-
Ο χρήστης BiL έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΙΤ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ !!! ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ :
http://www.autotest.itΕεεμμμμ, ετσι εξηγειται λοιπον!!! Πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου BiL!
-
Αφου λοιπον υπαρχει ενδιαφερον θα σας περιγραψω την εμπειρια που ειχα ... ( ηδη με πιανουν τα νευρα μου γι' αυτα που θα θυμηθω ).
Ειχα κι εγω ο καημενος ενα citroenακι με 75 αλογα και ψαχνομουνα να το βελτιωσω καλα ... Ξερεις καμια 100 αλογα +.
Ατμοσφαιρικα πολυ ομιχλη στον οριζοντα , δεν θα μπορουσα να περασω κτεο και τετοια πραγματα. Καπου ακουσαμε οτι καποιος στην ελλαδα ειχε κανει το xsara του turbo και δουλευε αριστα ... Εκεινη την εποχη κανεις δεν μιλουσε για turbo σε citroen, ειχα παει να δςω στην αθηνα και τον δαρα αλλα τι να πω ρε παιδια ο ανθρωπος πατεντα, αλλα μου ελεγε στο τηλεφωνο και αλλα στην πραξη οταν τον ειδα. Ολα τα εκανε με δικη του κατασκευη δισκο-πλατο, σωληνωσεις, μεχρι και για ανακατασκευη φρενων μιλουσε, ασε που ηθελε και 2 εβδομαδες το αυτοκινητο ( ουτε για αγωνιστικο να το ετοιμαζα )! Αλλα λεφτα ειπε απο το τηλεφωνο αλλα απο κοντα και φυσικα αλλα αλογα και η εγγυηση ενος ετους που εδινε ηταν για ενα χρονο η για 15000 χλμ. Οποτε εφυγα μακρια απο εκει.
Η λυση καλφακακος ηταν το κατι αλλο, κιτ κομπλε απο το εξωτερικο ( γερμανια ελεγε ο κυριος ), ουτε κοψε ραψε ουτε ιδιοκατασκευες ουτε αλλαγη πολαπλης και τετοια, και σε μια μερα ετοιμος. Εγγυηση εφ'ορου ζωης αρκει να σεβαστω την αρχη ζεστανε & κρυωσε για το turbo πραγμα που εκανα και δεν με προδωσε ποτε μα ποτε ... Συμβουλη να το ακολουθει ολος ο τουρμπισιος κοσμος σωζει την τσεπη σας. Το καναμε λοιπον με την μονη διαφορα οτι το κιτ ηταν για xsara και οχι για saxo που ειχα και χρειαστηκε να τρυπησουμε μετωπη για να περασουμε το σωληνα της εισαγωγης. Μικρο το κακο. Ειχα λοιπον στα χερια μου και ενα φυλαδιο απο τον ιδιο της autotest που ελεγε οτι το αυτοκινητο με το κιτ αυτο αποδιδει 111 αλογα απο 75 ( λες και δεν εβλεπα εκει οτι η autotest ηταν απο ιταλια και οχι γερμανια ) επεμενε εκεινος οτι το κιτ ερχεται απο γερμανια και οτι δουλευει σε πιεση 0,4 bar.
