-
Πάντως μια που γίνεται κουβέντα περί ακυρώσεων να πω ότι 02/10/2024 όταν κατέθεσα την προκαταβολή των 3k στη Karenta έφαγα προμήθεια 6€ παρότι η συναλλαγή αφορούσε την ίδια τράπεζα (Εθνική).
Προχθές για την ίδια ακριβώς διαδικασία μηδενική προμήθεια.
-
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Πάντως μια που γίνεται κουβέντα περί ακυρώσεων να πω ότι 02/10/2024 όταν κατέθεσα την προκαταβολή των 3k στη Karenta έφαγα προμήθεια 6€ παρότι η συναλλαγή αφορούσε την ίδια τράπεζα (Εθνική).
απο εσωτερικο ΑΤΜ δεν το εκανες; επηδη ελεγαν οτι ειναι δωρεαν
-
Για μεταφορά μεταξύ ίδιας τράπεζας (ημεδαπή) δεν υπάρχει προμήθεια, οποία ημέρα και ώρα και να την εκτελέσεις. Κάτι κατάλαβες λάθος
-
@red_monster said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Για μεταφορά μεταξύ ίδιας τράπεζας (ημεδαπή) δεν υπάρχει προμήθεια, οποία ημέρα και ώρα και να την εκτελέσεις. Κάτι κατάλαβες λάθος.
Δεν ξέρω να δω την χρέωση στο app; Ρε είστε ικανοί να τρελάνετε κόσμο εσείς!! Σας λέω μου κράτησαν προμήθεια την πρώτη φορά 6€ και την δεύτερη όχι. Αποθηκευμένη επαφή με το IBAN είχα και πάτησα να εκτελέσει δεν άλλαξε τίποτα.
-
Μονο εσυ χρησιμοποιείς Iban, οι υπόλοιποι κατεβήκαμε απο τα Κραβαρα.
-
Ε τι να σου πω. Τότε είμαι ή ηλίθιος και θέλω να χρεώνομαι ή ψεύτης ή και τα δύο!
-
Ε τι να σου πω. Τότε είμαι ή ηλίθιος και θέλω να χρεώνομαι ή ψεύτης ή και τα δύο!
« Τι ισχύει για μεταφορά χρημάτων από ένα λογαριασμό σε άλλο (στην ίδια τράπεζα);
Η μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών της ίδιας τράπεζας γίνεται άμεσα και χωρίς καμία επιβάρυνση. Αυτό ισχύει για μεταφορά χρημάτων σε δικό σου λογαριασμό ή και σε λογαριασμό τρίτου. Δεν έχει σημασία αν είσαι στην Πειραιώς, την Εθνική ή άλλη τράπεζα. Η μοναδική περίπτωση που ίσως χρειαστεί να πληρώσεις προμήθεια είναι αν στείλεις μαζικά εμβάσματα (π.χ. η Εθνική χρεώνει 20 ευρώ ανά λογαριασμό).»https://www.insurancemarket.gr/odigos-xrimatos/katatheseis/metafora-xrimaton-apo-trapeza-se-trapeza
Δεν ξέρω να απαντήσω στην ερώτηση σου, καλύτερα απάντησε εσύ στον εαυτό σου.
-
Μήπως έχεις βγάλει καινούργια κάρτα ή έκανες επανέκδοση κάποιας που χάθηκε; Το πόσο των 6€ που αναφέρεις κολλάει σ´αυτές τις περιπτώσεις.
-
@que2 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Μήπως έχεις βγάλει καινούργια κάρτα ή έκανες επανέκδοση κάποιας που χάθηκε; Το πόσο των 6€ που αναφέρεις κολλάει σ´αυτές τις περιπτώσεις.
Πολύ σωστά. Κάτι άλλο αφορούσε αυτή η χρέωση και απλά συνέπεσε με το έμβασμα. Ισως κάποια συνδρομή κάρτας (αν όχι τα δύο πράγματα που ανέφερες εσύ ήδη);
-
Η κάρτα είχε πράγματι εκδοθεί προ ολίγων ημερών. Η συνδρομή της είχε αφαιρεθεί άμεσα. Ίσως ήταν η ετήσια χρέωση διατήρησης λογαριασμού καθώς είχε συνδεθεί και καινούργιο λογαριασμό επίσης.
-
@alex-mix με το καλό να παραλάβεις και εύχομαι να περάσεις υπέροχες γιορτές αδερφέ.
Κάνω ένα unfollow από εδώ γιατί σήμερα πρωί μου γύρισε το μυαλό από τεκταινόμενα ετέρου νήματος και κόβω ότι νήμα μου προκαλεί πονοκέφαλο στο ελάχιστο. Θα κάνω follow το νήμα του CHR μόνο για πάρτη σου να ξες ;). Τα λέμε στα πέριξ!
-
Ευκαιρίας δοθείσης, και πριν αρχίσεις να κυνηγάς ανεμόμυλους, καλό θα ήταν να είσαι καλοπροαίρετος οταν σου κάνουν μια ευγενική επισήμανση.
-
Aρκετα ποστς για κατι ασημαντο και ασχετο με την επιλογη αυτοκινητου που ειναι το θεμα του νηματος.
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