-
Κλασσικό Φίδι:
Ford Cortina 1.3lt να λέει στο πίσω μέρος 2.5lt. Ενός φίλου μου είναι.
Έχει και κάθισμα μπακέτ μέσα.
-
Αρχαίο ΦΙΔΙ:
Ο Ηρώδης Αντίπας απέστειλε μέσα στ'άγρια μεσάνυχτα από το παλάτι του στη Γαλιλαία δήμιο να αποκεφαλίσει τον Ιωάννη τον Πρόδρομο, ο οποίος ήταν φυλακισμένος στη Μαχαιρούντα, 140 χλμ. μακριά από εκεί και, βέβαια, μόνο αξιόλογους δρόμους δεν είχαν τότε σ'εκείνη την περιοχή, ούτε καν ρωμαϊκές οδούς. Και ο δήμιος, πεζός ή καβάλα σε άλογο, πρόλαβε να πάει και να'ρθει πριν ξημερώσει!!!
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Κλασσικό Φίδι:Ford Cortina 1.3lt να λέει στο πίσω μέρος 2.5lt. Ενός φίλου μου είναι.
ενα κοκκινο ??? (το μπακετ)
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
Κλασσικό Φίδι:
Ford Cortina 1.3lt να λέει στο πίσω μέρος 2.5lt. Ενός φίλου μου είναι.
ενα κοκκινο ??? (το μπακετ)
Ναι...πού τον έχεις δει;
Έχει και μπουρί!
Ψαρωτικός; -
Αυτοκινητο που το ξημερωμα εχει γυρω στα 15 αλογα παραπανω λογω κρυου αερα...; Saxo 1,4 μαμα οσο δεν παει αλλο, εχει ομως γυρω στα 20 αυτοκολλητα vts 120 μεσα-εξω και ο ιδιοκτητης του μας λεει οτι τα αυτοκολλητα δεν τα βγαζει για να νομιζουν οι αλλοι οτι ειναι 120 αλογα ενω ειναι πανω απο 150 και το πετυχε με προγραμμα απο xsara 2.0lt. Μας διαβεβαιωνει οτι δουλευει και στο 1,1lt με 10 αλογα λιγοτερα, αν θελετε τετοιου ειδους βαλτιωση να σας τον συστησω. ξερει κανεις που θα βρω προγραμμα απο enzo;
-
Άμα ισχύουν (μην ξεράσογλου...) αυτά που λέει ο μάγκας, εμένα και πρόγραμμα από Ferrari 348 μου φτάνει... Δεν είμαι πλεονέκτης!
-
Καλα... βαλε απο 348 τοτε. Εγω θα σε περναω...
-
Με το καλό κράτημα του Clio, και το πρόγραμμα της 348 θα είναι υπεραρκετό για να σε τσαγιάσω παντού, ακόμα κι αν βάλεις πρόγραμμα από Enzo στο Hilux σου.
-
εγω που λεω να βαλω στο πορτμπαγκαζ του κλιο κινητηρα Μ3?
για την εθνικη τον θελω... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για την εθνικη τον θελω...Σωστός!Αλλά μην τον βάλεις στο πορτ μπαγκάζ!
Βάλτον μπροστά!Μην φοβάσαι,στην πρώτη γκαζιά θα 'λαστιχάρει' το Clio και θα εχεις ΚΑΙ μεγάλο αυτοκίνητο ΚΑΙ θα χωράει το μοτέρ! -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
ξερει κανεις που θα βρω προγραμμα απο enzo;http://www.ferrari.it/downloads/enzo
δοκιμασε εκει περα... αλλα θα πρεπει να κανεις register τη δικη σου ferrari. Σαν password θα εχεις τον αριθμο του κινητηρα της Enzo σου! Α! οταν συνδεσεις τον εγκεφαλο, φροντισε να κανεις ενα backup το παλιο να υπαρχει, γιατι εγω εκανα update χθες, αλλα μου εκανε κατι ιστοριες και μαλλον θα περιμενω την νεοτερη εκδοση.. μεχρι τοτε θα την εχω στο γκαραζ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βάλτον μπροστά!Μην φοβάσαι,στην πρώτη γκαζιά θα 'λαστιχάρει' το Clio και θα εχεις ΚΑΙ μεγάλο αυτοκίνητο ΚΑΙ θα χωράει το μοτέρ!Τι θα'λεγες για μετατροπή σε πισωκούνα με το μοτέρ της Μ3 μπροστά;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βάλτον μπροστά!Μην φοβάσαι,στην πρώτη γκαζιά θα 'λαστιχάρει' το Clio και θα εχεις ΚΑΙ μεγάλο αυτοκίνητο ΚΑΙ θα χωράει το μοτέρ!Τι θα'λεγες για μετατροπή σε πισωκούνα με το μοτέρ της Μ3 μπροστά;
Μμμμμ...γιατι όχι?!! Να βάλει και μεγαλύτερο άξονα για να πάρει τα μπόσικα απο το ΄λαστιχάρισμα'!!!
