-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εμένα σε πρώτη φάση μου αρέσει πρώτα το Άστρα (εξαίρεση το πίσω μέρος του), ενώ στον αντίποδα το Mazda 3. Ανάμεσά τους Golf και Focus (με αυτή τη σειρά).Δεν ψήφισα όμως γιατί θέλω να τα δω live πρώτα.
Έφτασε η μεγάλη ώρα. Αύριο αρχίζει η έκθεση και θα τα δούμε όλα απο κοντά. Οπότε και η ψηφοφορία θα γίνει με ποιο αντικειμενικά κριτήρια...
Αυτή η νύχτα θα είναι ατελείωτη..!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
. Η θεση οδηγησης ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εφαμιλλη των Ιταλικων.....
ξεχασες καποιο σημειο στιξης, ή το εννοεις οπως το βλεπω?
δε περιμενω απαντηση απλα μου χτυπησε οταν το ειδα
147/156 που εχω οδηγησει οντως καλη θεση οδηγησης. Για παλιοτερα δε το συζηταμε καν, Οι ιταλοι ειχαν ανακαλυψει νεο ειδος ανθρωπου
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
ξεχασες καποιο σημειο στιξης, ή το εννοεις οπως το βλεπω?
δε περιμενω απαντηση απλα μου χτυπησε οταν το ειδα
147/156 που εχω οδηγησει οντως καλη θεση οδηγησης. Για παλιοτερα δε το συζηταμε καν, Οι ιταλοι ειχαν ανακαλυψει νεο ειδος ανθρωπου
whatever
-
Μόλις γύρισα απο τα εγκαίνια και εχω πλήρη άποψη σύμφωνα με τα γούστα μου πάντα:
OPEL ASTRA: ΑΔΙΑΦΟΡΟ
VW GOLF: ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ (ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!)
MAZDA 3 5DOOR: PT CRUISER JUNIOR (ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ)
MAZDA 3 SEDAN: ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ (ΑΠΟΡΏ ΓΙΑΤΙ Η MAZDA ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ 5πορτο ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ SEDAN ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.
Μακράν το πιο όμορφο το 3 sedan.
Απο τo astra πάντως έφυγα μουδιασμένος. Μα τι εσωτερικό είναι αυτό; Σαν το MERIVA είναι!!! Άπ'εξω δεν μιάζει τόσο πολύ με 307 όσο με signum.
Το Golf δεν ειναι μεγαλύτερο polo (αδικείτε το polo!!!) Παιδιά είναι χάλια (sorry για το ύφος αλλά απογοητεύτικα πολύ)Άντε να δούμε και το Focus σε λίγους μήνες για να δούμε απο τι θα βρωμίσει ο κόσμος τα επόμενα χρόνια... απο astra πάντως ΟΧΙ
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Μόλις γύρισα απο τα εγκαίνια και εχω πλήρη άποψη σύμφωνα με τα γούστα μου πάντα:OPEL ASTRA: ΑΔΙΑΦΟΡΟ
MAZDA 3 SEDAN: ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ (ΑΠΟΡΏ ΓΙΑΤΙ Η MAZDA ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ 5πορτο ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ SEDAN ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.
Απο τo astra πάντως έφυγα μουδιασμένος. Μα τι εσωτερικό είναι αυτό; Σαν το MERIVA είναι!!! ?π'εξω δεν μιάζει τόσο πολύ με 307 όσο με signum.
Το Golf δεν ειναι μεγαλύτερο polo (αδικείτε το polo!!!) Παιδιά είναι χάλια (sorry για το ύφος αλλά απογοητεύτικα πολύ)?ντε να δούμε και το Focus σε λίγους μήνες για να δούμε απο τι θα βρωμίσει ο κόσμος τα επόμενα χρόνια... απο astra πάντως ΟΧΙ
Interland εισαι βαρυς στους χαρακτηρισμους σου...
Βασικα, απο οτι καταλαβα δεν πρεπει να σου αρεσει κανενα μικρομεσαιο σε γενικες γραμμες γιατι ολα λιγο πολυ στο ιδιο motivo ειναι (εξαιρουμενου του κουασιμοδου - μεγκαν) Επισης πως ειναι δυνατο να χαρακτηριζεις κακασχημο το 3αρι και το Sedan να το αποκαλεις πενταμορφο, οταν το μονο που αλλαζει ειναι ο ποπος?Γνωμη μου ειναι πως ολα λιγο-πολυ ειναι ομορφα (ναι ΚΑΙ το Golf ) και αποδεκτα, και αυτο που θα ξεχωριζα ελαφρως ειναι το 3αρι hatch το οποιο ειναι το ποιο sportiff μακραν... και απο design και απο στησιμο.
Παντως τα γουστα σου θα τα διαψευσουν οι πωλησεις των προαναφερομενων μοντελων... και να μου το θυμηθεις θα ειναι πολυ καλες, γιατι ειναι ολα τους καλα.