Εγινε η τοποθετηση αριστο το κιτ ανταπτορα πολλαπλης εξαγωγης για να στυριζεται η τουρμπινα και ολα τα καλα μεσα. Αντι ομως για προγραμμα ειχε ενα παραλληλο εγκεφαλο που λεει συνεργαζεται μ'αυτον που εχω και παιρνει και υποπιεση απο την τουρμπινα γαι να δουλευει σωστα ( ολα καλα ακουγονταν ). Βγαινουμε για δοκιμη ολα τελεια οχι κατι το φανταστικο αλλα σαφως γρηγοροτερο ( θα καταλαβεται μετα γιατι δεν ηταν με την πρωτη φανταστικο 0,2 bar αντι για 0,4 bar ) . Την επομενη μερα εχω να παω καπου 35 χιλ. Μακρια ξεκιναω και στην μεση της διαδρομης αρχιζουν οι ατροφιες γυριζω λοιπον στο συνεργειο της citroen μου λενε δουλευει τρικυλινδρο. Με το που βαζω ξανα μπροστα ολα καλα , τυχαιο λεμε και φευγω. Μετα απο λιγο και στο ρελαντι σβηνει το αυτοκινητο, ξανα μπροστα ολα καλα, ξανα σβηνει και τετοια αλλα μονο οταν ηταν ζεστο εσβηνε και δεν επαιρνε μπροστα ευκολα μετα απο αυτο. Τηλεφωνο στην αθηνα μας λεei δωστε στον 2ο εγκεφαλο κατευθειαν ρευμα απο την μπαταρια. Το κανουμε καμια βελτιωση, βαζουμε το αμαξι να δουλεψει με το δικο του εγκεφαλο μονο ολα καλα ουτε σβησιματα ουτε τιποτα. Του το λεμε και λεει στειλτε μου τον 2ο εγκεφαλο δουλεψε το ετσι αλλα μην το σκιζεις και θα στειλω αλλον. Μας στελνει τον αλλο τιποτα τα ιδια, μας στελνει 3η φορα ουτε καν μπροστα το αυτοκινητο μ'αυτον και μας λεei αυτος ηταν αγραφος !!! Μαζι εχει και το μπαρομετρο που χρωστουσε το βαζουμε και τι να δουμε 0,2 η πιεση αντι 0,4 που μας ελεγε . Τηλεφωνο αθηνα απαnτηση θα ανεβασουμε προοδευτικα μετα την πιεση στο 0,4 περιμενω κι εγω χωρις 2ο εγκεφαλο. Περασαν περιπου 6 μηνες με συνεχη επικοινωνια και υποσχεσεις οχι θα ερθουν οι γερμανοι οχι θα σου στειλω αλλο τιποτα ουτε και οι αλλοι που εστειλε δουλεψαν. Αποφασιζω να παω ο ιδιος αθηνα αφου με εχει διαβεβαιωσει οτι εχει τον σωστο εγκεφαλο και οτι θα δουλεψει αψογα. Πηγαινω με ενα φιλο, ftanoyme κουβεντουλα και καφε να εμεις κανουμε και τα subaru βλεπω με τα ματια μου ιδιο κιτ και γι αυτα και βλεπω και εγκεφαλους σαν τον δικο μου απο εδω και απο εκει. Παμε να βαλουμε το αμαξι μεσα καθως ο συνεργατης του ( κ.μαστροκολιας ) το τακαρει και αρχιζει να το σηκωνει ( ηταν και πολυ χαμηλο το ατιμο ) ενας τακος που εχει βαλει παταει kai πιεζει ενα πλαστικο στα πλαγια κατω που εχουν τα saxo . Του λεει ο πιτσιρικας που ηταν εκει τολη κοιτα ... Δεν με βλεπει αυτος και του λεει γαμ...σε το. Καταλαβα εγω πλεον με ποιον εχω να κανω ( αγαπαει ο θεος τον κλεφτη αλλα ...) Ψαχνει ρωταει βλεπει δοκιμαζει αλλους εγκεφαλους μεχρι και απο subaru δοκιμασε ο ανθρωπος καπoια στιγμη πaiρνει μπροστα αλλα ντουμανια απο πισω ακαυστη full. Ηταν ενας εγκεφαλος που ειχαν βγαλει τις 4 αnτιστασεις που εχει για τα μπεκ και ειχαν γεφυρωσει εκει. Τα εβλεπα ολα αυτα γιατι ημουν συνεχεια εκει πανω απο το κεφαλι του τον εκνευριζα βεβαια αλλα δεν με ενοπιαζε πλεον τιποτα μετα απο τετοια συμεριφορα. Κανει δοκιμη μου λεει το αυτοκινητο ειναι ενταξει με αυτον τον εγκεφαλο, του λεω βγαζει ντουμανια πισω εχει καυσαερια, μου λεει αστο να κρυωσει να το δοκιμασω και