-
a) Το αστρακι πηγενε αεροπορια. Το σουμπαρου-ελληνικη πατεντα-κλαψε με μανα κλαψε με. Το περναγανε καμια φορα και 1400ρια ατμοσφαιρα
@ Vartan. Eχω κανει 1ωρα και 30 λεπτα απο την πλατεια του Βενετη στην Ηλιουπολη μεσω ΑΟ (ΑΟ τοτε δεν πηγαινα πανω απο +40 χλμ απο το οριο λογω πολλων ποντων) ως την εξοδο της τριπολης. Μετα την διχαλα Τριπολης-Πατρας πηγαινα συνεχεια 170-200...αυτο εγινε Σαββατο πριν τον τεχνικο ελενχο ενος ραλι σπριντ αχλαδοκαμπου
-
το ανηφορικό κομμάτι κόρινθος - τρίπολης είναι
-
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
το ανηφορικό κομμάτι κόρινθος - τρίπολης είναιΘελει πολυ στομαχι σε καποια κοματια εκει αν εισαι με Ν/Α πρεπει να πιεστεις για να μην αφησεις! Να προσπαθεις να δεις λιιιιιιγο πιο μπροστα στις παρατεταμενες μην περασεις σουβλακι τπτ αργοσχολους που εχουν πιασει και τις 2 λωριδες. Θελω να το κανω βραδι, με ον μπορντ καμερα
-
στα πολύ ανηφορικά κομμάτια το 106 μου σταματούσε στα 170, χρησιμοποιούσα όλον το δρόμο και δεν σήκωνα πουθενα. Όντως έχει μια στροφή πάνω από 110 μοίρες, που θέλει πολύ προσοχή, με έσωσαν οι πολλές λωρίδες και τα semi .Τώρα με το πλοίο V50, θέλει περισσότερη προσοχή λόγο αδράνειας, αλλά το βοηθάει ο βαρύς σφόνδυλος, η εξαιρετική πίσω ανάρτηση και το ESP αν το παραξηλώσεις !!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
στα πολύ ανηφορικά κομμάτια το 106 μου σταματούσε στα 170, χρησιμοποιούσα όλον το δρόμο και δεν σήκωνα πουθενα. Όντως έχει μια στροφή πάνω από 110 μοίρες, που θέλει πολύ προσοχή, με έσωσαν οι πολλές λωρίδες και τα semi .Τώρα με το πλοίο V50, θέλει περισσότερη προσοχή λόγο αδράνειας, αλλά το βοηθάει ο βαρύς σφόνδυλος, η εξαιρετική πίσω ανάρτηση και το ESP αν το παραξηλώσεις !!!Τις κεραιες λες;
-
Δεν ξερω τι τυποι ειναι αυτοι που σας τα ειπαν, αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειτΕ οτι οι ιπποι εχουν το πρωτο ρολο στις στροφες?
Πλιζ μην ξανακουσω κατι τετοιοΤυπος μου περιεγραφε οτι ενας φιλος του εχει βαλει νιτρο το οποιο ενεργοποιειται με ''αποτομο'' πατημα του γκαζιου και οχι με καποιο μπουτον
Αυτο το συστημα δε δουλευει επειτα απο μετατροπη στον μαμα εγκεφαλο.... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
στα πολύ ανηφορικά κομμάτια το 106 μου σταματούσε στα 170, χρησιμοποιούσα όλον το δρόμο και δεν σήκωνα πουθενα. Όντως έχει μια στροφή πάνω από 110 μοίρες, που θέλει πολύ προσοχή, με έσωσαν οι πολλές λωρίδες και τα semi .Τώρα με το πλοίο V50, θέλει περισσότερη προσοχή λόγο αδράνειας, αλλά το βοηθάει ο βαρύς σφόνδυλος, η εξαιρετική πίσω ανάρτηση και το ESP αν το παραξηλώσεις !!!
