-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
αχα μτχ εννοείς Δεν νομίζω να μπορεί να ανέβει τα 15 .. Από θέμα στεγανότητας δεν είναι στα θετικά ότι έχει hard top ?
Απο την μερια του κινητηρα θα ελεγα οτι ειναι τα περισσοτερα αρνητικα.Σουπερ αμολυβδη,καταναλωση λαδιου .
Ναι ε; δηλαδη μονο ο tsi αξιζει στο εος;
-
Περιμενε τι θα πουv και αλλοι πιο ειδικοι .Εγω απλα αυτα θυμαμαι γενικα απο τους fsi.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το καινούριο Beetle το είδατε?
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=12226Αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται σε έναν άνθρωπο κάτοχο 147 και Fiat 500(δεν μιλάω για το Tiguan γιατί για την κατηγορία του δηλαδή SUV είναι συμπαθές)μπορεί που είναι 2 πανέμορφα και πολύ εκλεπτησμένα σχεδιαστικά αυτοκίνητα να αρέσει αυτό το πράγμα
Ο άνθρωπος απλά δε φοράει παρωπίδες και αγαπάει τα αυτοκίνητα. Και ναι, όμορφα και εκλεπτισμένα αυτοκίνητα δε βγάζουν μόνο οι ιταλοί!
Περιμενε τι θα πουv και αλλοι πιο ειδικοι .Εγω απλα αυτα θυμαμαι γενικα απο τους fsi.
Πράγματι πρόκειται για έναν κακό κινητήρα. Καίει μόνο 100αρα, καίει λάδια, και σε συνδυασμό με το βάρος του εος πρέπει να είναι απογοητευτικός. Ακόμη και σε ελαφρύτερα μοντέλα απλά δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο.
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=12226Αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται σε έναν άνθρωπο κάτοχο 147 και Fiat 500(δεν μιλάω για το Tiguan γιατί για την κατηγορία του δηλαδή SUV είναι συμπαθές)μπορεί που είναι 2 πανέμορφα και πολύ εκλεπτησμένα σχεδιαστικά αυτοκίνητα να αρέσει αυτό το πράγμα
Ο άνθρωπος απλά δε φοράει παρωπίδες και αγαπάει τα αυτοκίνητα. Και ναι, όμορφα και εκλεπτισμένα αυτοκίνητα δε βγάζουν μόνο οι ιταλοί!
Ναι εκλεπτησμένα σχεδιαστικά βγάζουν και οι Γάλλοι
Τέλος πάντων αυτό το Beetle είναι άσχημο κατά την γνώμη μου -
Πρέπει όμως να ομολογήσουμε οτι η παράδοση τηρείται πιστά!
http://www.dastank.com/VW-History-1931-1999 -
Οι πολλες αλλαγες φοβιζουν τον πελατη
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Το Λαικό κάνει αυτό που έκαναν όλοι οι αμερικάνοι επί σειρά δεκαετιών, το multi brand strategy . Ρίχνουν ένα σκασμό μοντέλα στην αγορά από διάφορες εξαγορασμένες ή νεκραναστημένες φίρμες, κρατώντας κάποια κοινά χαρακτηριστικά και διαφοροποιώντας μερικά άλλα, έτσι ώστε να πιάσουν κάθε πτυχή της, ή και να δημιουργήσουν μία 'νέα' από το σχεδόν τίποτα και να την εκμεταλλευτούν δεόντως.
Καλά κάνουν, όσο κερδίζουν από αυτό.
Respect και από την πλευρά μου, διότι με 10 καρπούζια κάτω από τις μασχάλες τους καταφέρνουν και δεν μπερδεύουν ακόμη τα μπούτια τους.ΥΓ. Άστο άουντιπασσιόν, το Λαικό απέχει πολλές δεκαετίες από τίς πρωτιές πωλήσεων και τα ρεκόρ κερδών του γίγαντα ΤζιΈμ, από τα φορτηγά του δε, έβγαλε και βγάζει τον άμπακα. Άμα περίμενε να τηλωθεί από τα κέρδη των Κορβέτ ή του OPC division, ακόμη στο περίμενε θα ήταν. Για αμερικανάκια έχετε τους αμερικάνους?
