-
Δεν θυμαμαι ακριβως τις χρονιες, αλλά εκει γυρω υπηρξαν : Lancia Dedra integrale 4x4 turbo, Alfa Romeo 155 2.0 ΤΒ 4x4, Ford sierra cosworth 4x4 ,Renault 21 quadra, Saab 900 turbo , Bmw M3, Mercedes-Benz 190E 2.5-16 EVO II, Opel Lotus Omega. Σιγουρα μου ξεφευγουν καποια ευρωπαικα ακομα. Και δεν ανεφερα κανενα Ιαπωνικο
-
Δεν θυμαμαι ακριβως τις χρονιες, αλλά εκει γυρω υπηρξαν : Lancia Dedra integrale 4x4 turbo, Alfa Romeo 155 2.0 ΤΒ 4x4, Ford sierra cosworth 4x4 ,Renault 21 quadra, Saab 900 turbo , Bmw M3, Mercedes-Benz 190E 2.5-16 EVO II, Opel Lotus Omega. Σιγουρα μου ξεφευγουν καποια ευρωπαικα ακομα. Και δεν ανεφερα κανενα Ιαπωνικο
ΝΑΙ! Dedra integrale και renault 21 turbo, αυτά ήταν ευθέως ανταγωνιστικά στην κατηγορία. Τα άλλα ήταν μεταγενέστερα ή πολύ ειδικά.
-
Η Alfa Romeo 155 Q4 το 1992 βγηκε. Το Ford sierra πριν το 405 της Peugeot
Οσο για το αν ηταν ειδικες εκδοσεις , το 405 T16 δεν ηταν ειδικη εκδοση ?
-
Ξερει καποιος αν μπορουν να τοποθετηθουν λεντ ημερας στους χαυλιοδοντες;
Απο οτι εχω καταλαβει, μονο στα gt line (φουλ λεντ) 'αναβουν.
- Μπορει να μπουν χαρτες σε active εκδοσεις μετα την αγορα;
-
Οριακή αύξηση στις λιανικές πωλήσεις 2-3% σε σύγκριση με Ιούνιο 2019.
Peugeot σταθερά δεύτερη πίσω από τη Toyota και ο όμιλος 1ος σε πωλήσεις στην Ελλάδα με Opel κ Citroen 6η κ 7η.
Από Σεπτέμβριο με τα fl και ς
2021 με τα καινούργια μοντέλα, προβλέπω μεγάλη αύξηση του ποσοστού της PSA στην Ελλάδα.
Renault δεν είναι καν 10αδα, με Nissan 5η, για Ιούνιο!
-
Ευχαριστω παιδι μου, οπως φευγεις απο το γραφειο, κλεισε και την πορτα.
-
Ερώτηση. Το EAT8 είναι 2πλού συμπλέκτη ή μετατροπέα ροπής;
-
Μετατροπεα ροπης
-
Και το ΕΤΑ8 και το ΕΑΤ6, αμφότερα - ευτυχώς - με μετατροπέα ροπής, της Aisin είναι τα κιβώτια. Έχει μεγάλη συνεργασία η PSA με την Aisin (και λόγω Toyota που έχουν συνεργασία στα μικρά αυτοκίνητα) και έχει πάρει τα δικαιώματα να τα παράγει και στην Γαλλία.
-
Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση κύριοι
-
Ευχαριστω παιδι μου, οπως φευγεις απο το γραφειο, κλεισε και την πορτα.
Τι ακριβώς εννοείται αφεντικό;
(Δεν έπιασα το αστείο, ή σοβαρό)
-
Χιουμορ χιουμορ,
Θυμηθηκα μια επιχειρηση οπου κυκλοφορουσαν ολοι μονολογοντας διαφορα νουμερα.
Μπουκαραν στα γραφεια, ελεγαν τα νουμερα τους και εξαφανιζονταν σε διαφορους αλλους οροφους.
-
Ψαχνόμουν για πληροφορίες για το επόμενο 308 και έπεσα πάνω στο ανωτέρω άρθρο, το οποίο δυστυχώς επιβεβαίωσα και από αλλού. Παρά την χρήση της 'μεγάλης' Emp2 πλατφόρμας αντί της 'μικρής' CMP το νέο 308 hatchback θα έχει το ίδιο μεταξόνιο και τους ίδιους εσωτερικούς χώρους με το παρόν μοντέλο. Θα μετακινηθεί προς τα πίσω η καμπίνα ώστε να αποκτήσει λέει (για στιλιστικους λόγους;) μεγαλύτερο καπό...
Για όσους θέλουν μεγαλύτερους χώρους θα υπάρξει μέσα στο 1ο μισό του 2022 και sw εκδοχή. Προς το παρόν δεν παίζει crossover version.
Στο παρόν μοντέλο το sw έχει +11cm μεταξόνιο δίνοντας ικανοποιητικούς χώρους για τους πίσω στα πόδια, 600L χώρο αποσκευών με τα καθίσματα κανονικά, έχει +35cm μήκος αμαξώματος με το πλάτος να παραμένει το ίδιο. Τιμολογιακά το sw είναι κλιμακωτά ακριβότερο της αντίστοιχης hatchback έκδοσης από 1000€ (puretech 130 M/T Active) έως 4300€ (BlueHDI 130 Active EAT8) προφανώς λόγο φορολογικού σκαλωπατιού.
