-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Πλαϊνό αυτοκόλλητο 'RACING TEAM':+4 hp
Αυτοκόλλητο στο πορτ μπαγκάζ 'TURBO (ή όπως έχω δει και αυτό:TOURMPO!!!!!): +2 hp (αλλά δίνει και ροπή χαμηλά)
Καρώ σημαία και οτιδήποτε με κατάληξη '-TUNING' στο πάνω μέρος του παρμπρίζ:+5 hp και +30 χλμ τελικής.
Αυτοκόλλητο στον πίσω προφυλακτήρα 'How's my driving?Dial 1-800-EAT-SHIT' +10 hp.(Πολύ Getaway in Stockholm βλέπω )Επίσης αυτοκόλλητο φωσφοριζέ χρώματος, στο πίσω τζάμι του 'εργαλείου' που να γράφει όλο καμάρι '(επώνυμο ιδιοκτήτη) MOTOSPORT TEAM' !
Στη θέση του επωνύμου, απείρου κάλλους ονόματα.
Πχ, MPOUROUXAS MOTORSPORT TEAM...Αυτό μπορεί να μην δίνει άλογα, αλλά δεν επιτρέπει στους οδηγούς που ακολουθούν να τους περάσουν. Είναι βλέπετε απασχολημένοι με το να χτυπιούνται από τα γέλια...
Και μερικά αγωνιστικού περιεχομένου φίδια...
'Το έσκορτ του Κύρκου έχει 500 άλογα.'
'Το 206 που τρέχει ο Bωβός, είναι δικό του.'
'Το κλιό του Σάκη είναι τετρακίνητο. Επίτηδες είναι φουσκωμένο, για να χωρέσει η τετρακίνηση.'
-
Το κίτρινο δρακοManta που ανέφερα έχει μεγάλα αυτοκόλλητα Cabilis κάτι (tuning, motorsport, δε θυμάμαι) στο πλάι.
-
Το πιο θεϊκό... Λέω να το βάλω στο Clio μου για πλάκα:
'MPOUXESAS RASING ΤΕΑΜ' (προσέξτε την ανορθόγραφη γραφή του 'racing')
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ôï êßôñéíï äñáêïManta ðïõ áíÝöåñá Ý÷åé ìåãÜëá áõôïêüëëçôá Cabilis êÜôé (tuning, motorsport, äå èõìÜìáé) óôï ðëÜé.Êáé ðïõ íá äåéò R5 ðñïóèéïêßíçôï ìå Body kit ðïõ ôï Ýêáíå éäßï ìå ôï R5 T(áõôü ìå ôïí êéíçôÞñá óôï êÝíôñï)
-
Το πιο θεϊκό... Λέω να το βάλω στο Clio μου για πλάκα:'MPOUXESAS RASING ΤΕΑΜ' (προσέξτε την ανορθόγραφη γραφή του 'racing')
Nαι, όπως 'ΟPEL MADA'.
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Το κίτρινο δρακοManta που ανέφερα έχει μεγάλα αυτοκόλλητα Cabilis κάτι (tuning, motorsport, δε θυμάμαι) στο πλάι.
Και που να δεις R5 προσθιοκίνητο με Body kit που το έκανε ιδίο με το R5 T(αυτό με τον κινητήρα στο κέντρο)
Έχω δει!
-
Êáé ðïõ íá äåéò R5 ðñïóèéïêßíçôï ìå Body kit ðïõ ôï Ýêáíå éäßï ìå ôï R5 T(áõôü ìå ôïí êéíçôÞñá óôï êÝíôñï)
¸÷ù äåé!
Êáé ìå ôÝóóåñá Üôïìá ìÝóá ï êéíçôÞñáò Þôáí áíÜìåóá óôïõò ðßóù åðéâÜôåò
-
Γνωστός μού,πού δούλευε στόν ΟΤΕ,σαν μηχανικός αυτοκινήτων:
Αν πλανιάρεις το καπάκι,χάνεις ιπποδύναμη,ΔΙΟΤΙ,όπως έχω παρατηρήσει στήν ΣΟΜΠΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ μου,αν κατεβάσεις το καπάκι χαμηλά,η σόμπα....ΣΒΗΝΕΙ!!! -
Αυτό κι αν είναι... Φσσσσστ!!! ΜπΟΟΟϊνννγκ!!!
-
Ο τυπος βαζει μπροστα το μοτερ με σπιρτο,οχι με μιζα
Εγω θυμαμαι τον πατερα μου,παλια που ειχαμε σομπα πετρελαιου,να την αναβει με σπιρτο,δεν ξερω αν εχουν εξελιχθει και αναβουν αυτοματα πλεονΑ και κατι αλλο,Αλφα Ρομεο 156 1,6 122 ιππων,κανει τα 0-100 σε 7,5 δλ.
Το ξερατε αυτο;ΟΧΙ;;;;;;;;;ΚΑΚΩΣ.
Αυτο μου το ειπε γνωστος με το εν λογω 156 να ειναι με 10000χλμ.Οταν του ειπα οτι οι δοκιμες λενε για 10 δλ τα 0-100,η απαντηση που πηρα ηταν οτι τα περιοδικα λενε μ****ιες και οτι οταν το μετρησε ο ιδιος με το ρολοι του,εδειξε 7,5 δλ.
Πολυ αισιοδοξο ρολοι ε;;;;;;;;;;;;;; -
... αααχχχ! αυτο με τα αυτοκολλητα μου θυμισε πριν καποια φεγγαρια που ειχε γινει της μοδας να φοριεται τρουπητος δισκος μαϊμου κολλητα στο εξωτερικο του ταμπουρου!!! τι ανειπωτο γελιο ρε γαμωτο!!!! να ναι καλα τα παληκαρια και οι designers και τα fashion victims!!!
