-
Sorry ennoousa thn ekdosi 105 ippwn. Alla kykloforoune polles Progression 120 sthn Ellada? SYny8ws einai distinctive. Kai fantastika oti kapoios 8a eperne Prog 105 gia logous kostous.
Otan pernas tous 200 ippous anebazeis kai thn diametro twn frenwn panw apo 300mm. Mexri touw 180 ola ta autokinita einai mexri 280-290 panw katw.
-
Σχετικά με τον 'καυγά' για τα φρένα θα ήθελα να πω ότι τα πάντα είναι θέμα σχέσης τιμής/απόδοσης.
Η συνηθέστερη και φτηνότερη μετατροπή, τουλάχιστον για 156 είναι η τοποθέτηση των άκρων της 2.5V6 μαζί με τα φρένα και τις δαγκάνες. Αν χρησιμοποιηθούν δε δίσκοι καλής ποιότητας, τότε το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.
Ο Alfaowner είχε πριν λίγο καιρό τα Brembo σε προσφορά. Εγώ θα τα αγόραζα (με ένα κουπάκι για απενεργοποίηση του ABS όμως ). Τα 10 εκατοστά που θα κέρδιζα στο φρενάρισμα, και εγώ τα θεωρώ σημαντικά.
-
Μετά το κάθισμα του οδηγού που έτριζε και το συνεχιζόμενο θόρυβο από τον μπροστινό αεραγωγό, σειρά έχει τώρα η ζώνη ασφαλείας η οποία όποτε μαζεύει προς τα μέσα 'τσιρίζει' ενώ και το λάστιχο ανάμεσα στην πόρτα και το πίσω φτερό έχει φαγωθεί. Προχθές έκλεισε τους τέσσερις μήνες...
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Μετά το κάθισμα του οδηγού που έτριζε και το συνεχιζόμενο θόρυβο από τον μπροστινό αεραγωγό, σειρά έχει τώρα η ζώνη ασφαλείας η οποία όποτε μαζεύει προς τα μέσα 'τσιρίζει' ενώ και το λάστιχο ανάμεσα στην πόρτα και το πίσω φτερό έχει φαγωθεί. Προχθές έκλεισε τους τέσσερις μήνες...Φιλε κουραγιο (κατα το 'Μανα κουραγιο') . Σιγα σιγα θα ακουσεις και αλλους περιεργους θορυβους. Στους 4 μηνες το καθισμα? Μου κανει λιγο εντυπωση αυτο, αν δεν ειμαι αδιακριτος ποσα κιλα εισαι? Τι εννοεις συνεχομενο θορυβο απο τον μπροστινο αεραγωγο?
-
Καλα ντε μη βαρατεεεεεεεεε!
Εγω παντως βρηκα και αλλες φωτο πιαστε τες!!!http://pluto.bulls-eye.org/147dude/uralfa2/147_025.jpg
http://pluto.bulls-eye.org/147dude/uralfa3/147_042.jpg
http://pluto.bulls-eye.org/147dude/uralfa3/147_047.jpg
Pat's 147 Turbo, Autodeltas turbo system 225 bhp proven, one off 3 inch big bore exhaust pipework, all cats and silencers removed. Bailey piston dump valve 9 by 18 inch bmw cross alloys hubs re bored and repitched. Autodelta race dampers with novitec springs with one coil removed to give drop of 50mm. Mad lookin bodykit from cadamuro autotest black red leather interior dvd system and 400watt sub system in boot. This car is a one off and is featured in mags and on tv. Its the only turboed 147 in Ireland with BMW wheels remachined to fit (Dublin/Ireland)
Ειναι τρελλοι αυτοι οι Ιρλανδοι!!http://pluto.bulls-eye.org/147dude/uralfa1/147_006.jpg
http://pluto.bulls-eye.org/147dude/uralfa1/147_017.jpg
http://www.italiaspeed.com/newmodels_147gta_50.jpg
Για οποιον ξερει Γαλλικα!!
http://www.lequotidienauto.com/mag/0304 ... efault.aspΑααααααυτα!!!!
-
Το αμαξι ειναι το opel astra!!
Bλεπω καλα ?
Τα φωτα ειναι απο 156?Εεεε ναι ειναι τρελλοι οι Βρετανοι!!
