-
-
@lap said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Εντωμεταξύ θα φέρουν και αυτό!
Μου αρέσει που όλα έχουν δέρματα και ηλεκτρικά καθίσματα.
-
Τα δέρματα είναι αντιφρονούντων...
-
@criuser said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Τα δέρματα είναι αντιφρονούντων...
ελπίζω να μην έχεις κινεζικο κινητο
-
Προφανώς έχω κινέζικο...
Δεν ασκώ εγώ την διεθνή πολιτική...
Απλά δεν πιστεύω τους πολιτικούς...
-
Έρχεται αυτό στα b suv και 4,30 κάτι μέτρα!
Ενδιαφέρον πως στην κατηγορία δίνει διπλα κρύσταλλα παραθύρων για μείωση του θορύβου και θερμαινόμενα και αεριζόμενα καθίσματα!
Οπως και ηλεκτρικό πορτμπαγκάζ και πανοραμική οροφή!
Επίσης, η πίσω ανάρτηση είναι ανεξάρτητη πολλαπλών συνδέσμων
Το αυτοκίνητο είναι κλώνος Range Rover
Θα βγει και ως full hybrid με το σύστημα csh, με μπαταρία 1,83 KWh, με μια σχέση μετάδοσης και 200 κάτι άλογα!
Εάν το σύστημα είναι το ίδιο με το Chery Tiggo Cross τότε μέχρι τα 120 χλμ/ώρα λειτουργεί ως reev! Δηλαδή αποκλειστικά ηλεκτρικά!
-
Σβήσε την παράθεση, φορτώνεται ο server
-
Με full hybrid θα πιάσουν πιο πολύ πιστεύω. Τα phev τα φοβούνται αρκετοί ενώ τα full hybrid όπως mg τα κυνηγάνε
-
Τα βίντεο βρε συ βαραίνουν τον σέρβερ, όχι το κείμενο!
Τεσπα!!
-
To jaecoo 5 όμως σε phev θα έχει σίγουρα κάτω από 400 λτ αφού το 7 που είναι 4.5μ εχεθ μόλις 412.
Τα jaecoo από αυτά που βλέπω είναι ένα κλικ πιο ποιοτικά εσωτερικά από τα chery.
Δυστυχώς έχουν ανοίξει αντιπροσωπείες 8 αλλά όχι ακόμα Θεσσαλονίκη!
Ο λόγος ότι αλλάζει ο αντιπρόσωπος της Μερσεντές που έχει και την jaecoo και ακόμα δεν έχει στηθεί ο νέος οπότε δεν μπορώ να τα δω από κοντά.
Τα jaecoo είναι πιο ακριβά από τα chery αλλά έχουν ηλιοροφή, αεριζόμενα και πόρτα ηλεκτρική και την κάθετη οθόνη.
Στο δε τάρανδο στο γνωστό σάιτ πέρασε το 7 με 79 χλμ καλύτερα από πολλά άλλα suv! -
480 λίτρα λένε για το JAECOO J5
Από όσο καταλαβαίνω η Chery είναι η αντίστοιχη Hyundai και η JAECOO η αντίστοιχη KIA ή κάτι σαν Lexus
Για παράδειγμα πατάει στην ίδια πλατφόρμα του Chery tiggo 4 αλλά έχει ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και όχι ημιάκαμπτο όπως στο tiggo 4
Όπως επίσης δίπλα παράθυρα και (φαντάζομαι) πιο παχιά ηχομόνωση κτλ
-
480 έχει το βενζίνης. Το 7 phev που είναι 20εκ μεγαλύτερο έχει 412 οπότε υπολόγιζε. Ίδια σασι έχουν απλά το jaecoo είναι λίγο πιο πριμιουμ και πιο φορτωμένο εξοπλιστικα
-
Θα το ψάξω, το JAECOO 5 δεν έχει έκδοση phev αλλά full hybrid
-
Θα το ψάξω, το JAECOO 5 δεν έχει έκδοση phev αλλά full hybrid
Αν δεν έχει αλλάζει τότε εγώ νόμιζα ότι έχει και πριζατο
-
Εδώ και το JAECOO j7 phev
https://images.carexpert.com.au/resize/3000/-/app/uploads/2025/03/2025-Jaecoo-J7-PHEV-19.jpg
-
Ειλικρινά εάν κάποιος αφαιρέσει το λογότυπο θα είναι σχεδόν αδύνατον να το ξεχωρίσει το μη καλά εκπαιδευμένο μάτι από κάποιο Range Rover
Εδώ το j5 B SUV
https://www.honestjohn.co.uk/media/a3bisavx/2025-jaecoo-5-07.jpg?width=620
Χρόνια είχαμε να δούμε τόσο μεγάλη αντιγραφή!
-
Εδώ το j7 C SUV FL! Ως Chery tiggo 7
Εντάξει το παραχ@σαν! Είναι αδύνατο να το ξεχωρίσεις από Range Rover
-
Καλό θα ήταν να μεταφερθούν τα μνμ από αυτό το νήμα στο παρόν που είναι παλιότερο.
https://forum.4troxoi.gr/topic/103283/chery-forum/3Όχι, γιατί ναι μεν ανήκουν στον ίδιο Όμιλο, αλλά είναι διαφορετικές μάρκες. {Admin}
-
Γενικότερα όλα τα οχήματα με αυτό το είδος αμαξώματος έχουν μεγάλο περιθώριο ως προς τα λίτρα που ανακοινώνουν. Άνετα περνάς το το ανώτατο σημείο φόρτωσης σε έκτακτες ανάγκες
-
Γενικότερα όλα τα οχήματα με αυτό το είδος αμαξώματος έχουν μεγάλο περιθώριο ως προς τα λίτρα που ανακοινώνουν. Άνετα περνάς το το ανώτατο σημείο φόρτωσης σε έκτακτες ανάγκες
Δεν ξέρω ξεκαθάρισε για ποια οχήματα μιλάς μην αρχίσουν τα ...μπάνια αυγουστιατικα
OMODA & JAECOO (CHERY) forum