-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Και γιατί να μην της παίξω δύο τραγούδια στην κιθάρα, που είναι και πιο προσωπικό. Σαν καντάδα ένα πράγμα.
Ο τύπος της κοπέλας που θα εντυπωσιαστεί από ένα καλό αμάξι, δεν ενδιαφέρεται για ρομαντζάδα. Πάει καθαρά για τα λεφτά. Οπότε πρέπει να την εντυπωσιάσεις με άλλο τρόπο.
Μπορεί να της παίξει το 'money money money...must be funny..in the richman's world'....
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΑΥΤΟ, ΤΟ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΦΙΛΗ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ GOLF ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΦΟΡΕΣ) 'ΩΡΑΙΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ POLO, ΠΟΣΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ;' 'ΞΕΡΕΙΣ GOLF ΕΙΝΑΙ' 'ΚΑΛΑ, ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ;;; ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ POLO;' 'ΕΕΕΕΕ, ΤΟ POLO ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΕΝΩ ΤΟ GOLF ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ' 'Α, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ'Μετά από 3 εβδομάδες με το καινούργιο αυτοκίνητο με ρωτάει η κοπέλα μου 'μα τι μάρκα είναι?'
(υπόψη έχουμε κάνει ήδη μαζί 3.000χλμ)Αφού την κοιτάω καλά καλά και την ρωτάω πως είναι δυνατόν να ρωτάει κάτι τέτοιο, λέει πως είπε σε μια φίλη της ότι πήρα skoda 4x4 και η φίλη της(άσχετη προφανώς) της είπε ότι 'η skoda δεν βγάζει 4x4', και η δικιά μου άρχισε να έχει αμφιβολίες για τι μάρκα τελικά είναι
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Πάντως δε συμφωνώ απόλυτα, salome. Νομίζω πως υπάρχουν πολλές κοπέλες που εντυπωσιάζονται από ένα τραγούδι στην...να τολμήσω να ζητήσω παραδείγματα?
Ασχετα με την πλάκα, σίγουρα υπάρχουν. Απλά σύμφωνα με την λογική, αυτή που θέλει τα λεφτά μπορεί να εντυπωσιαστεί μεν δεν θα ενδώσει δε
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Πάντως δε συμφωνώ απόλυτα, salome. Νομίζω πως υπάρχουν πολλές κοπέλες που εντυπωσιάζονται από ένα τραγούδι στην...
να τολμήσω να ζητήσω παραδείγματα?
...και ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα αν θες
Ασχετα με την πλάκα, σίγουρα υπάρχουν. Απλά σύμφωνα με την λογική, αυτή που θέλει τα λεφτά μπορεί να εντυπωσιαστεί μεν δεν θα ενδώσει δε
Αυτή που θέλει μόνο τα λεφτά σίγουρα όχι. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι (άντρες και γυναίκες) είναι αρκετά πιο ελαστικοί στον ορισμό των προτεραιοτήτων τους.
(Μάλλον το thread έχει πάρει κάτι από Αννα Δρούζα, αλλά έχε χάρη που πρόβλεψα ότι θα φτάσει 15 σελίδες και είναι ακόμα στις 7, οπότε έχει δουλειά ακόμα )
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
**Το παρακάτω ερώτημα το έκανα στο θέμα με τους εκτελωνισμούς στην ΕΕ. Είπαμε λοιπον να το θέσουμε και μόνο του για να δούμε τι θα βγει **:lol:αντε ομως να βγαλεις γκομενα με το Οκταβια...................
Από καθαρή περιέργεια, ισχύει αυτό που λες? Εχει ρίξει κανείς κοπέλα με ένα καλό αμάξι ή είναι άλλο ένα κλισεδάκι? ................
:
μετα απο ολιγοημερη απουσια λογω ταξιδιου ειδα την σχετικη αναφορα σε παλαιοτερο σχολιο μου και θα ηθελα να πω και εγω την γνωμη μου.
κατ'αρχας θα ηθελα να επισημανω οτι η αναφορα μου αυτη [ειρωνικη τελειως] εγινε για να καταδειξει την αφελεια πολλων εκπροσωπων του υποτιθεμενου ισχυρου φιλου που εχουν την εντυπωση οτι και μονον το γεγονος οτι οδηγουν ενα καποιο αυτοκινητο αυτοματως τους αναδεικνυει σε περιζητητους εραστες και γυναικοκατακτητες.
και δεν λεω φυσικα οτι κατι τετοιο δεν ειναι δυνατον να συμβει διοτι υπαρχουν πολλα παραδειγματα που το επιβεβαιωνουν.
