-
@otso said in Επιδιόρθωση καθίσματος απο τσιγάρο:
@andya3 said in Επιδιόρθωση καθίσματος απο τσιγάρο:
@m3rlin said in Επιδιόρθωση καθίσματος απο τσιγάρο:
Καλησπέρα σας, ειχα δεν ειχα την έκανα την μ@λ@κια και μου έπεσε καφτρα απο το τσιγάρο και έκανα τρύπα στο κάθισμα του οδηγού.
Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω έτσι, όπως βλέπω οι επιλογές μου ειναι οι παρακάτω.- Παραγγελία ανταλλακτικό απο Toyota με κόστος ~ 400-500 μόνο το ανταλακτικό απο ότι ρώτησα με αμφίβολη ημ/νια παραλαβής + αντίστοιχη εργασια.
- Πέρασμα Δερμάτινο σαλόνι σε κάποιο απο τα κορυφαία μαγαζία κόστος ~1500 απο ότι ρώτησα σε ένα κατάστημα που όπως διαβάζω είναι απο τα καλύτερα.
- Επιδιόρθωση σε ταπετσίερη.
Και οι 3 επιλογές με καλύπτουν με προτεραιότητα προφανώς το 3 αρκεί να γίνει άριστη δουλεια και να μην το βλέπω οσο γίνεται. Έχω διαβάσει ότι κάπως τεντώνουν λίγο το ύφασμα και κάνουν ένα γαζί και ουσιαστικά κρύβεται η τρύπα.
Μεταξύ του 1-2, αν ειναι να δώσω ξερω γω 800 για να βάλω το μαμα καλύτερα δίνω αλλα τόσα και πάω σε φουλ δέρμα.Ξέρουμε κάποιον που να κάνει τέτοιες δουλείες? Όποια πρόταση ευπρόσδεκτη.
P.S. Μην αρχίσεται τα μην καπνιζες κτλ !!! Το ξέρω μαλακια!!
Ευχαριστώ.Στο φτιάχνει ένας ταπετσέρης πάμφηνα. Μια ραφή θα σου τραβήξει στο κάθισμα.
Αν σ' ενδιαφέρει Παγκράτι, να σου στείλω pm, είναι από τους καλύτερους μάστορες.
andya3 θελω και εγω πμ .Θα σου στείλω φίλε μου, με την 1η ευκαιρία που θα βρεθώ σε υπολογιστή.
-
@bassstarlet said in Επιδιόρθωση καθίσματος απο τσιγάρο:
Kαλά να πάθεις.
Να Σάι καλά αδερφέ! Σου εύχομαι τα ιδια και χειρότερα!
Μόνο που εγώ δεν επιδίδομαι στο αηδιαστικό, και ακατανόητο «σπορ» του «βγάζω καπνό από στόμα και ρουθούνια»!
Αυτό δεν αποκλείει ότι δεν κάνεις άλλες μ........ες
-
Τελευταία, τρώω πατάτες από σουβλατζίδικο.
-
Καλησπέρα σας,
μετά απο σύσταση του @andya3 απευθύνθηκα σε έναν ταπετσίερη στο Παγκράτι. Άριστη δουλεία και όλα με πολύ προσοχή!
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και ιδιαίτερα τον Αντρέα!
Το αποτέλεσμα.
Πριν.
Μετά.
-
Το καλο με τους βαγγιτες ειναι πως δινουν σωστες συμβουλες σε οτιδηποτε χρειαζεται επισκευή. Αυτοι ξερουν! Οντως εξαιρετικη δουλεια!!!
-
Άψογο αποτέλεσμα.
Δεν φαίνεται τίποτα -
Τέλειο αποτέλεμα, @merlin το κόστος είχε?
Αν δεν ήξερε ο αντυ από ταπετσαρίες και "ουρανούς" ποιος θα ήξερε? -
@yem said in Επιδιόρθωση καθίσματος απο τσιγάρο:
Αν δεν ήξερε ο αντυ από ταπετσαρίες και "ουρανούς" ποιος θα ήξερε?70€ κόστισε. Αν σκεφτείς τα ~500€ του γνήσιου ανταλλακτικού και ~150€ εργασία που ζήτησε η αντιπροσωπεία είναι πολύ καλά..
-
@yem said in Επιδιόρθωση καθίσματος απο τσιγάρο:
Αν δεν ήξερε ο αντυ από ταπετσαρίες και "ουρανούς" ποιος θα ήξερε?70€ κόστισε. Αν σκεφτείς τα ~500€ του γνήσιου ανταλλακτικού και ~150€ εργασία που ζήτησε η αντιπροσωπεία είναι πολύ καλά..
Απότι φαίνεται τα άξιζε τα λεφτά του και ας ακούγονται πολλά.
Μην γινόμαστε μίζεροι.
Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.
Αντε και τώρα να κόψεις το κάπνισμα
-
Καλησπέρα σας,
μετά απο σύσταση του @andya3 απευθύνθηκα σε έναν ταπετσίερη στο Παγκράτι. Άριστη δουλεία και όλα με πολύ προσοχή!
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και ιδιαίτερα τον Αντρέα!
Το αποτέλεσμα.
Πριν.
Μετά.
Μεγειά το κάθισμα.
Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον ταπετσιέρη, που τυγχάνει να είναι και συνονόματος. Από τους τελευταίους "μερακλήδες" μαστόρους.
Πλησιάζει στη σύνταξη κι αυτός. Και καλώς ή κακώς τα νέα παιδιά δεν ενδιαφέρονται για τέτοια επαγγέλματα.
-
@cirus said in Επιδιόρθωση καθίσματος απο τσιγάρο:
κανέναν δεν μπορείς να κρίνεις, μόνο την αποψη σου μπορείς να πεις. κανένας δεν σε όρισε κριτή ούτε δικαστή
Μπορώ να κρίνω όποιον θέλω.
Ποιός, και με ποιό δικαίωμα «θα αφαιρέσει» από κάποιον το δικαίωμα στην κρίση;
Εσύ μήπως;Ο topic starter που χάθηκε;
-
Χαχαχαχαχαχαχα ότι να ναι
-
Ο topic starter που χάθηκε;
Με ψάχνεις γλυκουλη? Δεν χαθηκα, διορθώθηκε η ζημιά οποτε τι άλλο να πουμε στο topic?
-
Το τσιγάρο το έκοψες ή δεν έβαλες μυαλό ακόμα;
-
Το τσιγάρο το έκοψες ή δεν έβαλες μυαλό ακόμα;
νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ομολογήσεις τι ακριβώς βάζεις εσύ στο στόμα σου.
Mods αναλάβετε παρακαλώ.
-
'Αχουτο μωλέ, ζητάει τη βοήθεια των mods γιατί τον κάναμε «ντα»...
-
'Αχουτο μωλέ, ζητάει τη βοήθεια των mods γιατί τον κάναμε «ντα»...
όταν βλέπω ένα κακομαθημένο παιδάκι πάντα φωνάζω πρώτα τον δάσκαλο. Αν δεν γίνει τίποτα (αν δεν τιμωρηθεί) , αναλαμβάνω αλλιώς.
Εντάξει μπουλη;
-
Κάνεις z-line στην address?
-
Beef Με χρονοκαθυστερηση
-
Ξεροψημενο
Επιδιόρθωση καθίσματος απο τσιγάρο