-
@gatoz said in Suv Leasing:
@thanos-2 said in Suv Leasing:
@rockstream said in Suv Leasing:
Γειά σας, θα πάρω εταιρικό leasing ένα αυτοκίνητο και σκέφτομαι να πάρω plugin hybrid για φορολογικους λόγους.
Είμαι ανάμεσα σε- BMW x1 25e
- Volvo Xc40 T4
- Mercedes GLA 250e
Τιμή κάτω από 40 χιλιάδες εργοστασιακή
Έχει κάποιος κάποια συμβουλή ή πρόταση;Καλησπέρα στην παρέα,
Παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό αλλά πρώτη φορά γράφω. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Την βοήθεια σας θα ήθελα, καθώς σε λίγο καιρό θα πρέπει να επιλέξω το νέο εταιρικό αυτοκίνητο, ιδανικά κάτω από 40.000 και e-hybrid λόγω εφορίας.
Τι θα προτείνατε ? Είμαι και εγώ ανάμεσα στα ανωτέρω αυτοκίνητα ( + το audi q3 sportback ehybrid ).
Τα τελευταία 3 έτη οδηγώ το 3008 hybrid4. ΣΠΟΥΔΑΙΟ αυτοκίνητο, απροβλημάτιστο ( κάποια προβλήματα που αναφέρει ο συν- φορουμίτης gatoz δεν έχουν συμβεί σε εμένα φυσικά..) χαίρομαι που το επέλεξα, δεν το έχω μετανιώσει στιγμή που ζήτησα το συγκεκριμένο..
Το θέμα είναι ότι πρέπει να παραγγείλω άλλο τον Απρίλιο και δεν ξέρω ποιο.. Είμαι τόσο ευχαριστημένος με το hybrid4 που σκέφτομαι το ίδιο απλά να αλλάξω χρώμα (το έχω σε μαύρο) να πάω δηλ. στο λευκό και να προσθέσω ηλιοροφή ( που τώρα δεν έχω), αλλά δεν ξέρω πως θα βγει σε τελική αξία αυτό ύστερα.. Από την άλλη σκέφτομαι.. άλλα 4 χρόνια με ίδιο ( στην ουσία) αυτοκίνητο ?
Όλα τα ανωτέρω αυτοκίνητα , μπορεί να έχουν πιο πολύ ΄΄prestige '' αλλά στο κάθε ένα κάτι λείπει, εν αντιθέσει με το peugeot που τα συνδυάζει όλα ( επιτάχυνση, συμπεριφορά , οδήγηση, άνεση , εξοπλισμός ).
Για να μην κουράζω, θα ήθελα την γνώμη σας..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων#pote_xana
σοβαρα τωρα? παλι #gallohrepo?
#mono_vitaraΣέβομαι την άποψή σου ( παρακολουθώ καιρό όσα αναφέρεις για το hybrid 4 και την peugeot καθώς είσαι κάτοχος και εσύ ) , διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό #gallohrepo
Κατά την προσωπική μου γνώμη το Hybrid 4 GT είναι πραγματικά ΣΠΟΥΔΑΙΟ αυτοκίνητο..
Αν ήμουν στην θέση σου βέβαια μπορεί να έλεγα τα ίδια , αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει κανένα θέμα ( μην το ματιάσω ).🤭Για να είμαι αντικειμενικός βέβαια, τα 2008 που έχουν συνάδελφοι στην ομάδα , όπως και τα 208 που έχουν επίσης οι συνάδελφοι ( πωλητές ), κάνουν συχνές ( έως πολλές συχνές ..) επισκέψεις στο συνεργείο.. Όλα τα συγκεκριμένα είναι επίσης η πλούσια ( allure ) έκδοση εντωμεταξύ..
Αυτός και ο λόγος που πλέον το επόμενό τους θα είναι Toyota yaris hybrid.. -
Γειά σας, θα πάρω εταιρικό leasing ένα αυτοκίνητο και σκέφτομαι να πάρω plugin hybrid για φορολογικους λόγους.
- Volvo Xc40 T4
- Mercedes GLA 250e
Παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό αλλά πρώτη φορά γράφω. Καλώς σας βρήκα λοιπόν.
