-
Μην κάνετε παράπονα σε μένα.
Το αν είναι αξιόπιστο το τέστ αυτό το έχουμε δει πόσοι το βγάζουν ΟΟΟΟΟΟΟΟταν τους βολεύει.
Οπότε Νικ μια χαρά είναι το τέστ.
Και ναι η εταιρεία είχε αστοχίες σε μηχανολογικά θέματα, για αυτό τώρα ξεκίνησε αλλαγές στον κινητήρα και δίνει 8 χρόνια ή 160000 χλμ εγγύηση, για να ανακτήσει την χαμένη της αξιοπιστία.
Caro 0 Ναι είναι το ηλεκτρικό, για το οποίο λένε στα τέστ μάλιστα ότι έχει ωραίο περπάτημα και είναι πιο άνετο από το απλό θερμικό, αφού το υβριδικό δεν έχει βγει σε παραγωγή ακόμα και δεν έχει δοκιμαστεί.
Ας κάνουμε λοιπόν συγκρίσεις με τα άλλα ηλεκτρικά...
Ας ψάξουν όσοι ενδιαφέρονται.
Υπάρχουν όμως δύο στοιχεία. Το νέο 3 είναι πολύ ψηλό για απλό Β. Είναι ξεκάθαρα μικρό Β σουβ και όταν σκίζει το χαμηλότερο και μακρύτερο και στημένο πούμα, τα σχόλια περιττεύουν.
Οπως και ότι το πούμα ήταν μόλις 1 χλμ πιο γρήγορο από το δικό μου κοντό, στενό και ψηλό 3 αιρκρος.
Αλλά και ότι το 3008 το προηγούμενο, είχε κάνει 81 χαω και ήταν απλό θερμικό.
Αλλά και το δικό σου στα 76 που λες καλό είναι για αμάξι που ήταν πολύ μαλακό.
Δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν τα διπλά αμορτισέρ πάντως.
Αν διαβάσετε στις προηγούμενες σελίδες την δική μου δοκιμή του νέου θερμικού 3, έγραψα ότι εμένα μου φάνηκε σκληρό στην μικρή βόλτα των 10 χλμ που έκανα από την Αγία Παρασκευή μέχρι την Παιανία και επιστροφή.
Στα τέστ λένε ότι το νέο Αιρκρος που είναι μακρύ είναι πιο άνετο από το νέο 3.
Η ουσία είναι πάντως ότι τα 81 είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ νούμερο για το συγκεκριμένο τέστ και από μια εταιρεία που δηλώνει ότι την ενδιαφέρει η άνεση και όλοι οι δοκιμαστές λένε ότι το αυτοκίνητο δεν έχει σπορ δυνατότητες κυρίως λόγω του ασαφούς και πολύ ελαφρού τιμονιού...
Απλά τελικά οι χεράδες είναι αλλού και αυτοί που γράφουν κάνουν άλλες κινήσεις με τα χέρια τους...
-
Λοιπόν είδα το τέστ του προηγούμενου 3 που ήταν στα 76, αλλά να σημειώσω ότι ήταν το ψόφιο με τα 82 άλογα και όχι το 110 που πούλησε πολύ, ή το βαρύτερο ντίζελ.
Αλλά για να διαλύσω κάθε αντίρρηση σας βάζω το αγαπημένο πολλών εδώ μέσα μπιντ ντόλφιν, το οποίο είναι 22 εκ μακρύτερο από το 3, χαμηλότερο, με μεγαλύτερη μπαταρία και με πολλά αλόγατα και με προγράμματα οδήγησης όπου στο πρόγραμμα σπορ μόλις φτάνει τα 78 χαω...
Οπότε είναι ξεκάθαρη η τεράστια υπεροχή του νέου 3 και προσέξτε τις αντιδράσεις σας οι χέητερς γιατί θα καταντήσετε περισσότερο γραφικοί από την Αράχωβα και την Σαντορίνη χωρίς σεισμούς, ίσως ακόμα και περισσότερο από τον γάτο...
-
Το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό για μικρό!
Η αξιοπιστία είναι το θέμα και αυτό το στροφόμετρο! Α! Ξέχασα.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ
-
@criuser said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
Λοιπόν είδα το τέστ του προηγούμενου 3 που ήταν στα 76, αλλά να σημειώσω ότι ήταν το ψόφιο με τα 82 άλογα και όχι το 110 που πούλησε πολύ, ή το βαρύτερο ντίζελ.
Αλλά για να διαλύσω κάθε αντίρρηση σας βάζω το αγαπημένο πολλών εδώ μέσα μπιντ ντόλφιν, το οποίο είναι 22 εκ μακρύτερο από το 3, χαμηλότερο, με μεγαλύτερη μπαταρία και με πολλά αλόγατα και με προγράμματα οδήγησης όπου στο πρόγραμμα σπορ μόλις φτάνει τα 78 χαω...
Οπότε είναι ξεκάθαρη η τεράστια υπεροχή του νέου 3 και προσέξτε τις αντιδράσεις σας οι χέητερς γιατί θα καταντήσετε περισσότερο γραφικοί από την Αράχωβα και την Σαντορίνη χωρίς σεισμούς, ίσως ακόμα και περισσότερο από τον γάτο...
Εκεί που υστερούν ακόμα τα κινέζικα - για λίγο ακόμα πιστεύω - είναι στο πάτημα και στην οδική συμπεριφορά σε σχέση με τα Ευρωπαϊκά.
Δεν πιστεύω ότι θα τους πάρει πολύ καιρό ακόμα να βρουν το setup.
-
Οι κορεάτες πάντως από το 2015 και μετά άρχισαν να βγάζουν καλά στο πάτημα αυτοκίνητα.
-
@lap said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
Α! Ξέχασα.... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ
Πατντελώς αδιάφορο, ειδικά σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο που ειναι και αυτόματο. Μόνο χώρο στο ταμπλό πιάνει.
Citroen C3 / e-C3 (2024)