-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Άραγε όσο μεγαλώνουμε, οι σχέσεις γίνονται πιό ιδιοτελείς;άλλο ένα μεγάλο θέμα...tifosaros σίγουρα παίζει ρόλο η ηλικία, αλλά παίζει ρόλο και το περιβάλλον που κινούμαστε και γενικά η κοινωνία που εξελίσσετε με τέτοιους ρυθμούς και προς τέτοιες κατευθύνσεις.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ προσέχω επίσης το εξής:Αν τα έξοδα διαβίωσης της κοπέλας (συμπεριλαμβανομένων των δαπανών ανανέωσης της γκαρνταρόμπας/συλλογής κοσμημάτων/στοκ καλλυντικών της) ξεπερνάνε τα οικογενειακά της έσοδα, τότε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δε μου κάνει, γιατί καταλαβαίνετε όλοι από πού τα βρίσκει.
εδώ διαφωνώ καθέτως, γιατι υπάρχουν και οι πιστωτικές κάρτες και τα εορτοδάνεια, διακοποδάνεια, καλλυντικοδάνεια, γκαρνταρομποδάνεια και όλα εις -δάνεια λήγοντα βρε παιδί μου που άσχετο αν δεν μπορείς μετά να τα καλύψεις και παίρνεις δάνειο για να καλύψεις το δάνειο..τον αρχικό τους στόχο/σκοπό τον καλύπτουν...
-
Τότε kamil μάλλον έπρεπε να συμφωνήσεις... Γιατί η κοπέλα αυτή φαίνεται ή ότι δεν είναι ικανή να κάνει κουμάντο τα ευρώπουλά της ή... Καταλαβαίνεις.
-
Τότε kamil μάλλον έπρεπε να συμφωνήσεις... Γιατί η κοπέλα αυτή φαίνεται ή ότι δεν είναι ικανή να κάνει κουμάντο τα ευρώπουλά της ή... Καταλαβαίνεις.θα διαφωνήσω αγαπητέ μου γιατι κάλιστα καταλαβαίνεις την μ@@@@@@ που έχεις κάνει και κόβεις τα έξοδα για κάποιο διάστημα μέχρι να ξαναέρθεις στα ίσια σου...δεν σημαίνει απαραιτήτως οτι θα πέσεις στην 'αγκαλιά' του οποιουδήποτε εύπορου για να ξεφύγεις απο τα χρέη....καλά λέω οτι είμαστε εύκολα παρεξηγήσιμο είδος οι γυναίκες
-
Σωστό, αλλά ξέρεις, έχουσι γνώσιν οι φύλακες. Δηλαδή, πριν τα φτιάξεις με μια κοπέλα, τσεκάρεις είντα καπνό φουμάρει για να μην την πάθεις.
-
ίσα-ίσα ωρε σύντεκνε είναι και ένα challenge να την στρώσεις
αν αντέχεις δηλαδή -
Εδώ μπαίνουμε στη σφαίρα της αυταπάτης: Την/τον αγαπάω και θα την/τον αλλάξω.
Κάτι τέτοιο βεβαίως δε γίνεται ΠΟΤΕ - άσε τους βλάκες τους σεναριογράφους να λένε. Αν δεν τα γράφανε αυτά, θα μέναν άνεργοι - και όσοι πέφτουν σ'αυτή τη λούμπα καταλήγουν να κάνουν δυσλειτουργικούς δεσμούς.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ίσα-ίσα ωρε σύντεκνε είναι και ένα challenge να την στρώσεις
αν αντέχεις δηλαδήΔε φτάνει που πρέπει να στρώνουμε αυτοκίνητα, θα στρώνουμε και γυναίκες;
Όχι, ευχαριστώ. Take her or leave her, as she is
-
Υ.Γ. Είμαι ΥΠΕΡ του αποκαλυπτικού ντυσίματος σε μια γυναίκα, πάντα όμως μέσα σε πρακτικά πλαίσια.Δεν θα αντέξω.. θα το ρωτήσω!!!
Τι πρακτικό έχουν οι ψηλοτάκουνες μπότες, ένα καλσον όλο τρύπες (για όσους δεν κατάλαβαν διχτυωτό) και μια μίνι φούστα, όταν έξω π.χ. έχει 5 βαθμούς?
Και μη μου πεις οτι εσύ θα κοιτάξεις την κοπέλα που θα φορέσει ένα παντελόνι και ένα ζιβάγκο!!! Δεν θα σε πιστέψω!!!!
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Ναι υπάρχουν γυναίκες (και άντρες) που δεν εντυπωσιάζονται από την ομορφιά. Συνήθως φοράνε μαύρα γυαλιά, περπατούν με λευκό ραβδί και ενίοτε παίζουν και ακορντεόν...και το βράδυ κυκλοφορούν με το κόκκινο κολαν τους ωσαν DareDevil?