κρυο και βλεπουμε, κρυωνει ( μας εχει παρει αργα το μεσημερι προς απογευμα ) δοκιμαζει ενταξει μου λεει . Του λεω βαλτο λιγο στον αναλυτη, το βαζει full καυσερια το λεει και ο ιδιος ναι εχει καυσαερια και παει στο γραφειο λεω στον φιλο μου το καταλαβε επιτελους και θα ερθει να τον βγαλει να φυγουμε. Ερχεται με κατι κολες για να τον στερεωσει, του λεω τι κανεις, λεει ετοιμος εισαι, του λεω εισαι με τα καλα σου εσυ στο αμαξι σου να τα κανεις αυτα και το βγαζει και φευγω χωρις καν να τους μιλησω. Ειχα κανει 700 χιλ. Και η δουλεια δεν εγινε μου ειχε πει και ενα ακομα φρεσκο παραμυθι οτι σημερα ηταν να ερθουν εκει οι γερμανοι για κατι δουλειες και θα εβλεπαν και το αμαξι μου αλλα πεθανε λεει η γυναικα του ενος και δεν μπορεσαν να ερθουν. Μεχρι που μου ειπαν οτι για τα subaru ειχαν παρει εγκριση απο την ιαπωνια και οτι και καλα στειλανε ενα αμαξι me turbo εκει και το δοκιμασαν οι ιαπωνες για ενα μηνα χωρις να το σβηνουν ποτε παρα μονο για βενζινη και μετα ανοιξαν κινητηρα και ηταν σαν καινουριος οποτε και εδωσαν την εγκριση. Ειδα και αυτον που εφερνε τα κιτ ειχε ερθει με ενα φορτηγακι και προσπαθουσε να παρει ιταλια να μιλησει για το προβλημα μου ( γερμανια ελεγαν αυτοι ) αλλα γερμανια που να μιλαει ο ελληνας απο εδω ιταλικα πρωτη φορα εβλεπα.
Εψαξα λοιπν βρηκα και το κιτ μου στην ιταλια εκει που σας ειπα, περασαν αλλοι 6 μηνες συνολικα 1 χρονος με προσπαθιες να βρω πλεον αλλον να προγραματισει τον εγκεφαλο μου και σε μια στιγμη απογνωσης του τηλεφωνω και του λεω τι θα γινει επιτελους με τον εγκεφαλο και μου λεει εδω ειναι στον στελνω ... Μου τον στελνει τον τοποθετουμε και ... Δουλευει !!! Απιθανο ουτε καυσαερια ουτε τιποτα. Ξεκιναμε να ανεβαζουμε πιεση οπως μας ειπε ( ειχα ηδη βαλει αναλυτη λ και εβλεπα οτι πριν δουλευα στεγνος ενω τωρα κανονικα ) και μολις φτανουμε στα 0,32 μετα τις 5500 στροφες το μιγμα φτωχαινε παλι . Τηλεφωνο ξανα ... Α λεει δεν ειναι τιποτα ενα ρυθμιστη πιεσης θελεις, μου στελνει εναν ιδιο με τον δικο μου ( τον οποιο και ειχε πατησει στην εγκατασταση για να πιεζει περισσοτερο καυσιμο - πατεντα ) του λεω ιδιος ειναι αυτος ... Στελνει αλλον 4 bar τον βαζουμε χειροτερα. Λεω δεν παταμε λιγο ακομα τον δικο μου, το κανουμε λυνεται λιγο το προβλημα ανεβαζουμε να παμε για 0,4 ξανα τα ιδια. Αποφασιζω για 5ο μπεκ με εγκεφαλακι mf2. Το αγοραζω απο αγγλια αλλα ποιος να το βαλει τωρα κατι 2d & 3d mapping να γραφει μεσα και τετοια. Τελικα ( ς'αυτους δεν ξαναπηγαινα ) ασε που οταν τους ρωτησα δεν ηξεραν τι κανει και μια βαλβιδα που ειχε μαζι το mf2. Ηταν μια βαλβιαδα πιεσης που αναγνωριζε την πιεση της τουρμπινας γαι να ανοιξει το μπεκ και οταν ρωτησα τον κ.μαστροκολια τι να την κανω μου λεει δωστης μια υποπιεση ... Μα του λεω μεσα το βιβλιο λεει οτι μετραει πιεση και πρεπει να μπει στην πολλαπλη εισαγωγη δεν πειραζει μου λεει δωστης υποπιεση, λεω μεσα μου αστα κοιτα να μαθεις μονος σου. Διαβασα και διαβας και εμαθα και το βαλαμε μονοι μας στο συνεργειο της citroen και ολα πηγαν καλα και πιεση 0,4 ανεβασα και ολα δουλεψαν αψογα.