Τέλος να προσθέσω οτι στην Ελλάδα δεν εισάγεται άλλη εξοπλιστική έκδοση για το sw πλην της Active/Active plus. Είχα ρωτήσει ο ίδιος τον αντιπρόσωπο της Θεσσαλονίκης 'ΜΓ' και μου είχε πει ότι το sw είχε σχεδόν μηδενική ζήτηση γι'αυτό και εισάγεται μόνο λιτά εξοπλισμένο (το κατάλαβα σαν να μου έλεγε 'απλά για να υπάρχει στον κατάλογο διαθέσιμο' ευγενικά) ενώ δύσκολα θα προέβλεπε ο ίδιος αλλαγή της συνθήκης στο επόμενο 308 αφήνοντας μικρό ανοικτό παράθυρο ελπίδας...
-
πώς είναι τώρα οι χώροι του; ψάχνεις πιο πολύ χώρο για τους πίσω η αποσκευές; κάπου εκεί είναι οι διαφορες. κάποιοι προσφέρουν περισσότερο Πορτ μπαγκαζ και κάποιοι χώρο για τους πισω. πάνω κάτω τα μήκη είναι ίδια εκτός των sw.
-
To βου
-
Οι χώροι του παρόντος 308 για τους πίσω είναι μόνο για παιδιά ή μικρόσωμους ενήλικες πιθανότατα γυναίκες. Ειδικά από την στιγμή που για να δολευτεί ένας ψηλός ή/και μεγαλόσωμος οδηγός πρέπει να φάει χώρο από τα πόδια πίσω του. Αποσκευών έχει ικανοποιητικό, ήτοι 420L. Ήλπιζα διαβάζοντας αντίστοιχα αρχές του έτους ότι θα βελτίωναν τον χώρο για τα πόδια των πίσω στο νέο αλλά μάταια. Υποτίθεται έλεγαν από την Peugeot ότι είχα αναγνωρίσει το 'λάθος' τους να δώσουν τόσο μικρό χώρο για τους πίσω και είχαν κατανοήσει ότι έχασαν πόντους έναντι του ανταγωνισμού αρκετά από αυτό. Το είδα...
Τεσπά ας είναι και sw. Το βασικό παραμένει να δούμε τι θα λέει από εσωτερικό πλάτος στους εμπρός το νέο C4 γιατί από αυτά που διαβάζω για το τέρμα high-tech εσωτερικό στο νέο 308 πολύ φοβάμαι ότι έχουν βάλει στο μάτι να ανταγωνιστούν το νέο c_segment του VAG και δεν θα υπάρχει απτός διακόπτης ούτε για δείγμα. Το νέο δόγμα θα είναι διάβασα 'πρώτα το design' οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο χειρότερη εργονομικά (κιαλλο;;), αλλά ανώτερη 'Instagramικά' θα είναι η νέα καμπίνα....
-
έχουν την τάση αυτή στην πεζω να δείχνει μικρότερο το εσωτερικό πλάτος.εδω ολόκληρο 508 d segment θεωρητικά και επουδενί ένιωσα την τεράστια απλωσια μπροστά. είναι συνδυασμός I cockpit και το πολύ μεγάλο χώρισμα στην μέση.
θα δώσει χώρο στους πίσω το sw η μόνο τον έξτρα κωλο; θα είναι όμορφο; θα το δεις. όσον αφορά τα touch κλπ, δν είναι και deal breaker ρε συ. αρκεί να σαρεσει. τώρα αν είσαι όλη μέρα με την ροδέλα του α/c πασο.
-
Ερώτηση γιατί μου έχει φτάσει το στομάχι στην πλάτη από τα νεύρα από εχθές. Σε καινούργιο 308 puretech 1.2T 130ps M/T αγορασμένο 12/2019 καινούργιο με 5150 χλμ άναψε εχθές στην γυναίκα μου σταθερά ένδειξη 'γαλλικό κλειδί' και της εμφάνισε κατά την αναμονή για εκκίνηση της μίζας 'έλεγχος λαδιών κινητήρα'. Πριν κάνα 15νθήμερο της είχε ανάψει πάλι κλειδί για λίγο εν κίνηση χωρίς εγγραφή ένδειξη. Και την πρώτη φορά και την δεύτερη πήγα ο ίδιος το έβαλα μπροστά και δεν είχε καμία ένδειξη εκ των δύο.
Μέχρι να το πάω αύριο αντιπροσωπεία να τους πάρει ο διάολος πείτε μου αν έχει συμβεί σε άλλον με puretech. Το αμάξι κυρίως έκανε ταξίδι καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) 120χλμ, με μικρή χρήση εντός πόλης. Να ανησυχώ; Δικαιολογεί καμία αλλαγή λαδιών σε τοσα λίγα χλμ; Γιατί το επίσημο πλάνο συντήρησης γράφει για 20.000 ή 25.000 χλμ αλλαγή λαδιών (δεν θυμάμαι ακριβώς) ενώ σε 'ειδικές συνθήκες' (οι οποίες δεν ισχύουν σε εμάς, τις τσέκαρα) λέει 15.000χλμ..
-
Το έχουν αυτό τα peugeot. Ένδειξη σταθμης λαδιου είναι.. Το κάνει συχνά στις ζεστές.... Μην αγχωνεσαι
-
Την σταθμη των λαδιων την τσεκαρες?
PEUGEOT FORUM