-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μισο λεπτο τωρα. Δηλαδη το τι εγραψε ο Ντινος ειναι σωστα;
Αρχιζει με μια μινι εκτιμηση της δημοκρατιας στις ΗΠΑ (που δεν εκτιμα καταστασεις και δεν ειναι ουτε καν σωστη) και μετα καταληγει με ονοματολογια για τον προεδρο Bush και την εξυπναδα του και αναφορες σε γεννητικα οργανα.
Δηλαδη αυτα χρηζουν παραπανω απαντησεως; Κατ' εμε δεν αξιζουν ουτε καν απαντηση.
Ας γραψουμε κατι σοβαρο για να ερθει και η σοβαρη απαντηση.
αν παντα γραφουμε θυμωμενα και ψαχνουμε για καυγα παντα ετσι θα καταληγουν τα πραγματα.Νικος
Ακριβώς Νίκο.Αν δεν τα εγκρίνεις ή δεν απαντάς ή επιχειρηματολογείς!!
Εαν δεν απαντησω, δεν ξερει κανεις εαν τα διαβασα.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Μιλας σοβαρα? Στο παραπανω του Κωστα χωραει λογικη? ΑΥτα που γραφει ειναι για ΧουλιγκανΕίναι χούλιγκαν, κάθε δεύτερη πρόταση του είναι 'πάμε να ρίξουμε μια μολότοφ'.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
θα πάει μακριά η βαλίτσα?21 σελίδες αρλούμπες...είπαμε στείλε ένα γραμμα και προσπάθησε να εκθέσεις το πρόβλημα σου(και όποιος άλλος έχει το ίδιο)...
δε βαρεθήκατε ακόμα?Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η αριθμηση του αριθμου σελιδων. Εσενα τι σε πειραζει? Υπαρχει καποιο οριο σελιδων, ή πρεπει να να ρωταμε εσενα εαν πρεπει να συνεχισουμε?
Εαν νομιζεις οτι γραφθηκαν 21 σελιδες αρλουμπες by the way, εσυ εισαι ο αρλουμπας. Αρλουμπα!
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Μιλας σοβαρα? Στο παραπανω του Κωστα χωραει λογικη? ΑΥτα που γραφει ειναι για Χουλιγκαν
Είναι χούλιγκαν, κάθε δεύτερη πρόταση του είναι “πάμε να ρίξουμε μια μολότοφ”.
Δεν βρισκω λογους να αμφιβαλω το παραπανω.
-
Εαν νομιζεις οτι γραφθηκαν 21 σελιδες αρλουμπες by the way, εσυ εισαι ο αρλουμπας. Αρλουμπα!Δε νομίζεις πως άλλο είναι να λέει κανείς 'γράφτηκαν 21 σελίδες αρλούμπες' (δικαίωμα του καθενός σε απρόσωπη -δίκαιη ή άδικη, δεν έχει σημασία- κριτική του θέματος) και άλλο να λέει κανείς 'είσαι αρλούμπας' (προσωπική επίθεση) ? Μη μου πεις για τα smilies, δεν αρκούν, το χιούμορ πρέπει να φαίνεται και από τις ίδιες τις λέξεις...
-
Ακριβώς Νίκο.Αν δεν τα εγκρίνεις ή δεν απαντάς ή επιχειρηματολογείς!!
Εαν δεν απαντησω, δεν ξερει κανεις εαν τα διαβασα.
Προσωπικά συμφωνώ με τον kouk. Αν κάποιος διαφωνεί με κάτι και μπορεί να υποστηρίξει τη διαφωνία του με επιχειρήματα, προφανώς και το κάνει. Αλλά αν δεν μπορεί, το να πει κάτι μόνο και μόνο για να ειρωνευτεί ή για να επιτεθεί προσωπικά ή μη τυχόν και νομίσει κανείς πως δεν διάβασε κάτι (μην ανησυχείς, κανείς δεν ανησυχεί για αυτό! ) ή για να 'μην αφήσει τίποτε να πέσει κάτω' ή για να 'έχει πάντα τον τελευταίο λόγο', θεωρώ πως είναι σπατάλη κόπου, χρόνου και υπολογιστικής ισχύος.