αυτο ομως οφειλεται περισσοτερο στην ελλειψη ικανης προσωπικοτητας ή εμφανισης στους συγκεκριμενους ωστε να την ''ενισχυσουν'' με την παρουσια τους μεσα σε ενα καλο και ακριβο αυτοκινητο αλλα και την αφελεια και ματαιοδοξια εκεινων των γυναικων που ελκονται απο το ''περιτυλιγμα'' και οχι απο το ιδιο το ''προιον''.
τελος θα ηθελα να πω οτι το αρχικο μου σχολιο αλλα και αυτη μου η αναφορα δεν αφορα τον φιλο που εψαχνε πληροφοριες για να φερει το tt απο αγγλια, εκτος και αν η συγκεκριμενη του επιλογη ειχε σαν σκοπο αυτο ακριβως για το οποιο συζητουμε, καθως επισης και δεν ειχε σαν σκοπο να προσβαλει ή να μειωσει συλληβδην το γυναικειο φυλο το οποιο σεβομαι και [εκ]τιμω απεριοριστα, εκτος απο αυτες τις οποιες πραγματι ελκονται και μονον απο ενα καλο αυτοκινητο οποτε θα μπορουσα να τις χαρακτηρισω ως............. ''χαζογκομενες''.
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Εχεις σκεφτεί ότι το αυτοκίνητο δεν είναι δικό της αλλά του πλούσιου φίλου/άντρα της?(χι χι μα τι κακία είναι αυτή)
Sorry αλλά χωριό μου, αυτό το λένε με μία λέξη.
Τελείως παρακμή. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι θα πρέπει κάτι να δώσεις, είτε πλούτη, είτε αυτοκίνητο, είτε μπουζούκια, για να φτάσεις στο 'επιθυμητό' αποτέλεσμα.
Ο τύπος της κοπέλας που θα εντυπωσιαστεί από ένα καλό αμάξι, δεν ενδιαφέρεται για ρομαντζάδα. Πάει καθαρά για τα λεφτά. Οπότε πρέπει να την εντυπωσιάσεις με άλλο τρόπο.
Ήμαρτον και οι ανθρώπινες σχέσεις έφτασαν να μετριούντε με το χρήμα. Έχεις ΤΤ, σου αξίζει δίμετρη ξανθιά, έχεις Yugo κοντή χοντρή και μελαχροινή.
Ας μιλήσω για κιθάρες καλύτερα.
ΤζάπαΞέρεις πόσο κάνει η κιθάρα μου
Υποθέτω πως αναφέρεσαι σε κλασική κιθάρα σωστά?Αλήθεια τι κιθάρα έχεις?
Μπα η κλασική μου δεν πιάνει πολλά. Για την ακουστική μου μίλαγα. Fender Peugeotcaster.
Και γιατί να μην της παίξω δύο τραγούδια στην κιθάρα, που είναι και πιο προσωπικό. Σαν καντάδα ένα πράγμα.
Μπορεί να της παίξει το 'money money money...must be funny..in the richman's world'....
Όχι Πέτρο. Εάν ήμουν μπροστά σε μια τέτοια κοπέλα που συζητάμα.ι θα της έπαιζα το
'καράβια εμείς δεν θέλουμε για τα νησιά να πάμε
πάνω στο ήσυχο νερό μικρό μου όμορφα περπατάμε'Δηλαδή εγώ χρειάζεται να οχυρωθώ πίσω από μία BMW (πχ) για να πάω με την κοπέλα που μου γυάλισε όποια και εάν είναι αυτή;
No Way. Blues With the Healer είναι το σύνθημα.
Θα φύγω μαζί της και όλοι με τα executive cars θα αναρωτιούνται πως και τι
-
Υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ κοπέλες που εφαρμόζουν το ρητό 'νάκα μπερντέ, νάκα κουραβέλτα'. christhehealer, τι κιθάρα έχεις;
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Μέχρι 1.80 ψιλοβολεύεσαι στα πίσω καθίσματα του ΤΤ(για 20-30 χλμ το πολύ)..Όταν λες 'ψιλοβολεύεσαι' τι εννοείς; Με γιόγκα; Εγώ είμαι περίπου 1.75 και στα πίσω 'καθίσματα' του TT (το έχει ένας φίλος μου) ένιωσα σα να με είχαν κλείσει σε ντουλάπι κουζίνας.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
... καθως επισης και δεν ειχε σαν σκοπο να προσβαλει ή να μειωσει συλληβδην το γυναικειο φυλο το οποιο σεβομαι και [εκ]τιμω απεριοριστα...καλά βρε μην αγχώνεσαι!!! Δεν νομίζω ότι έχει προσβληθεί κανείς
Ούτε από γυναίκες ούτε και από άντρες!Απλώς βρήκα αφορμή από το σχόλιό σου, για να κάνω μία μικρή έρευνα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μέχρι 1.80 ψιλοβολεύεσαι στα πίσω καθίσματα του ΤΤ(για 20-30 χλμ το πολύ)..
