-
-
Το Θοδωρή εγώ τον κάλεσα να ξανάρθει στο φόρουμ, παρόλο που δικαιολογημένα πικράθηκε με όλη αυτήν την ιστορία. Όσο για το Χρονομέτρη... Ε, περαστικός θα είναι κι αυτήν τη φορά.
-
-
Έχεις δίκιο. Δεν πρέπει να κάνουμε σε μερικούς που τριγυρνάνε στα Ελληνικά φόρουμ με μόνο σκοπό να βρίσουν τους Έλληνες το χατήρι. Ας φύγουν αυτοί!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ας μην αφησουμε τον skullone να μας οδηγησει στον 'αγυριστο' και στο τελος να καταλαβουμε οτι δεν θα'πρεπε καν να ειμαστε εκει in the first place.Μας θεωρω πιο εξυπνους απο αυτον. Τουλαχιστον πιο εξυπνους
[list:hwzz6vta]Ασε τους αλλους.Εσυ θεωρεις τον εαυτο σου ποιο εξυπνο απ τον skullone?ΧΕ ΧΕ ΧΕ [/list:u:hwzz6vta][list:hwzz6vta]Δεν μπορεις να αντιμετωπισεις ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ανθρωπους σαν τον skullone Η ακραια μορφη του καπιταλιστικου συστηματος που ζεις ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Και εχεις καταλαβει πολυ καλα οτι ειναι ανθρωπος ΜΕ ΓΝΩΣΗ!Ηδη το εχεις παρει το μυνημα..........αλλα τι να λεμε τωρα..................αλλα λογια να αγαποιομαστε [/list:u:hwzz6vta][/list]
Σωστα. '...αλλα λογια να αγαποιομαστε'
ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο ..........κεφάλα!!!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Έχεις δίκιο. Δεν πρέπει να κάνουμε σε μερικούς που τριγυρνάνε στα Ελληνικά φόρουμ με μόνο σκοπό να βρίσουν τους Έλληνες το χατήρι. Ας φύγουν αυτοί!skullone το μονο σιγουρο ειναι οτι εγω θα ειμαι εδω αφου φυγεις εσυ.
-
Adis4gr,προς Θεού μην κάνεις πως μπαίνεις στην σπηλιά σου!!! Οι απόψεις σου καλοδεχούμενες όπως και ολων των άλλων!
Διαβάζω και ..τρομάζω!!Και θα πάρω θέση.
Λοιπόν.
Titsataki δεν ξέρω με ποιούς μιλάς στην Ελλάδα αλλά -πίστεψέ με- ολοι μας ανησυχούμε και ξέρουμε οτι θα χάσουμε μόνο σαν χώρα.
Gavriil,δεν είναι κακό να πιστεύεις αυτά που συμφέρουν την χώρα σου αλλα τουλάχιστον κράτα λίγο ανοιχτό το μυαλό σου και στις σκέψεις των άλλων.
Και οσον αφορά στον υπαινιγμό σου περί moderators και αν κάνω κάτι,θα σε παραπέμψω στην αποχώρηση του Alfaromeo για κάτι που δεν ηταν δικό του φταίξιμο!Μιλάτε λες και γεννηθήκατε χθές!!Η πονηριά και η κακία της πολιτικής δεν σας είναι γνωστή!!!Αλλοίμονο!!Ολα γίνονται για το καλό του λαού του Ιράκ!!Ο Μπούς είναι πανέξυπνος-λές κι εχει σημασία-και καλός κυβερνήτης και κανέις δεν πρέπει να ασκεί κριτική.
Προς Θεού ρε παιδιά.
Οπως είπε ο Αγης τα πάντα είναι για τις business.Πάντα ηταν!!ΥΓ,Οποιος κάνει αυτό το post quote,ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!!
Θέλετε κουβέντα?Ας την κάνουμε!!Ανοίγω thread με τίτλο 'Γενικώς'.
Ειναι λυπηρο να βλεπω ατομα το οποια ζουν σε καπιταλιστικη/δημοκρατικη χωρα να νομιζουν οτι 'ολα γινοντε για τις business'. Ευτυχως για μενα, η αληθεια ειναι αρκετα μακρια απο κατι τετοιο.
Τελος, ΚΟυκ, το να υπενισεσαι οτι δεν εχω ανοιχτο μυαλο, ειναι γελοιο απο μερος σου. Ευτυχως για μενα.
Οπως εγραψα πιο πριν στο ιδιο αυτο θρεντ, το οτι η καχυποψια των Ελληνων ειναι υπευθηνη για πολλα κακα στην χωρα τωρα αλλα και στο παρελθον, πρεπει να παρει μερος στον καινουργιο εθνικο υμνο της νεας Ελλαδος. Φυσικα κατι τετοιο, εγω δεν θα δω οσο ζω, αλλα με νοιαζει μονο σε θεωριτικο επιπεδο.