Δεν αναφέρομαι μόνο σε εσένα. Σε όλους μας αναφέρομαι!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Προσωπικά συμφωνώ με τον kouk. Αν κάποιος διαφωνεί με κάτι και μπορεί να υποστηρίξει τη διαφωνία του με επιχειρήματα, προφανώς και το κάνει. Αλλά αν δεν μπορεί, το να πει κάτι μόνο και μόνο για να ειρωνευτεί ή για να επιτεθεί προσωπικά ή μη τυχόν και νομίσει κανείς πως δεν διάβασε κάτι (μην ανησυχείς, κανείς δεν ανησυχεί για αυτό! ) ή για να 'μην αφήσει τίποτε να πέσει κάτω' ή για να 'έχει πάντα τον τελευταίο λόγο', θεωρώ πως είναι σπατάλη κόπου, χρόνου και υπολογιστικής ισχύος.Δεν αναφέρομαι μόνο σε εσένα. Σε όλους μας αναφέρομαι!
Χρυσόστομε...
-
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ,ΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ Ο skullone ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ,ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ Η Ο titsataki ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ? -
αγαπητέ φίλε γαβριήλ!
εδώ αρλούμπας...
αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι είσαι μεγάλος προβοκάτορας...
γιατί δε κάνεις τη δουλειά σου ως ενεργός πολίτης και αναγνώστης? στείλε ένα απλό γραμματάκι και πες τους ότι δε συμφωνείς με αυτά που γράφονται.
γιατί δε το κάνεις?
απάντηση
γιατί σου αρέσει τρελλά να δημιουργείς αντιπαραθέσεις,όχι με τη καλή έννοια, αλλά σου αρέσει η σύγκρουση είτε ο άλλος σε υποστηρίζει είτε όχι.και το κακό είναι ότι αυτό το κάνεις συνέχεια...σου είπα να γράφεις με θετική σκέψη και να λαμβάνεις υπόψη τον άλλο και τη νοοτροπία του.
εσύ όμως...τρικυμία εν κρανίω!!!
επειδή θέλω να σε βοηθήσω να καταλάβεις αυτό ήταν free tip!!!
μετά τιμής αρλούμπας (χαμόγελο) -
Κοίταξε HUNTER. Στο Σημίτη χωνόμαστε ούτως ή άλλως εμείς που τον τρώμε στη μάπα καθημερινά. Και το πράττουμε ακόμα και ενώπιον αλλοδαπών, χωρίς να ωραιοποιούμε τίποτα, ούτε να λέμε το 'δημοκρατικότατο' (και καλά) 'όποιος δε συμφωνεί με την κυβέρνηση, βλάπτει την εθνική ενότητα, γι'αυτό δεν έχει θέση στη χώρα'.
Αν, τώρα, ο Σημίτης πήγαινε να κάνει τα ίδια με τον Μπους... Καλά τώρα. Λες κι έχει τη στρατιωτική, οικονομική και πολιτική ισχύ να κάνει κάτι ανάλογο. Τίποτα από αυτά δεν έχει. Και, βεβαίως, δεν έχει ούτε τη λαϊκή έγκριση για να πράξει κάτι τέτοιο, παρόλο που το (αμφισβητούμενο λόγω νοθείας) αποτέλεσμα των εκλογών του 2000 του δίνει σχετική πλειοψηφία, εν αντιθέσει με τον ψευτοπαλικαρά που έγλειφε κατουρημένες ποδιές για να μην πάει στο μέτωπο, αλλά από την άλλη να μη χαρακτηρισθεί και 'draft dodger' κι ατιμάσει τη μαμά και το μπαμπά στους εθνικιστές W.A.S.P. φίλους τους.