Γι' αυτό δυό χρόνια πρίν πήγαν να ζητιανέψουν από τον Ομπάμα .
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Οι πολλες αλλαγες φοβιζουν τον πελατηΕιδικά αν ζει από τότε που βγήκε στην αγορά το αυτοκίνητο της παραπάνω φωτογραφίας
-
http://www.worldcarfans.com/110112329708/2012-vw-beetle-teased-on-oprah---275-given-away
Όλες οι γενιές του μ' αρεσαν απο την πρώτη έως και τη τωρινή και κλειστό και ανοιχτό.
Αν δεν έχουν σκοπό να του βάλουν την 'Polo-Golf-Scirocco-Eos-Jetta-Passat-Phaeton-Touareg-Transporter-και μερικά άλλα βραζιλιάνικα και κινέζικα' VWειδή μάσκα ... μια χαρά θα είναι. -
Γι' αυτό δυό χρόνια πρίν πήγαν να ζητιανέψουν από τον Ομπάμα .
Φαλήρισε μετά από 72 συναπτά έτη μακράν στην κορυφή, και ενώ στο ενδιάμεσο είχε βγάλει καραβιές δολλάρια. Και κάτι μου λέει ότι θα το επαναλάβει λίαν συντόμως, οι άνθρωποι είναι μηχανή που κόβει χρήμα.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Nαι ρε συ Μπούσε καλά όλα αυτά! Απλά δεν με συγκινούν. Btw δες το ακριβώς από κάτω σου post. Αυτό είναι η Φαουβε...μόνο χρήμα και φοβερό management. Πες μου μια αυτοκινητοβιομηχανία που θα τα είχε αυτά τα 2 και δεν θα μπορούσε πχ να βγάλει ένα πάτωμα μικρομεσαίου για 340 άτια! Anyway μακρά συζήτηση...πάω μια βόλτα τον τσίγκο τώρα να ανανεώσω την ιταλοφροσύνη μου!!Θα δεχτώ ότι δεν σε συγκινεί εφόσον τα έχεις οδηγήσει όλα. Δεκτόν πάντως.
Τι να δω τα οικονομικά? Λες και με ενδιαφέρουν...Εγώ εξετάζω το προιόν που αγοράζω και όχι την μετοχή της κάθε εταιρίας.
Το Group VAG πάντως εξακολουθείς να το υποτιμάς και να το αδικείς πάντως λέγοντας ότι είναι μόνο χρήμα και φοβερό management. Ξέχασες ότι για όλα αυτά αρχικά υπήρχε και υπάρχει προσχεδιασμός και καλή εκτέλεση, ενώ το ότι αφουγκράζεται την αγορά το θεωρώ εξίσου σημαντικό. Με όλα αυτά σήμερα καλύπτει όλες τις ανάγκες όλες τις κατηγορίες, για κάθε βαλάντιο, για κάθε είδος τύπο γούστο. Και επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι το ότι μας παρέχονται τεχνολογίες μαζικά που ούτε καν θα μπορούσαμε να διανοηθούμε κάποτε ότι μπορεί και ένας κοινός θνητός ή φτωχός να αγοράσει, εγώ το θεωρώ θετικότατο. Και οι γείτονες έχουν τα συστατικά για την επιτυχία, έχοντας μάλιστα το heritage των πηχαίων ονομάτων, της ιστορίας από αγώνες και τις διάφορες κατακτήσεις από τεχνολογίες κλπ αλλά βλέπεις σήμερα την κατάντια γιατί περί αυτής πρόκειται. Κάνε βόλτες αλλά άνοιξε την skydome να πάρει αέρα το κεφαλάκι....Δεν υπάρχει ιταλοφροσύνη και αηδίες. Υπάρχει σκληρή πραγματικότητα. Αν πάλι νομίζεις επειδή συμπαθώ την ιταλική κουλτούρα ότι πρέπει να επευφημώ τις μαλακίες που μας πλασάρουν, που ούτε αντάξιες του ονόματος που φέρουν είναι, τότε κάπου δεν ξέρεις καλά τα πράγματα....