Σόρρυ μπάντι αλλά έτσι είναι. Σαν αμερικανός θα έπρεπε να το ξέρεις πρώτος από όλους. Δεν είναι κατά ανάγκη κακό αυτό το πράγμα, αφού τα λεφτά τα χαίρονται σχεδόν όλοι...
-
Πολύ φορτισμένη ατμόσφαιρα. Και σε άλλα φόρουμ συζητάω, αλλά πάντα πιο πολιτισμλένα. Βέβαια στο άλλο φόρουμ που έιμαι μέλος (Watch Forum) είμαι ο μόνος Έλληνας. 50% απο ΗΠΑ και το 70% (100% των μη ΗΠΑ Πολιτών) συμφωνεί οτι ο πόλεμος έιναι λαθος. Τελοσπαντων....ασ γελάσουμε λιγο:
'A British doctor says, 'Medicine in my country is so advanced that we can take a brain out of one man, put it in another and have him looking for work in six weeks.
A German doctor says, 'That's nothing, we can take a brain out of one person, put it in another and have him preparing for war in four weeks.'
The American doctor, not to be outdone, says, 'You guys are way behind, we just took a man with no brain out of Texas, put him in the White House, and now half the country is looking for work and the other half preparing for war.'
-
Δυστηχως ομως ειναι και αληθεια
-
Σωστός...
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Adis4gr,προς Θεού μην κάνεις πως μπαίνεις στην σπηλιά σου!!! Οι απόψεις σου καλοδεχούμενες όπως και ολων των άλλων!
Διαβάζω και ..τρομάζω!!Και θα πάρω θέση.
Λοιπόν.
Titsataki δεν ξέρω με ποιούς μιλάς στην Ελλάδα αλλά -πίστεψέ με- ολοι μας ανησυχούμε και ξέρουμε οτι θα χάσουμε μόνο σαν χώρα.
Gavriil,δεν είναι κακό να πιστεύεις αυτά που συμφέρουν την χώρα σου αλλα τουλάχιστον κράτα λίγο ανοιχτό το μυαλό σου και στις σκέψεις των άλλων.
Και οσον αφορά στον υπαινιγμό σου περί moderators και αν κάνω κάτι,θα σε παραπέμψω στην αποχώρηση του Alfaromeo για κάτι που δεν ηταν δικό του φταίξιμο!Μιλάτε λες και γεννηθήκατε χθές!!Η πονηριά και η κακία της πολιτικής δεν σας είναι γνωστή!!!Αλλοίμονο!!Ολα γίνονται για το καλό του λαού του Ιράκ!!Ο Μπούς είναι πανέξυπνος-λές κι εχει σημασία-και καλός κυβερνήτης και κανέις δεν πρέπει να ασκεί κριτική.
Προς Θεού ρε παιδιά.
Οπως είπε ο Αγης τα πάντα είναι για τις business.Πάντα ηταν!!ΥΓ,Οποιος κάνει αυτό το post quote,ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!!
Θέλετε κουβέντα?Ας την κάνουμε!!Ανοίγω thread με τίτλο 'Γενικώς'.
Ειναι λυπηρο να βλεπω ατομα το οποια ζουν σε καπιταλιστικη/δημοκρατικη χωρα να νομιζουν οτι 'ολα γινοντε για τις business'. Ευτυχως για μενα, η αληθεια ειναι αρκετα μακρια απο κατι τετοιο.
Τελος, ΚΟυκ, το να υπενισεσαι οτι δεν εχω ανοιχτο μυαλο, ειναι γελοιο απο μερος σου. Ευτυχως για μενα.
Οπως εγραψα πιο πριν στο ιδιο αυτο θρεντ, το οτι η καχυποψια των Ελληνων ειναι υπευθηνη για πολλα κακα στην χωρα τωρα αλλα και στο παρελθον, πρεπει να παρει μερος στον καινουργιο εθνικο υμνο της νεας Ελλαδος. Φυσικα κατι τετοιο, εγω δεν θα δω οσο ζω, αλλα με νοιαζει μονο σε θεωριτικο επιπεδο.
Σόρρυ μπάντι αλλά έτσι είναι. Σαν αμερικανός θα έπρεπε να το ξέρεις πρώτος από όλους. Δεν είναι κατά ανάγκη κακό αυτό το πράγμα, αφού τα λεφτά τα χαίρονται σχεδόν όλοι...
Agi δεν εχω ιδεα πως ειναι στον Καναδα (σιγουρα αλλιως), ομως στις ΗΠΑ, ΟΛΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για τις business. Υπαρχουν και αλλα σημαντικα πραγματα στην ζωη για τον μεσο ΗΠΑμερικανο. Πολλα αλλα.
