-
Μαλλον ειχε το 1,6. Ο 1,5 δεν εχει πολυ καιρο που κυκλοφορησε
-
hmm όντως βάλαν τον 1,5 D στο 301. Ενδιαφέρον.
-
Σκέφτεσαι για αγορα;
Τι αυτοκινήτο έχει super@t;
Εδώ ο εξοπλισμός του 208
Τελικά θα βάλουν αυτόματο στο diesel;
Που είναι ρε σεις το thread του 208, δεν το βρίσκω.
-
Ελα ντε. Ουτε εγω το βλεπω
-
-
Καλα ρε που το εκρυψες;
Αρχίσαμε να απλώνουμε χεράκια και στα θρεντ;
-
Η αληθεια ειναι οτι τοσο πισω δεν εψαξα. Νομιζα οτι ειχε πιο προσφατα ποστς, οχι απο τον Γεναρη
-
Ειναι που ειναι αυτοκίνητο της χρονιάς
-
Με τιμη απο το 2050
-
Σκέφτεσαι για αγορα;
Τι αυτοκινήτο έχει super@t;
Εδώ ο εξοπλισμός του 208
Τελικά θα βάλουν αυτόματο στο diesel;
Που είναι ρε σεις το thread του 208, δεν το βρίσκω.
Δεν νομίζω, γιατί δεν αξίζει κάτι καινούργιο στην παρούσα φάση. Με ένα Passat του 2010 είμαι.
-
Α, ωραιότατο αυτοκίνητο, κυβικα;
Πάντα μ άρεσαν τα Passat
Του sedan είσαι και εσυ;
-
Διάβασα ότι τελικά το 508 Peugeot Sport ετοιμάζεται για παραγωγή. Υβριδικό με 400 άλογα και τετρακίνηση .
Επιτέλους η πεζό επιστρέφει πραγματικά στα sport saloon . (Αν το βγάλουν βέβαια και δε μείνουν στα χαρτιά όλα αυτά)
Το 208 θα βγεί σε gti τελικά; Αν δεν βγάλει και η renault το clio σε gti , ε τότε πάει η Γαλλία, μας πήρανε παραμάζωμα οι φορνταιοι... Επίσης θα είναι η πρώτη φορά που θα λείπουν τελείως οι Γάλλοι από την κατηγορία.
-
Ποιο Peugeot sport saloon υπηρχε παλιοτερα?
Tα clio λεγoνται RS συνηθως , οχι gti
-
405 Mi16; 505 GTI;
-
Λεγονται sport saloons με 150 και 130 αλογα αντιστοιχα ?
-
To 405 βγηκε και με αναρτηση activa για λίγα κομμάτια.
-
Εντάξει δεν έβαζαν φωτιά στην άσφαλτο αλλά σε καμία περίπτωση δε βρέθηκε κάποιος που να τα κατηγόρησε για 'βαρετά' απλά οικογενειακά οχήματα.
Το δε 405 βγήκε ,έστω σε περιορισμένο αριθμό, και ως Ti16 , με τερακίνηση , υδροπνευματική πίσω ανάρτηση ( νομίζω του bx gti) και κάπου 225 άλογα.
-
Τώρα έβλεπα ενα review 508 manual, και ο τύπος λέει μακάρι να είχαν βάλει το κιβώτιο του 308gti σε όλες τις εκδόσεις του 508 ως επιλογή. Η τουλάχιστον παρόμοιο.
η τωρινή αίσθηση λέει 'long throw, not the slickest'. πάντως δεν το χαντάκωσε.
Είναι το ίδιο σε όλη την γκάμα? είτε 3008 είτε 508 είτε 208?
-
Λεγονται sport saloons με 150 και 130 αλογα αντιστοιχα ?
To 405 Μi 16 βγήκε το 1991 με 160 ιππους, αργότερα (1993) με τετρακίνηση και 220+ίππους. Ποιά ήταν τα ανταγωνιστικά Sport saloons τότε; Ποιο μεσαίο 4θυρο ήταν πιο δυνατό ή πιο σπορ το 1991; alfa romeo 75 (turbo ή 3,0;), BMW 325; και τα δύο κοντινά σε απόδοση, και ποιο αν υπήρχε στεκόταν καλύτερα στο δρόμο;
Το 1991 το 405 πρέπει να ήταν ο ορισμός του μεσαίου 4θυρου sport saloon
-
^^^^
Όλα κρίνονται με βάση την εποχή τους και τον τότε ανταγωνισμό.
PEUGEOT FORUM