-
Ξερω ενα στην Αυστραλια . Να σου στειλω πμ?
-
Μάστορα, πες περιοχή και κάτι θα κάνουμε λογικά.
-
206 ...
Το πήγα σήμερα ΚΤΕΟ!!!! 140.000χλμ το Γαλλάκι μου!!!!!!
Όχι μόνο πέρασε αλώβητο, αλλά βγήκε λευκό χαρτί. Τίποτα δεν βρήκαν! Τόσο καλό που και οι ίδιοι δεν το πίστευαν και με ρώταγαν πως γίνεται 20 χρονών αυτοκίνητο να είναι σε τόσο καλή κατάσταση!!!!
Αυτά είναι αυτοκίνητα ρε σεις!!!!!!!! Αυτοκίνητα που τα οδηγείς και δεν σε οδηγούν!
Και να σκεφτεί κανείς ότι με τα χρήματα που το πήρα δεν αγόραζα ούτε μεταχειρισμένο παπάκι.
-
Αυτά ειναι.
-
Η μέρα που έγινα αφισιονάντο του ...Peugeot 301
4,44 μήκος, τεράστιοι χώροι καμπίνας
Καθίσματα μπερζεροπολυθρόνες
Πορτπαγκάζ - η σπηλιά του Νταβέλη, πέφτουν και τα πίσω καθίσματα! και γίνεται αθροιστικά 1300 και κάτι λίτρα!
1.500 πετρέλαιο με 100 αφηνιασμένα άτια και 6άρι (πλέον) σαζμάν -> δεν καίει τίποτα και πάει καλά
Ανάρτηση σιδερώστρα
13.900! ευρώ, στην τιμή μέσα και οι πινακίδες και το κλειδί στο χέρι, σε βενζίνη ακόμα φτηνότερο, το αφεντικό τρελάθηκε και δεν ξέρει τι κάνει
Όταν το είδα προχτές από κοντά, γιατί τόσα χρόνια δεν είχα ασχοληθεί, άρχισα να θυμάμαι τις επικές νουβέλες που έχουν γραφεί εδώ στο ταλαίπωρο αυτό σιτε για κάτι αμαξίδια του επιπέδου Πάντα,Κόρσα,Σουίφτ, Μπαλένο, Γιάρις 1.000 και τα τοιαύτα, και άρχισα να υπομειδιώ. Στην τιμή που παίρνεις ένα εκ των παραπάνω, μπορεί και λιγότερα, παίρνεις το 301 το οποίο δίπλα σε όλα αυτά δείχνει κάτι σαν λίμο. Νταξ΄έχει το ταμπιλώ ενός Μεγκάν Κλασσίκ του 2005, αλλά τζίζας με 14 καφετιά τι ήθελες?, κανένα άι κόκπιτ?
Έκανα σύγκριση με άλλα γνωστά σκοτωμένα της αγοράς παραπλήσιας τιμής, π.χ. Στεπγουέι 1.5 πετρέλαιο, Τίπο 1.3 MTJ, Σουίφτ μερικώς εξοπλισμένο, κ.α. και γέλαγα. Προφανώς αυτός που θέλει να πάρει μικρό για κάποιο λόγο, ας πάρει κάτι τέτοιο, αλλά κάτι φτωχομπινέδες που βάζουν την οικογένεια π.χ. σε κάτι Πάντα και Γιάρις 1.000 και κρεμάνε και δυο ποδήλατα στον πίσω προφυλακτήρα και βγαίνουν εθνική με 120 χαω, ας περάσουν από τους Πεζαίους να το δουν.
Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό, δεν ξέρω τι κρύβεται από πίσω, πιθανώς το μαγαζί πιάστηκε στην περίοδο του κοροναίου αγρίως στοκαρισμένο σε αυτοκίνητα και προχωρά σε σφαγές των λιανικών τιμών μπας και μπει μέσα πελάτης και πάρει ρευστό, αλλά με αυτές τις τιμές δεν θα το σκεφτόμουν και πολύ, πρέπει να έχει μπει πολύ βαθιά το αγγούρι στην υφαλοκρηπίδα.
ΣΠΕΥΣΑΤΕ!
-
1 τεράστιο μήκος,
-
Παλαια πλατφόρμα που ψηλοτσακιζει στα νέες τεστ
-
4 και όχι 6 αερόσακοι, και καθόλου προστασία για τους πίσω επιβάτες
Θα έρθει νεο όπως και να νέο dacia Logan με νέες πλατφόρμες και συστήματα ασφαλείας. Τότε, ναι όπως λες μπορουν να θεωρηθουν εξαιρετικες περιπτωσεις.
-
-
Eσύ που θα έβαζες την οικογένειά σου, σε ένα Πάντα ή το 301? Εγώ στο δεύτερο πάντως.
