-
Σε αυτό που ακύρωσα είχε σίγουρα πίσω θύρες usb. Στο ετοιμοπαράδοτο δυστυχώς αρκέστηκα στην έκδοση more χωρίς να το ψάξω.
Το άλλο που μου κάθετε στο λαιμό είναι πίσω δεξιά που λέει eTs αντί eTsi. Στην αρχή νόμιζα ότι έκανε μλκια αυτός που το πήγα για μποτέ αλλά μετά είδα τις φωτογραφίες της παράδοσης. Λεπτομέρειες όλα ξέρω, νάχαμε να λέγαμε.
-
@sabas_thess
Έχει παιχτεί μαλακια με το δικό σου…
Τώρα έψαξα στο car και γράφουν eTsi πίσω.. -
Θα τους έφυγε κατά τη μεταφορά ή στο καθάρισμα.
Αυτά τα σήματα είναι αυτοκόλλητα.
Θα σου φέρουν ένα νέο να το περάσουν
Γενικά ωραίο το νέο αμάξι αλλά άμα είσαι προσεκτικός και μερακλής θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να φας πολλές ώρες να τρέχεις για διάφορα
Και επειδή στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχουν σοβαροί επαγγελματίες αλλά αρπακολλατζηδες ειδικά στο χώρο του αυτοκινήτου, ο χρόνος που θα χάσεις θα είναι πολύς!
Τελικά ελλείψει χρόνου καταντάς είτε να τα διώχνεις/μη ευχαριστιέσαι ή να παύει να σε νοιάζει και να γίνεσαι σαν όλους σχεδόν που κυκλοφορούν εκεί έξω με χτυπημένα, ταλαιπωρημένα αδιάφορα αμάξια ! -
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Σε αυτό που ακύρωσα είχε σίγουρα πίσω θύρες usb. Στο ετοιμοπαράδοτο δυστυχώς αρκέστηκα στην έκδοση more χωρίς να το ψάξω.
Το άλλο που μου κάθετε στο λαιμό είναι πίσω δεξιά που λέει eTs αντί eTsi. Στην αρχή νόμιζα ότι έκανε μλκια αυτός που το πήγα για μποτέ αλλά μετά είδα τις φωτογραφίες της παράδοσης. Λεπτομέρειες όλα ξέρω, νάχαμε να λέγαμε.
Για αυτούς τους λόγους όταν παραλαμβανουμε, τα κοιτάμε όλα μέσα - έξω και μετά υπογράφουμε την παραλαβή. Δεν λέω ότι φταις σε κάτι, μη παρεξηγηθώ.
Επίσης Χρήστο, διάβασα τα περί ευτυχίας και θα συμφωνήσω.
Προσωπικά, επειδή ζούμε σε περίεργους καιρούς, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι υγιείς, τα παιδιά μου και η γυναίκα μου και τίποτα άλλο.
Παλιότερα στενοχωριομουν που είμαι νοικαρης και δεν έχω δικό μου σπίτι αλλά μου φτάνει που ξυπνάω κάτω από μια αξιοπρεπή στέγη.
Μπορεί να μην έχω πολλά χρήματα αλλά δεν έχω πεινάσει όσα και αν έχω περάσει και είμαι ακόμη δυνατός και όρθιος να πολεμώντας.
-
@limited_one said in VW Tiguan 2024:
@sabas_thess
Έχει παιχτεί μαλακια με το δικός σου…
Τώρα έψαξα στο car και γράφουν eTsi πίσω..Σε ευχαριστώ πολύ που το έψαξες. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με κάτι τόσο επουσιώδες αλλά ήθελα να ξέρω ότι δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου. Μακάρι το πρόβλημα του αυτοκινήτου να είναι ότι λείπει το "i".
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Στο Octavia mk ii που είχα 19 χρόνια γύρω στα 10 χρόνια το οδηγούσα με το αντίστοιχο αυτοκόλλητο κουτσουρεμένο. Ενώ κανονικά ανέγραφε το μοντέλο ως Octavia5 εμένα μετά από μια επισκευή μου είχαν βάλει σκέτο Octavia. Η επισκευή αφορούσε ανάδοχο συνεργείο της ΔΕΗ το οποίο προέβαινε σε συντήρηση καλωδίων και ένα χοντρό εξ αυτών τους έφυγε με αποτέλεσμα να σκάσει στο όχημα μου και να γδάρει οροφή και 5η πόρτα ενώ ράγισε και τον οπίσθιο υαλοπίνακα. Μάλιστα το συνεργείο δεν με ειδοποίησε για να μην πληρώσει. Εγώ δεν πήρα χαμπάρι γιατί κοιμόμουν βαθιά όντας βραδινή υπηρεσία την προηγούμενη. Όταν βέβαια με ειδοποίησαν οι γείτονες και κατέβηκα του έπαιρνε ο διάολος για κάτι ώρες. 3 περιπολικά της ΑΔ ήρθαν στο σημείο για να λήξει η φάση. Κάπως έτσι η γειτονιά μου έμαθε γιατί το παρατσουκλι μου ήταν "τυφώνας". Ήταν και όλοι ρωσομπλιέτ οπότε δεν ήθελα και πολυ.