-
παιδια
είναι η πρώτη φορά που ένα θέμα εξελίσσεται τόσο γρήγορα και δεν έχουμε πλακωθεί ακόμααρχίζω να ανυσηχώ οτι το φόρουμ έχασε το επίπεδο του:D
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Τι πρακτικό έχουν οι ψηλοτάκουνες μπότες, ένα καλσον όλο τρύπες (για όσους δεν κατάλαβαν διχτυωτό) και μια μίνι φούστα, όταν έξω π.χ. έχει 5 βαθμούς?Γι αυτό εφευρέθηκαν τα παλτά.
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
παιδια
είναι η πρώτη φορά που ένα θέμα εξελίσσεται τόσο γρήγορα και δεν έχουμε πλακωθεί ακόμαΚάνε ένα post για τις γυναίκες στο Ιρακ και θα δεις!
-
Αφου άρχισε να γράφει ο γυναικείος πληθυσμός του φόρουμ, το θέμα θα γίνει ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΙΙ.
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
(Τελικά ρε συ Salome, εσύ θα μας πεις τί είδους άντρα- ή μάλλον τί είδους αμάξι- προτιμάς;)Αντρα φυσικά και δεν θα σου πω!!! Θα ήταν εκτος θέματος!!!
Σε παλιότερη ψηφοφορία όμως 'αν θα προτιμούσατε σπίτι ή αμάξι' είχα ψηφίσει Αμαξι, δηλώνοντας ότι θα ήθελα το τζίνι να μου φέρει μία Ferrari ή μία Mazerati Spider (αντε παλι στην φτήνεια θα την βγάλετε)
Αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι ένας φίλος μου έλεγε οτι καποιος σεϊχης έχει 1 αμάξι από κάθε μοντέλο της Ferrari. ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ!!! Αν μου την έπεφτε ο συγκεκριμένος θα υπέκυπτα!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Υ.Γ. Είμαι ΥΠΕΡ του αποκαλυπτικού ντυσίματος σε μια γυναίκα, πάντα όμως μέσα σε πρακτικά πλαίσια.
Δεν θα αντέξω.. θα το ρωτήσω!!!
Τι πρακτικό έχουν οι ψηλοτάκουνες μπότες, ένα καλσον όλο τρύπες (για όσους δεν κατάλαβαν διχτυωτό) και μια μίνι φούστα, όταν έξω π.χ. έχει 5 βαθμούς? >
Εδώ θα συμφωνήσω με τον έτερο Κωνσταντίνο. Γι'αυτό εφευρέθηκαν τα παλτά, αλλά νόμιζα ότι οι δικτυωτές κάλτσες - το καλσόν είναι ΜΠΛΙΑΧ - είναι για την Άνοιξη, όχι για το καταχείμωνο. Το ψηλό τακούνι είναι θέμα συνήθειας, αλλά είναι πολύ πιο όμορφο.
Και μη μου πεις οτι εσύ θα κοιτάξεις την κοπέλα που θα φορέσει ένα παντελόνι και ένα ζιβάγκο!!! Δεν θα σε πιστέψω!!!!
Σε πληροφορώ ότι έχω δει κοπέλες με παντελόνι και ζιβάγκο (ή τοπ με λαιμό ζιβάγκο) οι οποίες είναι υπέρκομψες. Το θέμα είναι ο συνδυασμός των ρούχων και η φινέτσα της ίδιας της κοπέλας.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Γι αυτό εφευρέθηκαν τα παλτά.Ειδικά κάτι παλτουδάκια που πάνε στο Champions League και τους λένε οι ξένοι προπονητές 'ξέρετε να μετράτε πάνω απ'το δέκα ή να σας βάλουμε μόνο εννιά;'
-
Σε πληροφορώ ότι έχω δει κοπέλες με παντελόνι και ζιβάγκο (ή τοπ με λαιμό ζιβάγκο) οι οποίες είναι υπέρκομψες. Το θέμα είναι ο συνδυασμός των ρούχων και η φινέτσα της ίδιας της κοπέλας.Άλλωστε η ικανότητα μιας κοπέλας (αλλά και ενός άνδρα) να ντύνεται πάντα κομψά (και σέξι ει δυνατόν) αλλά πάντα σύμφωνα με την περίσταση είναι ένδειξη ευφυϊας και γούστου.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Γι αυτό εφευρέθηκαν τα παλτά.Ομολογώ ότι η απάντησή σου με συγκλόνισε!
Δυστυχώς όμως πρέπει να με εμπιστευτείς...
... Το παλτό δεν κάνει τίποτα όσον αφορά το κάτω μέρος του σώματος!!!!
-
Της Κικής μου της εγυάλιζε το μάτι
Όταν έβλεπε μπροστά της Maserati...Τραγούδαγε κάποιος στη δεκαετία του '80...
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)