίδιο με το σήμα Bosch. Θυμάμαι να έχει τόση ζήτηση ... με χρόνο αναμονής.
Α! Και ο εισαγωγέας της Bosch? Αντιπρόσωπος της Renault! Πολλά 'γέλια'!!!ΥΓ. Όταν έβλεπα το 2010 το Eos, όταν ο πωλητής μου έλεγε για ανοίγματα κλεισίματα για παράθυρα, ηλιοροφή και οροφή, αυτά σκεφτόμουν και μετρουσα πόσα μοτερακια επι 250€ ή 120€ θα χρειαζόμουν.... (αν και ήξερα ότι δεν έπαιζε πλέον θέμα). [emoji1]
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπεύθυνοι για μένα οι κατασκευαστες και όχι οι προμηθευτές. Δικό τους πρόβλημα αν η Bosch και όποιος άλλος τους έδινε σκαρτο υλικό. Ας τον έκοβαν, ας τον φεσωναν, ας τον έκαναν ότι ήθελαν.
Ακριβώς. Αν υπάρξει αστοχία στο προϊόν του προμηθευτή μια φορά φταίει ο προμηθευτής αλλά όταν συνεχώς υπάρχει αστοχία τότε φταίει ο κατασκευαστής που συνεχίζει να εφοδιάζει το δικό του προϊόν με κάτι αποδεδειγμένα ελαττωματικό.
Η περίπτωση της ΤΑΚΑΤΑ νομίζω ότι δε μπορεί να συσχετιστεί μιας και αν δε κάνω λάθος με τη μια εμφανίστηκε το πρόβλημα. Δεν ήξερε ο χ,ψ κατασκευαστής ότι υπάρχει θέμα και συνέχιζε να προμηθεύεται άρα εκεί φταίει η ΤΑΚΑΤΑ. -
κυριοι,
σας βρισκω ιδιαιτερα κακους με τους φιλους μας του γερμανους...
ολα τα κάρα εχουν τις ιδιαιτερότητες τους. σαν διεμφυλλικά ενα πραμα...
ας κρατησουμε τα καλά και ας αναφερουμε τα άσχημα.
γατος δεν κατανοει εμπαθεια με φαου και βε...
γατος ειχε παρει και απο τετοιο, οκ δεν εταιριαξαν αι χαρακτηραι μας, εδωσον, τελείωσον,
δηλαδή δια τα σχιστοματικα πρεμια, του γιοσιχιρο, που μου εβγαλε το σκώτι, τι να το καμω?
το γουσταρα και θα παρω και αλλο. και ας το μοιραζομαι με τον νάκο στα 'κεντρικά' -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Στην περίπτωση μας νομίζω είναι αδιαμφισβήτητο πως η λειτουργία αυτή εφαρμόζεται κυρίως από τον στόλο των οχημάτων του γκρουπ ενώ σε άλλους κατασκευαστές η λειτουργία παραμένει είτε άγνωστη είτε εφαρμόζεται ελάχιστα. Κάτι τέτοιο συμβαίνει για παράδειγμα με την ρενώ όσον αφορά το απαλό άγγιγμα του μοχλού των φλας που επιτρέπει να ενεργοποιηθούν για 3 sec και να επανέλθουν.Αγαπητέ μου Σπύρο, το ότι εσύ το παρατήρησες στα VAG δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε κατά κόρον αλλού και από πιο παλιά. Η BMW για παράδειγμα είχε αυτόματο κλείσιμο παραθύρων με το κλειδί στην Ε34 της δεκαετίας του '80 για παράδειγμα. Το δε άγγιγμα με τις τρεις φλασιές το έχουν άπειρα αυτοκίνητα.
@REALZEUS
Εσύ εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις.Όπως βλέπεις οι περισσότεροι συμφωνούν μαζί μου, οπότε καταλαβαίνεις ποιος εκτίθεται...
να έχεις το θάρρος να έρθεις να μας πεις και όχι ειδικά για τη φάουβε αλλά για τους κατασκεαστές συνολικότερα
Δεν καταλαβαίνω γιατί αδυνατείς να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ ενός ευτελούς εξαρτήματος, όπως ένα γρύλος και ενός σύνθετου, όπως ένας αερόσακος. Οι δε αερόσακοι δεν υπάρχει τρόπος να ελεγχθούν από πριν, εκτός και αν αρχίσουν να σκάνε στις δοκιμές. Και άντε δέχομαι ότι λάθη γίνονται παντού, το αδικαιολόγητο είναι ότι και οι γρύλοι αντικατάστασης ήταν το ίδιο χάλι. Όπως και οι πολλαπλασιαστές και στα VAG και στις BMW! Τουλάχιστον η Takata φαλίρισε αλλάζοντας τους ελαττωματικούς αερόσακους με καλούς, δεν ξανάβαζε τους ίδιους!
γιατί ρε άνθρωπε δε μας λες ποιά σύγκριση κάνεις;
σε ρωτάω ξανά και ξανά και δεν παίρνω απάντηση
είναι τόσο δύσκολο;Έχει ιδιαίτερη σημασία το όνομα του μοντέλου; Ανταγωνιστής στην κατηγορία του Passat ήταν. Xedos 6 λέγεται πάντως αφού επιμένεις τόσο.
