απο in.gr
Εξακόσια πενήντα άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης, για διάφορα αδικήματα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης με το κωδικό όνομα «Πόλις», στο Λεκανοπέδιο Αττικής και στην Κρήτη.
Στην επιχείρηση- «σκούπα» της ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχαν 2.000 αστυνομικοί, οι οποίοι ήλεγξαν περισσότερα από 11.000 άτομα, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, κυρίως σε εγκληματογόνες περιοχές.
Από τους ελέγχους στην πρωτεύουσα διαπιστώθηκαν περίπου 3.500 παρανομίες, οι οποίες στην πλειοψηφία τους αφορούσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (2.684) και υγειονομικά αδικήματα (490).
Από τους συλληφθέντες κατασχέθηκαν 30,98 γρ. ηρωίνης, 98 γρ. ινδική κάνναβη, 490 ναρκωτικά χάπια, 460 ευρώ, 26 μηχανήματα ηλεκτρονικών παιγνίων, 2567 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι και 5 όπλα.
Μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνονται ένας 28χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των Γερμανικών αρχών για φοροδιαφυγή, καθώς και ένας 20χρονος ο οποίος -όπως προέκυψε από την έρευνα- μαζί με δύο ακόμη συνεργούς, από τον περασμένο Νοέμβριο είχε διαπράξει μία ληστεία και 18 κλοπές, σε βάρος ιδιοκτητών διαφόρων καταστημάτων (κυρίως μίνι-μάρκετ) στην περιοχή Άνω Λιοσίων.
μπορει καποιος να μου εξηγησει (η αμα εχει κανα γνωστο μπατσο να ρωτησει και να μαθει) τι ειναι αυτα που εχω κανει bold? Γιατι εμενα κατι μου λεει οτι οι 'κλεψιτυποι ψηφιακοι δισκοι' ειναι τα αντιγραμμενα cd και τα μηχανηματα ηλεκτρονικων παιχνιδιων ειναι τα διαφορα gameboy κλπ που μπορει να κουβαλαει καποιος πανω του? Και αν ειναι ετσι, σε λιγο θα μας κατασχεσουν και τα κινητα επειδη εχουν παιχνιδια μεσα?