-
@ilias-a said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Σε ποσα σημερινα σπιτια των 70-85 τετραγωνικων χωρανε ολοι αυτοι?
Μια χαρά χωράγαμε στα προσφυγικά στην Νίκαια.
Το πρόβλημα τώρα είναι άλλο, οι παλιές νοικοκυρές δεν δούλευαν όλες και έτσι ήξεραν τις περισσότερες μαμάδες, δεν φοβόντουσαν για "ξένους" μέσα στο σπίτι.Επίσης ποιος πήγαινε σε πάρτι και ερχόταν και πατέρας? Γενικά στην διασκέδαση ο πατέρας των 80s απουσίαζε στην πλειοψηφία, οπότε μιλάμε για 15 παιδιά και 20 γονείς. Όλοι οι καλοί χωράγαμε.
Τέλος το off topic γιατί ο Alex καίγεται να χαλάσει χρήμα
-
Να βάζετε ορια! Στην ζωή δεν τα έχουμε όλα! Κάντε μια φοβερή θυσία να μη πάτε σε πάρτυ! Δύσκολη ζωή το ξέρω!
-
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Να βάζετε ορια! Στην ζωή δεν τα έχουμε όλα! Κάντε μια φοβερή θυσία να μη πάτε σε πάρτυ! Δύσκολη ζωή το ξέρω!
και πως θα συναγωνιστουμε τους αλλους γονεις με τα απειρα λεφτα που θα δωσουμε για δωρα;! Ευκολο ειναι αυτο;;;;
-
Στα λόγια μου έρχεσαι!
Ακολουθείτε μια μόδα που δεν βγάζει πουθενά και οδηγεί και τα παιδιά να μαθαίνουν πως σκοπός είναι ο ανταγωνισμός του καλύτερου πάρτυ! Μεταξύ τους αυτά λένε!!! Οχι τόσο η χαρά του πάρτυ!
-
Στα λόγια μου έρχεσαι!
Ακολουθείτε μια μόδα που δεν βγάζει πουθενά και οδηγεί και τα παιδιά να μαθαίνουν πως σκοπός είναι ο ανταγωνισμός του καλύτερου πάρτυ! Μεταξύ τους αυτά λένε!!! Οχι τόσο η χαρά του πάρτυ!
Ετσι ακριβως! Στο τελευταιο παρτι που πηγαμε, ο μικρος γιαννακης εδωσε σε ολους τους καλεσμενους απο ενα ps5 δωρο... το pro. Πες μου τωρα πως εγω θα συναγωνιστω το παρτι που διοργανωσαν οι γονεις του γιαννακη;;;;;; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΑΠ!!!
-
@dettol said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Μη γίνεστε θύματα των κοινωνικών σας σχέσεων!
Ενταξει!!!
Το θυμάσαι το τραγούδι των OPA??
Κορόιδο;;;;
Εντάξει!!!
Ετσι ήταν το ρεφρέν! -
@antonmone said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ενταξει!!!
Κορόιδο;;;;
Εντάξει!!!
Ετσι ήταν το ρεφρέν!οπως βλεπεις και εγω ρεφρεν τραγουδαω
-
Κοιτα δεν ζούμε εκτός κοινωνίας! Και πίστεψε με δεν είμαι ο μόνος που το βλέπει όλο αυτό ως παράνοια! Ότι ξεφεύγει από ένα όριο είναι πηγή στρεβλώσεων!
Τα παιδιά μεταξύ τους σχολιάζουν τα πάρτυ των φίλων τους, και τα παιδιά πιέζουν τους γονείς τους για αυτά! Είναι ένας φαύλος κύκλος που ενήλικες υποτάσσονται στον τρόπο σκέψης των παιδιών! Τα παιδιά όμως δεν μπορούν να διδάξουν τον εαυτό τους! Το ανάποδο συμβαίνει!
-
@antonmone said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ενταξει!!!
Κορόιδο;;;;
Εντάξει!!!
Ετσι ήταν το ρεφρέν!οπως βλεπεις και εγω ρεφρεν τραγουδαω
Γιαυτο στο έγραψα!!!!
-
Κοιτα δεν ζούμε εκτός κοινωνίας! Και πίστεψε με δεν είμαι ο μόνος που το βλέπει όλο αυτό ως παράνοια! Ότι ξεφεύγει από ένα όριο είναι πηγή στρεβλώσεων!
Τα παιδιά μεταξύ τους σχολιάζουν τα πάρτυ των φίλων τους, και τα παιδιά πιέζουν τους γονείς τους για αυτά! Είναι ένας φαύλος κύκλος που ενήλικες υποτάσσονται στον τρόπο σκέψης των παιδιών!