-
στις ΗΠΑ, ΟΛΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για τις business. Υπαρχουν και αλλα σημαντικα πραγματα στην ζωη για τον μεσο ΗΠΑμερικανο. Πολλα αλλα.Μηπως ειναι ολα μονο business???
-
Εκτος το οτι αυτο δεν εχει σχεση με αυτο που με κανεις quote πιο πανω... Παλι δεν καταλαβαινεις. Οπως ειπα. Δεν με ενδιαφερει εαν καποιος εδω ειναι απρεπειςΧανεις το νοημα του τροπου που απαντησα
Λαθος ερμηνευση αυτων που γραφω για ακομη μια φορα απο σενα Νασσο
Wow! Το 'μαζι μιλαμε χωρια καταλαβαινουμε' παιρνει νεα εκταση και νεο ορισμο μετα το παραπανω. Ασε κουραστηκα
Σε τέτοιες περιπτώσεις, όπου δύο (θεωρώ...) καλοπροαίρετοι και στοιχειωδώς ευφυείς άνθρωποι δεν μπορούν να συννενοηθούν, δεν μπορεί το φταίξιμο να το έχει μόνο ένας. Δεν είναι δηλαδή δυνατό πάντα εγώ να μην σε καταλαβαίνω, πιστεύω πως, σίγουρα βέβαια κάτι στραβό κάνω και εγώ, αλλά και εσύ σίγουρα κάτι δεν κάνεις καλά. Απλά αναρωτήσου!
Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου:
Νομιζεις οτι το να πει καποιος μια κακη κουβεντα για ενα πολιτικο δεν ειναι τιποτε ιδιαιτερο (συμφωνα με την Ελληκινη κουλτουρα), γιαυτο και δεν καταλαβαινεις οτι ειναι πολιτιστικη αρχη το να μην αποκαλουμε καποιο εθνος Αμερικανακια ξανα και ξανα και να μην αποκαλουμε εναν προεδρο μιας χωρας (ας ειναι και η μικροτερη και πιο αδυναμη χωρα στον πλανητη), ονοματα οπως wuss, ξανα και ξανα
Κάνεις σοβαρό λάθος (είδες που δεν με καταλαβαίνεις ? ) να νομίζεις πως δεν με ενοχλεί το να 'καλείς ονόματα' ( μετάφραση...) ένα έθνος / λαό. Διαφωνώ με όλους τους συλλογικούς χαρακτηρισμούς: 'οι Ελληνες είναι ...' (το κάνεις συχνά, δυστυχώς), 'οι Αμερικάνοι είναι ...' (δεν το έχω κάνει ποτέ, άλλοι βέβαια στο Forum το κάνουν, και διαφωνώ 100% μαζί τους), και τους θεωρώ 'εύκολους', ισοπεδωτικούς και εν ολίγοις ρατσιστικούς.
Από την άλλη, ξεχωρίζω ένα λαό ή ένα έθνος από την ηγεσία του, και ξέρω τη διαφορά μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ (ή του Πρωθυπουργού της Ελλάδας) και του ΗΠΑμερικάνικου λαού (ή του λαού της Ελλάδας). Θεωρώ δηλαδή, πως το να κρίνεις ή και να βρίζεις (*) την ηγεσία ενός λαού, δεν μεταβιβάζει σε καμία περίπτωση το βρίσιμο ή την κριτική στο λαό αυτό. Κυρίως λόγω του τρόπου που λειτουργεί (?) η δυτικού τύπου έμμεση δημοκρατία και της πραγματικής επιρροής που (δεν...) έχουν οι όποιοι ψηφοφόροι στην πραγματική διακυβέρνηση, πέρα από τα διάφορα ανά 4ετία 'checkpoints' εναλλαγής προσώπων (και μόνο).
Εσύ δεν φαίνεσαι να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά αυτή. Δεν το κρίνω, έχεις κάθε δικαίωμα, διότι φαίνεται να είναι απλά θέμα κουλτούρας και 'point of view'. Ως εκ τούτου, απόλυτα σεβαστό. Απλά, σε προτρέπω, την επόμενη φορά που θα βρίζουν τον Πρόεδρο Μπους, να σκεφτείς τη διαφορά αυτή κουλτούρας από το 'point of view' των υβριστών.
(*) Πρόσεξε πως δεν είναι 'βρίσιμο' για το βρίσιμο. Φαίνεται αυτή τη φορά να υπάρχει κάποιος τουλάχιστον λόγος. Θυμάσαι να 'άκουσε' ο Μπους Sr. ή ο Κλίντον αυτά που 'ακούει' ο Μπους Jr ? Παρότι έκαναν και αυτοί πόλεμους. Αλλά ας μην επεκταθούμε σε αυτό, πριν μας 'κόψει' ο kouk
-
Agi δεν εχω ιδεα πως ειναι στον Καναδα (σιγουρα αλλιως), ομως στις ΗΠΑ, ΟΛΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ για τις business. Υπαρχουν και αλλα σημαντικα πραγματα στην ζωη για τον μεσο ΗΠΑμερικανο. Πολλα αλλα.
