-
Σου ειπα το συνεργειο που το πας, ουτε αυτο δε θυμασαι
Κατα τ αλλα εχω παραθεσει το ποστ που ειχες κανει και δε θα μας βγαλεις τρελους εμενα με το Νικο. Πραγματικα ευχομαι να ναι αστερι το αμαξι αλλα εγω παραθεσα πραγματα που εχουν γραφτει. Δε θα μυρισω εγω τα νυχια μου τι εννοησες ,θα παραθεσω τι εγραψες.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μια χαρα δε βγηκε εκτος αν εννοεις σε θεμα βλαβων γιατι θυμαμαι να ειχες βρει πως ηταν βαμενο στις περισσοτερες πορτες
Δεν θυμάσαι καλά.
Ναι απ οτι φαινεται δε θυμαμαι[emoji1]
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σου ειπα το συνεργειο που το πας, ουτε αυτο δε θυμασαιΚατα τ αλλα εχω παραθεσει το ποστ που ειχες κανει και δε θα μας βγαλεις τρελους εμενα με το Νικο. Πραγματικα ευχομαι να ναι αστερι το αμαξι αλλα εγω παραθεσα πραγματα που εχουν γραφτει. Δε θα μυρισω εγω τα νυχια μου τι εννοησες ,θα παραθεσω τι εγραψες.
Για το συνεργείο δεν το θυμάμαι.
Είχα μπλεχτεί τότε με τα συνεργεία. Ειδικά με τους Top Technician που είναι δύο συνεργεία (σε Γαλάτσι και Κυψέλη).Το συνεργείο της Κυψέλης, στοιχεία επικοινωνίας και τα παιδιά του συνεργείου τα έμαθα από το FiatPandaClub στο οποίο είμαι μέλος από τότε.
Όσο αφορά το Panda εγώ ποτέ δεν έγραψα 'ότι ήταν βαμμένο στις περισσότερες πόρτες'.
Και ούτε 'προφανέστατα' αυτό από κάπου βγαίνει σαν συμπέρασμα.Προφανέστατα ο Συγγελίδης μου έκανε ζημιές στο αυτοκίνητο και μου πήρε και 450euro... από τα οποία τα 150euro ήταν για ανταλλακτικό που κόστιζε 5euro, αυτό:
http://www.ebay.co.uk/itm/281849346453? ... 2749.l2649 -
Τα συμπερασματα στον αναγνωστη.
-
Τα ίδια και εδώ με διαγραφή μηνυμάτων με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και προσωπικές επιθέσεις.Δεν έχω να πω κάτι άλλο πέρα απ'όσα γράφτηκαν στο θέμα του Qasqai.Mod
-
Το ΜΟΝΟ ποστ το οποιο εδειχνε οτι αλλα λεει και αλλα δημοσιευει το διαγραψατε. Μπραβο...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σημείωσε:- Για το Panda ότι έγραψα ισχύει.
Μία πόρτα αλλαγμένη, ταπετσαρίες θυρών είχαν ανοιχτεί (μπροστά για αλλαγή γρύλου και ηχείων πίσω), τοπικά το αυτοκίνητο έχει τοπικά βαψιματάκια (για γρατζουνιές). Μία τοπική βαφή μου την έκανε η Auto Marin εν' γνώση μου γιατί είχε μία γρατζουνιά κάτω από τον μπροστινό προφυλακτήρα. Αν αυτά εσύ τα θεωρείς 'σοβαρά προβλήματα' είναι δικό σου θέμα.
+1
Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο,μαζί με την χαμηλότερη τιμή αναμένεις και κάποιες επεμβάσεις.Αν το είχες από καινούργιο και άνοιγες ταπετσαρία ή έκανες τοπικό βάψιμο, θα το άλλαζες;;- Πράγματι πολύ δύσκολα θα ξανα αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Ειδικά από ιδιώτη. Αυτό είναι δικό μου θέμα και δεν αφορά κανέναν άλλον.
Λογικό αν θέλεις το αυτοκίνητο να είνια άψογο , μαζί με το ανάλογο κόστος φυσικά
Γιατί όχι από ιδιώτη, τι σου συνέβει;;
- Για το Panda ότι έγραψα ισχύει.
-
Παρακολουθώντας τις τιμές των καινούριων αυτοκινήτων δυστυχώς διαπιστώνω ότι τελικά τα 'φτηνά' καινούρια αυτοκίνητα δεν είναι και τόσο φτηνά.
Δηλαδή βλέπει κάποιος διαφημιστικά σποτ, διαβάζει για προσφορές και αποφασίζει να πάρει καινούριο αυτοκίνητο. Π.χ. κάποιο καινούριο μικρομεσαίο μέχρι 14000euro που υποτίθεται ότι υπάρχουν πολλά.
Και ξεκινά τις βόλτες σε εμπορίες. Και εκεί διαπιστώνει ότι τελικά τα 14000euro είναι πολύ λίγα. Πολύ εύκολα η τιμή ανεβαίνει και 4000euro και 5000euro, αφού οι εισαγωγείς κάνουν 'απατεωνιές' με τις φτηνές εκδόσεις και με τις προσφορές 'περιορισμένων αριθμό αυτοκινήτων'.