Πρέπει να σταματήσει επιτέλους το παραμύθι με τους δράκους, τον κακό Τύπο που πάντα τα παίρνει για να κατηγορεί τους Ιταλούς και πολλά άλλα....Τι πάτωμα θα χει αυτό, Polo ή Golf? Για να ξέρουμε αν θα ναι λίγο ή πολύ ξενέρωτο...
Φαντάζομαι σε αυτό του καινούριου Α3.
Ξενέρωτο ξενέρωτο αλλά διαχειρίζεται για πλάκα 340 αλογάκια. Η απάντηση από τους Ιταλούς είναι το 2κύλινδρο 500ράκι?Δεν μπορώ να καταλάβω πως πριν 1 χρόνο εβριζες τα γερμανικά θεωρωντας τα μάλιστα αισχρά σαν ντιζαιν και Τώρα όπου βλέπεις γερμανική π@παρια σου τρέχουν τα σαλια...
Έχεις καμία σχέση με την πολιτική ;; Σκέψου το...
Εν μέρει έχω απαντήσει παραπάνω και για εσένα. Το beetle δεν είναι παπαριά πάντως....
Σχέση με την πολιτική δεν έχω, επίσης ούτε για τα συμφέροντα κάποιας μάρκας εργάζομαι. Θεωρώ τον εαυτό μου χομπίστα με την αυτοκίνηση. Περιμένω πολύ περισσότερο από εσένα κάτι αντάξιο ενός Audi για παράδειγμα από το gruppo και εδώ είμαστε, υγεία να έχουμε, θα το αγοράσω αύριο το πρωί κιόλας, be sureΠλάκα πλάκα αν σκεφτείς αλλαγή ονόματος και avatar έχω κάτι στο μυαλό μου
Αυτός σχεδίασε το Alfasud, τον έχω ταυτίσει με Pomigliano D'Arco, αρχή του τέλους της μάρκας σε κάποιους τομείς....
Οπότε δεν θα τον προτιμούσα. Βρες κάτι από τον Herr Piech που τουλάχιστον είναι κουλτουριάρης αυτοκινητάς....Το καινούριο Beetle το είδατε?
Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά πως αυτό το Beetle το βρίσκω θεσπέσιο. Γιατί αδυνατείς να το καταλάβεις?
Επίσης φίλε Ορέστη με τιμάς που τουλάχιστον σου αρέσουν και τα 3 τουτούνια μου.... -
αγαπητέ μπούσο κάθε φορά που στο λέω μου απαντάς με τον ίδιο τρόπο...
στο ξαναλέω λοιπόν , δεν με αφοράν οι προτιμήσεις σου... καλά κάνεις και σου αρέσουν και οι αλφα και τα βαγκ και όλα τα καλά και ανθηρα 4τροχα...επετρεψε μου όμως να καυτηριάζω την λογική της κωλοτούμπας (the g. papandreou way...) ...
από το 'λεφτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ' (αλφάρα και δεν είμαι καλά) μέχρι την χρεοκοπία (καμία σύγχρονη άλφα ρομέο δεν είναι αντάξια , είναι φιατ, λες και αρκετες παλιότερες τι ήταν?... κλπ κλπ κλπ χαρωπά) -
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
αγαπητέ μπούσο κάθε φορά που στο λέω μου απαντάς με τον ίδιο τρόπο...
στο ξαναλέω λοιπόν , δεν με αφοράν οι προτιμήσεις σου... καλά κάνεις και σου αρέσουν και οι αλφα και τα βαγκ και όλα τα καλά και ανθηρα 4τροχα...επετρεψε μου όμως να καυτηριάζω την λογική της κωλοτούμπας (the g. papandreou way...) ...
