-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
@v_a said in MG3 Hybrid+ 2024:
Άρα σε συνθήκες πόλης, έχεις ίδια κατανάλωση με ένα 1.2 ατμο με 80κατι αλογάκια.
Στη δική μου οπτική, καταργείται λίγο η έννοια του οικονομικού (στη χρήση) αυτοκινήτου πόλης.Εσύ στις συνήθεις αυτές πόσο θα είχες;;;;
Όταν είπα ατμο στα 80 άλογα μου ήρθε στο μυαλό πχ το i20 που φίλος μου ειχε πει ότι εκεί παίζει. Ένα swift παίζει ακομα χαμηλοτερα, στα 5αρια φαντάζομαι. Προσωπικά έχω μαξ 4.5 με συνθήκες οδήγησης ταξί.
-
Έχεις δίκιο μάλλον.
Προορίζεται για all around (προς το urban) όχημα και όχι μάλλον για πόλη. -
Στο βίντεο πιο πάνω είναι άκρως εντυπωσιακό το πόσο κρατα η μισή μπαταρία!!!!!
Μετά την έξοδο από την εθνική το αυτοκίνητο έχει γεμίσει τη μπαταρία του.
Από το 12:30 μέχρι το 18:20 κινείται στην πόλη με 45-50χλμ/ώρα ΜΟΝΟ ηλεκτρικά και με κλιματισμό!!!!
Αφού και ο τύπος έμεινε μ@@@ς
Μόλις φτάσει στο 50% η μπαταρία τότε ξεκινά ο θερμικος ως γεννήτρια να γεμίζει τη μπαταρία.
Άρα, το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί με ένα πρότυπο στο μυαλό. Ίσως στις πόλεις της Ασίας. Δηλαδή κινείσαι σε αυτοκινητόδρομο από τα προάστια και στο εσωτερικό της πόλης μπαίνεις με γεμάτη μπαταρία και αποκλειστικά ηλεκτρικά ή ή τουλάχιστον γεμίζει η μπαταρία σε χαλαρό ρυθμο
-
7,6" τόσο απλά και ήρεμα!!!!!
Και τραβάει μέχρι τα 130 δυνατά το άτιμο.
Εν τω μεταξύ η εναλλαγή σχεσης ρίχνει 2500 Σαλ περίπου το στροφόμετρο!!!! Τρελό κενό!!!
Αυτός το μέτρησε 7,1 0-100 και 15,6 στο 400αρι πιο γρήγορο από crx
-
Και μόνο ο φόβος που θα βλέπεις στα μάτια των τύπων στα φανάρια, με τα καγκουρεμενα χαμηλά σαυρίδια τους, εμένα μου φτάνει.
I like it -
This post is deleted! -
Και μόνο ο φόβος που θα βλέπεις στα μάτια των τύπων στα φανάρια, με τα καγκουρεμενα χαμηλά σαυρίδια τους, εμένα μου φτάνει.
I like itΝαι ρε φίλε......ΑΥΤΟ....
ΧΑΧΑΧΑΧΑ -
Αυτό θα έβαζα!!
Youtube VideoΣτο 12.00 που βγαίνει από τον αυτοκινητόδρομο για πάρα πολύ ώρα ταξιδεύει με ηλεκτρισμό. Του κάνει εντύπωση πόσο κρατάει η μπαταρία.
Επίσης στον αυτοκινητόδρομο η μπαταρία σχεδόν γέμισε, οπότε έχεις δύναμη για προσπεράσεις.
Γενικά όπως διαπίστωσαν κάποιοι είναι ανάποδο. Πιο οικονομικό από diesel στον αυτοκινητόδρομο και λιγότερο στην πόλη. Δηλαδή το σύστημα του εστιάζει σε ανοιχτό δρόμο.
Γενικά δι;βάζω στα forum ιδιοκτητών πως τις πρώτες ημέρες είναι καπως υψηλή η καταναλωση και μετά πέφτει αισθητά.
Σε αυτή την διαδρομή που πήγε όπως είδα προσωπικά με το εσ Κρος ντίζελ θα ήμουν ξεκάθαρα κάτω από 5 λτ μπορεί και 4.7 αντί για τα 5.4 του υβριδικού και με σχεδόν 30 λεπτά φθηνότερο καύσιμο.
Τώρα που το καλό σκέφτομαι αν το οδηγούσε ο κοντούλης με τα 70 κιλά το δικό μου σε αυτή την διαδρομή μπορεί να ήταν και 4.5! -
Οκ. Χωρίς όμως αυτόματο και ίδιες επιδόσεις. Και αυτό βαρύ είναι. 1,3 τόνους
-
Οκ. Χωρίς όμως αυτόματο και ίδιες επιδόσεις. Και αυτό βαρύ είναι. 1,3 τόνους
Και εμένα 1300 κιλά είναι 100 ελαφρύτερο από το mg και μιλάμε για την οδήγηση που είδαμε. Για ποιες επιδόσεις μιλάς; χαλαρά και με προσοχή το πήγαινε...