Για δείτε όμως αυτό:
Θα το μεταφράσω αργότερα και θα το σχολιάσω. Σε μια πρώτη ανάγνωση πάντως, συμπεραίνω ότι πρόκειται για ένα φιάσκο ολκής, για να γελάσει ο κάθε πικραμένος. Και τελικά αποδεικνύει το φιάσκο αυτό περίτρανα ότι κάποιοι σ'αυτήν την υπόθεση είναι ντιπ καταντίπ...
ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ[/size]
Εγώ πάω να συνεχίσω το διάβασμα της φοβερής αυτής είδησης για το γελοιωδέστατο αυτό φιάσκο και να ξεκαρδιστώ στα γέλια...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ,ΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ Ο skullone ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ,ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ Η Ο titsataki ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ?Μακάρι να ασχοληθούμε και με τους δικούς μας, εγώ πάντως θα είμαι μαζί τους που ξέρεις μπορεί στο τέλος να διαφανούν λύσεις και τρόποι αντίδρασης. Εμείς ξέρουμε πως δεν ζούμε στον παράδεισο
-
το κείμενο μεταφρασμένο:
ΟΥ¶ΣΙΓΚΤΟΝ (CNN) -- τα έγγραφα νοημοσύνης ότι οι βρετανικές κυβερνήσεις των ΗΠΑ και εν λόγω ήταν ισχυρά στοιχεία ότι το Ιράκ ανέπτυσσε τα πυρηνικά όπλα έχουν απομακρυνθεί ως παραποιήσεις από τους επιθεωρητές όπλων των Η.Ε. Τα έγγραφα, που δόθηκαν στο διεθνή ατομικό Γενικό Διευθυντή Mohamed ElBaradei αντιπροσωπείας ενέργειας, έδειξαν ότι το Ιράκ να έχει προσπαθήσει να αγοράσει 500 τόνους του ουράνιου από το Νίγηρα, αλλά η αντιπροσωπεία είπε ότι ήταν 'προφανείσ' επινοούν. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌΣ γραμματέας του κράτους Colin Powell αναφέρθηκε στα έγγραφα άμεσα στην παρουσίασή του στο συμβούλιο ασφάλειας των Η.Ε που περιγράφει την περίπτωση διοικητικής μέριμνας θάμνων ενάντια στο Ιράκ. _ 'εγώ είμαι βέβαιος ο FBI και ΘΗΑ πρέπει είμαι μορτηφηεδ από αυτό επειδή αυτός είμαι εξαιρετικά στενοχωρώ αυτός,' προηγούμενος ΘΗΑ επίσημος ακτίνα κοντά λέω. Αποκριμένος στις ερωτήσεις για τα έγγραφα από τους νομοθέτες, Powell εν λόγω, 'αυτό παρέχηκε καλόπιστα στους επιθεωρητές και η αντιπροσωπεία μας το έλαβε καλόπιστα, συμμετέχων... από καμιά άποψη σε οποιεσδήποτε δραστηριότητες παραποίησης.' 'Ήταν οι πληροφορίες που είχαμε. Εμείς υπό τον όρο ότι αυτό. Εάν εκείνες οι πληροφορίες είναι, το πρόστιμο, 'Powell που λέεται ανακριβείς NBC' συναντά τον Τύπο η 'τελευταία Κυριακή. 