και ολα αυτα φανταζομαι τα γνωριζεις εσυ ως γονεας παιδιων ποιας ηλικιας; ή μηπως εισαι εκπαιδευτικος ή ανθρωπος που λογω επαγγελματος συναναστρεφεσαι με παιδια;
-
Συγγενείς μου είναι καθηγητές! Ναι! Η κατάσταση ξεφεύγει γενικότερα! Οι γονείς δεν μπορούν να διαπαιδαγωγήσουν σωστά τα παιδιά τους!
-
Συγγενείς μου είναι καθηγητές! Ναι!
Μια χαρα! Αρα ξερεις καλυτερα απο εμας που ειμαστε γονεις και τα βιωνουμε ολα αυτα σε καθημερινη βαση, τι γινεται.
-
Το σοβαρότερο κίνητρο για να πάει κάποιος γονιός σε πάρτι είναι το ίδιο το παιδί του και η ψυχολογία του.
Δεν νιώθει ωραία το παιδί αν δεν πάει στα πάρτι.
Τη Δευτέρα στο σχολείο , τα παιδάκια ρωτάνε.
Επίσης το παιδί ζητάει να κάνει πάρτι.Τώρα γιατί δεν γίνονται πάρτι στα σπίτια;
Για εμένα δεν έχει να κάνει ούτε με τα μικρά σπίτια, ούτε με τις εργαζόμενες μητέρες, αλλά με την ασφάλεια και τις ευθύνες μου.
Δεν θέλω να έχω το άγχος μη συμβεί κάτι και χτυπήσει κάποιο παιδάκι με τον χαμό που θα υπάρχει στο σπίτι μου.
-
Μια χαρα! Αρα ξερεις καλυτερα απο εμας που ειμαστε γονεις και τα βιωνουμε ολα αυτα σε καθημερινη βαση, τι γινεται.
Τα παιδιά ανταγωνίζονται μεταξύ τους! Σχολιάζουν ακόμα και την οικονομική κατάσταση των γονιών τους απο τα δώρα που τους αγοράζουν στα πάρτυ! Αυτό υπήρχε και στην εποχή μου! Τώρα έχει ξεφύγει σε μεγάλο βαθμό η κατάσταση! Από πίσω οι γονείς, κυρίως οι μητέρες που ακολουθούν τον παιδικό ανταγωνισμό
Το γνωρίζεις ότι κάνουν κλίκες αναλόγως τα δώρα που αγοράζουν οι γονείς; Ψάξε και θα σοκαριστείς!
Για όλα φταίνε οι γονείς και δευτερευόντως οι εκπαιδευτικοί!
-
Είχες καμμια αμφιβολία;
-
Και γιατί ξέρετε εσείς επειδή είστε γονείς;; Βγάλατε κάποια παιδαγωγική σχολή και αυτομάτως γνωρίζετε εάν κάμετε λάθη ή όχι;;
-
Και γιατί ξέρετε εσείς επειδή είστε γονείς;; Βγάλατε κάποια παιδαγωγική σχολή και αυτομάτως γνωρίζετε εάν κάμετε λάθη ή όχι;;
Πες τα ρε λαπ! Ουτε ενα ημαρτον/ημαρτανον δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε σωστα
-
Βρε lap σταμάτα!
Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει!
Δεν το λένε αυτό στο χωριό σου? -
@gtsartsal said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Το σοβαρότερο κίνητρο για να πάει κάποιος γονιός σε πάρτι είναι το ίδιο το παιδί του και η ψυχολογία του.
Δεν νιώθει ωραία το παιδί αν δεν πάει στα πάρτι.
Τη Δευτέρα στο σχολείο , τα παιδάκια ρωτάνε.
Επίσης το παιδί ζητάει να κάνει πάρτι.Τώρα γιατί δεν γίνονται πάρτι στα σπίτια;
Για εμένα δεν έχει να κάνει ούτε με τα μικρά σπίτια, ούτε με τις εργαζόμενες μητέρες, αλλά με την ασφάλεια και τις ευθύνες μου.
Δεν θέλω να έχω το άγχος μη συμβεί κάτι και χτυπήσει κάποιο παιδάκι με τον χαμό που θα υπάρχει στο σπίτι μου.
Δεν είπαμε να μη κάνουν είπαμε ότι τα όρια είναι δίδαγμα! Δεν γίνεται να έχουμε πάντα ότι θέλουμε! Εάν δεν το μάθουν μικρά τότε στην εφηβεία θα ναι πιο δύσκολα
-
@polistas said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Βρε lap σταμάτα!
Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει!
Δεν το λένε αυτό στο χωριό σου?Παιδιά δόξα τω θεω έχουμε παιδιά στην οικογένεια μας, έχουμε και εκπαιδευτικούς!
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