Την βοήθεια σας θα ήθελα, καθώς σε λίγο καιρό θα πρέπει να επιλέξω το νέο εταιρικό αυτοκίνητο, ιδανικά κάτω από 40.000 και e-hybrid λόγω εφορίας.
Τι θα προτείνατε ? Είμαι και εγώ ανάμεσα στα ανωτέρω αυτοκίνητα ( + το audi q3 sportback ehybrid ).
Τα τελευταία 3 έτη οδηγώ το 3008 hybrid4. ΣΠΟΥΔΑΙΟ αυτοκίνητο, απροβλημάτιστο ( κάποια προβλήματα που αναφέρει ο συν- φορουμίτης gatoz δεν έχουν συμβεί σε εμένα φυσικά..) χαίρομαι που το επέλεξα, δεν το έχω μετανιώσει στιγμή που ζήτησα το συγκεκριμένο..
Το θέμα είναι ότι πρέπει να παραγγείλω άλλο τον Απρίλιο και δεν ξέρω ποιο.. Είμαι τόσο ευχαριστημένος με το hybrid4 που σκέφτομαι το ίδιο απλά να αλλάξω χρώμα (το έχω σε μαύρο) να πάω δηλ. στο λευκό και να προσθέσω ηλιοροφή ( που τώρα δεν έχω), αλλά δεν ξέρω πως θα βγει σε τελική αξία αυτό ύστερα.. Από την άλλη σκέφτομαι.. άλλα 4 χρόνια με ίδιο ( στην ουσία) αυτοκίνητο ?
Όλα τα ανωτέρω αυτοκίνητα , μπορεί να έχουν πιο πολύ ΄΄prestige '' αλλά στο κάθε ένα κάτι λείπει, εν αντιθέσει με το peugeot που τα συνδυάζει όλα ( επιτάχυνση, συμπεριφορά , οδήγηση, άνεση , εξοπλισμός ).
#mono_vitaraΣέβομαι την άποψή σου ( παρακολουθώ καιρό όσα αναφέρεις για το hybrid 4 και την peugeot καθώς είσαι κάτοχος και εσύ ) , διαφωνώ με τον χαρακτηρισμό #gallohrepo
Κατά την προσωπική μου γνώμη το Hybrid 4 GT είναι πραγματικά ΣΠΟΥΔΑΙΟ αυτοκίνητο..
Αν ήμουν στην θέση σου βέβαια μπορεί να έλεγα τα ίδια , αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει κανένα θέμα ( μην το ματιάσω ).🤭Για να είμαι αντικειμενικός βέβαια, τα 2008 που έχουν συνάδελφοι στην ομάδα , όπως και τα 208 που έχουν επίσης οι συνάδελφοι ( πωλητές ), κάνουν συχνές ( έως πολλές συχνές ..) επισκέψεις στο συνεργείο.. Όλα τα συγκεκριμένα είναι επίσης η πλούσια ( allure ) έκδοση εντωμεταξύ..
Αυτός και ο λόγος που πλέον το επόμενό τους θα είναι Toyota yaris hybrid..καλα το πηγαινες.
αλλα με το γιαρι το χαλασες
σου ευχομαι φυσικα εσενα και του καταφρακτου να εισαστε οι εξαιρεσεις.... -
@dimsabas said in Suv Leasing:
Η Tonale μπορεί να μπει στη λίστα σου; Αν και δεν έχουμε ακόμα τιμή.
Μακάρι να ήξερα.. ίσως μπαίνει στην λίστα..
Ξεκάθαρο προβάδισμα η X1 μάλλον με τις μέχρι τώρα διαθέσιμες επιλογές.. -
- Volvo Xc40 T4
- Mercedes GLA 250e
Αυτός και ο λόγος που πλέον το επόμενό τους θα είναι Toyota yaris hybrid..καλα το πηγαινες.
αλλα με το γιαρι το χαλασες
σου ευχομαι φυσικα εσενα και του καταφρακτου να εισαστε οι εξαιρεσεις....χα χα !
Ξεφεύγουμε από το θέμα και ζητώ συγγνώμη από τους συν- φορουμίτες αλλά να μην αφήσω αναπάντητο το σχόλιό σου ( και να δικαιολογήσω το ''γιαρι΄΄ που λες.. )
Το allure 208 της ομάδας ήταν δική μου επιλογή, με κατά πολύ υψηλότερο μίσθωμα ( έναντι όλων των άλλων επιλογών) και έδωσα μάχη στο HR να το περάσω..
