-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το 1.4 Golf 1994 φίλου μου έκλεισε προχθές τις 300.000 χλμ και ΜΗΔΕΝΙΣΕ το κοντέρ.Ξεκίνησε από την αρχή. Τώρα έχει 150 χλμ.
Δεν γράφει πάνω από 299.999 χλμ το κοντέρ.
300 χιλιάρικα χιλιόμετρα με Golf 3 των 60 καυτών ίππων;;;
Χαρά στο κουράγιο του ανθρώπου -
Ο χρήστης Cuore Sportivo 19 έγραψε:
Καλησπέρα! Γνωρίζετε εξουσιοδοτημένο συνεργείο που κάνει αποδεδειγμένα καλή δουλειά και έχει λογικές τιμές, αναφέρετε όσοι ξέρετε γιατί o Γρατσίας πιστεύω ότι με κοροιδεύει με τις τιμές του... (περιοχή Αττικής)Κανείς;
-
Ένα f. Κυριολεκτικά.
-
...γιατί όπως έχω ξαναπεί, μόνο η Audi τα προφέρει σωστά
-
Ξέρει κανείς πώς κάποιος μπορεί να μάθει για ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο την ακριβή εβδομάδα παραγωγής, πότε εκτελωνίστηκε, πόσο καιρό είναι ένα αυτοκίνητο στην ελλάδα και αν έχει χρησιμοποιηθεί ως εκθεσιακό κομμάτι? Ασχετα με τί θα του πεί ο dealer υπάρχει τρόπος να το διασταυρώσεις κάπως ή να ζητήσεις κάποιο έγγραφο που να τα αποδεικνύει όλα αυτά?
-
Ναι με τα έγγραφα και στοιχεία που θα σου δώσει και θα σου δείξει.
Αν όχι, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι τρόποι να τα ελέγξεις.
Αν ήταν στο τελωνείο όλο αυτό το διάστημα, αποκλείεται να ήταν εκθεσιακό (και να έχει όλα τα σελοφάν κτλ).
-
Ο χρήστης Cuore Sportivo 19 έγραψε:
Καλησπέρα! Γνωρίζετε εξουσιοδοτημένο συνεργείο που κάνει αποδεδειγμένα καλή δουλειά και έχει λογικές τιμές, αναφέρετε όσοι ξέρετε γιατί o Γρατσίας πιστεύω ότι με κοροιδεύει με τις τιμές του... (περιοχή Αττικής)
Κανείς;
Ξέρω ένα αλλά αν και είναι εξουσιοδοτημένο, δεν είναι αντιπροσωπίας.
-
Ο μόνος τρόπος για να μάθεις την ακριβή εβδομάδα παραγωγής του αυτοκινήτου, είναι να πας στον πωλητή και να σου το δείξει μέσω του προγράμματος NADCOM που χρησιμοποιεί το δικτυο της KOSMOCAR για τις παραγγελίες αυτοκινήτων.
-
Ο χρήστης akis76 έγραψε:
Ο μόνος τρόπος για να μάθεις την ακριβή εβδομάδα παραγωγής του αυτοκινήτου, είναι να πας στον πωλητή και να σου το δείξει μέσω του προγράμματος NADCOM που χρησιμοποιεί το δικτυο της KOSMOCAR για τις παραγγελίες αυτοκινήτων.Υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος.
Στο χώρο της ρεζέρβας συνήθως υπάρχει ένα χαρτί (από το εργοστάσιο κατασκευής) όπου αναφέρεται η ημερομηνία που το όχημα βγήκε από τη γραμμή και ποιός έκανε τον τελικό έλεγχο ποιότητας.
Τόσο στο Colt όσο και στο IMA βρήκα το συγκεκριμένο χαρτάκι. Στο Colt στη ρεζέρβα στο IMA το είχαν αφήσει (οι άνθρωποι του Σ) στη θήκη δίπλα στο κάθισμα.
Ένας ακόμα απλούστατος τρόπος είναι ο αριθμός πλαισίου. Κοιτάς τα εκθεσιακά οχήματα και βλέπεις το νουμεράκι. Αν και το δικό σου είναι στην ίδια χιλιάδα τότε είναι της ίδιας εβδομάδας με το αντίστοιχο εκθεσιακό.
Προσοχή στα Ευρωπαϊκά οχήματα της Δευτέρας ή σε οχήματα μετά από αργίες.
-
Παιδιά, ξέρει κανείς αν έχει ΤΑΞΙΝΟΜΗΘΕΙ ποτέ το Polo BlueMotion στην Ελλάδα; Σε τοπικό αντιπρόσωπο της COSMOCAR που ρώτησα μου είπε πως αυτοί τουλάχιστον δεν το έχουν ταξινομήσει ακόμη, ούτε και προτίθενται να το φέρουν στη χώρα μας. Δεν υπάρχει, λέει, αρκετό αγοραστικό ενδιαφέρον (σε αντίθεση με τα SUVs φυσικά).
