-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
εγω Μανωλη μου περασα απο την 126ΣΜ το 82 σαν εφεδρος σμηνιας τεχνικος ασυρματων και ημουν στο B.O.C ή C.O.C δεν θυμαμαι καλα και ο ενας χρονος που εκατσα στην κρητη, αν και με πολλες δυσκολιες ειδικα στην αρχη, θα μου μεινει αξεχαστος.
ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!
στο Τυμπακι ειχα παρακολουθησει αγωνες μοτο οταν γινονταν την δεκαετια του 80 που ειχα και την μεγαλη τρελλα με τα δικυκλα [μερος της κραταει ακομα]!!!!!!
Στο C.O.C. Φαντάζομαι τι πέρασες μες το μπουντρούμι.
΄Έχω περάσει και εγώ πολλές μέρες εκεί, ιδίως στις ασκήσεις και ξέρω. ήμουν πέντε χρόνια στην 126, καλές εποχές.
Είμαι άτυχος όμως, γιατί τώρα το Τυμπάκι έχει ερημώσει, δεν γίνεται τίποτα, ούτε τεστ αυτοκινήτου. Έχουν βολευτεί όλοι με τις πίστες που έγιναν. Μόνο τους δικούς μας (4Τ) είδα πριν λίγους μήνες να δοκιμάζουν το νέο Micra στο δρόμο από Ηράκλειο προς Τυμπάκι.
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να τους υποδεχόμασταν και εντός Μονάδας για κάτι ανάλογο. -
Αυτοαπασχολουμενος τεχνικος.
Επισκευες τηλεορασεων-βιντεο-στερεοφωνικων και τοποθετησεις κεραιων επιγειων και δορυφορικων. -
Πολ. Μηχ. ΕΜΠ απο το 1993
Υποψήφιος Διδάκτωρας (Βέλτιστος Σχεδιασμός με χρήση δεικτών
αξιοπιστίας) στο ΕΜΠ5 Χρόνια στο JRC στην ΙΣΠΡΑ για μέρος του Ph.D. και κάποιες εργασίες
σε θέματα τεχνοοικονομικής ανάλυσης Μονάδων Μετατροπής στερεών
υλών σε βιοκαύσιμα καθώς και σε θέματα υπολογισμού συγκ. ροών σε
αστικά δίκτια.Τώρα αυτοαπασχολούμενος ως ελευθερός επαγγελματίας.
-
ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟ ΤΙΤΛΟ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΒΑΡΥΣ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΑΜΑ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΑΙ . ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Ο ethnikaras ΚΑΙ ΠΑΤΗΡ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ (ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ) ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ, ΔΗΛΩΝΩ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΙΜΗ ΦΟΙΤΗΤΗΣ !!!
-
Student of Mechanical Engineering & Aeronautics Department of the University of Patras
Καλό δεν ακούγεται; Το κακό της υπόθεσης είναι ότι τα τελευταία 3 χρόνια προσπαθώ να καταλάβω τι σχέση έχει ο τίτλος με τη σχολή και ποια η δική μου σχέση με αυτά τα δύο. -
Στο forum ειμαι καινούργιος όμως 4 Τροχούς διαβάζω απο τα φοιτητικά μου χρόνια (1981). Στο περιοδικό πριν απο χρόνια έδωσα μία συνέντευξη που αφορούσε στις κυκλοφοριακές μελέτες που εκπονούσα για το Μετρο τηα Αθήνας. Εργάζομαι σαν σύμβουλος και μελετητής σε Δήμους και στο ΥΠΕΧΩΔΕ αλλά και τον Αθήνα 2004 (σαν μέλος της ομάδας που εκπονεί τις μελέτες για την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια των Αγώνων).
-
Ο χρήστης sfrag έγραψε:
Στο forum ειμαι καινούργιος όμως 4 Τροχούς διαβάζω απο τα φοιτητικά μου χρόνια (1981). Στο περιοδικό πριν απο χρόνια έδωσα μία συνέντευξη που αφορούσε στις κυκλοφοριακές μελέτες που εκπονούσα για το Μετρο τηα Αθήνας. Εργάζομαι σαν σύμβουλος και μελετητής σε Δήμους και στο ΥΠΕΧΩΔΕ αλλά και τον Αθήνα 2004 (σαν μέλος της ομάδας που εκπονεί τις μελέτες για την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια των Αγώνων).οτι ακριβως χρειαζομαστε!!!!!!!
λοιπον απο καιρο θελω να ρωτησω καποιον ειδικο σχετικα με την χρηση της μιας λωριδας κυκλοφοριας εδω και καιρο πλεον στην Αιγαιου στην Ν.Σμυρνη [ενος πολυ σημαντικου δρομου για να κινηθει καποιος απο Αγ.Δημητριο, Α.Καλαμακι ή Ν.Σμυρνη προς Καλλιθεα ή Χαμοστερνας] ως λεωφορειοδρομου και μαλιστα χωρις να επιτρεπεται και η κυκλοφορια δικυκλων [ενω σε ολους τους αλλους πλην των αντιθετως ερχομενων στο κεντρο] επιτρεπεται!!!!!!!
ποιος ειναι ο σκοπος αυτης της ατοπης για μενα, αλλα και πολλους αλλους νομιζω, ρυθμισης και τι εξυπηρετει;;;;;;
τωρα βεβαια το οτι ολοι γραφουν στα παλαιοτερα των υποδηματων τους τα απαγορευτικα και κινουνται κανονικα στην λωριδα αυτη ειναι γεγονος ομως ταυτοχρονα ειναι και παρανομο και καλλιστα μπορει να στηθει ενα μπλοκο εκει και να γεμισει το ταμειο του δημου σε μια μονο μερα!!!!!