Τις κεραιες λες;
H στροφή καθώς πας για Αρτεμίσιο από Κόρινθο, είναι κοντά σχετικά στην σήραγγα είναι δεξιά και αν θυμάμαι καλά έχει συρματοπλέγματα για τα βράχια, επίσης έχει τουλάχιστον 3 λωρίδες κυκλοφορίας.
είναι αρκετά επικίνδυνη γιατί οι προηγούμενες καμπές είναι αρκετά ανοιχτές, με αποτέλεσμα να μπορείς να μαζέψεις αρκετά χαω στην είσοδο, ενώ αφού μπεις, βλέπεις ότι δεν είναι και τόσο ανοιχτή, όπως οι προηγούμενες.μάλλον αυτή πρέπει να είναι ....
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=37.6 ... 7&t=h&z=15 -
Αν λες την στροφη αναμεσα στα δυο Ε65 λεμε την ιδια(αν κανεις ζουμ ιν βγαινει και αλλο Ε65 ακριβως πανω στην στροφη),οι εγκαταστασεις που βλεπεις διπλα στον δρομο ειναι οι κεραιες κινητης τηλεφωνιας.Αρκετα επικινδυνη στροφη ,εχουν φυγει πολλα αμαξια,και εγω ελαφρως πριν πολλα χρονια .Τωρα απο οτι εχω καταλαβει ομως αυτη η στροφη κοβεται απο την καινουργια χαραξη με τα τουνελ που φτιαχνουν.
-
αυτή λέμε
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
το ανηφορικό κομμάτι κόρινθος - τρίπολης είναι
Θελει πολυ στομαχι σε καποια κοματια εκει αν εισαι με Ν/Α πρεπει να πιεστεις για να μην αφησεις! Να προσπαθεις να δεις λιιιιιιγο πιο μπροστα στις παρατεταμενες μην περασεις σουβλακι τπτ αργοσχολους που εχουν πιασει και τις 2 λωριδες. Θελω να το κανω βραδι, με ον μπορντ καμερα
Μη κανεις μαλακιες οταν εγω ανεβαινω προς την αθηνα μονο..
-
Γνωστός μου τη προηγούμενη εβδομάδα είχε πάει στην Πάτρα και όταν γύρισε ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:
Εγώ:Που πήγαινες το πρωί;
Αυτός:Πάτρα,είχα μια θεία μου στο νοσοκομείο στο Ρίο.
Εγώ:Είχε κίνηση ο δρόμος;
Αυτός:Όχι μωρέ σε..........20 λεπτά ήμουν εκεί. (πόοοοοσο;)
Εγώ:20 λεπτά; Με 200 πήγαινες σε αυτό τον δρόμο; (Αυτοκίνητο Toyota Celica 1.6 sti).
Αυτός:Όχι ρε,εντάξει το πάτησα λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο.
Εγώ:Μου κάνει εντύπωση,σίγουρα έκανες μόνο 20 λεπτά,είναι 100 χιλιόμετρα;
Αυτός: Ναι ρε σου λέω,άντε το πολύ 25 να έκανα.Εσείς τι λέτε; Μιλάμε για την Πύργου-Πατρών,η οποία πέρα από επικίνδυνη έχει και φανάρια σε 6 διασταυρώσεις,από Πύργο μέχρι Πάτρα.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Δεν ξερω τι τυποι ειναι αυτοι που σας τα ειπαν, αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειτΕ οτι οι ιπποι εχουν το πρωτο ρολο στις στροφες?
Πλιζ μην ξανακουσω κατι τετοιοΤυπος μου περιεγραφε οτι ενας φιλος του εχει βαλει νιτρο το οποιο ενεργοποιειται με ''αποτομο'' πατημα του γκαζιου και οχι με καποιο μπουτον
Αυτο το συστημα δε δουλευει επειτα απο μετατροπη στον μαμα εγκεφαλο....Εχει εντονη ανηφορια εκει, οποτε θες αρκετη δυναμη για να διατηρησεις ταχυτητα.
Αυτο το συστημα δουλευει χρονια τωρα που λες...μαλλον ηταν τρομπας αυτος που του εβαλε το νιτρο. Οι εγκαταστασεις νιτρο εχουν 2 επιλογες ή κουμπι που πατας με το χερι ή κουμπι πισω απο το γκαζι το οποιο ενεργοποιειται οταν το πατας τερμα. η και τα 2.
ρε νονε τι φοβασαι? εχει διαζωμα εκει
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αυτο το συστημα δε δουλευει επειτα απο μετατροπη στον μαμα εγκεφαλο....Εχει εντονη ανηφορια εκει, οποτε θες αρκετη δυναμη για να διατηρησεις ταχυτητα.
Αυτο το συστημα δουλευει χρονια τωρα που λες...μαλλον ηταν τρομπας αυτος που του εβαλε το νιτρο. Οι εγκαταστασεις νιτρο εχουν 2 επιλογες ή κουμπι που πατας με το χερι ή κουμπι πισω απο το γκαζι το οποιο ενεργοποιειται οταν το πατας τερμα. η και τα 2.
ρε νονε τι φοβασαι? εχει διαζωμα εκει
Διαζωμα εχει σε λιγα κομματια κυριωας στο αιγιο που εχει και τη μεγαλη ευθεια..εκει εχω δει 180+ με το zx Ετσι οπως το εγραψες καταλαβα οτι σε ολη τη διαδρομη πηγαινες με τοσα..
-
Ποιο Αιγιο ρε, απο την διχαλα Τριπολης-Πατρας ερχομενος απο κορινθο, μεχρι την εξοδο για Τριπολη.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Γνωστός μου τη προηγούμενη εβδομάδα είχε πάει στην Πάτρα και όταν γύρισε ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:Εγώ:Που πήγαινες το πρωί;
Αυτός:Πάτρα,είχα μια θεία μου στο νοσοκομείο στο Ρίο.
Εγώ:Είχε κίνηση ο δρόμος;
Αυτός:Όχι μωρέ σε..........20 λεπτά ήμουν εκεί. (πόοοοοσο;)
Εγώ:20 λεπτά; Με 200 πήγαινες σε αυτό τον δρόμο; (Αυτοκίνητο Toyota Celica 1.6 sti).
Αυτός:Όχι ρε,εντάξει το πάτησα λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο.
Εγώ:Μου κάνει εντύπωση,σίγουρα έκανες μόνο 20 λεπτά,είναι 100 χιλιόμετρα;
Αυτός: Ναι ρε σου λέω,άντε το πολύ 25 να έκανα.Εσείς τι λέτε; Μιλάμε για την Πύργου-Πατρών,η οποία πέρα από επικίνδυνη έχει και φανάρια σε 6 διασταυρώσεις,από Πύργο μέχρι Πάτρα.
ειναι πολυ ευκολο:
20' για 100χλμ: 300χαω μεση ταχυτητα
25' για 100χλμ: 240χαω μεση ταχυτητααρα απολυτως εφικτα νουμερα αν οδηγεις F1 σε αδειο δρομο ή αν εισαι με ελικοπτερο.
-
το ζωντανευω γιατι δεν ξερω που αλλου να το βαλω...
ειναι δυνατο για ενα οποιοδοιποτε κοινο αυτοκινητο οικογενειακο να κινηθει με ασφαλεια στις δυο ροδες πλαγιως σαν Ντιουκς για 4-5 χιλιομετρα και να στριβει με ελιγμους στην κινηση μια ΕΟ;;
οχι τιποτε αλλο, αλλα θελω να το ακουσω και απο εσας γιατι θα με πανε στο μουρλοκομειο...
σαν απαντηση μου εδειξαν αυτο..
-
Υπάρχουν επαγγελματίες κασκαντέρ που μπορούν κάνουν τέτοια κόλπα. Δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο.
-
το εκανε και το schwarzenegger σε μια ταινια που το επαιζε αρχαριος οδηγος. γινεται με καποιο τροπο
αλλα ποσα χλμ μπορει να κινηθει και να στριψει δεν ξερω. -
Με ελευθερα διαφορικα, οχι.
ΦΙΔΙΑ!