-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειχες το 'περιθωριο' να μη σταματησεις?Aνετα, η Xsara ήταν παρκαρισμένη 20 μέτρα πιο κάτω, μέχρι να μπουν μέσα θα το χα βάλει στο κλειστό γκαράζ, Π.Φάληρο μένω. Σταμάτησα γιατί νόμισα ότι ήταν ένας τυπικός έλεγχος κι όχι κάποια παράβαση αφού δεν είχα κάνει TIΠOTA. Eκτός κι αν το να αλλάζεις λωρίδα είναι παράνομο ή επειδή θέλω να πάω προς Γλυφάδα θα πρέπει να πιάνω τις δύο αριστερές τις Συγγρού με 90 από την Πάντειο.
Aπό εκεί περνάω σχεδόν κάθε μέρα και πάντα αργά, αφού είναι γνωστό το σημείο και σήμερα φαινόντουσαν πολύ καθαρά, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι το 'μεμπτόν'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ειχες το 'περιθωριο' να μη σταματησεις?
Aνετα, η Xsara ήταν παρκαρισμένη 20 μέτρα πιο κάτω, μέχρι να μπουν μέσα θα το χα βάλει στο κλειστό γκαράζ, Π.Φάληρο μένω.
Φίλε Λεωνίδα δεν τη γλίτωνες με τίποτα, είναι προφανές ότι ΗΘΕΛΑΝ να σε γράψουν οπωσδήποτε, η 'συνεχόμενη γραμμή' είναι γνωστή δικαιολογία για γράψιμο όταν δεν υπάρχει παράβαση.
Έχω αρχίσει κι εγώ να σκέφτομαι να μη σταματάω σε μπλόκα, ειδικά σε τέτοια γνωστά σημεία 'κοπής κλήσεων'. Το ρίσκο δεν πρέπει να είναι και πολύ μεγάλο. Το πολύ-πολύ να σου κόψουν άλλη μια κλήση επειδή δεν σταμάτησες αλλά πιστεύω βάσιμα ότι δεν θα ασχοληθούν καν να σε κυνηγήσουν αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γεμίσουν τα μπλοκάκια τους.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Έχω αρχίσει κι εγώ να σκέφτομαι να μη σταματάω σε μπλόκα, ειδικά σε τέτοια γνωστά σημεία 'κοπής κλήσεων'. Το ρίσκο δεν πρέπει να είναι και πολύ μεγάλο. Το πολύ-πολύ να σου κόψουν άλλη μια κλήση επειδή δεν σταμάτησες
Τι συνέπειες έχεις αν δεν σταματήσεις στο σήμα τους και την κάνεις βλέποντας όμως την πινακίδα σου?
για κυνηγητό μου φαίνεται πολύ αστείο πάντως,φαντάζομαι τα xsara των 75-90 ατίθασων ίππων να καταδιώκουν
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Έχω αρχίσει κι εγώ να σκέφτομαι να μη σταματάω σε μπλόκα, ειδικά σε τέτοια γνωστά σημεία 'κοπής κλήσεων'. Το ρίσκο δεν πρέπει να είναι και πολύ μεγάλο. Το πολύ-πολύ να σου κόψουν άλλη μια κλήση επειδή δεν σταμάτησες
Τι συνέπειες έχεις αν δεν σταματήσεις στο σήμα τους και την κάνεις βλέποντας όμως την πινακίδα σου?
για κυνηγητό μου φαίνεται πολύ αστείο πάντως,φαντάζομαι τα xsara των 75-90 ατίθασων ίππων να καταδιώκουν
Ακολουθω τη μεθοδο 'χαιρετουρα'.
Δηλαδη την ωρα που περναω απο διπλα και μου σηκωνει το χερι,χωρις να κοψω η να αυξησω ταχυτητα τον χαιρεταω χαμογελωντας. Αν με ακολουθησει και με σταματησει ,του λεω την δικαιολογια οτι τον περασα για ενα φιλο μου συναδελφο του. -
Α ρέ πονηράκια!!!
-
Aμα σημειωσει τις πινακιδες σου, μετα σου κανει μηνυση για μη συμμορφωση σε σημα τροχονομου, που αν δεν κανω λαθος επιφερει μεχρι και ποινη φυλακισης...
Εγω σε εκεινο το σημειο, επειδη το ξερω οτι εχει μπλοκο, πιανω γυρω στα 190 (ΜΟΝΟ αμα δεν εχει κινηση) στην δευτερη απο αριστερα λωριδα, και μολις δω τους τροχονομους (μολις περασω την κορυφη της ανηφορας δηλαδη), περιμενω λιγο ωστε να με μετρησουν σιγουρα, και μετα κοβω ταχυτητα και στριβω στο Ωνασσειο...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
-
Α ρέ πονηράκια!!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Α ρέ πονηράκια!!!Α ρέ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ!!!
-
Οκ, το είδαμε ΚΑΙ αυτό!!
Αστυνομικός να χοροπηδάει από την χαρά του μόλις μπαίνει το γκολ του παναθηναικού και κασκόλ της ίδιας ομάδας κρεμασμένο από το τζάμι περιπολικού που συνόδευε το λεωφορείο της ομάδας!