Με την διαφορα οτι το αυτοκινητο στον εγκεφαλο του κραταει παντα καποια βλαβη που εχει να κανει με τον λ ( βλαβη αισθητηρα κατω τερμα εμπλουτισμου ) φυσικα και μετα απο αλλαγη λ, map sensor, πολλαπλασιαστη παλι βλαβη κραταει. Εχουν καποιο προβλημα επικοινωνιας και συμβατοτητας με τους original εγκεφαλους αυτοι. Γι αυτο και βγαζει και στα subaru λαμπακι με το check engine. Σε μενα παντως δεν σταματησε ποτε αυτο το σφαλμα εχει παντα στην μνημη του ενα προσωρινο λαθος που ειναι τελικα ενδειξη φτωχου μιγματος σε καποιες στροφες κατι που δεν παρατηρω στον αναλυτη μου αρα ειναι μαλλον θεμα επικοινωνιας των εγκεφαλων. Ετσι κι αλλιως ο 2ος εγκεφαλος αυτο που κανει ειναι να τροποποιει τις εντολες του original προς τα μπεκ σε μενα συνδεοταν με φισα στην μπεκιερα μου στα subaru θελει κοψιμο η καλωδιωση και κολλημα εκει πανω.
Μετα απο ενα χρονο ταλαιπωριας, αφανταστου αγχους, υποσχεσεων, κοροιδιας περι γερμανων ( οι γερμανοι ξαναρχονται ), ευχαριστω θερμα την citroen και τα παιδια εκει που με στηριξαν και με βοηθησαν σε ολη μας την προσπαθεια καταφεραμε μαζι να μαθουμε τι ειναι να κανεις ενα αυτοκινητο μετατροπη σε τουρμπο, να προγραμματιζεις σε 3d περιβαλλον που ελεγε και το mf2 και να μην χρειαζομαστε πλεον κανενα 'ειδικο' για την δουλεια.
Δεν θα ειχα ποτε προβλημα να μου ελεγε την αληθεια οτι υπαρχει προβλημα με τον εγκεφαλο αυτο γιατι ειναι απο xsara με το μαυρο καπακι των 75 αλογων και οχι σαν το δικο σου ασημι καπακι 82 αλογων. Ειλικρινα θα το καταλαβαινα και δεν θε ελεγα και κουβεντα γιατι κατα τα αλλα ηταν σωστος, αλλα τοσο κοροιδια περι γερμανων πιεση 0,2 αντι 0,4 κ.λ.π. ηταν ο,τι χειροτερο πιστευω για καποιον που θελει να ονομαζεται επαγγελματιας.
Να πουμε και τα καλα το αμαξι δεν εβγαλε κανενα μηχανικο προβλημα ουτε ηλεκτρικο ( πλην της βλαβης που νομιζει ο εγκεφαλος ) που δεν φιανεται και επηρεαζει σε τιποτα ( ευτυχως δεν εχει λαμπακι το δικο μου ) και πλεον αποδιδει 135 αλογα 19 κιλα ροπη και ολα καλα.