Οπότε υποχρεωτικά ο υποψήφιος αγοραστής πάει σε μεταχειρισμένο σχετικά καινούριο 3ετίας, 4ετίας ή 5ετίας.
Όμως δύσκολα θα βρει από ιδιώτες τέτοια αυτοκίνητα.
Όσοι ιδιώτες θέλουν να δώσουν τέτοια αυτοκίνητα, συνήθως κάνουν κατευθείαν ανταλλαγές με κάποιο άλλο (καινούριο ή αντίστοιχο μεταχειρισμένο) και δεν μπλέκουν με ιδιώτες κλπ...κλπ...Εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία αγοραστών.
Αυτοκίνητα άνω των 5 ετών δεν με ενδιαφέρουν και δεν μπαίνω σε διαδικασία καν να βλέπω αγγελίες τους. -
Έχει κανείς ιδέα τι κοιτάζουμε σε Peugeot 106, όταν δε φέρνει ικανοποιητικό ζεστό αέρα στην καμπίνα; Επίσης,ξέρουμε κάποιο καλό συνεργείο για Αθήνα, για αλλαγή μοτέρ ρελαντί;
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Ειναι πολυ ευκολη δουλεια το μοτερ ρελαντι και πολυ στανταρ μικροζημια στα 106. Αν το καθαρισεις και το λιπανεις ισως γλιτωσεις ή παρεις παραταση και στην αλλαγη
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Έχει κανείς ιδέα τι κοιτάζουμε σε Peugeot 106, όταν δε φέρνει ικανοποιητικό ζεστό αέρα στην καμπίνα; Επίσης,ξέρουμε κάποιο καλό συνεργείο για Αθήνα, για αλλαγή μοτέρ ρελαντί;Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Βουλωμενη βαπορετα το πιο πιθανο. Χαμηλη σταθμη παραφλου(sos για το μοτερ). Χαλασμενη η βαλβιδα επιλογης ζεστο-κρυο.
-
Θενξ παιδιά. Θα επανέλθω!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειναι πολυ ευκολη δουλεια το μοτερ ρελαντι και πολυ στανταρ μικροζημια στα 106. Αν το καθαρισεις και το λιπανεις ισως γλιτωσεις ή παρεις παραταση και στην αλλαγηΕπειδή οι τιμές που μου είπαν από την automotive είναι απαγορευτικές, μπορείς να μου δώσεις οδηγίες καθαρισμού και λίπανσης μπας και το σώσω;
-
Update: κοιτώντας το μοτεράκι του ρελαντι, παρατήρησα ότι ο μηχανισμός της ντιζας του γκαζιού σηκώνει ρύθμιση. Τεντωσα λίγο παραπάνω λοιπόν τη ντιζα κ από τότε δείχνει οκ. Υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό, η τζάμπα χαίρομαι;
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Update: κοιτώντας το μοτεράκι του ρελαντι, παρατήρησα ότι ο μηχανισμός της ντιζας του γκαζιού σηκώνει ρύθμιση. Τεντωσα λίγο παραπάνω λοιπόν τη ντιζα κ από τότε δείχνει οκ. Υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό, η τζάμπα χαίρομαι;Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Αν το (παρα)τέντωσες, πιθανότατα να έχεις ανεβάσει λίγο το ρελαντί, δηλαδή να μην μένει στο 5% η πεταλούδα, αλλά π.χ. στο 6 ή το 7%. Δεν έλυσες το αρχικό πρόβλημα (αν όντως ήταν το μοτεράκι του ρελαντί), αλλά το παρέκαμψες ίσως...
-
Ωραία,θα το αφήσω έτσι μία δυο μέρες και βλέπουμε. Το διαγνωστικό πάντως είχε δείξει μοτεράκι...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Παρακολουθώντας τις τιμές των καινούριων αυτοκινήτων δυστυχώς διαπιστώνω ότι τελικά τα 'φτηνά' καινούρια αυτοκίνητα δεν είναι και τόσο φτηνά.... 5 ετών δεν με ενδιαφέρουν και δεν μπαίνω σε διαδικασία καν να βλέπω αγγελίες τους.Με ιντερνετική έρευνα και μόνο, προσυπογράφω και συμφωνώ απόλυτα.
-
Καλησπέρα,
Θέλω να ρωτήσω τι περιθώριο έχω να αλλάξω ρουλεμάν από την στιγμή που το πρωτοακουω. Το πήγα στο συνεργείο και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να το αλλάξω ακόμα.
Επίσης η αντιστρεπτικη με το ζαμφορ είναι το ίδιο πράγμα ? Ο μηχανικός μου έδωσε γραπτώς αυτά που πρέπει να αλλάξω. Σε αυτό το χαρτί έλεγε μπαΡάκι αντιστρεπτικης. Στο τιμολόγιο γράφει μπαΡακι ζαμφορ -
Αντιστρεπτικη = ζαμφορ, σωστά!
-
Οπότε πρόκειται για το ίδιο πράγμα!! Άλλο είναι όμως το μπαράκι αντιστρεπτικης και άλλο το μπαλάκι αντιστρεπτικης ?
PEUGEOT FORUM