από το 'λεφτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ' (αλφάρα και δεν είμαι καλά) μέχρι την χρεοκοπία (καμία σύγχρονη άλφα ρομέο δεν είναι αντάξια , είναι φιατ, λες και αρκετες παλιότερες τι ήταν?... κλπ κλπ κλπ χαρωπά)Τα forum κάνουν ένα καλό και ένα κακό. Το καλό είναι ότι κατά κάποιο τρόπο ενημερώνεσαι, όχι μόνο για τα νέα κλπ αλλά και για προβλήματα και διάφορες άλλες λεπτομέρειες γύρω από το αυτοκίνητο σου. Το κακό είναι ότι παθιάζουν, φανατίζουν, ομαδοποιούν κόσμο. Πράγματι εγώ έχω θάψει πολλές φορές την μισή αυτοκινητοβιομηχανία αλλά τώρα έγινε πιο αντιληπτό και ενοχλητικό που έφτασα στην 'πόρτα' σας....Επίσης επειδή γράφεις πίσω από το μανδύα ενός υπολογιστή, δεν σε ξέρει ο άλλος τι είσαι ή τι οδηγός είσαι. Κάποιοι που με ξέρουν, γνωρίζουν ότι έκανα το κέφι μου αλλά βαρέθηκα και προτιμώ να λέω πια αλήθειες παρά να μαλώνω υπερασπιζόμενος την παπαριά κάθε μαλάκα ιταλού γερμανού και ιάπωνα....κατασκευαστή....
Όσοι με ξέρουν είμαι και ήμουν έτσι στην καθημερινή μου ζωή, αλλά μπορείς να με πεις και διχασμένη προσωπικότητα αν αυτό εννοείς, το κωλοτούμπας δεν το συμπαθώ γιατί αφενός δεν μπορώ να κάνω κωλοτούμπα αφετέρου δεν συμπαθώ τον γιο της Μάργκαρετ που ανέφερες...Σχετικά με τις παλιές και νέες Alfa. Και η δική μου Alfa είναι ένα fiat tipo με κινητήρα βασισμένο σε μπλοκ της fiat και πίσω ανάρτηση από lancia beta. Αν το διαβάζεις για πρώτη φορά αυτό από τα γραπτά μου, τότε δεν με παρακολουθείς καλά. Το έχω αναφέρει παλαιότερα αν νομίζεις ότι θεωρώ την alfa μου πιο alfa από τις σημερινές. Τουλάχιστον όμως η δική μου είναι υλοποιημένη με τον τρόπο που θα μπορούσε να εθεωρείτο alfa υπό άλλο ιδιοκτησιακό καθεστώς, το ίδιο και η 159. Τα σημερινά παιδιά της Fiat φαίνεται ξεκάθαρα ότι προέκυψαν από ξεκάθαρη αιμομιξία ενός πατέρα με μια από τις κόρες της fiat....
ΥΓ: Ένα είναι σίγουρο, ότι έδωσα ζωή σε αυτό το topic όμως....ήταν λίγο παραμελημένο ομολογουμένως
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά πως αυτό το Beetle το βρίσκω θεσπέσιο. Γιατί αδυνατείς να το καταλάβεις?
Επίσης φίλε Ορέστη με τιμάς που τουλάχιστον σου αρέσουν και τα 3 τουτούνια μου....Η χαρά είναι όλη δική μου
-
...Ξέχασες ότι για όλα αυτά αρχικά υπήρχε και υπάρχει προσχεδιασμός και καλή εκτέλεση, ενώ το ότι αφουγκράζεται την αγορά το θεωρώ εξίσου σημαντικό. Με όλα αυτά σήμερα καλύπτει όλες τις ανάγκες όλες τις κατηγορίες, για κάθε βαλάντιο, για κάθε είδος τύπο γούστο....'Marketing είναι η τέχνη του να κάνεις τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που εσύ θέλεις, επειδή το θέλουν εκείνοι.'
(Dwight D Eisenhower) -
Nαι ρε συ Μπούσε καλά όλα αυτά! Απλά δεν με συγκινούν. Btw δες το ακριβώς από κάτω σου post. Αυτό είναι η Φαουβε...μόνο χρήμα και φοβερό management. Πες μου μια αυτοκινητοβιομηχανία που θα τα είχε αυτά τα 2 και δεν θα μπορούσε πχ να βγάλει ένα πάτωμα μικρομεσαίου για 340 άτια! Anyway μακρά συζήτηση...πάω μια βόλτα τον τσίγκο τώρα να ανανεώσω την ιταλοφροσύνη μου!!
Θα δεχτώ ότι δεν σε συγκινεί εφόσον τα έχεις οδηγήσει όλα. Δεκτόν πάντως.