'Δεν θεωρούμε ότι όλα τα ζητήματα που περιβάλλουν τα πυρηνικά όπλα έχουν επιλυθεί [ στο Ιράκ ],' αυτός είπαμε. Πώς οι παραποιήσεις χάθηκαν; Αλλά η ανακάλυψη αυξάνει τις ερωτήσεις όπως γιατί οι προφανείς παραποιήσεις δόθηκαν στους επιθεωρητές και γιατί οι βρετανικοί νοημοσύνης πράκτορες των ΗΠΑ και δεν αναγνώρισαν ότι δεν ήταν αυθεντικοί. Οι πηγές είπαν ότι ένα από τα έγγραφα ήταν μια επιστολή συζητώντας τη διαπραγμάτευση ουράνιου που υπογράφηκε υποθετικά από το Νίγηρα τον Πρόεδρο Tandja Mamadou. Οι πηγές περιέγραψαν την υπογραφή όπως 'παιδιάστικη' και είπαν ότι δεν ήταν σαφώς ο Mamadou. ¶λλος, που γράφεται στο έγγραφο από μια στρατιωτική κυβέρνηση της δεκαετίας του '80 στο Νίγηρα, αντέχει την ημερομηνία τον Οκτωβρίου του 2000 και την υπογραφή ενός ατόμου που έως τότε δεν ήταν ξένος υπουργός του Νίγηρα σε 14 έτη, πηγές εν λόγω. 'Το IAEA έχει ολοκληρώσει, με τη συμφωνία των εξωτερικών εμπειρογνωμόνων ότι αυτά τα έγγραφα -- που διαμόρφωσαν τη βάση για τις εκθέσεις των πρόσφατων συναλλαγών ουράνιου μεταξύ του Ιράκ και του Νίγηρα -- δεν είναι στην πραγματικότητα αυθεντικά,' ElBaradei που λέεται τις 7 του Μαρτίου του την παρουσίαση στο συμβούλιο ασφάλειας των Η.Ε. Στενός είπε ότι το CIA πρέπει να ήξερε καλύτερα. 'Έχουν νοθεψει παρά πολύ και έχουν δοκιμάσει τους ανθρώπους στο τεχνικό τμήμα υπηρεσιών τους, που δεν θα επέτρεπε σε μια παραποίηση όπως αυτό για να πάρει κοντά,' κοντά εν λόγω. 'Το ι κακό αυτό είναι ακριβώς ανεξήγητο σε με. Δεν μπορώ να τον καταλάβω.' Ένας ανώτερος υπάλληλος ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉΣ νοημοσύνης είπε ότι τα έγγραφα πέρασαν προς τη διεθνή ατομική αντιπροσωπεία ενέργειας μέσα στις ημέρες της λήψης με το σχόλιο, '' εμείς δεν ξέρει την προέλευση αυτών των πληροφοριών, αλλά εδώ είναι.' ' Εάν ένα λάθος έγινε, ένας ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌΣ ανώτερος υπάλληλος προτεινόμενος, αυτό ήταν πιθανωότερα οφειλόμενος στην κακοβουλία ανικανότητας όχι. 'Ότι μια κατάλληλη εξήγηση, αλλά αυτό δεν με ικανοποιεί,' κοντά εν λόγω. 'Ανικανότητα δεν έχω δει σε εκείνες τις αντιπροσωπείες. Έχω δει την αφθονία της κακοβουλίας, αλλά δεν έχω δει ποτέ την ανικανότητα.' Ποιος έκανε τις παραποιήσεις; Αλλά η ερώτηση παραμένει -- ποιος είναι αρμόδιος για τις προφανείς παραποιήσεις; Οι εμπειρογνώμονες είπαν ότι οι ύποπτοι περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες νοημοσύνης των γειτόνων του Ιράκ, άλλων υπέρ-πολεμικών εθνών, ιρακινών ομάδων αντίθεσης ή con απλά ατόμων. Ο περισσότερος κανόνας έξω οι Ηνωμένες Πολιτείες, Μεγάλη Βρετανία ή Ισραήλ επειδή υπηρεσίες νοημοσύνης είπαν εκείνων των χωρών 'θα ήταν σε θέση να κάνει τις πιό πειστικές παραποιήσεις εάν είχαν επιλέξει να κάνουν έτσι. Ο Πρόεδρος Bush τόνισε ακόμη και τα έγγραφα στο κράτος του της διεύθυνσης ένωσης στις 28 Ιανουαρίου. 