-
Κάτι για μπαταρίες διάβασα πιο πάνω...
-
-
Τις 12v τις αγοράζουν από τοπικούς αντιπροσώπους, άλλες έχουν τα αμερικανικά μοντέλα, άλλες τα ευρωπαϊκά. Yaris cross και yaris που φτιάχνονται Γαλλία λέω ότι βάζουν κάποια γαλλική, το lbx μπορεί να έχει panasonc?
-
Γεια σας
νέος στη παρέα και στη καρδιά, παρήγγειλα στις 20 Οκτωβρίου και βρίσκομαι στο στάδιο παραγωγής.Ειναι το cement gray με το καφε-καμηλο δέρμα (relax tech). Βγήκε στα 40k ενώ στα 41 k έβγαινε η X1 που μου άρεσε πιο πολύ αλλά προτίμησα το Lexus λόγω αξιοπιστίας, εγγύησης και κατανάλωσης ,για τα service δεν είμαι σίγουρος ότι είναι φθηνότερα γιατί κάνω περίπου 20k km το χρόνο άρα θα έχω συχνότερα.Τωρα διαβάζω για πολλά προβλήματα με τη μπαταρία 12v και αγχώνομαι μέχρι που σκέφτομαι να ακυρωσω τη παραγγελία.Καμια γνώμη;φιλε, για μένα να την ακυρώσεις την παραγγελία.
η ζωή είναι πολύ μικρή για να συμβιβάζεσαι με κάτι που δε σε ξετρελαίνει, ιδιαίτερα αν είσαι διατεθιμένος να ξοδέψεις ένα τέτοιο ποσό (βέβαια η Χ1 σε αυτά τα χρήματα είναι γυμνή, καμία σχέση με το LBX, για να έχεις τον ίδιο εξοπλισμό να υπολογίζεις γύρω στα 50k).
Δε ξέρω κάθε πόσα χιλιόμετρα θέλει service η Χ1, αλλά με τις τιμές που έχουν να είσαι σίγουρος οτι θα σου πιάσουν τον πωπό μια χαρά, δε θα ντραπούν καθόλου (το θέμα είναι να σε μαντρώσουν στο μαγαζί, μετά θα σε αρμέξουν μια χαρά!).
Κι εμένα πάντως η Χ1 μου αρέσει πολύ, είναι ένα αυτοκίνητο που θα έπαιρνα ευχαρίστως (αλλά δεν ήθελα να το έχω εγώ κι η κουτσή Μαρία και κάθε τρίτο αυτοκίνητο που βλέπω να είναι Χ1).
Δεν ήταν γυμνή και service κάθε 2 χρόνια η 30k
Κm( όμως ο πωλητής χαμογελούσε,μάλλον το σύστημα το βγάζει νωρίτερα) και κοστίζει περίπου στα 500€.Αλλα πράγματι κυκλοφορεί πολύ και θα δυσκολευομουν να το βάλω στο πάρκινγκ μου.Γι'αυτο κρατάω τη παραγγελία, άλλωστε σε 1-1,5 μήνα θα το παραλάβω (ελπίζω).Τώρα κάτι άλλο σχετικά με τη κατανάλωση.Αυτα τα 3,5-5 στα 100,τα βλέπετε στην οθόνη; Γιατί εγώ στο αυτοκίνητο που έχω ( Α180d) στην οθόνη βλέπω 4,7-5,2 αλλά όταν μετράω χιλιόμετρα και λίτρα που καταναλώθηκαν βρίσκω 6,5 με το ζόρι.Ξαναέγραψα χτες αλλά για καποιο λόγο το ποστ μου σβήστηκε
Δεν ειναι δυνατόν να ακυρωσεις παραγγελία για καποιο προβλημα που φαινεται να υπάρχει στην Β. Ευρώπη κυριως UK με τις 12v μπαταρίες
Επίσης η Χ1 είναι πιο ακριβή σε σχέση με το LBX και με ακριβότερη συντήρηση, κατανάλωση κλπ
Οσον αφορά την κατανάλωση που βλέπεις στην εφαρμογή είναι πραγματική -
Τις 12v τις αγοράζουν από τοπικούς αντιπροσώπους, άλλες έχουν τα αμερικανικά μοντέλα, άλλες τα ευρωπαϊκά. Yaris cross και yaris που φτιάχνονται Γαλλία λέω ότι βάζουν κάποια γαλλική, το lbx μπορεί να έχει panasonc?
Θέλεις να πεις πως τα αυτοκίνητα φεύγουν απο το εργοστάσιο χωρίς μπαταρία και ανάλογα σε ποιά χώρα πάνε τις βάζει ο τοπικός αντιπρόσωπος ;
Δύσκολο μου φαινεται ! -
Θέλεις να πεις πως τα αυτοκίνητα φεύγουν απο το εργοστάσιο χωρίς μπαταρία και ανάλογα σε ποιά χώρα πάνε τις βάζει ο τοπικός αντιπρόσωπος ;
Δύσκολο μου φαινεται !Όχι, η Toyota όταν στήνει την γραμμή παραγωγής ζητάει από ντόπιους προμηθευτές κάποια εξαρτήματα τα οποία δεν παράγει η ίδια. H 12v είναι "εξωτερικού συνεργάτη" και διαφέρει από εργοστάσιο σε εργοστάσιο.
-
Καλησπέρα community,
Θα ήθελα να ρωτήσω, που γίνεται το service για κάποιον που μένει νότια και ειδικότερα στον Πειραιά. Οι πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει είναι μάλλον συγκεχυμένες. Έψαξα κι εδώ στο forum αλλά δεν είδα κάποια ολοκληρωμένη απάντηση. Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν αναζητώ πληροφορίες που έχουν ήδη αναρτηθεί. -
Καλησπέρα community,
Θα ήθελα να ρωτήσω, που γίνεται το service για κάποιον που μένει νότια και ειδικότερα στον Πειραιά. Οι πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει είναι μάλλον συγκεχυμένες. Έψαξα κι εδώ στο forum αλλά δεν είδα κάποια ολοκληρωμένη απάντηση. Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν αναζητώ πληροφορίες που έχουν ήδη αναρτηθεί.Lexus Polis Σταυρός για να ισχύει η εγγύηση, στα Γλυκά Νερά
-
Σου δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης κ το δικό σου το πηγαίνουν στο toyota polis
-
-
-
LEXUS LBX