-
@polioan said in Παραβιαση κόκκινου σηματοδότη:
70Mai A810
Αυτή που είδα εγώ, είναι πολύ μικρότερη σε μέγεθος.
-
-
@polioan said in Παραβιαση κόκκινου σηματοδότη:
@nsterg said in Παραβιαση κόκκινου σηματοδότη:
@arim said in Παραβιαση κόκκινου σηματοδότη:
@ilias-a said in Παραβιαση κόκκινου σηματοδότη:
Γεια σας θα ηθελα την γνώμη σας και περισσότερο όσοι εχετε παθει το ίδιο. Περνάω με πράσινο φωτεινό σηματοδότη και ο άλλος με κόκκινο. Φυσικά αυτός υποστήριζε ότι πέρασε με πράσινο κ εγώ με κόκκινο. Έρχεται ένας μαρτυρας και είπε στους αστυνομικούς ότι όντως πέρασε ο άλλος με κόκκινο. Το θέμα είναι ότι η ασφάλεια του άλλου συνεχιζει να είναι αρνητική και η δική μου να μου προτείνει συνεπευθυνότητα ή δικαστηριο. Δηλαδή η δουλειά της ασφαλειας δεν είναι να σε υποστηρίξει να τελειώνουμε γρήγορα τις διαδικασίες, αλλά να πηγαινουμε εύκολα στα δικαστηρια ή να πληρώσεις και εσύ, ενώ δεν εφταιγες, χωρίς να δώσει σημασία στο δελτίο της τροχαίας ότι υπήρξε μάρτυρας.
Αν φτασετε στο δικαστηριο θα βρεθουν "μαρτυρες" και απο τις 2 πλευρες.
Την ασφαλεια σου την ενδειαφερει το τι θα πληρωσει, λογο του οτι αυτες οι μπερδεμενες υποθεσεις συνηθως πανε δικαστηριο, στο οποιο κανεις δε ξερει ποιον ή ποιους θα βγαλει φταιχτη, προτεινει συνηπευθυνοτητα εξ αρχης. Αν χασεις στο δικαστηριο θα πληρωσει περισσοτερα.@ilias-a said in Παραβιαση κόκκινου σηματοδότη:
Γεια σας θα ηθελα την γνώμη σας και περισσότερο όσοι εχετε παθει το ίδιο. Περνάω με πράσινο φωτεινό σηματοδότη και ο άλλος με κόκκινο. Φυσικά αυτός υποστήριζε ότι πέρασε με πράσινο κ εγώ με κόκκινο. Έρχεται ένας μαρτυρας και είπε στους αστυνομικούς ότι όντως πέρασε ο άλλος με κόκκινο. Το θέμα είναι ότι η ασφάλεια του άλλου συνεχιζει να είναι αρνητική και η δική μου να μου προτείνει συνεπευθυνότητα ή δικαστηριο. Δηλαδή η δουλειά της ασφαλειας δεν είναι να σε υποστηρίξει να τελειώνουμε γρήγορα τις διαδικασίες, αλλά να πηγαινουμε εύκολα στα δικαστηρια ή να πληρώσεις και εσύ, ενώ δεν εφταιγες, χωρίς να δώσει σημασία στο δελτίο της τροχαίας ότι υπήρξε μάρτυρας.
Την ασφαλεια σου την ενδειαφερει το τι θα πληρωσει, λογο του οτι αυτες οι μπερδεμενες υποθεσεις συνηθως πανε δικαστηριο, στο οποιο κανεις δε ξερει ποιον ή ποιους θα βγαλει φταιχτη, προτεινει συνηπευθυνοτητα εξ αρχης. Αν χασεις στο δικαστηριο θα πληρωσει περισσοτερα.@ilias-a said in Παραβιαση κόκκινου σηματοδότη:
Την ασφαλεια σου την ενδειαφερει το τι θα πληρωσει, λογο του οτι αυτες οι μπερδεμενες υποθεσεις συνηθως πανε δικαστηριο, στο οποιο κανεις δε ξερει ποιον ή ποιους θα βγαλει φταιχτη, προτεινει συνηπευθυνοτητα εξ αρχης. Αν χασεις στο δικαστηριο θα πληρωσει περισσοτερα.Ο μάρτυρας όμως είναι γραμμένα τα στοιχεία του κ στο δελτιο τροχαιου από την τροχαια . Μπορεί να φέρει ο άλλος δικούς του δηλαδή ψευδομάρτυρες?
@k-m said in Παραβιαση κόκκινου σηματοδότη:
Το πιο πιθανο ειναι και το δικαστήριο να βγάλει συνυπευθυνότητα (και μέχρι να γίνει αυτό δεν θα εχεις λάβει ούτε τα μισα), εκτος αν ο αλλος δεν βρει μάρτυρες.
Μεγάλη η ζημια ?
Για τέτοιες καταστάσεις ειναι χρησιμες οι καμερες στο αυτοκίνητο
@k-m said in Παραβιαση κόκκινου σηματοδότη:
Το πιο πιθανο ειναι και το δικαστήριο να βγάλει συνυπευθυνότητα (και μέχρι να γίνει αυτό δεν θα εχεις λάβει ούτε τα μισα), εκτος αν ο αλλος δεν βρει μάρτυρες.
Μεγάλη η ζημια ?
Για τέτοιες καταστάσεις ειναι χρησιμες οι καμερες στο αυτοκίνητο
Τί κάμερες είναι αυτές που μπαινουν στο αυτοκίνητο? Εχετε κάποια πρόταση να δω? Δεν ξέρω καλά ο ύψος της ζημιάς γύρω στα 2.000 Ευρώ βέβαια κ το αμάξι εχει αξία 2.000 με 3.000 ευρω
Καλημέρα. Προτείνω την παρακάτω: https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CM5BKPT6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
έρχεται με κάρτα 64GB, κοιτάζει μπρος και πίσω, έχει WiFi για σύνδεση από το τηλέφωνο χωρίς καλώδιο.Αξίζει η συγκεκριμένη κάμερα? Είναι πράγματι 4k και να δείχνει ευανάγνωστα πινακίδες?
Για σοβαρη dashcam μονο viofo.
Η A119 ειναι πολυ καλη επιλογη.
https://www.skroutz.gr/c/1877/kameres_dvr_autokinhtou/m/33217/Viofo.html?order_by=pricevat&order_dir=asc -
@antoniokon said in Παραβιαση κόκκινου σηματοδότη:
O σεβαστός @gatoz έχει προτείνει ανεπιφύλακτα την κάμερα Viofo A129...
Τον ακολούθησε ο @yem, ο οποίος και έχει επίσης την καλύτερη άποψη...
Σωστος.
Viofo A129 duo! Έχει πάρει και ο φίλος @fentagin και είναι ικανοποιημένος.
O @gatoz ειχε προτείνει και μια ακριβότερη αλλά δεν θυμάμαι την μάρκαEdit : τις blackvue έχει προτείνει αλλά είναι πανάκριβες
Παραβιαση κόκκινου σηματοδότη