-
Ναι είναι ηλίθιοι αρπακολατζήδες. Το κερί είναι καλή φάση. Αφιερώνεις κανα 2ωρο μια φορά στους 8 - 10 μήνες και είσαι οκ.
-
@georgemit said in CUPRA LEON F/L 2024:
Δε μου φαίνονται για πετραδάκια. Τα χτυπήματα από πετραδάκια είναι πολύ μικρά, δε χρειάζονται καν βάψιμο, αγοράζεις λίγο χρώμα και το βάζεις με μια καρφίτσα.
Με 200 πηγαίνει για αυτό έκαναν μεγάλο σημάδι
-
@a-d-p said in CUPRA LEON F/L 2024:
Δε μου φαίνονται για πετραδάκια. Τα χτυπήματα από πετραδάκια είναι πολύ μικρά, δε χρειάζονται καν βάψιμο, αγοράζεις λίγο χρώμα και το βάζεις με μια καρφίτσα.
Με 200 πηγαίνει για αυτό έκαναν μεγάλο σημάδι
Χαχαχαχα... Θα ήθελα, αλλά δεν το έκανα! Μόνο σε ταξίδι μέχρι Αθήνα κάποια στιγμή το έφτασα μέχρι 160χλμ/ώρα και μετά πάλι 140.
Δεν έχω αλλάξει ακόμα και τα πρώτα λάδια... Η τρέλα μου είναι ότι ακόμα μπορεί να έχουν ρινίσματα. -
@polioan said in CUPRA LEON F/L 2024:
Πέρασέ το κερί και πρόσεξε που το πλένεις.
Εγώ έκλεισα 2 χρόνια τον Δεκέμβρη και ακόμα είμαι άθικτος, να μη το ματιάσω. Ούτε ίχνος αράχνης.Το πλένω μόνος μου σε UWASH ή WASHPARK.
1 φορά το πήγα μόνο σε κάποιον detailer για πλύσιμο.
Αλλά το αράχνιασμα το είχε από την αρχή, λες και όταν το έπλυναν από την αντιπροσωπεία που το πήρα πριν 2,5 μήνες το έκαναν σκατά.Φαντάζομαι όχι με τη βούρτσα τους.
-
@panos2171 said in CUPRA LEON F/L 2024:
@polioan said in CUPRA LEON F/L 2024:
Πέρασέ το κερί και πρόσεξε που το πλένεις.
Εγώ έκλεισα 2 χρόνια τον Δεκέμβρη και ακόμα είμαι άθικτος, να μη το ματιάσω. Ούτε ίχνος αράχνης.Το πλένω μόνος μου σε UWASH ή WASHPARK.
1 φορά το πήγα μόνο σε κάποιον detailer για πλύσιμο.
Αλλά το αράχνιασμα το είχε από την αρχή, λες και όταν το έπλυναν από την αντιπροσωπεία που το πήρα πριν 2,5 μήνες το έκαναν σκατά.Φαντάζομαι όχι με τη βούρτσα τους.
To UWASH δεν έχει βούρτσα, έχει ενεργό αφρό. Το Washpark που έχει βούρτα δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.
CUPRA LEON F/L 2024