Οι λόγοι ? Γιατί μου άρεσε , άρεσε στους ανθρώπους επίσης και ήθελα να οδηγούν ένα αυτοκίνητο που θα τους αρέσει.
Το γεγονός όμως ότι έβγαλαν τα θεματάκια τους και (κυρίως ..) το γεγονός ότι έχουν μεγάλο κόστος καυσίμων ( αμόλυβδη ), με αναγκάζουν να το πάρω αλλιώς..
Τώρα θα μου πεις γιατί yaris..
Γιατί θεωρώ ότι θα είναι πιο οικονομικό ( ειδικά για τους πωλητές στις μεγάλες πόλεις καθότι υβριδικό..), επιπρόσθετα είναι εξαιρετική η τιμή του μισθώματος ( έναντι όλων των άλλων αντίστοιχης κατηγορίας.. ), αυτόματο σασμάν για οδηγούν χωρίς κόπο, πλούσιος εξοπλισμός επίσης..
Ελπίζω να σε κάλυψα.. -
Αυτή την έκδοση θέλω να δω από κοντά, καθώς είναι η μόνη που παραμένει κάτω από 40.000. Δυστυχώς το site δεν έχει αναλυτικές πληροφορίες του εξοπλισμού..
Κάτι μου λέει ότι , 50.000 ευρώ αυτοκίνητο και τους καθρέπτες θα τους κλείνω μόνος μου.. 🤭
Σίγουρα θα υπολείπεται σε σχέση με τον εξοπλισμό του Hybrid 4 που έχω το οποίο είναι ΥΠΕΡ πλήρη ( το μόνο που έχω μετανιώσει και δεν έβαλα επιπλέον είναι η ηλιοροφή έστω και εάν πλήρωνα ένα μικρό ποσό στην εφορία κάθε έτος ..)Κάνε μια βόλτα από την BMW για να μάθεις σίγουρα τι εξοπλισμό περιέχει.
Το Hybrid4 GT έχω κι εγώ. Πραγματικά τα έχει όλα.
-
@katafractos17 said in Suv Leasing:
Αυτή την έκδοση θέλω να δω από κοντά, καθώς είναι η μόνη που παραμένει κάτω από 40.000. Δυστυχώς το site δεν έχει αναλυτικές πληροφορίες του εξοπλισμού..
Κάτι μου λέει ότι , 50.000 ευρώ αυτοκίνητο και τους καθρέπτες θα τους κλείνω μόνος μου.. 🤭
Σίγουρα θα υπολείπεται σε σχέση με τον εξοπλισμό του Hybrid 4 που έχω το οποίο είναι ΥΠΕΡ πλήρη ( το μόνο που έχω μετανιώσει και δεν έβαλα επιπλέον είναι η ηλιοροφή έστω και εάν πλήρωνα ένα μικρό ποσό στην εφορία κάθε έτος ..)Κάνε μια βόλτα από την BMW για να μάθεις σίγουρα τι εξοπλισμό περιέχει.
ΔΕΝ τα εχει ολα
τωρα που εχω τη μιτσουμπα λοιπον, εχει οτι το πουγκ αλλα και αλερτ για πισω κινηση στην οπισθεν, 220v με δυο σουκο, θερμαινομενα μασαζοκαθισματα καθισματα και τιμονι, θερμαινομενο παπριζ, ηλιοροφη και ασυρματο aa. και θα πω για το καθαρισμα των τζαμιων.... αμα τραβηξεις να πλυνεις, αναλογα με τη μπιχλα(?) κανει ολοκληρο προγραμμα για να το καθαρισει. που το κανει εξαιρετικα. προσφεροντας δοχειο για 5 λιτρα νερου. και η διαφορα στο ινφοτειμεντ γενικα αλλος κοΖμος - οι γαλλοι ειναι απλα αχρηστοι λειτουργικα και κριμα ολοκληρο αμαξι να εχει τοσο τραγικη υλοποιηση σε ραδιομπλεδοντια κλπ -
@dimsabas said in Suv Leasing:
Η Tonale μπορεί να μπει στη λίστα σου; Αν και δεν έχουμε ακόμα τιμή.