Όταν λες 'ψιλοβολεύεσαι' τι εννοείς; Με γιόγκα; Εγώ είμαι περίπου 1.75 και στα πίσω 'καθίσματα' του TT (το έχει ένας φίλος μου) ένιωσα σα να με είχαν κλείσει σε ντουλάπι κουζίνας.
Και που να καθίσεις πίσω στο mazda
-
Ο χρήστης christhehealer έγραψε:
Τελείως παρακμή. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι θα πρέπει κάτι να δώσεις, είτε πλούτη, είτε αυτοκίνητο, είτε μπουζούκια, για να φτάσεις στο 'επιθυμητό' αποτέλεσμα.Ήμαρτον και οι ανθρώπινες σχέσεις έφτασαν να μετριούντε με το χρήμα. Έχεις ΤΤ, σου αξίζει δίμετρη ξανθιά, έχεις Yugo κοντή χοντρή και μελαχροινή.
Δηλαδή εγώ χρειάζεται να οχυρωθώ πίσω από μία BMW (πχ) για να πάω με την κοπέλα που μου γυάλισε όποια και εάν είναι αυτή;
Kάτσε βρε.. μην το γενικεύεις το πράγμα. Δεν μιλάει κανείς για την πλειοψηφία, αλλά για μια συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών! Τουλαχιστον έτσι ελπίζω
Φυσικά υπάρχουν ρομαντικές γυναίκες ή γυναίκες που δεν τους εντυπωσιάζονται από τα πλούτη, ούτε καν από την ομορφιά. Ούτε είπε κανείς ότι οι άντρες, έχουν σαν στόχο της ζωής τους, να ρίξουν γυναίκες με το αμάξι τους (ε χμμμ έτσι δεν είναι? )
Το θέμα μας είναι αν εχετε εσείς ή καποιος φίλος σας χρησιμοποιήσει το αμάξι ως δόλωμα. Και αν έχει πετύχει. Καθαρά για στατιστικούς λόγους!!! Το υπόσχομαι!!!
Και για να κάνουμε και λίγο brainstorming, για καντε προτάσεις:
**ΑΝ είχατε ένα ακριβό αμάξι... πώς θα το χρησιμοποιούσατε για να πλευρίσετε μία κοπέλα? ** -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Φυσικά υπάρχουν ρομαντικές γυναίκες ή γυναίκες που δεν τους εντυπωσιάζονται από τα πλούτη, ούτε καν από την ομορφιά.Ναι υπάρχουν γυναίκες (και άντρες) που δεν εντυπωσιάζονται από την ομορφιά. Συνήθως φοράνε μαύρα γυαλιά, περπατούν με λευκό ραβδί και ενίοτε παίζουν και ακορντεόν...
Και για να κάνουμε και λίγο brainstorming, για καντε προτάσεις:
**ΑΝ είχατε ένα ακριβό αμάξι... πώς θα το χρησιμοποιούσατε για να πλευρίσετε μία κοπέλα? **Brainstorming είναι αυτό, ή δίνουμε interview για υποψήφιους συντάκτες του 'Nitro'??
-
Πείτε ό,τι θέλετε, εγώ βρίσκω πιο σέξυ τις μελαχροινές.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Πείτε ό,τι θέλετε, εγώ βρίσκω πιο σέξυ τις μελαχροινές.συγνώμη βρε skullone, αλλα τις μελαχρινές τις προτιμάς βρέξει-χιονίσει? γιατι είναι ευρέως γνωστό οτι οι άνδρες θέλουν μια ξανθιά με τα απαραίτητα ξε-....,ξω-...., συνθετικά, για τις εξόδους τους και όχι μόνο, αλλά μια μελαχρινή σαν συζυγο στο σπίτι οπου θα μεγαλώσει με αρχές τα παιδιά τους κλπ.κλπ.
-
Οι ξανθιές προσπαθούν ΠΑΡΑ πολύ να επιβεβαιώσουν ότι είναι σέξυ. Έχω δει πολλές μελαχροινές όμως που μόνο το μικρό τους δαχτυλάκι να κουνήσουν, διαλύουν - από πλευράς γοητείας - ένα στρατό από ξανθιές.