Συμπερασμα αν δεν την εψαχνα μονος και δεν ειχα την υποστηριξη του συνεργειου της citroen ( τους ευχαριστω θερμα ξανα και ξανα ) τωρα θα το ειχα πεταξει.
Παντως πλεον παω για audi 1.8 turbo μανισιο για σιγουρια.
Ευχαριστω που μπηκατε στον κοπο να το διαβασετε το κατεβατο, ειναι βεβαια και αλλα που εγιναν αλλα δεν βαριεσαι αρκετα σας κουρασα. Ειμαι στην διαθεση σας για οτι αποριες σας γεννηθηκαν . -
Μην γράφεις με κεφαλαία εάν είναι δυνατόν, μας βγήκαν τα ...
-
Πόνεσε ο εγκέφαλός μου με τα κεφαλαία:lol: , αλλά κατάφερα και διάβασα τι έγραψες.
Καλύτερα να έχεις συστάσεις από πρώτο χέρι πριν πας σε μηχανικό, ακόμα και εξουσιοδοτημένου συνεργείου. -
Φαντάσου όλους αυτούς που αγόρασοαν τα Subaru τους με την εγγύηση της αντιπροσωπείας περι turbo και τέτοια, αντε εγώ για βελτίωση πήγα εκείνοι που το αγόρασαν καινούριο τι να πουν.
-
Ο χρήστης BiL έγραψε:
εκείνοι που το αγόρασαν καινούριο τι να πουν.Δεν λενε, κλαίνε
Και σκεψου οτι εσυ ειχες την δυνατοτητα να πας σε ενα αλλο συνεργειο, αυτοι που εχουν 3 χρονια εγγυηση και πρεπει υποχρεωτηκα να πηγαινουν στο συγκεκριμενο συνεργειο και χωρις να υπαρχει καποιου ειδους βελτιωση.
Το προβλημα λυνετε αλλα θελει αλλο εγκεφαλο και οσο εισαι στη εγγυηση δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Φιλος που το εχει φτιαξει μονος του, του εχει βγει 192hp με 0,75 εκει τερματιζουν και τα μαμα μπεκ. (Φυσικα εχει αλλαξει και πιστονια οχι σφυριλατα, απλα για να κατεβασει συμπιεση) -
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο ακριβώς έτσι και σε μένα τα μανίσια μπεκ σταματούσαν στα 0,33 περιπου και κατέφυγα στην λύση του 5ου μπέκ.
Όλα τώρα μοιάζουν απλά αλλά τότε που ήταν ακόμα αρχές δεν είχε κανείς τις γνώσεις για να μίλησει γι όλα αυτά και γι αυτό και η τόση μεγάλη ταλαιπωρία. Ελπίζω ο κόσμος τώρα να έχει ενημερωθεί για όλα αυτά και να είναι πιο προσεκτικός για αυτήν την αγορά. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μην γράφεις με κεφαλαία εάν είναι δυνατόν, μας βγήκαν τα ...Μετέτρεψα το κείμενο σε μικρά γράμματα. Μην τρομάζετε, είναι εύκολο αν έχετε το M$ Word. Κάνετε paste το κείμενο σε ένα άδειο Word Document, το μαρκάρετε όλο και επιλέγετε Format - Change Case - Sentence case.
