-
ΟΚ παίδες, πείτε μας τις απίστευτες μούφες που έχετε ακούσει κατά καιρούς από διάφορους φιδέμπορους για αυτοκίνητα, επιδόσεις κλπ κλπ κλπ...
Αρχίζω εγώ:
-
Ibiza 1.4 101 μαμά (τώρα πια 'ημιαγωνιστικό') κάνει χρόνο 1'14' και κάτι στις Σέρρες.
-
Opel Manta στη Λάρισα φοράει τετρακίνηση από Audi Quattro και μοτέρ που αποτελείται από μπλοκ προερχόμενο από Maserati Biturbo ή από δίλιτρη Manta, ανάλογα με το πώς αλλάζει τα δεδομένα κάθε φορά αυτός που μου αφηγείται την ιστορία του εν λόγω κάρου (παλιός συμμαθητής μου), κεφαλές τροποποιημένες από Ford Sierra Cosworth, δυο Garrett T35, κομπρέσσορα, νίτρο (που δίνει απίστευτη επιτάχυνση όταν βάζεις νεκρό και πατάς το κουμπί ενεργοποίησης... ) και 7άρι σανζμάν σειριακό. Και βγάζει πάνω από 600 άλογα.
-
Alfa Romeo 156 1.6 βελτιωμένη με επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου και εκκεντροφόρους από την 2.5 V6.
-
Από το IRC, συζήτηση περί Civic Type-R:
A: me to NOS sta full 500+
A: xoris NOS 340
B: axa valame kai Nos .... malista
A: e nai xoris NOS?:p
A: leei to g***meno leei
B: leei mexri na pareis thn biela sto xeri....
A: diskola
A:
B: exeis peiraxei eswterika moter?
A: ekentroforia emvola xtapodi petalouda filtrokouti egefalos ke teliko apo magnex
A: ekane ke mia patenta o mastoras sto karmpilaterΩς γνωστόν, τo Civic Type-R έχει καρμπυρατέρ...
-
Pirelli P7000 με δείκτη ταχύτητας ZR!!!
-
Περί RX7 Turbo ο λόγος... 'Όταν σπρώχνεις το λεβιέ ταχυτήτων λίγο πιο μπροστά στην τρίτη δεν τουρμπίζει καλύτερα;'
Για πείτε κι εσείς οι υπόλοιποι να γελάσουμε!!!
-
-
ΟΚ παίδες, πείτε μας τις απίστευτες μούφες που έχετε ακούσει κατά καιρούς από διάφορους φιδέμπορους για αυτοκίνητα, επιδόσεις κλπ κλπ κλπ...
Αρχίζω εγώ:
-
Ibiza 1.4 101 μαμά (τώρα πια 'ημιαγωνιστικό') κάνει χρόνο 1'14' και κάτι στις Σέρρες.
-
Opel Manta στη Λάρισα φοράει τετρακίνηση από Audi Quattro και μοτέρ που αποτελείται από μπλοκ προερχόμενο από Maserati Biturbo ή από δίλιτρη Manta, ανάλογα με το πώς αλλάζει τα δεδομένα κάθε φορά αυτός που μου αφηγείται την ιστορία του εν λόγω κάρου (παλιός συμμαθητής μου), κεφαλές τροποποιημένες από Ford Sierra Cosworth, δυο Garrett T35, κομπρέσσορα, νίτρο (που δίνει απίστευτη επιτάχυνση όταν βάζεις νεκρό και πατάς το κουμπί ενεργοποίησης... ) και 7άρι σανζμάν σειριακό. Και βγάζει πάνω από 600 άλογα.
-
Alfa Romeo 156 1.6 βελτιωμένη με επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου και εκκεντροφόρους από την 2.5 V6.
-
A:
A: ekentroforia emvola xtapodi petalouda filtrokouti egefalos ke teliko apo magnex
A: ekane ke mia patenta o mastoras sto karmpilaterΩς γνωστόν, τo Civic Type-R έχει καρμπυρατέρ...