-
Και κόψιμο του πίσω ημιάκαμπτου ώστε να γίνει τελικά αιωρούμενα ημιαξόνια με υστερούντες βραχίονες ΧΩΡΙΣ αντιστρεπτική...
Ε ρε φίδια...
-
μπα θα το κανω σε thalia τελικα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπα θα το κανω σε thalia τελικα! -
Το πιο ωραίο θα είναι σε Renault 7 να φορέσεις αναρτήσεις και μοτέρ από το 5 GT Turbo και να του εξελίξεις κι άλλο το μοτέρ να φτάσει 190 άλογα. Τότε είναι που θα πέσει γέλιο. Και να φοράει 145άρια λάστιχα με τριμπούλονες ζάντες!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κάτοχος ibiza 1.4 cupra (προηγούμενο μοντέλο) με 150 άλογα μαμά
Για καθαρά θέμα φιλοσοφικό το ibiza cupra(προηγούμενο μοντέλο) ήταν 1.8Τ 20v με 156hp όχι πως αλλάζει τίποτα
ετσι ντε! δεν αρκει να κολλησεις το αυτοκολλητο Cupra και να βαλεις τις ζαντες! (το ταμπουρακι πισω το πηρα εξτρα! δε μου αρεσαν οι δισκοι που φοραει απο τη μαμα του!)
'Astra OPC' αεροτομές, σπόιλερ, 17άρα ζάντα(!!!) εξάτμιση από σόμπα, πολύ κακό, βρουμ βρουμ ήθελε κόντρα σε φανάρι (βέβαια πίσω από τη 17αρα φαινόταν ένα τόσο δα μικρό ταμπουράκι)
Mέχρι να ξεκινήσει με το 215 λάστιχο είχα βάλει δευτερά
-
Αμ το άλλο?Κάποιος ψευτοαναρχικοκουλοκουμουνιστόδειλος έγραψε σε άλλο σάιτ που τον παρακάλεσαν οι moderators να σταματήσει να αυτογελοιοποιείται , ότι με μία Xantia 1.8 16V , που στην Γαλλία είναι η επίσημη νεκροφόρα του κράτους, πέρασε στα φανάρια ένα punto Gt και ένα Ραλί...επειδή εκείνων οι οδηγοί...έχασαν μία αλλαγή!Φανταστείτε με διαφορά 4'+ του Πούντο με την Xantia μάλλον 3 αλλαγές θα έχασε.Και μάλλον οι αλλαγές αυτές θυμίζουν κάτι...από την αλλαγή του Ανδρέα 22 χρόνια πριν...
Και θέλει λέει να βάλει και την Xantia στην πίστα!Μα εκείνη την μέρα θα είμαι κι εγώ εκεί...σίγουρα!!!!!!!!!!1 -
Ό,τι πείτε κύριε καθηγητά! Φαντάζομαι στα Μέγαρα που εγώ υπολογίζω να κάνω 1'30' (στην απολύτως καλύτερη περίπτωση), εσείς θα κάνετε 1΄01'!!!
Και χάνοντας αλλαγές!!! Και αφήνοντας κι όλη την πρώτη του ημιαγωνιστικού σας Ibiza στην άσφαλτο, σαν κάτι 'οδηγούς' ισάξιούς σας, που παίρνουν Punto GT και 106 Rallye (ενίοτε ως πρώτο αυτοκίνητο) χωρίς να ξέρουν πού τους παν τα τέσσερα, με αποτέλεσμα να ταπεινώνονται από 'κουφά' αυτοκίνητα.
ΦΙΔΙΑ!