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ SUBARU IMREZA 1.6 180HP ειμαι και εγω παθον σε αυτο το πραγμα με τους αισθητηρεs L και τις ασταματιτες διακοπες του κηνητηρα εδω και 5 χρονια και ετρεχα στα συνεργεια . οσοι εχουν ακομα προβληματα θα ηθελα αν μπορειτε να μου στειλετε ενα τηλ σας η καλητερρα κανετε μια αναπαντητη στο 6932495281 και θα τα πουμε στο τηλ. ειμαι στα δικαστηρια και θα ηθελα μια βοειθεια τους οτι μπορουν. ευχαριστω ΔΗΜΗΤΡΗΣ
-
Ο χρήστης mimis έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ SUBARU IMREZA 1.6 180HP ειμαι και εγω παθον σε αυτο το πραγμα με τους αισθητηρεs L και τις ασταματιτες διακοπες του κηνητηρα εδω και 5 χρονια και ετρεχα στα συνεργεια . οσοι εχουν ακομα προβληματα θα ηθελα αν μπορειτε να μου στειλετε ενα τηλ σας η καλητερρα κανετε μια αναπαντητη στο 6932495281 και θα τα πουμε στο τηλ. ειμαι στα δικαστηρια και θα ηθελα μια βοειθεια τους οτι μπορουν. ευχαριστω ΔΗΜΗΤΡΗΣΑυτο το αμαξι ηταν ελληνικη μετατροπη ετσι?Ελεος...
-
αυτο το μοτερ δεν προοριζοταν για τουρμπο, αλλα για ατμοσφαιρα
εδω στο ελλαντα το εκαναν τουρμπο και οσοι το πηραν κακως δεν το εψαξαν λιγο παραπανω το θεμα
μιλαμε για πολλα λεφτα ρε γαμωτο, πιο πολυ σκεφτεστε μερικοι τι μπλουζα θα παρετε ή τι κινητο και το αυτοκινητο που κανει μια περιουσια δεν το ψαχνετε καθολου..
αναρωτιεμαι τι εγραφε τοτε o σεβαστος τυπος για αυτο το abomination ?
και δε λυπαμαι ουτε λιγο τη subaru που βαραει μυγες..
και 20 χιλιαρικα να το δωσετε το sti ΔΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ!
-
α βρηκα και ενα σχετικο αρθρο..
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=8255
Στην περίπτωση του Subaru, η έκδοση των 1.600 κ.εκ. προκαλεί από μόνη της για κάθε είδους
μετατροπή, καθώς οι 95 ίπποι της εργοστασιακής έκδοσης είναι σαφώς λίγοι για ένα αμάξωμα
1.255 κιλών. H τετρακίνηση πάντως υπάρχει, προσφέροντας την κατάλληλη βάση για περαιτέρω
μηχανικές εξελίξεις, ενώ η υπερτροφοδότηση αποτελεί την εύκολη και πλέον δοκιμασμένη λύση
ως προς τα υπόλοιπα. Για να αυξηθεί, όμως, η ισχύς από τους 95 στους σχεδόν διπλάσιους
ίππους (180, για την ακρίβεια) και η ροπή από τα 14,6 χλγμ./3.600 σ.α.λ. στα 26,7
χλγμ./4.060 σ.α.λ., χρειάζονται πολύ περισσότερα από ένα στροβιλοσυμπιεστή και ένα νέο
εγκέφαλο. Kαταρχάς, τα έμβολα έχουν κεφαλή ειδικής σχεδίασης, ώστε να μειωθεί η συμπίεση
από το 10:1 στο 8,4:1, τα μπεκ ψεκασμού έχουν αναβαθμιστεί....WTF
ντροπη...
και μετα λεμε για το burn out.. ή αναρωτιομαστε γιατι δεν πουλαμε
λιγη ειλικρινεια προς τον κοσμο δε βλαπτει..
νταξει μπορει να τσαντιστουν μερικοι και να χαθουν καποιες διαφημισεις, οταν ομως εχεις αναγνωστες απο πισω σου σου κλ@νουν τα @@ και στο τελος θα γυρισουν με σκυμμενο το κεφαλι
και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο, οπως λεει η παροιμια δε γινεται
(οι αναγνωστες ειναι ο σκυλος φυσικα )
μην απορειτε λοιπον για τη συρρικνωση του τυπου και μην τα ριχνετε ολα στο τσαμπα internetωρες ωρες αναρωτιεμαι ακομα και τα τσαμπα ενθετα που αφορουν το αυτοκινητο αν τα διαβαζει κανεις..