Σε περίπτωση που δεν απαντηθεί το ερώτημά μου, πώς μπορώ να μάθω αν έχει ταξινομηθεί; Να το ψάξω αν είναι να το φέρω από τα κεντρικά στη Γερμανία, υπάρχουν κάτι άκρες εκεί...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Από όταν ήρθα Αθήνα για τις γιορτές έχω παρατηρήσει πολλά Golf V (κυρίως GT) με καμένες και τις δύο λάμπες STOP (ανάβει μόνο το τρίτο στο τζάμι). Τελευταίο περιστατικό σήμερα που είχα μπροστά μου φίλο μου με το αυτοκίνητό του και μου είπε πως ήταν σίγουρος ότι τα STOP άναβαν μέχρι και χθες. Μήπως έχει ακούσει κανείς κάτι για γενικευμένο ηλεκτρικό πρόβλημα/βραχυκύκλωμα;η ΔΕΗ.....
-
ΠΡΟΣΟΧΗ
Όποιος ενδιαφέρεται να τοποθετήσει εργοστασιακό σύστημα navigation σε Golf V μετά την αγορά να προσέξει ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ από πού θα το αγοράσει. Φίλος μου αγόρασε από το e-bay καινούργιο εργοστασιακό σύστημα με 500 € από το εξωτερικό, το τοποθέτησε στην αντιπροσωπεία και κυκλοφορούσε μ' αυτό για 6 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Πριν από δύο βδομάδες του χτύπησε το κουδούνι ένας αστυνομικός και του παρέδωσε κλήση για κατάθεση. Σε επικοινωνία με την αστυνομία έμαθε ότι το navigation που είχε αγοράσει ήταν κλεμμένο, τμήμα ενός κλεμμένου φορτίου με 1500 κομμάτια. Η υπόθεση καταγγέλθηκε από τη VW και την έχει αναλάβει η ΙΝΤΕΡΠΟΛ. Καθώς η τοποθέτηση έγινε στην αντιπροσωπεία με μια μικρή καθυστέρηση διασταυρώθηκε ο αριθμός της συσκευής και αποδείχτηκε ότι είναι κλεμμένο.
Φυσικά του ζητήθηκε να το αφαιρέσει και να το παραδώσει ως στοιχείο. Ευτυχώς είχε όλα τα χαρτιά της 'νόμιμης' αγοραπωλησίας μέσω paypal, οπότε και δεν κατηγορείται για κάτι ο ίδιος.
Τοποθετήθηκε πάλι το εργοστασιακό ηχοσύστημα οπότε η χασούρα είναι της τάξεως των 1000 € (500 € η συσκευή + άλλα 500 € το βάλε βγάλε).Ας μην το πάθουν και άλλοι όμως...
-
μα καλα, στη VW πηγε για να το βαλει?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μα καλα, στη VW πηγε για να το βαλει?Χαχαχα...
Και ο αδερφός του το ίδιο του είπε... 'καλά να πάθεις που το πήγες στη VW για τοποθέτηση'.
Ήθελε όμως να γίνει η δουλειά μέσα στην αντιπροσωπεία ώστε να ισχύει η εγγύηση (επρόκειτο για εργοστασιακό προϊόν) και δε φανταζόταν ότι θα επρόκειτο για κλεμμένο προϊόν.
-
εργοστασιακο με 500ε δεν γινεται!
-
Ε πώς δεν γίνεται, αφού ήταν. Απλά ήταν και κλεμμένο συν τοις άλλοις.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εργοστασιακο με 500ε δεν γινεται!Το είχε κάνει και άλλος από το VW Club όπου και το διάβασε και είχε πει αφενός μεν ότι ήταν γνήσιο, αφετέρου ότι δεν του είπαν κάτι στην αντιπροσωπεία, οπότε θεώρησε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Λογικά θα ενημέρωσε μετέπειτα και τον άλλο η αστυνομία...
-
ειδες τιμες η VW?
-
Απο που τα καταλαβαίνουν ρε οι π@ύστηδες?
Το σήμα είναι κωδικοποιημένο? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Απο που τα καταλαβαίνουν ρε οι π@ύστηδες?
Το σήμα είναι κωδικοποιημένο?Φαντάζομαι ότι θα ενημερώθηκε η αντιπροσωπεία από τα κεντρικά της VW όσον αφορά την κλοπή, οπότε και θα έλεγξε τον κωδικό του μηχανήματος.
VW FORUM