-
Μη αγοράσεις... πάρε golf να σε πηγαίνει η οδική βοήθεια.
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Μια χαρά το έχουν. Απλώς τα αυτοκίνητα που δοκίμασαν είναι ειδικού σκοπού. Δηλαδή off readers και φθηνά οικονομικά.
-
Μη αγοράσεις... πάρε golf να σε πηγαίνει η οδική βοήθεια.
Γίνεσαι επιθετικός και ειρωνικός χωρίς λόγο lap.
Το nickname το διάλεξα πριν χρόνια γιατί τότε κάτι έπρεπε να βάλω.
Είχα golf και δε πρόκειται να ξαναπάρω.
Έχω swift αυτή τη στιγμή και επίσης δε πρόκειται να ξαναπαρω -
Ποιο swift έχεις;;
-
Ωχ έχεις Σουίφτ και δεν πίνεις νερό στο όνομα του;
-
@super-t said in Suzuki Swift (2024):
Ωχ έχεις Σουίφτ και δεν πίνεις νερό στο όνομα του;
Εσύ τι έχεις;
-
Ποιο swift έχεις;;
Έχω πρώτο χέρι το κλασικό μοντέλο που δεν είχε κάνει ανάκληση στο abs και ζητούσαν 1200 ευρώ από αντιπροσωπεία για αλλαγή στη μονάδα abs.
Τα έχουμε ξαναπεί.
Η φαρμακοποιός μου έχει επίσης το ίδιο σε facelift το οποίο άλλαξε μεταχειρισμένη μονάδα από yaris σε λιγότερο από μισα λεφτα -
Κατασκευασμένο στην Ουγγαρία;
Έχεις δίκιο ήταν λάθος της αν και έχω βρει πηγές πως έκανε μια άτυπη ανάκληση.Από τότε κατασκευάζονται στην Ιαπωνία και δεν έχουν καμία σχέση με το δικό σου. Ιδιαιτερα το νεότερο είναι ένα καλοφτιαγμένο ιαπωνικό αλλά με χάλια ελαστικά.
Εδώ ακόμα και το δικό μου που όταν είχα μπει για λίγο στο δικό σου συγκριτικά μου φάνηκε έτη φωτός καλύτερο στα πάντα ακόμα και αν είχε αυτήν την τζαπανιλα που είναι κοινή και στα δυο μοντέλα.
-
Κατασκευασμένο στην Ουγγαρία;
Έχεις δίκιο ήταν λάθος της αν και έχω βρει πηγές πως έκανε μια άτυπη ανάκληση.Από τότε κατασκευάζονται στην Ιαπωνία και δεν έχουν καμία σχέση με το δικό σου. Ιδιαιτερα το νεότερο είναι ένα καλοφτιαγμένο ιαπωνικό αλλά με χάλια ελαστικά.
Εδώ και το δικό μου που όταν είχα μπει για λίγο στο δικό σου μου φάνηκε έτη φωτός καλύτερο ασχέτως αν είχε αυτήν την τζαπανιλα.
Ουγγρικό και ιαπωνικό έβγαινε ταυτόχρονα και τα αναγνωριζες από τη θέση της κεραίας ραδιοφώνου στην οροφή.
Το abs χαλούσε εξίσου και στα δύο ανεξάρτητα της χώρας κατασκευής.
Ανάκληση επίσημη ή ατυπη δεν έγινε ποτέ.
Το αν έγινε σε αυτοκίνητα μετρημένα του ενός χεριού δεν είναι ο κανόνας.
Εγώ είχα όλα τα σέρβις αντιπροσωπεία και μάλιστα οι αλλαγές λαδιων και σέρβις ήταν κάθε 7500 χλμ δηλαδή κάθε εξάμηνο τους τα ακουμπουσα.
Μονάδα άλλαξα σε εξωτερικό συνεργείο με την έκπτωση του συνεργείου -
Δεν έχεις άδικο. Δεν μπορώ να πω.
Δες αυτο
https://www.change.org/p/suzuki-magyar-suzuki-swift-zc11s-abs-pump-problem
-
Δεν έχεις άδικο. Δεν μπορώ να πω.
Δες αυτο
https://www.change.org/p/suzuki-magyar-suzuki-swift-zc11s-abs-pump-problem
Δε μπορώ να μπω lap γιατί λέει δεν είναι ασφαλές.
Όπως και να χει το χω πληρώσει ήδη μια φορά και κάνω αλλαγές υγρών φρένων κάθε χρόνο γιατί κάποιοι έλεγαν πως είναι καλό για συντήρηση της μονάδας.
Ας όψεται που έχουν πάει όλα τα μικρά 18.000 και δε μπορείς να αγοράσεις πλέον και μένουμε με τα παλιά -
Ωχ... το antivirus ?