Μακάρι να ήξερα.. ίσως μπαίνει στην λίστα..
Ξεκάθαρο προβάδισμα η X1 μάλλον με τις μέχρι τώρα διαθέσιμες επιλογές..Ο αδελφός μου πριν λίγες μέρες, έκλεισε το DS4. Παραλαβή του είπαν προς το τέλος του ΄23.
Το καλύτερο δικό μου ενδεχόμενο η Tonale.
Σίγουρα η Χ1, δεν θα είναι φόλα, αλλά...
Μέχρι εκεί θα πρότεινα. -
@katafractos17 said in Suv Leasing:
ΔΕΝ τα εχει ολα
τωρα που εχω τη μιτσουμπα λοιπον, εχει οτι το πουγκ αλλα και αλερτ για πισω κινηση στην οπισθεν, 220v με δυο σουκο, θερμαινομενα μασαζοκαθισματα καθισματα και τιμονι, θερμαινομενο παπριζ, ηλιοροφη και ασυρματο aa. και θα πω για το καθαρισμα των τζαμιων.... αμα τραβηξεις να πλυνεις, αναλογα με τη μπιχλα(?) κανει ολοκληρο προγραμμα για να το καθαρισει. που το κανει εξαιρετικα. προσφεροντας δοχειο για 5 λιτρα νερου. και η διαφορα στο ινφοτειμεντ γενικα αλλος κοΖμος - οι γαλλοι ειναι απλα αχρηστοι λειτουργικα και κριμα ολοκληρο αμαξι να εχει τοσο τραγικη υλοποιηση σε ραδιομπλεδοντια κλπΝα σου πω, τον περιμετρικό πίσω έλεγχο και την ηλιοροφή θα τα γούσταρα.
Τώρα τα θερμαινόμενα μασαζοκαθίσματα δεν ξέρω αν θα μου έλεγαν τίποτα και το Android Auto δεν το συνδέω γενικά. Η blue tooth σύνδεση του τηλεφώνου, μου καλύπτει αυτά που θέλω να κάνω.
Οι υαλοκαθαριστήρες στο Peugeot έχουν ένα θέμα στη χρήση, μιας και αν θέλεις να κάνεις ένα γρήγορο πλύσιμο, πρέπει να τους πατήσεις μια φορά και μετά άλλη μια για να απενεργοποιήσεις την αυτόματη λειτουργία η οποία ενεργοποιείται με την πρώτη κίνηση.
Αν θέλεις και δεύτερο γρήγορο πλύσιμο, πρέπει να τους πατήσεις και τρίτη φορά και μετά άλλη μια (τέταρτη δηλαδή) για απενεργοποιήσεις πάλι την αυτόματη λειτουργία κ.ο.κ. -
οι γαλλοι ειναι απλα αχρηστοι λειτουργικα και κριμα ολοκληρο αμαξι να εχει τοσο τραγικη υλοποιηση σε ραδιομπλεδοντια κλπ
Άλλα λέει η Τσέο σας....#ποιότητα_μόνο!!
-
Προσπαθεί ο αρχιγκαντέμης που κατέστρεψε το αμάξι, να πείσει τους άλλους ότι είναι ο σωστός...
Και το χειρότερο είναι ότι βρίζει τον Κούλη, ενώ είναι και οι δύο πτυχιούχοι, του GANTEMIAN UNIVERCITY...
-
criuser, δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι. Αν αναφέρεσαι σε κάτοχο Peugeot όμως ένα έχω να σου πω.
Μάλλον δεν τίθεται θέμα καντεμιας.
Θα σου πω μια ιστορία όμως.
Μαστορας, γνωστός, ξέρει καλά από Opel.
Mου είπε ότι τα νέα Opel, ναι αυτά από τότε που έγιναν ουσιαστικά Peugeot, βγάζουν
σημαντικά περισσότερα σε αριθμό προβλήματα.....ΥΓ Τυχαίο που σου απαντώ σε 2 ποστ η
-
@christostsp said in Suv Leasing:
criuser, δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι. Αν αναφέρεσαι σε κάτοχο Peugeot όμως ένα έχω να σου πω.