'Η βρετανική κυβέρνηση έχει μάθει ότι ο Σαντάμ Χουσεϊ'ν επιδίωξε πρόσφατα τις σημαντικές ποσότητες ουράνιου από την Αφρική,' θάμνος εν λόγω. οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΊ ανώτεροι υπάλληλοι είπαν ότι ο ισχυρισμός από τον Πρόεδρο και τη βρετανική κυβέρνηση βασίστηκε επίσης στα πρόσθετα στοιχεία των ιρακινών προσπαθειών να ληφθεί το ουράνιο από μια άλλη αφρικανική χώρα. Αλλά οι ανώτεροι υπάλληλοι δεν θα έλεγαν ποιο έθνος και ένας knowledgable ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΌΣ ανώτερος υπάλληλος είπε ότι δεν υπήρξε πολύς σε εκείνα τα στοιχεία ούτε.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
....Οπως ειπα, ο μονος τροπος για ακριβη δημοσιογραφια για την αγορα των ΗΠΑ, ειναι η προσληψη ενος επαγγελματια που ΖΕΙ ΕΔΩ! ........
Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες (χρειάζεται άραγε; ) αλλά στην παραπάνω φράση νομίζω πως κρύβεται όλο το ζουμί. Το πιάσατε;
και νόμισα πως ήμουν ο μόνος που το πρόσεξα
-
Βρε Άγη, γιατί δεν περίμενες να το μεταφράσω εγώ παρά μας φορτώνεις αυτήν τη 'μετάφραση' η οποία μόνον με τα Engrish συγκρίνεται;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Βρε Άγη, γιατί δεν περίμενες να το μεταφράσω εγώ παρά μας φορτώνεις αυτήν τη 'μετάφραση' η οποία μόνον με τα Engrish συγκρίνεται;Γιατί μου αρέσει η τεχνολογία (web translator).
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
....Οπως ειπα, ο μονος τροπος για ακριβη δημοσιογραφια για την αγορα των ΗΠΑ, ειναι η προσληψη ενος επαγγελματια που ΖΕΙ ΕΔΩ! ........
Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλες τις σελίδες (χρειάζεται άραγε; ) αλλά στην παραπάνω φράση νομίζω πως κρύβεται όλο το ζουμί. Το πιάσατε;
-
-
Πάντως όντως οι translators έχουν πολύ γελιο.
Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά τον Bush τον μετφράζει, φυσικά, ΘΑΜΝΟ! -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εαν νομιζεις οτι γραφθηκαν 21 σελιδες αρλουμπες by the way, εσυ εισαι ο αρλουμπας. Αρλουμπα!
Δε νομίζεις πως άλλο είναι να λέει κανείς 'γράφτηκαν 21 σελίδες αρλούμπες' (δικαίωμα του καθενός σε απρόσωπη -δίκαιη ή άδικη, δεν έχει σημασία- κριτική του θέματος) και άλλο να λέει κανείς 'είσαι αρλούμπας' (προσωπική επίθεση) ? Μη μου πεις για τα smilies, δεν αρκούν, το χιούμορ πρέπει να φαίνεται και από τις ίδιες τις λέξεις...
Εαν αυτα που γραφεις ειναι αρλουμπες, τοτε εισαι τουλαχιστον αρλουμπας.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Πάντως όντως οι translators έχουν πολύ γελιο.
Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά τον Bush τον μετφράζει, φυσικά, ΘΑΜΝΟ!Ναι, και η λέξη 'θάμνος' έχει πολλές έννοιες, εκ των οποίων όμως καμία δεν έχει την αρνητική φόρτιση που θα έπρεπε να έχει ένας χαρακτηρισμός περιγράφων τον George Wuss Bush.
Απαραδεκτο αρθρο του Ιαν Αντοκ στο 4Τροχοι Φεβρουαριου