-
-
Περί RX7 Turbo ο λόγος... 'Όταν σπρώχνεις το λεβιέ ταχυτήτων λίγο πιο μπροστά στην τρίτη δεν τουρμπίζει καλύτερα;'
-
-
Αρχίζω εγώ:
-
-
-
-
A:
-
-
-
-
Συμμαθητης μου στο σχολειο (ειχε η μαμα του το opel kadett 1,4(μοντελο 80...) και ισχυριζότανε οτι ειχε κανει 0-100 σε 7' (!!!!!!!) εννοειτε οτι το αμαξι ητανε 'μαμα' μιας και ητανε της μαμας του... ΧΑΧΑ...
και ελεγε οτι ηταν και πιο γρηγορο αυτο το kadett απο την alfa 33 1,4...
ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
5. Pirelli P7000 με δείκτη ταχύτητας ZR!!!Απλά ήθελε να σου πει πως στο MG ZR φοράει τα Pirelli P7000...
-
Όχι, σε Ibiza ήταν... Ήταν αυτός που κάνει 1'14' στις ΣΕΡΡΕΣ!!!
-
Όχι, σε Ibiza ήταν... Ήταν αυτός που κάνει 1'14' στις ΣΕΡΡΕΣ!!!που ειναι αυτος??? χαθηκε!!!!
-
-
Στη Θεσσαλονίκη είναι κάποιος με Subaru Ιmpreza GΤ o oποίος λέει ότι φέρνει την prodrive από την αγγλία και του κάνουν service!xa xa xa
-
μηχανικός αυτοκινήτων έχει κάνει reprofilling σε εκκεντροφόρο με λίμα
-το απίστευτο φίδι-
...και άλλα τα οποία όμως θα τα λέω λίγα λίγα μην πάθουμε καμία ανακοπή!
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Όχι, σε Ibiza ήταν... Ήταν αυτός που κάνει 1'14' στις ΣΕΡΡΕΣ!!!
που ειναι αυτος??? χαθηκε!!!!
ας λοιπουν οι .........μαζοχιστικες αυτες αναφορες!!!!!!
-
Παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Μην αρχίσουμε κι άλλους τσακωμούς... -
Κάτοχος ibiza 1.4 cupra (προηγούμενο μοντέλο) με 150 άλογα μαμά λέει σε φίλο μου κάτοχο WRX:
- Στην εκίνηση θα με πάρεις λόγω τετρακίνησης μετά την δευτέρα όμως θα σε περάσω. (σοβαρά μιλούσε)
-
Ο χρήστης sotiris έγραψε:
Κάτοχος ibiza 1.4 cupra (προηγούμενο μοντέλο) με 150 άλογα μαμάΓια καθαρά θέμα φιλοσοφικό το ibiza cupra(προηγούμενο μοντέλο) ήταν 1.8Τ 20v με 156hp όχι πως αλλάζει τίποτα
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Κάτοχος ibiza 1.4 cupra (προηγούμενο μοντέλο) με 150 άλογα μαμά
Για καθαρά θέμα φιλοσοφικό το ibiza cupra(προηγούμενο μοντέλο) ήταν 1.8Τ 20v με 156hp όχι πως αλλάζει τίποτα
Αυτός το έλεγε cupra, έχει το 1.4 με το τούρμπο της αντιπροσωπίας
-
Opel Manta , του εν λόγω κάρου
Οκ οχι και καρο το ΜΑΝΤΑ ειναι ενα αυτοκινητο που εγραψε ιστορια και στην εποχη του (ακομα και τωρα) εχει παρα πολλα να πει.
Ασχετα με τις βλακειες που ελεγε το παλικαρακι, που οντως βλακειες ειναι!