Το ενδιαφέρον της ιστορίας εδράζει στο γεγονός ότι το αμάξι μέχρι τότε το είχαν τρελάνει στις κακόβουλες και μη γρατσουνιές. Μετά το κουτσουρεμένο "Octavia" δεν έγινε καμία. Άρα για να πάει γούρι, να μην το πιάνει το μάτι, θα το αφήσω κουτσουρεμένο και στο Tig
-
Το ενδιαφέρον της ιστορίας εδράζει στο γεγονός ότι το αμάξι μέχρι τότε το είχαν τρελάνει στις κακόβουλες και μη γρατσουνιές.
Ωχ γυαλιστερό σουβ με χρωματαρα στην γειτονιά σου. Χμμμμμ
-
Μια που πιάσαμε τα επουσιώδη έχουμε καμία πρόταση για κομψή προστατευτική θήκη κλειδιού. Το βάζω στη τσέπη μου και το λυπάμαι το glossy black. Δεν θέλω γαντζάκια κρεμάσματος ή Faraday bag, ότι πιο κομψό απλά για προστασία από γρατσουνιές..
@i-hasu ξέρω ότι κανείς κάποιου είδους απόπειρας για χιούμορ αλλά με όλο το συμπάθειο να ξες αυτό που γράφεις είναι σαν να το εύχεσαι και λίγο....
-
@limited_one said in VW Tiguan 2024:
@sabas_thess
Έχει παιχτεί μαλακια με το δικός σου…
Τώρα έψαξα στο car και γράφουν eTsi πίσω..Σε ευχαριστώ πολύ που το έψαξες. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με κάτι τόσο επουσιώδες αλλά ήθελα να ξέρω ότι δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου. Μακάρι το πρόβλημα του αυτοκινήτου να είναι ότι λείπει το "i".
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Στο Octavia mk ii που είχα 19 χρόνια γύρω στα 10 χρόνια το οδηγούσα με το αντίστοιχο αυτοκόλλητο κουτσουρεμένο. Ενώ κανονικά ανέγραφε το μοντέλο ως Octavia5 εμένα μετά από μια επισκευή μου είχαν βάλει σκέτο Octavia. Η επισκευή αφορούσε ανάδοχο συνεργείο της ΔΕΗ το οποίο προέβαινε σε συντήρηση καλωδίων και ένα χοντρό εξ αυτών τους έφυγε με αποτέλεσμα να σκάσει στο όχημα μου και να γδάρει οροφή και 5η πόρτα ενώ ράγισε και τον οπίσθιο υαλοπίνακα. Μάλιστα το συνεργείο δεν με ειδοποίησε για να μην πληρώσει. Εγώ δεν πήρα χαμπάρι γιατί κοιμόμουν βαθιά όντας βραδινή υπηρεσία την προηγούμενη. Όταν βέβαια με ειδοποίησαν οι γείτονες και κατέβηκα του έπαιρνε ο διάολος για κάτι ώρες. 3 περιπολικά της ΑΔ ήρθαν στο σημείο για να λήξει η φάση. Κάπως έτσι η γειτονιά μου έμαθε γιατί το παρατσουκλι μου ήταν "τυφώνας". Ήταν και όλοι ρωσομπλιέτ οπότε δεν ήθελα και πολυ.
Το ενδιαφέρον της ιστορίας εδράζει στο γεγονός ότι το αμάξι μέχρι τότε το είχαν τρελάνει στις κακόβουλες και μη γρατσουνιές. Μετά το κουτσουρεμένο "Octavia" δεν έγινε καμία. Άρα για να πάει γούρι, να μην το πιάνει το μάτι, θα το αφήσω κουτσουρεμένο και στο Tig
Και ο άγιος φοβέρα θέλει!
Για την πάρτη μου έφεραν περιπολικό σε υποκατάστημα τράπεζας με σκοπό να με πάρουν αυτόφωρο…
Απειλησα έναν υπάλληλο εταιρίας που ερχόταν να κάνει καταθέσεις, η δουλειά του στο γκισέ μπορεί να έφτανε τις τρεις ώρες και πολλές φορές δεν μπορούσαμε να εξυπηρετηθούμε εμείς.
Μια ημέρα ήμουν φορτωμένος άσχημα, μετά από πολύ αναμονή μπήκε αυτός μέσα και εγώ έγινα έξαλλος.
Τελικά από την εταιρία του είπαν να διώξει το περιπολικό και να φύγει την τράπεζα, και μετά αραίωσε τις επισκέψεις στο συγκεκριμένο υποκατάστημα της τράπεζας.
Βέβαια αν μου είχε κάνει μήνυση θα του έκανα και εγώ για να μου κάνει παρέα στο αυτόφωρο!
VW Tiguan 2024