Υ.Γ. Είμαι ΥΠΕΡ του αποκαλυπτικού ντυσίματος σε μια γυναίκα, πάντα όμως μέσα σε πρακτικά πλαίσια.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
συγνώμη βρε skullone, αλλα τις μελαχρινές τις προτιμάς βρέξει-χιονίσει? γιατι είναι ευρέως γνωστό οτι οι άνδρες θέλουν μια ξανθιά με τα απαραίτητα ξε-....,ξω-...., συνθετικά, για τις εξόδους τους και όχι μόνο, αλλά μια μελαχρινή σαν συζυγο στο σπίτι οπου θα μεγαλώσει με αρχές τα παιδιά τους κλπ.κλπ.
Αυτο μου θιμιζει οτι η τέλεια γυναίκα πρέπει:
- Να καλύπτει ερωτικά τον άντρα της
- Να έιναι καλή νυκοκοιρά και μητέρα
- Να έιναι έξυπνη και καλλιεργημένη και να μπορεί να σταθεί δίπλα στον άντρα της
- Να έιναι πάντα χαρούμενη ακαι να υποδέχεται τον αντρα της με ενα χαμόγελο και ένα πιάτο ζεστο φαγητό....
.
.
.
.
.
.
.
.
Και φυσικά αυτές οι 4 γυναίκες να ΜΗΝ γνωρίζονται ματξύ τους!!
-
Ρε γμτ, πόσο μεγάλωσε από χθες το thread!!
(Τελικά ρε συ Salome, εσύ θα μας πεις τί είδους άντρα- ή μάλλον τί είδους αμάξι- προτιμάς;)
Εγώ, καθότι είμαι αθεράπευτα ρομαντικός και θέλω η κοπέλα μου να με αγαπάει γι αυτό που είμαι κι όχι γι αυτά που έχω, όποια θέλει υλικά αγαθά, πολύ απλά με αφήνει αδιάφορο όσο όμορφη κι αν είναι, διότι δεν αξίζει την αγάπη μου.
Μπορεί, βέβαια να είναι και της ηλικίας και από το γεγονός ότι δεν έχω αμάξι, αλλά έτσι σκέφτομαι, προς το παρόν.
Άραγε όσο μεγαλώνουμε, οι σχέσεις γίνονται πιό ιδιοτελείς;
-
μ'αυτά και μ'αυτά όμως που αναφέρθηκαν και ανωτέρω, όσο και να το θέλουμε μας παίρνει όλες οι μπάλα και γενικώς ότι και να κάνουμε πρέπει να το έχουμε μελετήσει πάρα μα πάρα πολύ καλά, καθώς είμαστε πολύ εύκολα παρεξηγήσημο είδος...
-
Εγώ προσέχω επίσης το εξής:
Αν τα έξοδα διαβίωσης της κοπέλας (συμπεριλαμβανομένων των δαπανών ανανέωσης της γκαρνταρόμπας/συλλογής κοσμημάτων/στοκ καλλυντικών της) ξεπερνάνε τα οικογενειακά της έσοδα, τότε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δε μου κάνει, γιατί καταλαβαίνετε όλοι από πού τα βρίσκει.
Ναι, να είναι σέξυ και περιποιημένη η κοπέλα, αλλά να είναι έτσι γιατί έτσι νιώθει κι έτσι της αρέσει, όχι να το κάνει επάγγελμα.
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Άραγε όσο μεγαλώνουμε, οι σχέσεις γίνονται πιό ιδιοτελείς;Σαφέστατα!
Οι γυναίκες μετά τα ~30 νοιώθουν να τις πιέζει ο χρόνος και αρχίζουν και θυσιάζουν το 'ρομαντισμό' για πιο πρακτικά πράγματα, κυρίως κοιτούν αν μια σχέση έχει προοπτικές γάμου. Πολλές γίνονται υπερβολικά απαιτητικές σκεφτόμενες 'είμαι που είμαι χαμένη, τουλάχιστον ας σηκώσω τον πήχυ όσο πιο ψηλά μπορώ μήπως μου κάτσει'. Κακούργα κενωνία με τα στερεότυπά σου!
Οι άνδρες γίνονται πιο απαιτητικοί, κυρίως όσον αφορά εμφάνιση και 'κοινωνικότητα' όσο φτιάχνονται οικονομικά. Μην κοροϊδευόμαστε, τους απασχολεί πολύ αν η γυναίκα που έχουν δίπλα τους είναι 'αποδεκτή' από τον κοινωνικό περίγυρό τους και 'κολακεύει' το 'ίματζ' τους.
Και τα δυο φύλα πάντως όσο μεγαλώνουν και αυξάνονται οι υποχρεώσεις τους είναι διατεθειμμένοι να 'επενδύσουν' όλο και λιγότερα πράγματα σε μια σχέση, και οικονομικά και σε χρόνο και (κυρίως) συναισθηματικά.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)