Εμένα θα ισοφαριζε σε κατανάλωση αν είχε σταμάτα ξεκινά λόγω απουσίας σταρτ στοπ -
Ένα swift παίζει ακομα χαμηλοτερ
Σε σταμάτα ξεκινά με το να μηδενίσεις στην αρχή τον υπολογιστή είσαι στα 7 λίτρα. Γενικά στην πόλη είσαι στο 5,2 με καποιες λεωφόρους. Εγώ κάνω και πολύ πιο κάτω αλλά εγώ είμαι εγώ.
Έχω κάνει σε πόλη και λεωφόρους για καφέ με φιλαράκι και 3,3 λίτρα με το φιλαράκι να ακολουθεί με το scooter στα 5 λίτρα.
Έχω μάθει ενστικτωδώς το πότε λειτουργεί το mhev και το εκμεταλλευομαι στο έπακρο. Συγγενείς που το παίρνουν γράφουν αρκετά παραπάνω.
Ένα i20 +2 λίτρα στα σίγουρα. -
Ένα swift παίζει ακομα χαμηλοτερ
Σε σταμάτα ξεκινά με το να μηδενίσεις στην αρχή τον υπολογιστή είσαι στα 7 λίτρα. Γενικά στην πόλη είσαι στο 5,2 με καποιες λεωφόρους. Εγώ κάνω και πολύ πιο κάτω αλλά εγώ είμαι εγώ.
Έχω κάνει σε πόλη και λεωφόρους για καφέ με φιλαράκι και 3,3 λίτρα με το φιλαράκι να ακολουθεί με το scooter στα 5 λίτρα
Ένα i20 +2 λίτρα στα σίγουρα.Το T-ROC 11 λίτρα
-
Ωχ Παναγία μου!!!!
-
Ωχ Παναγία μου!!!!
Αγόρασε η σύζυγος ηλεκτρικό πατίνι, θα το βάλω στο πορτμπαγκάζ και όταν βρίσκω μποτιλιάρισμα θα συνεχίζω με το πατίνι .
Θα το φορτίζω και τζάμπα στη δουλειά, το νου σου @lap -
-
@tkin73 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Για ποιες επιδόσεις μιλάς; χαλαρά και με προσοχή το πήγαινε
Λέω για το potential. Έχει μεγάλο ηλεκτροκινητήρα για αυτό.
-
Μακάρι να αγριεψει ο ανταγωνσμος και να δούμε από την toyota αντίστοιχα δυνατό υβριδικό yaris. Να ζωντανέψει λίγο η κατηγορία και για εμάς τον λαό.
Ξεκινήσαμε από τα 150 άλογα και έχουμε φτάσει στα 80 με τα θερμικά.
-
Φυσικά για να μην το κακό λόγω το αμάξι είναι εξαιρετικό για τα λεφτά που ζητά.
Ευπρόσδεκτο το αυτόματο, οι καλές ρεπριζ έστω και με προσοχή ώστε η μπαταρία να είναι από την μέση και πάνω.
Απλά είπαμε ως ένα και μοναδικό αμάξι που είναι και για πόλη και για εθνική τα υβριδικά δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω στον τομέα οικονομίας από τα γνωστά ντίζελ. -
@tkin73 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Φυσικά για να μην το κακό λόγω το αμάξι είναι εξαιρετικό για τα λεφτά που ζητά.
Ευπρόσδεκτο το αυτόματο, οι καλές ρεπριζ έστω και με προσοχή ώστε η μπαταρία να είναι από την μέση και πάνω.
Απλά είπαμε ως ένα και μοναδικό αμάξι που είναι και για πόλη και για εθνική τα υβριδικά δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω στον τομέα οικονομίας από τα γνωστά ντίζελ.Προσφέρουν το σημαντικότερο
ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ και ΗΣΥΧΊΑ.Τράκα τρουκα με τα τρακτέρ σας.
-
Μακάρι να αγριεψει ο ανταγωνσμος και να δούμε από την toyota αντίστοιχα δυνατό υβριδικό yaris. Να ζωντανέψει λίγο η κατηγορία και για εμάς τον λαό.
Ξεκινήσαμε από τα 150 άλογα και έχουμε φτάσει στα 80 με τα θερμικά.
Εδώ έχει φτάσει το γιαρις με 116 στα 30Κ! Με δυνατό με 140 - 150 πόσο θα το έφταναν, που η τογιοτα έχει και την τάση τα δυνατά αμάξια να τα βγάζει μόνο στις πλούσιες εκδόσεις. 35Κ;...
MG3 Hybrid+ 2024