Mου είπε ότι τα νέα Opel, ναι αυτά από τότε που έγιναν ουσιαστικά Peugeot, βγάζουν
σημαντικά περισσότερα σε αριθμό προβλήματα.....ΥΓ Τυχαίο που σου απαντώ σε 2 ποστ η
ο κριου αναφερεται σε εμενα ριχνωντας οτι
- το χρεπι των 53000 που μου πουλησαν κλεινει 7 μηνες στο συνεργειο αδιαγνωστο
- το χρεπι κορσα που πουλησαν στον γιο μου εχει παει 3 φορες για αντμπλου και απο μια για ηλεκτρονικα και ερ κοντισιον - τον αφησαν απο μαιο μεχρι σεπτεμβριο χωρις
- για τα χρεπια στην εταιρεια με συνεχομενα αντμπλου
και το ριχνει λεει στη γκαντεμια.
βαζει και λιγο γεωπολιτικο πνευματακι μηπως ψησει κανενα οτι δεν ειναι #gia_petama -
53000 ευρώ αυτοκίνητο και 7μηνες μέσα, χωρίς διάγνωση....;; Τραγικό από μέρους της εταιρείας.
Ακομα και εάν ήταν το μοναδικό που εμφάνισε βλάβη. Που από ότι ακούω, διαβάζω, δεν είναι δα και σπάνιο.Ακομα και για το πιο φτηνό Corsa δεν λες λίγες τις βλάβες... επισκέψεις στα συνεργεία.
Όμορφα αμάξια τα Peugeot, δε λέω, αλλά άμα πάθεις τέτοια πράγματα τι εμπιστοσύνη να έχεις μετά;
Όταν θα έρθουν τα υπεραυτοματα ηλεκτρικά, με κάρτες, φορτίσεις, μπαταρίες κλπ κλπ τι έχει να γίνει;
Τα PHEV βέβαια είναι και αυτά ιδιαίτερα πολύπλοκα σε συστήματα οχήματα.
Κακά τα ψέματα. Μεγαλύτερη εμπειρία έχει η Toyota, σε full hybrid, όλοι οι άλλοι δυστυχώς δοκιμάζονται τώρα. -
Ηταν μια χαρά τα Οπελ λοιπόν για τον μάστορα ...
Για αυτό φαλίρισε η Οπελ...
Τώρα για τον καντέμη, αυτός ξέρει...
και το δηλώνει... -
..ναι, τώρα το έπαθαν τα Opel! Μάλλον να προσέχεις τον συγκεκριμένο μάστορα.
-
- το χρεπι των 53000 που μου πουλησαν κλεινει 7 μηνες στο συνεργειο αδιαγνωστο
Τώρα που θα κάνεις φορολογική δήλωση βάλτο στο Ε9 στα ακίνητα. Βέβαια για 8-9 τετραγωνικά που είναι, σου βγήκε ακριβά το τετραγωνικό αν και νεόδμητο. Τώρα αν στο φτιάξουν κάνεις μια τροποποιητική.
-
Dublin και Cruiser
Μάλλον δεν προσέχετε τι έγραψα.
Ο συγκεκριμένος μάστορας έκανε σύγκριση μεταξύ παλαιότερης εποχής και εποχής Stellantis.
Είπε ο άνθρωπος, που δεν γνωρίζεις Dublin για αυτό μην εκφράζεσαι για αυτόν υποτιμητικα, τι γίνεται ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΆ πριν και μετά εποχής Stellantis. Δεν είπε ότι τα Opel ήταν πριν τέρατα αξιοπιστίας και τώρα χαλουν. Επαναλαμβάνω συγκριτικά και μάλιστα εμφανίζουν θέματα ακόμα και στην εγγύηση δλδμέσα στα 2 πρώτα χρόνια... Λέω εγώ τώρα λοιπόν το προφανες: προβληματική σχεδίαση και όχι σχολαστικός ποιοτικός έλεγχος.
Δεν ξέρω εάν είχατε Οpel κάποια στιγμή στην ζωή σας. 10 χρόνια είχα το ASTRA 1. Καμμια βλάβη και το έλιωνα.
Αδιάφορο οδηγικα, κακά κρατήματα, μέτρια φρένα, αλλά δεν έβγαλε βλάβες.Αν έχετε Ρeugeot ή Citroen καλορίζικα, τίποτε άλλο, με υγεία. Καλά χιλιόμετρα εύχομαι.