και δε μιλω για το 'ειδικο' κοινο οπως αυτου εδω του φορουμ (ή αντιστοιχων) που ειναι uber alles και δε του λενε τιποτα οι κατωτερες γνωσεις των 'ασχετων δημοσιογραφων'μιλαω για ατομα που διαθετουν λιγο περισσοτερη εφυια απο εγκεφαλικα νεκρους
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
α βρηκα και ενα σχετικο αρθρο..http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=8255
WTF
ντροπη...
και μετα λεμε για το burn out..
Ξέρεις τι έχω ακούσει όταν έλεγα ότι η μετατροπή είναι ουσιαστικά μαϊμού .
Αλλά τότε νόμιζαν ότι αγόραζαν WRX τα σαΐνια .
Τα περιοδικά είναι απλά διαφημιστικές ταμπέλες . ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ έντυπο που να ακολουθήσει την εξέλιξη του κοινού .
Γιαυτό έχουν απαξιωθεί . Κάποτε έλεγαν-έγραφαν 5 μ@κ@κίες και όλα καλά .
Ακόμη και ο ' ψαγμένος ' ήταν εμπειρικός με περιορισμένη πληροφόρηση .
Σήμερα μπαίνεις στο Internet κάνεις Google ότι θέλεις διαβάζεις και μαθαίνεις .
Δεινόσαυροι θα καταντήσουν ειδικά τώρα που μειώνονται οι πωλήσεις . -
Παιδιά μια ερώτηση έχω ένα Subaru Impreza 1.6 sturboμε τς 180bhp εχθές που το άνοιξα ξαφνικά με έκοψε κ σήμερα Καταλαβα ότι το turbo δεν λειτουργεί ποιες μπορεί να είναι η περιπτώσεις π μπορεί να έχουν συμβεί
Επίσης έχω κ δυο αισθητήρες L η οποίοι θέλουν αλλαγή πρέπει να είναι καμένοι παίζει κάνα ρόλο αυτό ; -
Από κολάρο που ξέσφιξε, μέχρι τουρμπίνα...?
Μηχανικό καλύτερα. Remote διαγνώσεις είναι κομμάτι δύσκολες. -
@antonakis said in Subaru Impreza s-turbo:
Από κολάρο που ξέσφιξε, μέχρι τουρμπίνα...?
Μηχανικό καλύτερα. Remote διαγνώσεις είναι κομμάτι δύσκολες.Να σε καλά αδερφέ θα το κοιτάξω σίγουρα αύριο θα το πάω
-
Μάγκες καλησπέρα μια ερώτηση πριν κάτι μέρες δεν ξέρω αν είδατε είχα κάνει μια ερώτηση στην σελίδα για ένα Subaru Impreza sturbo με τα 180hp 1.6 για την τουρμπίνα που ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί
Σήμερα το πήγα λοιπόν στο σεινεργειο και μου είπαν κ είδα κ ολας ότι η τουρμπίνα μου δεν γυρνάει κ έχει κολλήσει λόγο ότι έχουν σπάσει κάτι γρζια τέλος πάντων
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι τουρμπίνα μ Ε προτρέπεται να βάλω την ίδια η λίγο πιο καλή από αυτή ας πούμε εμένα ήταν turbo spec serial rh85 αυτή φορούσε ως μαμά
Σαν kit turbo τι καλύτερο θα μπορούσα να βάλω ; -
Η τουρμπίνες ΔΕΝ έχουν γρανάζια.
-
@teo-mak said in Subaru Impreza s-turbo:
Η τουρμπίνες ΔΕΝ έχουν γρανάζια.
Όχι γρανάζια επειδή έσπασε έβγαλε γρεζια από το χτύπημα
-
Το αυτοκίνητο ήταν ήδη μετατροπή της ελληνικής αντιπροσωπείας σωστά? οπότε μάλλον είναι ήδη λίγο πιεσμένο (αν θες να βγάλεις και άλλα άλογα με ασφάλεια).
Subaru Impreza s-turbo