Φίλε Σ.Χ.
Μερικές παρατηρήσεις (πάντα με φιλικό ύφος, συγνώμη εκ των προτέρων αν κάτι που θα πω παρακάτω μπορεί να παρεξηγηθεί, σαφώς και δεν θέλω να μιλήσω άσχημα) στις διευκρινήσεις σου.
Λες:
Ο χρήστης sx έγραψε:
Κάντε προτάσεις... Χώστε τα επειδή τα διαγράμματα από τα βι-μποξ του κ. Κουνίτη δημοσιεύονται ως ψείρες και δεν διαβάζονται.
Αυτό ακριβώς κάνουμε εδώ... ,Και αυτό λέμε... τα διαγράμματα και τα άρθρα 'από τεχνική σκοπιά' είναι τόσο μικρά που δεν διαβάζονται...
Μερικές προτάσεις λοιπόν, που είναι μεν δικές μου, αλλά πιστεύω ότι βγαίνουν σαν συμπέρασμα από την όλη συζήτηση. Σαφώς και δεν μιλάω εκ μέρους άλλων, απλά πιστεύω ότι η άποψη μου είναι παραπλήσια με κάποιων άλλων παιδιών εδώ μέσα...
Πρόταση 1: Μεγαλύτερες και καλύτερες τεχνικές αναλύσεις (το ξέρουμε ότι μπορείτε, δεν τίθεται θέμα...). Θα σημειώσω την τεχνική ανάλυση στο συγκριτικό 106 GTI, Saxo VTS, Punto GT, που έχει ήδη αναφερθεί, αλλά και το σχετικό κείμενο στο 'συγκριτικό' Maseratti Ghibli Cup, Alfa GTV V6. Το έχω διαβάσει τουλάχιστον 5 φορές...
Πρόταση 2: Πιο μεγάλη εμβάθυνση στις δοκιμές. Ναι, το ξέρουμε ότι όλα (ή σχεδόν όλα) τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι ασφαλή, αλλά από 'κει και πέρα τι; Δυστυχώς πρέπει να βγάζουμε συμπεράσματα διαβάζοντας πίσω από τις λέξεις... Και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους 4Τ, αλλά πάντα πίστευα ότι οι 4Τ είναι τόσο καλύτεροι από τους άλλους που δεν συγκρίνονται...
Επίσης (προσωπική τελείως παρατήρηση): Δεν διαφωνώ με την ύπαρξη ακόμα περισσότερων διαφημήσεων, αν αυξηθεί και η ύλη του περιοδικού. Και η αλήθεια είναι ότι οι δοκιμές των τελευταίων τευχών είναι κάπως σύντομες...
Πριν από όχι και τόσο πολύ καιρό, το περιοδικό μας ταξίδευε... Τώρα, με αρκετές είναι η αλήθεια εξαιρέσεις, όχι... Ελπίζουμε εδώ να βοηθήσουμε ώστε τα ταξίδια να ξαναρχίσουν...