Ειδικά για τον 'μέσο' ναι, τα λεφτά, το baseball, το football (αλήθεια γιατί το λέτε football, αφού παίζεται με τα χέρια???)
ξεχνάω κάτι???? -
Γιατί, για να σκοράρεις, προτιμάται να περάσεις τη μπάλα στο επάνω μέρος του τέρματος σχήματος 'Η', πράγμα που μόνο με κλωτσιά γίνεται λόγω ύψους. Το πόδι βλέπεις είναι πιο δυνατό από το χέρι.
Και το 'football' το Αμερικάνικο κανονικά λέγεται ράγκμπυ (rugby) και είναι προϊόν της ανυπακοής ενός μαθητή...
-
Γιατί, για να σκοράρεις, προτιμάται να περάσεις τη μπάλα στο επάνω μέρος του τέρματος σχήματος 'Η', πράγμα που μόνο με κλωτσιά γίνεται λόγω ύψους. Το πόδι βλέπεις είναι πιο δυνατό από το χέρι.Και το 'football' το Αμερικάνικο κανονικά λέγεται ράγκμπυ (rugby) και είναι προϊόν της ανυπακοής ενός μαθητή...
Ναι το ξέρω, αλλά το περισσότερο παιχνίδι γίνεται με τη μπάλα στα χέρια...
Όλα τοις μετρητοίς τα παίρνεις??? -
Όχι βέβαια. Και την ίδια απορία μ'εσένα έχω κι εγώ.
-
Γιατί, για να σκοράρεις, προτιμάται να περάσεις τη μπάλα στο επάνω μέρος του τέρματος σχήματος 'Η', πράγμα που μόνο με κλωτσιά γίνεται λόγω ύψους. Το πόδι βλέπεις είναι πιο δυνατό από το χέρι.Και το 'football' το Αμερικάνικο κανονικά λέγεται ράγκμπυ (rugby) και είναι προϊόν της ανυπακοής ενός μαθητή...
Για να σκοραρεις πρεπει να μπεις στην εσωτερικη ζωνη του αντιπαλου. τοτε περνεις 6 ποντους. Μετα εχεις εκλογη να κλωτσησεις για ενα ποντο αν παει μεσα η μπαλα. Επισης μπορει να μπορεις να προσπαθησεις να περασεις την μπαλα στην εσωτερικη περιοχη για μια ακομα φορα για δυο ποντους.
Δεν ξερω ακριβως τους κανονισμους του ραγκμπυ. Το εχω δει ονομαζομενο Australian Rules Rugby και ειναι πολυ διαφορετικο. Το οτι τρεχουν με την μπαλα στα χερια ειναι κοινο και στα δυο παιχνιδια.
Τωρα πως δημιουργηθηκε δεν εχω ιδεα. Δεν το παρακολουθω και τοσο πολυ.
Νικος
Νικος -
Δεν μιλάω για τον μέσο ΗΠΑμερικανό αλλά για τις εταιρείες και τους πολιτικούς (που στην Αμερική ταυτίζονται με τις εταιρείες κατά μεγάλο βαθμό). Προφανώς, ο καθένας έχει και άλλα ενδιαφέροντα στον προσωπικό του χρόνο...
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Δεν μιλάω για τον μέσο ΗΠΑμερικανό αλλά για τις εταιρείες και τους πολιτικούς (που στην Αμερική ταυτίζονται με τις εταιρείες κατά μεγάλο βαθμό). Προφανώς, ο καθένας έχει και άλλα ενδιαφέροντα στον προσωπικό του χρόνο...
Χμμμμ!Για να δούμε τι λέει εδω.....
Ο «πελάτης» απολαμβάνει ένα μασάζ στη σουίτα στο ξενοδοχείου για σκύλους και γάτες στο Λας Βέγκας. Η τιμή της διανυκτέρευσης είναι 79 δολάρια, χωρίς πεντικιούρ και αφρόλουτρο. Η έγχρωμη τηλεόραση προβάλλει τη «Λάσι» και τα «101 σκτλιά της Δαλματίας». Σε μια χώρα(Η.Π.Α.) με 40.000.000 ανασφάλιστους τα όρια μεταξύ ζωοφιλίας και πρόκλησης είναι δυσδιάκριτα.
Απαραδεκτο αρθρο του Ιαν Αντοκ στο 4Τροχοι Φεβρουαριου