Τι να δω τα οικονομικά? Λες και με ενδιαφέρουν...Εγώ εξετάζω το προιόν που αγοράζω και όχι την μετοχή της κάθε εταιρίας.
Το Group VAG πάντως εξακολουθείς να το υποτιμάς και να το αδικείς πάντως λέγοντας ότι είναι μόνο χρήμα και φοβερό management. Ξέχασες ότι για όλα αυτά αρχικά υπήρχε και υπάρχει προσχεδιασμός και καλή εκτέλεση, ενώ το ότι αφουγκράζεται την αγορά το θεωρώ εξίσου σημαντικό. Με όλα αυτά σήμερα καλύπτει όλες τις ανάγκες όλες τις κατηγορίες, για κάθε βαλάντιο, για κάθε είδος τύπο γούστο. Και επιτέλους πρέπει να καταλάβουμε ότι το ότι μας παρέχονται τεχνολογίες μαζικά που ούτε καν θα μπορούσαμε να διανοηθούμε κάποτε ότι μπορεί και ένας κοινός θνητός ή φτωχός να αγοράσει, εγώ το θεωρώ θετικότατο. Και οι γείτονες έχουν τα συστατικά για την επιτυχία, έχοντας μάλιστα το heritage των πηχαίων ονομάτων, της ιστορίας από αγώνες και τις διάφορες κατακτήσεις από τεχνολογίες κλπ αλλά βλέπεις σήμερα την κατάντια γιατί περί αυτής πρόκειται. Κάνε βόλτες αλλά άνοιξε την skydome να πάρει αέρα το κεφαλάκι....Δεν υπάρχει ιταλοφροσύνη και αηδίες. Υπάρχει σκληρή πραγματικότητα. Αν πάλι νομίζεις επειδή συμπαθώ την ιταλική κουλτούρα ότι πρέπει να επευφημώ τις μαλακίες που μας πλασάρουν, που ούτε αντάξιες του ονόματος που φέρουν είναι, τότε κάπου δεν ξέρεις καλά τα πράγματα....
Πρέπει να σταματήσει επιτέλους το παραμύθι με τους δράκους, τον κακό Τύπο που πάντα τα παίρνει για να κατηγορεί τους Ιταλούς και πολλά άλλα....Με υποτιμάς επανειλημμένως...και ξεχνάς μάλλον ότι έχω VAG το οποίο και κυκλοφορώ πλέον πολύ περισσότερο από την Alfa μου και όλα αυτά πολύ πριν κάνεις κι εσύ το ίδιο (στην ίδια μοίρα είμαστε...έχουμε από ένα SUV, ένα μικρό πόλης και μια Αlfa για τις 'καλές' βόλτες). Δεν υποτιμώ το VAG ούτε φυσικά θεοποιώ τους Ιταλούς...σε καμία περίπτωση...αν και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τα προϊόντα τους τα τελευταία 8 χρόνια που τα κυκλοφορώ.
Αυτό που αμφισβητώ σε κάθε περίπτωση είναι ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στο Vag για το ότι έχει προσφέρει στην σύγχρονη αυτοκίνηση, γιατί στην ουσία αυτό μου λες. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με αφήνουν παγερά αδιάφορο και οι άπειρες επιλογές που προσφέρει και τα άλογα με το τσουβάλι και ο προσχεδιασμός του και όλα. Εναλλακτικές υπάρχουν άπειρες και πολύ λιγότερο 'φορεμένες' από τις 200 παραλλαγές του Golf...
Όσο για τα περί ιταλοφροσύνης αντιλαμβάνεσαι φυσικά ότι αστειεύομαι έτσι...?? -
επειδη εχει γινει ενα μπερδεμα, ο busso εχει γουστο τελικα η οχι;
η ειχε και το εχασε;
-
είχε και το έχασε...
πάειιιιι... -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
.και ξεχνάς μάλλον ότι έχω VAG το οποίο και κυκλοφορώ πλέον πολύ περισσότερο από την Alfa μουτυχαιο????
δε νομιζω
τι το κινεις συνεχεια αφου καιει το κωλο του το ρημαδι?
εγω παλι εχω αρχισει να κυκλοφορω ολο και περισσοτερο το shitroen μου
VW FORUM