Καλά πάμε!!
-
Πριν κανα χρονο εγραφα σε μια τοπικη εφημεριδα και καποια στιγμη τους εκραξα φορανε ζωνες στα περιπολικα.Η απαντηση τους ηταν απειλες στους κοινους γνωστους, θα του δειξουμε ,θα τον σβησουμε κτλ. Κατα την συντριπτικη πλειοψηφια τους ομως ειναι τοσο δειλοι που ενα χρονο μετα ακομα περιμενω να με κανονησουν.
Και για καποιους που ειπαν οτι η δουλεια των αστυνομικων δεν ειναι καποιες φυλαξεις ή τα γνησια των υπογραφων εγω πιστευω οτι αυτη ειναι η δουλεια τους γιατι μονο αυτη μπορουν να κανουν καπως καλα -
Δυο Βρετανοί δημοτικοί αστυφύλακες έχασαν τη δουλειά τους διότι δεν έκοβαν κλήσεις στους πάντες:
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δυο Βρετανοί δημοτικοί αστυφύλακες έχασαν τη δουλειά τους διότι δεν έκοβαν κλήσεις στους πάντες:Από τη μία μου ήρθε να πω 'ευτυχώς που δεν γίνονται αυτά εδώ' , αλλά από την άλλη θυμήθηκα που με έγραψε ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ένας τροχονόμος έξω από καφεδοποτείο της Πειραϊκής (ανάμεσα σε πολλά αυτοκίνητα), επειδή ... (προφανώς) δεν ήμουν πελάτης του μαγαζιού.
-
Αυτο με τις επιλεκτικές κλήσεις ειναι απο τα πλεον εκνευριστικά,περνανε απο μια σειρα διπλοπαρκαρισμενα και γραφουν 1-2.Για διαφήμιση του λότο ειναι οι άνθρωποι!
Εγώ είδα μπατσο να ξηλώνει πινακίδες σε αυτοκίνητο που μόνο με πολύ αυστηρό ματι θα το ελεγες παράνομο,και μετά να φεύγει αγνοώντας πανω στην στροφή ενα παρκαρισμένο αυτοκίνητο που είχε πιάσει αριστοτεχνικα ΟΛΟ το πεζοδρόμιο -
Θα σας παραθέσω διάλογο με τροχονόμο και θέλω να με πιστέψετε!
Πρωί καθημερινής, διασχίζω την Συγγρού και απέναντι με σταματά ευτραφής τροχονόμος. 'Ωχ' σκέφτομαι, 'μήπως δεν κυκλοφορώ σήμερα'?
Ανοίγω το παράθυρο...
Τροχονόμος 'Καλημέρα σας. Ξέρετε οτι περάσατε με κόκκινο?'
Εγω (είμαι 100% σίγουρος ότι πέρασα κανονικά) 'Εε...καλημέρα. Έχω την εντύπωση ότι πέρασα με πράσινο. Είσαστε σίγουρος?'
Τ 'Βεβαίως κυριέ μου!'
Ε 'Συγνώμη τότε, για να το λέτε. Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω πως το έκανα αυτό'
Τ 'Εντάξει κύριε. θα σας αφήσω να φύγετε, γιατί είσαστε ειλικρινής'
Ε 'Να είστε καλά'
Τ 'Αλλά και επειδή δεν προσβάλατε την νοημοσύνη μου!'
(Ρίχνω μια πλάγια ματιά στην γυναίκα μου)
Τ 'Γιατι εγώ έχω δυο πτυχία και μιλάω τέσσερις γλώσσες'
(Η γυναίκα μου με σκουντάει διακριτικά)
Τ 'Θα αναρωτιέστε βέβαια τι κάνω εδώ!'
Ε 'εε...τι να σας πω...'
Τ 'Να ξέρετε οτι εγώ σε τρείς μέρες παίρνω σύνταξη. Και μετά θα δουλέψω σαν στέλεχος στα superfast ferries!'
Ε 'Μπράβο! Συγχαρητήρια! Ε, μήπως μπορούμε να συνεχίσουμε?'
Τ 'Γειά σας και καλημέρα σας'Για τα επόμενα πέντε λεπτά είχαμε μείνει άφωνοι...
-
Μάλλον είχε πολύ μεγάλα κέφια εκείνη τη μέρα ο Τ.
-
Ωραίος ο Τ.
Εμένα με σταμάτησαν δύο φορές μέσα σε 6 ώρες τις προάλλες...
Την πρώτη γιατί πάτησα σε διπλή γραμμή σε προσπέραση στην εθνική οδό στις Θερμοπύλες.Αφού παραδέχθηκα το λάθος μου με άφησε ελεύθερο να φύγω.Το βλέμμα του όμως ήταν συνέχεια στα παιδιά μου πίσω,όπου καθόταν ήσυχα στα καθίσματά τους δεμένα με τις ζώνες τους.Πιθανόν του έκανε θετική εντύπωση που τα είχα τακτοποιημένα και δεν τα είδε να χοροπηδούν ατάκτως,οπότε πιθανόν να έβγαλε και ανάλογο συμπέρασμα για το ποιόν του οδηγού.