μια απαντηση στην απορια μου [εαν βεβαια γνωριζεις σχετικα] θα ηταν πολυ χρησιμη μηπως και κατανοησω αυτο το ''παραδοξο'' γεγονος!
-
Ο χρήστης spiros7 έγραψε:
Student of Mechanical Engineering & Aeronautics Department of the University of Patras
Καλό δεν ακούγεται; Το κακό της υπόθεσης είναι ότι τα τελευταία 3 χρόνια προσπαθώ να καταλάβω τι σχέση έχει ο τίτλος με τη σχολή και ποια η δική μου σχέση με αυτά τα δύο.τωρα κανεις χιουμορ ή σοβαρολογεις;;;;;;;;;;
-
Τον άλλο μήνα με το καλό, παίρνω το πτυχίο μου (Master of Engineering in Mechanical Engineering) και την 'κάνω' απο εδώ - προσωρινά τουλάχιστον. Απο το φθινόπωρο θα υπηρετώ την μητέρα πατρίδα.
-
Αν είναι κανείς μάγειρας να το σκεφτεί καλά πριν το αποκαλύψει
-
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΩ
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Eίμαι υπεύθυνη του IT για μια θυγατρική Αμερικάνικης εταιρείας με ιατρικά μηχανήματα. Αυτό σημαίνει οτι έχω αναλάβει οτιδήποτε έχει σχέση με υπολογιστές και δίκτυα (προγραμματισμός είναι το μόνο που δεν κάνω ... ακόμη )salome ποια εταιρια αν επιτρεπεται?
-
ΑΝΕΡΓΟΣ
πανε οι παλιες καλες εποχες
δεν πειραζει ομως ερχονται καλυτερεςζητειται λοιπον εργοδοτης ευγενικος, ευχαριστος, αγαθουλης, απλοχερος, χωρις απαιτησεις, με ορεξη για δουλεια, μεγαλη εταιρια και βαθια τσεπη
βιογραφικα με pm -
ΚΑΤΙ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ
-
Αλλος ενας φοιτητης Αγγλιας...
-
Ευχαριστως **alexastrag **να το συζητήσουμε σε πρωτο πρόσωπο (είναι μεγάλο θέμα και δεν βολεύει να γράφουμε κείμενα). Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω να σου λύσω κάποιες απο τις απορίες που εχεις καθότι εχω αντίστοιχη εμπειρία απο τη μελέτη αρκετών ΕΛΛ (Ειδικών Λωρίδων Λεωφορείων) όπως αυτή της Πανεπιστημίου - Αμαλίας (αντίθετης ροής) και της Κηφισίας.
Υπάρχουν διεθνείς προδιαγραφές για την εφαρμογή των ΕΛΛ. και επομένως χωρίς να έχω συγκεκεριμένα στοιχεία για την περίπτωση που αναφέρεις δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Το σίγουρο είναι πως η εφαρμογή τους προϋποθέτει σοβαρή μελέτη απο εξιδικευμένους επιστήμονες και όχι απλώς εφαρμογή καποιων απαιτήσεων φορέων π.χ. ΟΑΣΑ διότι τότε υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθούμε στα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα απο αυτά που προσδοκούμε με την εφαρμογή τους, δηλαδή την μείωση του χρόνου διαδρομής, την ευκολία κίνησης και κατα συνέπεια την αύξηση της συχνότητας δρομολογίων των ΜΜΜ, έτσι ώστε με τον ταυτόχρονο εκσυγχρονισμό του στόλου και την αναδιάρθρωση των γραμμών να γίνουν ελκυστικά στους χρήστες.
Σε κάθε περίπτωση πάντως οι εφαρμογή των ΕΛΛ αλλά και κάθε διαχειριστικού μέτρου που πριμοδοτεί τα ΜΜΜ δεν μπορεί να συνοδεύεται με διευκόλυνση της κυκλοφορίας των ιδιωτικών μέσων μεταφοράς διότι τοτε το μέτρο αυτοαναιρείται. -
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
administrator σε Τράπεζα..... χι χι χι χι...εδω τα τσάμπα δάνειαXmm χρησιμότατος ... ενόψει απελευθέρωσης !!!
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
administrator σε Τράπεζα..... χι χι χι χι...εδω τα τσάμπα δάνεια
Xmm χρησιμότατος ... ενόψει απελευθέρωσης !!!
Και για να μην φεύγουμε από το θέμα, εγώ εργάζομαι σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και φροντίζω να μιλάτε χωρίς προβλήματα οπου και αν βρίσκεστε (Καλά τουλάχιστον προσπαθούμε....). Επίσης έχω μια off-shore εταιρεία που αχολείται με την αξιοποίηση της γης στον πλανήτη Άρη . (Δεν πρόλαβα τη Σελήνη δυστυχώς, το σκέφτηκε άλλος )
Σας συνιστώ να αγοράσετε για τα παιδιά σας τώρα που οι τιμές ειναι ακόμη πολύ χαμηλά
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Σας συνιστώ να αγοράσετε για τα παιδιά σας τώρα που οι τιμές ειναι ακόμη πολύ χαμηλάΤώρα στέλνω pm στον Fast@Safe για δάνειο για να πάρω γη στον Άρη για τα παιδιά μου, όταν θα κάνω!
-
Επίσης Φοιτητής.
Απ' όλους έχει ο μπαξές στο Φόρουμ μας, έτσι;
ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ!!!!!!