-
Μόλις γύρισα απο τα εγκαίνια και εχω πλήρη άποψη σύμφωνα με τα γούστα μου πάντα:
OPEL ASTRA: ΑΔΙΑΦΟΡΟ
Απο τo astra πάντως έφυγα μουδιασμένος. Μα τι εσωτερικό είναι αυτό; Σαν το MERIVA είναι!!! ?π'εξω δεν μιάζει τόσο πολύ με 307 όσο με signum.
Το Golf δεν ειναι μεγαλύτερο polo (αδικείτε το polo!!!) Παιδιά είναι χάλια (sorry για το ύφος αλλά απογοητεύτικα πολύ)?ντε να δούμε και το Focus σε λίγους μήνες για να δούμε απο τι θα βρωμίσει ο κόσμος τα επόμενα χρόνια... απο astra πάντως ΟΧΙ
Interland εισαι βαρυς στους χαρακτηρισμους σου...
Βασικα, απο οτι καταλαβα δεν πρεπει να σου αρεσει κανενα μικρομεσαιο σε γενικες γραμμες γιατι ολα λιγο πολυ στο ιδιο motivo ειναι (εξαιρουμενου του κουασιμοδου - μεγκαν) Επισης πως ειναι δυνατο να χαρακτηριζεις κακασχημο το 3αρι και το Sedan να το αποκαλεις πενταμορφο, οταν το μονο που αλλαζει ειναι ο ποπος?Γνωμη μου ειναι πως ολα λιγο-πολυ ειναι ομορφα (ναι ΚΑΙ το Golf ) και αποδεκτα, και αυτο που θα ξεχωριζα ελαφρως ειναι το 3αρι hatch το οποιο ειναι το ποιο sportiff μακραν... και απο design και απο στησιμο.
Παντως τα γουστα σου θα τα διαψευσουν οι πωλησεις των προαναφερομενων μοντελων... και να μου το θυμηθεις θα ειναι πολυ καλες, γιατι ειναι ολα τους καλα.
Για όλα τα παραπάνω μία απάντηση έχω. Πήγαινε να τα δείς απο κοντά.
Να με συμπαθάς δηλαδή αλλά πως εκφέρεις γνώμη για ένα αντικείμενο όταν δεν το έχεις δεί ακόμα!!!Και όλα τα μικρομεσαία δεν είναι το ASTRA και το GOLF! Άρα ας μην είμαστε τόσο επικριτικοί με την άποψη οποιουδήποτε ειδικά όταν δεν έχουμε άποψη αντικειμενικά γιατί άλλο η φωτο και άλλο απο κοντά.
Τώρα αυτό που είπες σχετικά με τις πωλήσεις δεν το κατάλαβα. Είπα εγώ ότι δεν θα πουλήσουν? Απλώς ότι είναι κατώτερα των προσδοκιών.
Το ότι ο μονοφθαλμος είναι καλύτερος απο τον αόματο δεν σημαίνει ότι δεν ζητάμε και την χάρη του διόφθαλμου... σωστός???Φιλικά
(Υ.Γ: Το mazda 3 hatch και το sedan δεν έχουν καμία σχέση εξωτερικά ούτε πίσω (φυσικά) ούτε μπροστά!!! Δεν ήξερες δεν ρώταγες )
Άσχετο: GOLF TREND 1.6 με 21.+++ ευρω
AUDI A3 1.6 με 23.100 ευρωΈλα, Αλέκο...
-
μα τα εχω δει απο κοντα... πλην του Astra
ααα τελικα επιβεβαιωθηκαμε για την τιμη του Golf εεε? Tι λενε ρε... ακου εκει 21χιλιαρικα για το 1.6! Το αλλο με τον Τοτο το ξερουν? Αν ειναι να δωσω 20+ για ενα 1.6 θα προτιμησω την BMW Compact.... τουλαχιστον θα ειναι πισωκουνα και BMW
-
μα τα εχω δει απο κοντα... πλην του Astraααα τελικα επιβεβαιωθηκαμε για την τιμη του Golf εεε? Tι λενε ρε... ακου εκει 21χιλιαρικα για το 1.6! Το αλλο με τον Τοτο το ξερουν? Αν ειναι να δωσω 20+ για ενα 1.6 θα προτιμησω την BMW Compact.... τουλαχιστον θα ειναι πισωκουνα και BMW
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος
Στην δεξιά φωτό το καπό εξέχει 2-3 δάχτυλα και στο αριστερό το νέυρο μπαίνει μέσα στο καπό! Επίσης στο hatch το καπό παίζει το ρόλο της μισής μάσκας ενά στο sedan όχι...
Καμία σχέση, δεν νομίζεις!
Ας προσπαθούμε να ενημερώσουμε σωστά μέσα απο το forum τους υπόλοιπους και ας μην στέλνουμε πυροτεχνήματα.Φιλικά
-
Ούτε εμένα μου άρεσε το Golf. Το Astra ήταν καλύτερο. Αλλά ναι, στο sedan το Mazda ήταν πιο όμορφο απ'όλα. Αλλά εγώ δεν θέλω sedan...
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίοςOχι Γιαννης, Γιαννακης... το look στην ουσια το ιδιο ειναι... τις ιδιες γραμμες εχουν. Για τα πυροτεχνηματα σε παραπεμπω σε προηγουμενο post σου που εσπευσες να τα θαψεις και να τα ισοπεδωσεις ολα
-
Αλήθεια, το Σεντάν τι χώρο αποσκευών έχει;
Και (μιλώντας για το δίλιτρο πάντα) έχει ίδια ανάρτηση με το 3 των δύο και μισού όγκων ή πιο μαλακή;
-
Mazda 3 karfota to kalitero apo ta alla tria. Alla kanena den piani to 3d megan !!
-
μα τα εχω δει απο κοντα... πλην του Astraααα τελικα επιβεβαιωθηκαμε για την τιμη του Golf εεε? Tι λενε ρε... ακου εκει 21χιλιαρικα για το 1.6!
και το χειρότερο είναι ότι θα πουλήσει σαν τρελό. προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, δεν το θεωρώ κακό να πουλάει πολύ ένα ακριβό αυτοκίνητο, αν οδηγικά έχει κάτι να πει. τώρα βέβαια, οι κυρίες και οι λοιποί λαϊφσταϊλάδες που θα σπεύσουν να εκταμιεύσουν 8 εκατομμύρια για ένα χατς της σειράς (εννοώ από άποψη κινητήρα, για να προλάβω τους vagόφιλους) ξέρουμε με τι κριτήρια επιλέγουν, αλλά οι τιμές του γκολφ με εξόργισαν πραγματικά...
αυτοκίνητο ή γκολφ; αυτοκίνητο, και μου μένουν και ρέστα...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Ούτε εμένα μου άρεσε το Golf. Το Astra ήταν καλύτερο.αντιφατικο λιγο.....
αλλο 'μου αρεσει' αλλο 'ειναι καλυτερο'το γκολφ το εκαναν λιγο σουπα αλλα 'απο κατω' ειναι πολυ πολυ καλο...
συμφωνα με οτι διαβαζω στο τυπο τουλαχιστον ...κριμα....εξαντλησαν τη φαντασια τους στο Α3.... -
Συμφωνώ κι' εγώ για το 3άρι, το sedan δείχνει σαφώς πιο όμορφο και αρμονικό και με μεγάλο πλεονέκτημα τον χώρο αποσκευών (413λ έναντι 300λ του HB!).
AUDI A3 1.6 με 23.100 ευρωΚαι κάτι ακόμα πιο ωραίο:
Mazda 3 Sedan 2.0 (150 Hp) με 22.450 Ευρώ !!! -
Ο χρήστης PKATV έγραψε:
AUDI A3 1.6 με 23.100 ευρωΚαι κάτι ακόμα πιο ωραίο:
Mazda 3 Sedan 2.0 (150 Hp) με 22.450 Ευρώ !!!Επιτέλους το παρατήρησε κάποιος!!!
-
Pedia to mazda3 den tha vgi me tris portes?
-
Ο χρήστης tupac έγραψε:
Pedia to mazda3 den tha vgi me tris portes?η mazda λέει οχι
(σ.σ.αλλά σε αυτή τη ζωή ποτέ δεν ξέρεις)
προσωπικά έχω ψηφίσει Astra αλλά νομίζω πως η δεύτερη θέση ως τώρα είναι αρκετά θετική για ένα όχημα που ουσιαστικά δεν έχουμε ακόμη δει..είναι όπως τον Καραμανλή που έρχεται δεύτερος στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός ένα πράγμα
-
Ο χρήστης theios έγραψε:
Pedia to mazda3 den tha vgi me tris portes?
η mazda λέει οχι
(σ.σ.αλλά σε αυτή τη ζωή ποτέ δεν ξέρεις)
προσωπικά έχω ψηφίσει Astra αλλά νομίζω πως η δεύτερη θέση ως τώρα είναι αρκετά θετική για ένα όχημα που ουσιαστικά δεν έχουμε ακόμη δει..είναι όπως τον Καραμανλή που έρχεται δεύτερος στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός ένα πράγμα
Πάντως περισσότερο θετικό είναι το αποτέλεσμα για το focus που παρότι έχουμε δεί μόνο μία φωτό αρέσει πολύ και δικαιολογημένα κατά την γνώμη μου. Σε κάθε περίπτωση τελευταίο το golf. Ό κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής.
Για τον ΚΑραμανλή κάνε υπομονή, έρχετε μαζί με το νέο astra, σύμφωνα πάντα με τις δημοσκοπήσεις! Θα κάνουμε και ενα vs Καραμανλής-Astra
-
Βλέποντας βέβαια το Mazda 3 sedan, που έρχεται σύντομα, ξαφνικά το hatchback μου φαίνεται, άσχημο, παρωχυμένο και καθόλου (μα καθόλου λέμε) σπορ.
Νέο Ford Focus vs Opel Astra vs VW Golf vs Mazda 3