Στη συνέχεια με ρώτησε τι δουλειά κάνω και όταν του είπα οτι είμαι γιατρός,μου ζήτησε και επαγγελματική κάρτα... .Το ίδιο βράδυ στις 1 η ώρα,στην είσοδο της πόλης (Λαμία) μου κάνουν σήμα με προβολέα για να κάνω δεξιά για αλκοτέστ.Πάλι όμως το βλέμμα τους πέφτει στα καθισματάκια πίσω όπου είδαν τα παιδιά να κοιμούνται και αμέσως μου κάνουν νεύμα να φύγω χωρίς να γίνει το παραμικρό.Προφανώς σκέφθηκαν (σωστά) οτι με 2 μικρά παιδιά ήταν αδύνατο να μπεκροπίνω στα νυχτερινά μπάρ έξω απο την πόλη... .
Τροχονόμος πελάτης μου,μου είπε οτι γενικώς τους γιατρούς δεν τους γράφουν και μου συνέστησε να βάλω ιατρόσημα και στα δυό μου αυτοκίνητα.Τελικά τον άκουσα και τα έβαλα πριν λίγες μέρες μπας και γλυτώσουμε καμμιά κλήση τουλάχιστον εντός περιφέρειας Φθιώτιδος...
-
απο in.gr
Εξακόσια πενήντα άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης, για διάφορα αδικήματα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης με το κωδικό όνομα «Πόλις», στο Λεκανοπέδιο Αττικής και στην Κρήτη.
Στην επιχείρηση- «σκούπα» της ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχαν 2.000 αστυνομικοί, οι οποίοι ήλεγξαν περισσότερα από 11.000 άτομα, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, κυρίως σε εγκληματογόνες περιοχές.
Από τους ελέγχους στην πρωτεύουσα διαπιστώθηκαν περίπου 3.500 παρανομίες, οι οποίες στην πλειοψηφία τους αφορούσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (2.684) και υγειονομικά αδικήματα (490).
Από τους συλληφθέντες κατασχέθηκαν 30,98 γρ. ηρωίνης, 98 γρ. ινδική κάνναβη, 490 ναρκωτικά χάπια, 460 ευρώ, 26 μηχανήματα ηλεκτρονικών παιγνίων, 2567 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι και 5 όπλα.
Μεταξύ των συλληφθέντων περιλαμβάνονται ένας 28χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των Γερμανικών αρχών για φοροδιαφυγή, καθώς και ένας 20χρονος ο οποίος -όπως προέκυψε από την έρευνα- μαζί με δύο ακόμη συνεργούς, από τον περασμένο Νοέμβριο είχε διαπράξει μία ληστεία και 18 κλοπές, σε βάρος ιδιοκτητών διαφόρων καταστημάτων (κυρίως μίνι-μάρκετ) στην περιοχή Άνω Λιοσίων.
μπορει καποιος να μου εξηγησει (η αμα εχει κανα γνωστο μπατσο να ρωτησει και να μαθει) τι ειναι αυτα που εχω κανει bold? Γιατι εμενα κατι μου λεει οτι οι 'κλεψιτυποι ψηφιακοι δισκοι' ειναι τα αντιγραμμενα cd και τα μηχανηματα ηλεκτρονικων παιχνιδιων ειναι τα διαφορα gameboy κλπ που μπορει να κουβαλαει καποιος πανω του? Και αν ειναι ετσι, σε λιγο θα μας κατασχεσουν και τα κινητα επειδη εχουν παιχνιδια μεσα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
απο in.grΕξακόσια πενήντα άτομα συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης, για διάφορα αδικήματα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης με το κωδικό όνομα «Πόλις», στο Λεκανοπέδιο Αττικής και στην Κρήτη.
Στην επιχείρηση- «σκούπα» της ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχαν 2.000 αστυνομικοί, οι οποίοι ήλεγξαν περισσότερα από 11.000 άτομα, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, κυρίως σε εγκληματογόνες περιοχές.
Χμ, ετσι εξηγειται. Χθες το βραδυ μετρησα τουλαχιστον 4 περιπολικα στην περιοχη μου εκει που σε ΚΣ βλεπω.. 1 την εβδομαδα!
-
Πειρατικά CD σίγουρα και το άλλο θα ήταν κανά μαγαζί στην Κρήτη που είχε ξεχάσει να αποσύρει τα ηλεκτρονικά και θα έπεζαν κανά tetris!!!!!
στην κρήτη δεν υπάρχει καζίνο άρα χρειάζεται κανά ηλεκτρονικό που γίνεται κουλοχέρης, ιππόδρομος, ρουλετίτσα κλπ -
Ναι δηλαδη οποιος εχει ΜΡ3 δισκους στο αμαξι του θα τους κατασχουν και θα δινουν τα στοιχεια του στην RIAA???? Αλλο και τουτο...
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα