-
-
-
Αυτο του ελειπε...
Πολυ ομορφο παντως.
Αν δεν ηταν και τοσο ακριβα (γενικα) τα Λεξους θα ηταν ωραια...Σε προσφατο ταξιδι στην μαμα χωρα (Τζαπαν) προσεξα οτι στα 10 αυτοκινητα του γκρουπ (Τουοτα-Λεξους) τα 8-9 ηταν Λεξους. Δηλαδη Τουοτα δεν αγοραζε κανεις?
Επισης μεγαλη εντυπωση μου εκαναν οι Ιαπωνες με τα CVT/αυτοματα κιβωτια, που στα φαναρια βαζανε νεκρα και δεν το αφηναν στο D.
Απο ταξι, ιδιωτικα και βανακια...Το lbx δεν ειναι ακριβο..οχι το δικο μου..η βασικη εκδοση..Ιταλια ξεκιναει απο 29
α. κουφάθηκα με αυτό που έγραψε ο @chrisk6 με το Ν στην Ιαπωνία.
Οσο κι αν έψαξα δε βρηκα για ποιον λογο να το κανουν.
Μήπως ξέρουν κατι περισσοτερο;β. @tolisk20 στο ιταλικό site της Lexus, ως βασική τους έκδοση εμφανίζεται η 2WD Elegant που ξεκινάει απο τα 38,000 στο στανταρ κιτρινο χρώμα.
Αν θες οποιοδήποτε άλλο χρώμα που είναι και το πιο πιθανό, είσαι στα +1,200 δηλ. πας στα 39,200.Σου δίνει μεν μια εκπτωση συνδυαστική στα 5,100 ευρώ που μπορεί να ακούγεται μπόλικη, αλλά είναι υπό προϋποθέσεις:
- η προσφορά ισχύει μέχρι 30/11/2024, κυριακή κοντή γιορτή.
- η προσφορά ισχύει για απόσυρση αυτοκινήτου που το έχεις στο όνομά σου για τουλάχιστον 12μήνες (δηλ. δε παω χθες να αγοράσω απο μαντρά ενα λαντσια Υ του '90 με 500 ευρώ για να το αποσύρω αυριο)
- υπάρχει συμμετοχή της αντιπροσωπίας ως loyalty bonus, εφόσον υπάρχει ήδη στην οικογένεια Lexus.
Μόνο σε περιπτωση που ισχυουν και οι 3 προϋποθέσεις παίρνεις την full έκπτωση και το αμάξι με αρχική 39,200 πέφτει στα 34,100 ευρώ.
Ωραίος ο κράχτης, αλλά κάτι μου λέει οτι δε θα είναι και πολλοί όσοι εκμεταλλευτούν την έκπτωση στο έπακρο.
Σε κάθε περίπτωση, αμάξι φθηνό ΔΕΝ είναι.
Value for money είναι. Εκεί συμφωνώ.Να ξερεις Ιταλια επαιζε στα 29..δεν το βγαλα απ το μυαλο μου..μπορει να το χαν προσφορα αλλα τοσο ξεκινουσε η εισαγωγικη σε κιτρινο χρωμα..πριν κανα χρονο περιπου αυτο..
Οχι μην αρπάζεσαι, δε λεω οτι το εβγαλες απο το μυαλό σου, λεω οτι τελικά βάλε το χρώμα, είσαι στα 30,200 και αυτό εντελώς "γυμνό" ΚΑΙ με την έκπτωση που σου έδιναν, αν θα την έπαιρνες όλη.
Αλλιώς ακούγεται 29, αλλιώς 30+ -
-
-
-
LEXUS LBX