-
τι το ψαχνετε ρε παιδια
ανοιξτε το power προ διμηνιας, αυτο με τα προτεινομενα πακετα για rallye και θα βρειτε ολους τους φιδεμπορες μαζεμενους και με φωτογραφιεςαπο ανεξαρτητους φορεις εχω ακουσει
-discovery 2750 κιλα βαρος με τελικη 195
για την ιστορια το μοτερ ηταν 2.5td 115ιππων μαμα-η ροικη του sevdalis super turbo nitro ..... flow center ειναι τοσο περιπλοκη που πρεπει ο ιδιος να κατσει κατω να την υπολογισει με μαθηματικα που δεν μου τα εξηγει διοτι δεν θα τα καταλαβω (για rallye πρωτο σταδιο)
οποιος τον εχει δει (τον πατερα) καταλαβαινει οτι τα τελευταια 15+ χρονια αποκλειεται να εχει καταφερει να πλησιασει γραφειο σε αποσταση κατω του ενος μετρου-απο τον ιδιο για ενα διλιτρο ατμοσφαιρικο μοτερ που ειχε εκει της opel 'τωρα βγαζει 400 αλλα λιγα ειναι , θα το βελτιωσουμε κιαλλο'
και για μια δυναμομετρηση απο rallye χωρις υπερκιβυσμο με ροπη γυρω στα 210 και μετα απο σχολιο 'μα αυτα ειναι περισσοτερα απο τα μεγιστα θεωρητικα' η απαντηση ηταν 'τι λες, λιγα ειναι διοτι ειναι ακομα αρυθμιστο ή κατι τετοιο'-για προγραμμα πατεντα απο καποιον φοβερο μηχανικο στην αμφιθεας αν δεν κανω λαθος, το οποιο ειναι μυστικο (κανει υποκλοπη στον αισθητηρα θερμοκρασιας) και εχει ενα ποτενσιομετρο για να αυξομειωνεις την επιδραση του προγραμματος
δεν λεει τι ειναι για να μην τον αντιγραψουν και ετσι εχει το μονοπωλιο και μπορει να το δινει φτηνα σε ολο τον κοσμο
υποσχεται γυρω στο 5% πανω σε αποδοση αποτι καταλαβα-για ενα σπρει που το ψεκαζεις για λιγο στην εισαγωγη και κερδιζεις 20 αλογα για 5 λεπτα
-η ferrari enzo εχει λαστιχο 375 και το εχει δει με τα ματια του
και επεμενε παρολο που του ελεγα οτι ηταν 345-και ενα αλλο σχετικοασχετο
καποιος στον αδερφο του που εχουν μαζι ενα bravo
'ακου ιδεα, δουλευουμε ενα μηνα το καλοκαιρι και παιρνουμε ενα καλο ηχοσυστημα (για το bravo) ή δουλευουμε λιγο παραπανω και παιρνουμε μια 156 ??' -
Το συγκεκριμένο Manta είναι όντως κάρο.
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Κάτοχος ibiza 1.4 cupra (προηγούμενο μοντέλο) με 150 άλογα μαμά
Για καθαρά θέμα φιλοσοφικό το ibiza cupra(προηγούμενο μοντέλο) ήταν 1.8Τ 20v με 156hp όχι πως αλλάζει τίποτα
ετσι ντε! δεν αρκει να κολλησεις το αυτοκολλητο Cupra και να βαλεις τις ζαντες! (το ταμπουρακι πισω το πηρα εξτρα! δε μου αρεσαν οι δισκοι που φοραει απο τη μαμα του!)
-
Το συγκεκριμένο Manta είναι όντως κάρο.Οκ αν μιλας για το συγκεκριμενο! Νομιζα οτι το ειπες γενικα σαν αμαξι!
-
Τελευταία φορά που το είδα φόραγε σε 15άρες (?) ζάντες θεόφαρδα λάστιχα με λιγότερο από 1 χιλιοστό πέλμα να έχει απομείνει.
-
ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕ RALLYE 1,6 8V:
'ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΓΚΡΟΥΠ Ν ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΤΑΞΙΔΕΥΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΜΕ 210 ΚΜ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΕΝΑΣ ΤΑΡΙΦΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΑΝΑΠΟΔΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΜΠΗ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ'
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ¨' ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ WRC?'
ΦΙΔΙΑ!