-
Φιλε κουραγιο (κατα το 'Μανα κουραγιο') . Σιγα σιγα θα ακουσεις και αλλους περιεργους θορυβους. Στους 4 μηνες το καθισμα? Μου κανει λιγο εντυπωση αυτο, αν δεν ειμαι αδιακριτος ποσα κιλα εισαι? Τι εννοεις συνεχομενο θορυβο απο τον μπροστινο αεραγωγο?[/quote]
Φίλε ekvus είμαι γύρω στα 90 κιλά και ο θόρυβος από τον αεραγωγό δεν είναι συνεχιζόμενος. Είναι ο γνωστός θόρυβος που έχουν αναφέρει και άλλα παιδιά εδώ στο forum
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Φίλε ekvus είμαι γύρω στα 90 κιλά και ο θόρυβος από τον αεραγωγό δεν είναι συνεχιζόμενος. Είναι ο γνωστός θόρυβος που έχουν αναφέρει και άλλα παιδιά εδώ στο forum
Και εγω καπου εκει ειμαι, σε μενα το τριξιμο στο καθισμα το εβγαλε νομιζω στο 10μηνο. Μου ειπαν οτι επειδη ειναι μεσα στο καθισμα και πρεπει να παει στον ταπετσερη ας το αφησουμε για οταν επιδεινωθει. Το πιο κουφο που ακουσα ομως ηταν το εξης: οταν τους παραπονεθηκα για το γνωστο γραντζουνισμα της 3ης ακουσα την εξης θεϊκη απαντηση, η Fiat δεν δικαιολογει επισκευες στο κιβωτιο για προβληματα που εμφανιζονται σε 'μη φυσιολογικο τροπο' οδηγησης. Δηλαδη η αλλαγη ταχυτητας πανω απο 5000 στρ ειναι γι΄αυτους 'μη φυσιολογικος τροπος' οδηγησης. Θα πρεπει να περιμενουμε να βγαλει το προβλημα απο τις -1000 στροφες για να μπορουν να δικαιολογησουν την επισκευη
-
Εμένα το κάθισμα μου το έφτιαξαν αμέσως. Τώρα για τα υπόλοιπα θα δούμε. Ο θόρυβος που κάνει η ζώνη πάντως μου έχει σπάσει τα νεύρα. Είναι κάτι που δεν είναι σημαντικό αλλά κάνει κακό στο νευρικό μου σύστημα!
-
Το αμαξι ειναι το opel astra!!
Bλεπω καλα ?
Τα φωτα ειναι απο 156?Εεεε ναι ειναι τρελλοι οι Βρετανοι!!
Ότι και να κάνουν ALFA δεν πρόκειται να γίνει...
-
Έχοντας διαβάσει τα test που έχουν κάνει κατά καιρούς τα διάφορα περιοδικά, σχετικά με την 147 μας , είδα κάπου ότι, το κοντέρ της λέει, περίπου 10 χ.λ.μ. δηλαδή, ενώ κινείσαι με 120 χλμ/ωρα αυτό να γράφει 130...
Το έχει ψάξει κανείς ?? -
Είδα το καινούργιο Α3 στο δρόμο χθές. Αλήθεια αυτό το αυτοκίνητο φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί την 147 και να απευθυνθεί σ' ένα νεανικό κοινό;
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
να απευθυνθεί σ' ένα νεανικό κοινό;Γερμανικής καταγωγής ή νοοτροπίας...
-
οταν τους παραπονεθηκα για το γνωστο γραντζουνισμα της 3ης ακουσα την εξης θεϊκη απαντηση, η Fiat δεν δικαιολογει επισκευες στο κιβωτιο για προβληματα που εμφανιζονται σε 'μη φυσιολογικο τροπο' οδηγησης.
Μάλλον δεν θέλουν να σου διορθώσουν το πρόβλημα αμέσως. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Την πρώτη φορά μου είπαν ότι δεν καταλαβαίνουν το πρόβλημα. Όταν τους εξήγησα αναλυτικά ότι το πρόβλημα εμφανίζεται στο ανέβασμα και κατέβασμα σε 3η από 4500 σαλ και πάνω τότε το επιβεβαίωσαν και σήμερα μου αλλάζουν συγχρονιζέ 3ης/4ης χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο έκαναν και σε γνωστό μου με το ίδιο πρόβλημα. Η δικιά μου αντιπροσωπεία είναι η ΕΜΙΚΟ στη Θεσσαλονίκη.
-
Μάλλον δεν θέλουν να σου διορθώσουν το πρόβλημα αμέσως. Το ίδιο >πρόβλημα είχα και εγώ. Την πρώτη φορά μου είπαν ότι δεν >καταλαβαίνουν το πρόβλημα. Όταν τους εξήγησα αναλυτικά ότι το >πρόβλημα εμφανίζεται στο ανέβασμα και κατέβασμα σε 3η από 4500 σαλ >και πάνω τότε το επιβεβαίωσαν και σήμερα μου αλλάζουν συγχρονιζέ >3ης/4ης χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο έκαναν και σε γνωστό μου με το >ίδιο πρόβλημα. Η δικιά μου αντιπροσωπεία είναι η ΕΜΙΚΟ στη >Θεσσαλονίκη.