-
Τοσο εκανε το 301 και πριν, αν θυμαμαι καλα. Δεν επεσαν οι τιμες του
-
Τοσο εκανε το 301 και πριν, αν θυμαμαι καλα. Δεν επεσαν οι τιμες του
και εγώ έτσι νομίζω. Είναι μία εναλλακτική του Tipo σε κλασσικές οικογενειακές και φθηνές φόρμες. Παλιότερα όλοι είχαν ένα τέτοιο φθηνό όχημα.
Είναι λίγο γεροντίστικο, και το έχω δει μόνο γέρους να το κυκλοφορούν είναι η αλήθεια!
Δεν αμφιβάλω ότι είναι ένα έντιμο όχημα για τα λεφτά του.
-
@ και όμως dstou έαν κάθονται πισω άτομα και θεός φυλάξει μακριά από εμάς, χτυπήσει πλαγιομετωπικα ο αερόσακος κεφαλής θα σώσει καταστάσεις στους πισω επιβάτες. Στο άλλο που δεν έχει το κεφάλι θα έρθει σε επαφη με δοκάρι του αυτοκινήτου. Όσο μικρότερο και αν είναι το pand a προσφέρει καλυτερη ασφάλεια στους πισω, και ας κάθονται σταυροπόδι στο 301
-
1 τεράστιο μήκος,
Αυτό είναι το κύριο μειονέκτημα. Δύσκολο στην καθημερινή αστική χρήση. Έχω φίλη με Opel Vectra που το χρησιμοποιεί καθημερινά σπίτι/δουλειά-δουλειά/σπίτι και έχει απηυδήσει. Ξεκινά δουλειά στις 9.00 και πάει στο γραφείο από τις 8.00 για να βρει κάπου να παρκάρει.
...Είναι μία εναλλακτική του Tipo σε κλασσικές οικογενειακές και φθηνές φόρμες.
Δεν αμφιβάλω ότι είναι ένα έντιμο όχημα για τα λεφτά του.
- Citroen C-elysee
Και τα τρία τίμια αυτοκίνητα που απευθύνονται κυρίως σε όσους επιμένουν στις κλασσικές σχεδιαστικές γραμμές. Σίγουρα δεν απευθύνονται σε νέους αλλά κυρίως στις μεγαλύτερες ηλικίες.
Πάντως με αυτές τις τιμές είναι να απορείς. Είναι άκρως δελεαστικές.
-
13.900! ΣΠΕΥΣΑΤΕ!
Όταν με 14900 παίρνεις ένα απείρως πιο σύγχρονο, και ακόμα πιο ευρύχωρο Skoda Scala, το λες και ανέκδοτο...
-
Eίναι πιο σύγχρονο το Σκάλα ΜΚ2, και προφανώς έχει καλύτερο σκορ στο Γιούρονκαπ, αλλά πιο ευρύχωρο δεν είναι. Έχει λίγο πιο μικρό μεταξόνιο και το ίδιο ύψος και γι'αυτό, καταρχήν, αμφιβάλλω ότι καταφέρνει να υπερκεράσει το 301 σε χώρους στην καμπίνα. Σε πορτμπαγκάζ στη βασική του χωρητικότητα είναι επίσης μικρότερη περί το 10-12% του Γάλλου, άμα ρίξεις τα καθίσματα έχουμε ισοπαλία.
Το μείζον θέμα είναι όμως η τιμή του. Σε πετρέλαιο το φέρνει ΜΟΝΟ σε διπλοσύμπλεκτο, και πάει κομπλέ με πινακίδες 24.550 ευρά στο πρώτο επίπεδο εξοπλισμού (Αμπίσιον με το κρουζ κοντρόλ), ενώ το 301 είναι στα 13.900 με το μεσαίο εξοπλισμό -> +77% καπέλο ημίψηλο από λόρδο! Για αερόσακο στο γόνατο, έχει έξτρα χρέωση, η τιμή ανεβαίνει. Για μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού απογειωνόμαστε κι άλλο, δέστε τις ζώνες σας. Αμφότερα, 301 και Σκάλα δηλαδή, έχουν οθόνη στο ταμπιλώ, 7'' το μεν 8'' το δεν.
-
Δεν ξέρω πόσο πάει το πετρελαιοκίνητο και πολύς κόσμος δεν το θέλει καν, αλλά αφού το ανέφερες το έψαξα, και κάνει 21.950 και όχι κοντά 25. Υπάρχει δε και σε φυσικό αέριο, με πολύ φτηνότερο κόστος κίνησης από τα πετρελαιοκίνητα. Επίσης δεν υπάρχει Scala Mk2, επειδή δεν υπήρξε ποτέ Mk1. Σε δε χώρους είναι εφάμιλλο σχεδόν του αχανούς Octavia. Το Scala είναι σύγχρονο αυτοκίνητο, το 301 είναι poverty special, σε πλατφόρμα supermini προηγούμενης γενιάς, για αγορές σαν της Ινδίας ή της Τουρκίας.