Ωχ αμάν.
Είναι για συλλογή υπογραφών από swiftclub της Ελλάδας οπου αναφέρει πως έγινε μι σιωπηλή ανάκληση από τον εδώ εισαγωγέα σε μερικά οχήματα.
Όχι δεν αξίζει αν με ρωτάς η αγορά νέου. Βασικά κανένα δεν αξίζει. Περιμένω να πέσουν. Ήδη ξεκίνησαν
-
Ωχ... το antivirus ?
Ωχ αμάν.
Είναι για συλλογή υπογραφών από swiftclub της Ελλάδας οπου αναφέρει πως έγινε μι σιωπηλή ανάκληση από τον εδώ εισαγωγέα σε μερικά οχήματα.
Όχι δεν αξίζει αν με ρωτάς η αγορά νέου. Βασικά κανένα δεν αξίζει. Περιμένω να πέσουν. Ήδη ξεκίνησαν
Στο club ήταν αρκετοί με πρόβλημα χωρίς λύση απο αντιπροσωπεία αν δεν έβαζαν το χέρι στη τσέπη.
Ακόμα και τώρα εμφανίζονται μερικοί οι οποίοι πηγαίνουν και βάζουν από yaris κρατώντας το ηλεκτρονικό μέρος της παλιάς -
Τα πρώτα rent a car, έκδοση GL
-
Μολις είδα οτι το νεο μοντέλο του 2024 έχει 3 αστερια μονο στο euroncap. Τι σκατά; Δεν ξερω κανενα αυτοκινητο ακομα και δεκαετίας με λιγοτερο απο 4
-
Όλα τα αυτοκίνητα δεκαετίας ούτε 1 αστέρι δεν θα έπαιρναν με τα νέα πρότυπα αξιολόγησης
-
Όλα τα αυτοκίνητα δεκαετίας ούτε 1 αστέρι δεν θα έπαιρναν με τα νέα πρότυπα αξιολόγησης
Η κυρία αιτία είναι τα ADAS συστήματα.
Υπάρχει βελτίωση στην δομή των αμαξωμάτων αλλά όχι για να πέσουν κάτω από 3 τα παλιότερα μέχρι 15 ετών! (Βέβαια 3 θα πάρουν όλα τα μικρομεσαία από το 2006 και μετά)
Μετά μπαίνουν τα υπόλοιπα!!!Έχω ξαναπεί η βαθμολογία του EuroNCAP είναι γτπ.
Δεν γίνεται να αλλάζουν τα κριτήρια και οι βαθμολογίες να παραμένουν ίδιες!!!
Ή αναπροσαρμόζονται οι βαθμολογίες πχ αουρις του 07 απο 5 αστέρια γίνονται 3, ή η νέα Corolla παίρνει 7 αστέρια!!! -
Δεν έχει να κάνει με τη δομή αλλά με τις πιέσεις που μετρούνται στα ανδρείκελα.
-
Δεν έχει να κάνει με τη δομή αλλά με τις πιέσεις που μετρούνται στα ανδρείκελα.
Ρε λαπ αν το αμάξωμα είναι σωστά δομημένο με σωστές ζώνες παραμόρφωσης κλπ, πως θα περάσουν οι πιέσεις στα ανδρείκελα???
Αυτό λεω! Οι αλλαγές σε αυτό το επίπεδο δεν είναι τέτοιες ώστε να δικαιολογείται βαθμολογία κάτω από ένα χ επίπεδο πχ 3 αστέρια!!!
Την είχαμε ξανακάνει αυτή την κουβέντα με το Panda. Στην αρχή είχε πάρει 4αστερια και μετά από αλλαγή προδιαγραφών το facelift είχε πάρει 3!!! -
Δεν μπορούμε να ξέρουμε με μια μάτια τι ενέργειες απορροφούν οι ζώνες παραμόρφωσης
Και επίσης αλλάζουν οι ανώτερες επιτρεπόμενες πιέσεις που δέχονται τα ανδρείκελα.
Τα τελευταία χρόνια το όριο αποδοχής έχει πέσει και έτσι τα παλαιότερα οχήματα που έπαιρναν ως βαθμολογία το πράσινο χρώμα σε ένα μέρος του σώματος του ανδρείκελου τώρα να βαθμολογούνται με κόκκινο. Δηλαδή όταν βλέπεις κόκκινο στα σημερινά χοντρικά μπορούμε να πουμε πως ήταν πράσινο πριν δέκα έτη.
Όταν βλέπεις κίτρινο ή πορτοκαλί σε αυτά πριν δέκα έτη....τότε άστο.
Suzuki Swift (2024)