Και πόσο σε χρεώσανε... ;;;;;;
-
Ο χρήστης kosavr έγραψε:
Μάλλον δεν θέλουν να σου διορθώσουν το πρόβλημα αμέσως. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Την πρώτη φορά μου είπαν ότι δεν καταλαβαίνουν το πρόβλημα. Όταν τους εξήγησα αναλυτικά ότι το πρόβλημα εμφανίζεται στο ανέβασμα και κατέβασμα σε 3η από 4500 σαλ και πάνω τότε το επιβεβαίωσαν και σήμερα μου αλλάζουν συγχρονιζέ 3ης/4ης χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ίδιο έκαναν και σε γνωστό μου με το ίδιο πρόβλημα. Η δικιά μου αντιπροσωπεία είναι η ΕΜΙΚΟ στη Θεσσαλονίκη.
Ξερουν πολυ καλα ποιο ειναι το προβλημα, αλλα ειναι λιγο μ..... Η δικια μου ειναι η Spicar.
-
Και πόσο σε χρεώσανε... ;;;;;;
Τίποτα, είναι εντός εγγύησης. Δεν νομίζω πάντως να αρνηθούν για πολύ να αντικαταστήσουν ένα εξάρτημα που γνωρίζουν ότι παρουσιάζει πρόβλημα, ιδιαίτερα αν τους αναφέρεις άλλες αντιπροσωπείες που το κάνουν.
-
καλησπερα παιδια,για την σπικαρ της αθηνας δεν εχω ακουσει τα καλυτερα.
Εγω το οδηγησα το νεο Α3 το ντιζελ με τα 140 αλογα και τα 32κιλα ροπη.εξωτερικα δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο αλλα αουντι ειναι αυτη,τα νεα της μοντελα ειναι σαν φεις λιφτ των παλιων.γουστα ειναι αυτα βεβαια.αυτο που με εντυπωσιασε ηταν ο κινητηρας που πραγματικα σε κολλαγε στο καθισμα με 2-3η με το που εμπαινε η τουρμπινα,και τουλαχιστον απο μεσα δεν ακουγες τον χαρακτηριστικο ηχο των ντιζελ.Απο ποιοτητα κατασκευης φαινοταν κλασσικα πολυ δεμενο και συμπαγες,αλλα το καντραν πχ ηταν το ιδιο με το παλιο,το πλαστικο του ταμπλο μου φανηκε κατωτερο της αλφα,και ειδικα εκει που μας αντιγραφουν κοτσαρωντας 2στρογγυλους αεραγωγους απο το πουθενα σ'ενα αμαξι που το μονο στρογγυλο πανω του ειναι οι ροδες...οι οποιες ηταν 17αρες με το σπορ πακετο,κραταγε πολυ καλα,δεν κοπαναγε αλλα ταρακουνιωσουν πολυ και το τιμονι βεβαια εκτος τοπου και χρονου,αισθηση 0.ενα βαρυ σε αισθηση πραμα που εστριβε δεξια και αριστερα.ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΦΑ!!!
Ερωτηση,οι 15αρες αλουμινιου που φοραμε τι πλατος εχουν???ειναι δηλ 6,5ντσες,7,τι? -
kalispera re pedia diladi an exw tin eukeria na parw 147 na min tin parw?me tetoia pou diavasa exw tin entiposi anti gia kalo poiotika autokinito einai psilo xarvalo..ti na pw kai fantastite eimai fun tis alfa romeo giati etsi me tin 147?
-
Ο χρήστης DriftMan έγραψε:
kalispera re pedia diladi an exw tin eukeria na parw 147 na min tin parw?me tetoia pou diavasa exw tin entiposi anti gia kalo poiotika autokinito einai psilo xarvalo..ti na pw kai fantastite eimai fun tis alfa romeo giati etsi me tin 147?Ε όχι, μη το παίρνεις και κατάκαρδα
Γεγονός είναι ότι, επειδή η 147 συγκρίνεται πλέον με αυτοκίνητα 'αποδεδειγμένα' καλής ποιότητας κατασκευής (π.χ. Audi) έχουν ανέβει οι απαιτήσεις. Κάποιος βέβαια πιο κυνικός από εμένα θα έλεγε ότι απλώς δεν μαθαίνουμε για τα προβλήματα που βγάζουν τα Audi...
Σχετικά θέματα έχουν συζητηθεί επί μακρόν στον Alfaowner.
Alfa 147 forum