ΟΚ το τερμότισες φίλε μου
να είσαι καλά που κάνουμε καλά συκώτια...
Όταν ανακάλυψαν στην Corolla τον αυτόματο κλιματισμό και το backlit στον πίνακα οργάνων,
η ανθρωπότητα είχε προχωρήσει.Το ότι κάνουμε καινούρια συκώτια είναι επειδή δεν καταλαβαίνεις ότι ένα ψοφίμι 14άρι Golf 4 δεν θα έβλεπε καν που πήγε μια αντίστοιχη Corolla 1,4. Που δεν ήταν και η καλύτερη στιγμή του ανταγωνισμού η εν λόγω Corolla...
Δεν ξέρω και μάλλον δεν καταλαβαίνω ποια είναι παραπάνω η διαφωνία
Στο ότι θίχτηκε ο εκπρόσωπος της VW. Οι εκπρόσωπο της BMW και Renault πάντως δεν φάνηκαν θιγμένοι που άκουσαν τα ίδια για τα δικά τους μοντέλα...
-
Η αλήθεια είναι ότι βγαίνει μια κακία ενίοτε υπερβολική για την vw. Όμως φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης η ίδια...και εξηγούμαι...για εμένα το πρόβλημα δεν είναι οι όποιες βλάβες βγάζει η μάρκα -από τη στιγμή που όλες οι μάρκες βγάζουν κάτι μικρό ή μεγάλο- αλλά η αντιμετώπιση τους από την εταιρεία. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις προβλήματα με τους γρύλλους,με κατανάλωση λαδιού,με σπασμένες καδένες,με πιστόνια που είναι σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη,με ουρανούς που πέφτουν,με κιβώτια προβληματικά και με άλλα κάτι κάνεις λάθος. Και όταν η αντιμετώπιση σου περιορίζεται στο 'συγνώμη κύριε αλλά η βλάβη κοστίζει 1000 ή 2000 ευρώ',τότε μόνο καλή εμπορική πρακτική δεν εξασκείς. Συν το γεγονός ότι σε καθε απάτη είναι μέσα....και κάτι που πέρασε στο ντούκου πριν από λίγες μέρες. Η vw Βραζιλίας είναι υπό διερεύνηση διότι κατέδιδαν τους εργαζομένους που εναντιώνονταν στο δικτατορικό καθεστώς της χώρας. Βάλτε και την αγαστή συνεργασία με το ναζιστικό καθεστώς και έδεσε το γλυκό.
-
Μην ξεχνάμε και το dieselgate όπως και τα αγορασμένα βραβεία.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
κυριοι,
σας βρισκω ιδιαιτερα κακους με τους φιλους μας του γερμανους...'Η αλήθεια είναι ότι βγαίνει μια κακία ενίοτε υπερβολική για την vw.
Με κάθε καλή διάθεση, αυτά τα σχόλια σας είναι που δημιουργούν εντυπώσεις.
Για αυτοκίνητα που πουλάνε πολύ είναι το λογικοτερο να υπάρχουν παραπονουνενοι. Σε έναν μεγάλο αριθμό πελατών φυσικά υπάρχουν και οι δυσαρεστημενοι από του ψυλλου το πηδημα έως το πλέον σοβαρά πρόβλημα.
Επίσης λογικοτερο να γράφονται στο νετ τα αρνητικά από τα θετικά. Αν κάποιος γράψει ότι γκαυλ@νει όταν οδηγεί το Golf του όλοι θα τον πιστεψουν αλλά θα γελασουν. Αν γράψει ότι έπαθε την Χ βλάβη, θα ενημερώσει, θα υποψιασει κλπ.
Σε πολλά θέματα του φόρουμ γράφονται αρνητικά. Σε αμάξια που κάνουν μεγάλα νούμερα πωλήσεων. Αντίθετα τι αρνητικά να διαβάσουμε πχ στο Celerio ... που μπορεί να υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει αυτοκίνητο με αυτό το όνομα...
(BTW μια χαρά φτηνό αμαξακι της Suzuki είναι! [emoji4] )Και στο κάτω κάτω και η αρνητική διαφήμιση, διαφήμιση είναι.
Μια χαρά πουλάνε όλα.... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
κυριοι,
σας βρισκω ιδιαιτερα κακους με τους φιλους μας του γερμανους...'Με κάθε καλή διάθεση, αυτά τα σχόλια σας είναι που δημιουργούν εντυπώσεις.
χάου?
εις το απεναντι πεζοδρομιο έβλεπον...
το αντίθετον υποστηρίζουσι... -
Μια εταιρια που αναγνωριζει προβλημα,πχ DSG και τα επιδιορθωνει στη Κινα επειδη τους το επεβαλαν,ενω στην ευρωπη δεν τα επιδιορθωσαν γιατι ετσι,τα ιδια με τα TDI,αλλου τα επιδιορθωσαν ενω αλλου οχι,εχει θεμα.
Και στο FCA group εγιναν πραγματα,με ρυπους κλπ.
VW FORUM