-
Ψάξτο καλύτερα, στο σιτε της εταιρείας. Και για να μην κάνεις τον κόπο :
Εννοώ το Ραπίντ, το οποίο αν δεν κάνω λάθος σε μερικές χώρες προσφέρθηκε και σαν Σκάλα. Με φυσικό αέριο και τον ίδιο εξοπλισμό πάει λίγο πάνω από 20.000, πάλι η διαφορά είναι τεράστια, χώρια ότι κάνει για ελάχιστους. Με βενζίνη είναι φθηνότερο, αλλά φθηνότερο είναι και το 301 σε αυτή την περίπτωση. Η διαφορά τιμής μειώνεται εδώ και δεν είναι +77% αλλά κάτι σε +30% με μάνιουαλ κιβώτιο, αλλά όμως :
Στο κοινό το οποίο απευθύνεται το 301, και εν μέσω κρίσης, ακόμη και 1-1,5 χιλιάρικο διαφορά τιμής προς τα πάνω συνιστά πρόβλημα, πολλώ δε 6 ή 10 χιλιάρικα. Προφανώς και το 301 απευθύνεται στο κοινό αυτό, και όχι στους έχοντας και κατέχοντας, και μαγκιά του. Πρόκειται για σοβαρότατη κίνηση από το γκρουπ, αφού διευρύνει το κοινό που απευθύνεται (από το 301 και μέχρι τα DS ο δρόμος είναι αρκετά μακρύς). Το αμάξι είναι κατασκευής ΕΕ (Ισπανία) και όχι Ουγκάντας, έχει όλες τις εγγυήσεις του εργοστασίου, τις ίδιες βασικά με τα υπόλοιπα ιχ του μαγαζιού, είναι δε το πιο βφμ αμάξι του γκρουπ αυτή τη στιγμή. Και πιθανολογώ ότι είναι, αν όχι ότι πιο βφμ έχει η αγορά, σίγουρα με μεγάλη άνεση στο τοπ5 των βφμ και σε καλή θέση μάλιστα. Για βφμ εγώ πάντως το προτείνω, και νομίζω ότι πέφτω μέσα.
-
Εικόνα από ένα μαγαζί Πεζώ :
Ο πελάτης δίνει για ανταλλαγή το ίμπιθα 20ετίας παρακαλώντας να του το πάρουνε για 2 χιλιάρικα
Έχει και άλλα 4 στην μπάντα -> πάμε στα 6.
Τα υπόλοιπα 7.900 μέχρι τα 13.900 θα πάνε ως εξής :
Θα πάρει 2 χιλιάρικα από τον πατέρα του και άλλα 2 από τον πεθερό και τα υπόλοιπα 4 χιλιάρικα θα τα βάλει γραμμάτια για τα οποία ψάχνεται και για τριτεγγυητή.
Πες του τώρα αυτού 'γιατί δεν πας παρακάτω στην Σκόντα να δεις το Σκάλα. Είναι 6-7-8-10 χιλιάρικα πάνω, αλλά παίρνεις καλύτερο αμάξι'.
-
323 Scala το 2019, 445 P301το 2019.
-
Ελάτε τώρα παιδιά, ποιος νέος (κάτω των 50) θα δώσει 14000 για το 301; ντεκαβλε όχημα τελειως και χίλιες φορές αντίστοιχων χρημάτων μεταχειρισμένο. Εκτός αν είναι για ταξί.
-
Πλέον ο 50άρης είναι ο νέος της εποχής.
-
Περιπτωσιολογιες, ο πεθερός δίνει παραπάνω διότι εχει χωραφια και ετσι παει στη skoda.
Το αυτοκίνητο δεν έχει αερόσακους για τους επιβάτες πίσω.
Κανονικά έπρεπε να απαγορευτεί η πώληση του εν έτη 2020.
Όπως είπες μπαίνουν μέσα οικογένειες.
Ας κατάσκευαζεται Ισπανία, με τον εξοπλισμό ασφαλείας ανήκει σε τρίτες αγορές που και εκεί οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην καλύτερη ασφαλεια.
Τα άλλα από Ινδία έχουν εξοπλισμό ασφαλείας που το 2015, που πρωτοβγηκαν ως φθηνά μοντέλα, έψαχναν τη μπαλα τα Γερμανικά. Βλ acc, adas συστήματα.
το clio το 2016 δεν είχε αερόσακους για τους πίσω επιβάτες, acc, led φώτα και όλα τα adas....αλλα πουλαγε σαν ζεστό ψωμί. Κάτι αλλά φθηνιαρικα όμως τα είχαν με κάτι χιλιάρικα λιγότερα.
Μιλάμε για οικογενειακά του 2020, οχι για αυτά του 2000. Κάποια πράγματα πρέπει να ναι βασικά όπως το esp και το abs.
Για παράδειγμα βάλε λίγο καλύτερο χαλυβα στο a pillar και 6 αερόσακους και ας μην έχεις ζάντες στις ροδες, βάλε τα έξυπνα σχεδιασμένα τάσια σαν τηςdacia ή της opel
PEUGEOT FORUM