-
λλα καμια ελπιδα απέναντι στο st μου δεν έχει.
Το morizo αντιθετως πιστεύω θα είναι αρκετα ανώτερο του st, αλλα και τα διπλασια χρηματα βλέπω να έχειΑν πανε κοντρα εννοεις η γενικα και σε στροφιλικια κλπ?
και στα 2, πρωτα από όλα το δικο μου πλέον ειναι 260HP αλλα και με 200 παλι γρηγοροτερο είναι και πολύ καλύτερα στημένο
260..ω ρε θηριο νομιζα 200..εσυ σπας το 14 στο 400αρι
Ναι είναι παρα πολύ γρηγορο πλέον. Σε βαθμό που δεν μπορω να το οδηγησω πολυ πολύ γρηγορα σε στροφες γιατι φαίνονται λίγα πλεον τα φρενα του!!! κανονικα θελουν αναβαθμιση αλλα νταξει δεν το παω στο οριο και γω. Απλός οδηγος είμαι και οταν γουσταρω πάω απλά σε γρηγορο ρυθμό. Καποιος που θα το ζόριζε θα του φαινονταν λίγα τα φρενα για το υπολοιπο συνολο. Για στοκ ηταν οκ, αλλα τωρα για stage 2 που είναι θα ηθελε μεγαλύτερα. Δεν ειναι τα αλογα αλλα οι ρεπριζ που είναι πλεον εξαιρετικές, πατας μια γκαζια και φευγει σαν διαολος
Ειναι πολυ κοντα με το type-r ep3 που ειχα..Φουλ περιφερειακα 255 αλογα-1200 κιλα..13,6 0-400..και ηταν το πρωτο χοντα που μπαινε τρενο..
Υ.γ..δοκιμασε για αρχη κανα αγωνιστικο τακακι και το βλεπεις πως θα παει..Η διαφορά είναι ότι είναι turbo . Δεν θα αλλάξω φρένα , τακάκια ίσως. Αλλά θέλει μεγαλύτερες δαγκάνες κανονικά. Όχι ότι με νοιάζει πολύ δεν το οδηγώ αγωνιστικά.
Για βάλε καμία φωτό από το type R να γουστάρουμε
Πολύ ωραιο !!!! και το καινούργιο και το παλιο
αν και μεταξυ των 2 το παλιο γουσταρω περισσότερο
Sorry καταλαβαινεις και το νεο ομορφο και καλό αμαξάκι είναι αλλα το παλιο ήταν οπλο hondaρα που ειχα αδυναμία πάντα
-
Α ρε hondaρα.
-
Σαν να μην πέρασε μια μέρα.... μόνο το φορτηγό έφυγε
-
Πάλι καλά! Σε εμάς στην γειτονιά στο google οι ίδιοι είναι παρκαρισμένοι στα ίδια σημεία
Ιδιωτική θέση σε δημόσιο δρόμο έχουν οι άτιμοι!
-
@alejandro said in LEXUS LBX:
Επιεδή κάποιοι αναφέρετε την επιθυμία για πιο γρήγορο LBX, Ασία ήδη αρχίζει να κυκλοφορεί το LBX Morizo RR 1.6 300hp
Ρώτησα στην αντιπροσωπεία οταν ανακοινώθηκε γιατι ήθελα να μπω στην λίστα για προπαραγκελια και μου είπαν δεν θα το εισάγουν λογο κόστους και ρύπων γιατί ανεβάζει των μέσω όρο με βάση την νομοθεσία επι των πωλήσεων.
Μονο παραεισαγωγη και χωρίς τεχνική υποστήριξη όπως καταλαβαίνετε.
LEXUS LBX