τωρα σχετικα με τα 'tuned by Prindrive' και 'HorsePower Unlimited motorsport', το ξεφτιλιζετε πολυ το πραγμα! απλα τα παιδια θελουν να μας ανοιξουν τα ματια! ειναι μια παραπομπη! αν θελουμε να πηγαινουμε τοσο γρηγορα οσο αυτοι, απλα μια επισκεψη ειναι αρκετη!
επισης, περα απο τα αυτοκολλητα που αυξανουν ιπποδυναμη, μη ξεχναμε και την αλλη παλια και τρομερη μοδα τα νεον φωτα στο κατω μερος του αυτοκινητου και ακομα παλιοτερα τα λαμπακια στυλ ΚΙΤΤ μπροστα! αυτο δεν εδινε ιπποδυναμη στο αυτοκινητο, αλλα μαθαινε να σε ακουει οταν του ελεγες 'ελα να παρεις' ! (μεγαλη υποθεση!) -
Ο χρήστης nestoraero έγραψε:
Εγω θυμαμαι τον πατερα μου,παλια που ειχαμε σομπα πετρελαιου,να την αναβει με σπιρτο,δεν ξερω αν εχουν εξελιχθει και αναβουν αυτοματα πλεονΠρόσεξες ότι είναι ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ στόν ΟΤΕ;;;
-
Μα φυσικά!
-
Ο χρήστης nestoraero έγραψε:
Εγω θυμαμαι τον πατερα μου,παλια που ειχαμε σομπα πετρελαιου,να την αναβει με σπιρτο,δεν ξερω αν εχουν εξελιχθει και αναβουν αυτοματα πλεονΑ και κατι αλλο,Αλφα Ρομεο 156 1,6 122 ιππων,κανει τα 0-100 σε 7,5 δλ.
Το ξερατε αυτο;ΟΧΙ;;;;;;;;;ΚΑΚΩΣ.
Αυτο μου το ειπε γνωστος με το εν λογω 156 να ειναι με 10000χλμ.Οταν του ειπα οτι οι δοκιμες λενε για 10 δλ τα 0-100,η απαντηση που πηρα ηταν οτι τα περιοδικα λενε μ****ιες και οτι οταν το μετρησε ο ιδιος με το ρολοι του,εδειξε 7,5 δλ.
Πολυ αισιοδοξο ρολοι ε;;;;;;;;;;;;;;...πες του να αλλαξει μπαταρια στο ρολοϊ και να ξαναμετρησει!
..ειπαμε μεγαλη διαρκεια ζωης, αλλα οχι και ετσι! -
[quote='tm, αλλα μαθαινε να σε ακουει οταν του ελεγες 'ελα να παρεις' ! (μεγαλη υποθεση!)[/quote]
Τι μου θύμισες τώρα!!!
Σε δορυφορικό κανάλι της Τουρκίας,είχε τον ιππότη τή ασφάλτου,καί ο ιππότης(δεν θυμάμαι πως τον λέγανε) λεεί στόν ΚΙΤ:
-ΚΙΤ,ΓΚΕΛ-ΜΠΟΥΡΝΤΑΝ!!!
Και σε επόμενη φάση:
-ΚΙΤ,ΣΑΛΤΑΝΑΤ!!!
Το γέλιο τής αρκούδας!!! -
Καλο θα ηταν να αλαξει ρολοι ο τυπος με την αλφα:D
-
'MPOUXESAS RASING ΤΕΑΜ' (προσέξτε την ανορθόγραφη γραφή του 'racing')Ή ακόμα καλύτερα..: BUHESAS RASIN TIM !
χρόνια σου πολλά Κωνσταντίνε!
-
Αμ το άλλο; Όταν έψαχνα πέρυσι για καινούργιο αυτοκίνητο, σκεφτόμουν σοβαρά και το Stilo 1.6 (3πορτο), καθώς μου φάνηκε πολύ καλύτερο σαν κατασκευή από τα ως τώρα FIAT, ενώ σίγουρα πήγαινε πολύ καλύτερα απ'το φονιά (το Υ10) που είχα ως τότε. Όμως, με προβλημάτιζαν οι μετρήσεις των επιδόσεων στα περιοδικά.
Οι μεν 4 Τροχοί το βγάζανε πιο αργό κι από το 206 1.4 (και μάλιστα με πολλές και επανειλημμένες δοκιμές), το Drive λίγο χειρότερο από τις εργοστασιακές τιμές, το Auto Motor und Sport (OKέικ, αυτό δε λογαριάζεται και πολύ για σοβαρό περιοδικό, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη, την οποίαν συμμερίζονται όμως όλοι μου οι φίλοι). Συνεπώς, εγώ είχα πελαγώσει και δεν ήξερα τι να πιστέψω.
Παίρνω τηλέφωνο στην ΕΤΑΚ, στο συνεργείο, που μάλιστα κάνει και βελτιώσεις και θεωρείται καλό...
Και τους ρωτάω γι'αυτό το θέμα. Και τι μου λένε; Ότι οι δοκιμαστές των περιοδικών δεν ξέρουν να κάνουν μετρήσεις κι ότι οι εργοστασιακές τιμές είναι απολύτως σωστές, αλλά βέβαια πρέπει και το μοτέρ να είναι στρωμένο!
-
Ευχαριστώ gatony!!!
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Και μερικά αγωνιστικού περιεχομένου φίδια...
'Το έσκορτ του Κύρκου έχει 500 άλογα.'
εχω ακούσει και για παραπάνω....
ΦΙΔΙΑ!