-
Σιγά μην δεν κράξουμε τον οποιονδήποτε μάστορα.
Και να μην τον ξέρουμε, ξέρουμε ότι η όπελ έπεσε έξω και ότι είχε μεγάλα θέματα.Και τώρα μπορεί να έχει θέματα, ως γαλλική, αλλά αυτή η μαστορική λογική μάλλον εμμονή δείχνει.
Η απλά δεν γουστάρει που άλλαξε ιδιοκτησία η εταιρεία.Εχω και άλλο παράδειγμα εμμονικού.
Οταν είχαν πάρει την Οπελ οι Γάλλοι πριν από 4-5 χρόνια που είχαν έλθει τα Γκράντλαντ και Κρόσλαντ, είχα πάει σε αντιπροσωπεία της Οπελ, που ο πωλητής προσπαθούσε να με πείσει, ότι τα παραπάνω δεν είναι γαλλικής σχεδίασης και κινητήρων και διάφορα άλλα γραφικά.
Ακόμα και να του είχαν πει στο μάρκετινγκ να τονίζει το γερμανική εταιρεία, όταν σου εμφανίζεται κάποιος που ξέρει τι γίνεται και πας να τον βγάλεις τρελό, απλά θα τον νευριάσεις και θα φύγει και δεν θα πουλήσεις.
-
@criuser said in Suv Leasing:
Σιγά μην δεν κράξουμε τον οποιονδήποτε μάστορα.
Και να μην τον ξέρουμε, ξέρουμε ότι η όπελ έπεσε έξω και ότι είχε μεγάλα θέματα.Και τώρα μπορεί να έχει θέματα, ως γαλλική, αλλά αυτή η μαστορική λογική μάλλον εμμονή δείχνει.
Η απλά δεν γουστάρει που άλλαξε ιδιοκτησία η εταιρεία.Εχω και άλλο παράδειγμα εμμονικού.
Οταν είχαν πάρει την Οπελ οι Γάλλοι πριν από 4-5 χρόνια που είχαν έλθει τα Γκράντλαντ και Κρόσλαντ, είχα πάει σε αντιπροσωπεία της Οπελ, που ο πωλητής προσπαθούσε να με πείσει, ότι τα παραπάνω δεν είναι γαλλικής σχεδίασης και κινητήρων και διάφορα άλλα γραφικά.
Ακόμα και να του είχαν πει στο μάρκετινγκ να τονίζει το γερμανική εταιρεία, όταν σου εμφανίζεται κάποιος που ξέρει τι γίνεται και πας να τον βγάλεις τρελό, απλά θα τον νευριάσεις και θα φύγει και δεν θα πουλήσεις.
δεν χρειαζεται καποιος να ειναι mastoras για να ξερει πως οι γαλλοι πουλανε #chrepia και κατεστρεψαν και την οποια πιγιοτητα της opel. οσο και να το γυρνας το θεμα, ολοι πλεον ξερουν οτι τα γαλλικαι και ειδικα τα στελλαντι ειναι για τον αχιλλεα του βολου.
μην αρχισεις περι γκαντεμιας.... φαινεται οσοι τα παιρνουν ειναι ολοι γκαντεμηδες και χαλανε ή τελικα ειναι απατη.... -
Cruiser, οποίος είναι ρεαλιστής δεν είναι εμμονικος. Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει εμμονές. Απλά λέει πως βγάζουν συγκριτικά βλάβες, που δεν έβγαζαν παλιά. Γιατί να μην γουστάρει τους Γάλλους; Χαζομάρες.
Η Opel απέτυχε γιατί μάλλον δεν υπερτερουσαν σε τίποτα τα αυτοκίνητα της έναντι άλλων αντιστοιχων άλλων εταιριών.
Ποτέ δεν ήταν δε για τους Γερμανούς το must της Αυτοκίνησης. Έχοντας επιλογές μεταξύ BMW, Mercedes, Audi, VW
για τους Γερμανούς αλλά και άλλους Ευρωπαίους η Οpel μάλλον έμενε τελευταία σαν επιλογή, όντας και παράρτημα της αμερικανικής GM.
Ακομα και τώρα παράρτημα είναι. Ένα γαλλικό, ουσιαστικα, αμάξι με σήμα Οπελ.
Suv Leasing